Το στειλιάρι του γείτονα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας προκαλεί τον γείτονα του κάθε μέρα κι εκείνος αποφασίζει να τον ξεσκίσει για να δοκιμάσει κι ένα πραγματικά μεγάλο… εργαλείο!

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Μανώλη κι από μικρός γούσταρα να παίζω με το κωλαράκι μου και με την τρύπα μου. Στη γειτονιά είχα κάποιους συνομήλικους μου που γαμιόμασταν κανονικά αλλά ποτέ δεν δοκίμασα κάτι με μεγάλο και το είχα στη φαντασία μου. Το σπίτι μας ήταν μονοκατοικία και τα περισσότερα μιας και ζω σε χωριό. Οι αυλές ήταν κολλητά. Στη διπλανή αυλή είχα ένα γείτονα τον κυρ Σταύρο γύρω στα 60+ που ζούσε με την γυναίκα του. Τα παιδιά του είχαν φύγει από το χωριό.

Ο κυρ Σταύρος ήταν λίγο γεματούλης αλλά συμπαθητικός τύπος και όποτε έβρισκε ευκαιρία με χούφτωνε για τα καλά. Εγώ πάλι το καλοκαίρι όλο έβγαινα στην αυλή με τα σορτσάκια τα κολλητά που έμπαιναν στο κωλαράκι μου. Και είχα πολύ ωραίο κώλο. Όταν έλειπαν οι γονείς μου είχα βγει και γυμνός. Συνέχεια φαντασιωνόμουν τον κυρ Σταύρο να με γαμάει και να με ζουλάει με τις χερούκλες του.

Έτσι μια μέρα καυτή του καλοκαιριού το πήρα απόφαση είπα και ότι γίνει. Οι γονείς μου είχαν πάει στην πόλη και ήμουν μόνος. Έβαλα ένα πολύ στενό σορτσάκι και βγήκα στην αυλή την ώρα που ήταν ο κυρ Σταύρος έξω. Εκείνος φορούσε ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι και κοιτούσε τα φυτά του. Έκανα πως δεν τον είδα και  πήγα στο υπόστεγο που ήταν ακριβώς απέναντι. Ακούμπησα στον πάγκο και τούρλωσα καλά την κωλάρα μου για να με δει. Απέναντι μου είχα έναν μικρό καθρέφτη και έβλεπα κάθε του κίνηση. Άνοιξα μια τσόντα που είχα κρυμμένη και την ξεφύλλιζα.

Σε κάποια στιγμή γύρισε και με κοιτούσε επίμονα. Εγώ άρχισα να κουνιέμαι προκλητικά. Έφυγε το βλέμμα μου απ’ τον καθρέφτη κάποια στιγμή και όταν ξανακοίταξα ο κυρ Σταύρος είχε φύγει. Δεν κατάλαβα τι έγινε και συνέχισα έτσι με τη σκέψη ότι θα έρθει πάλι να με πάρει μάτι. Είχα καυλώσει πολύ με την ιδέα και μόνο ότι με παίρνει μάτι, που δεν τον άκουσα όταν βρισκόταν ακριβώς από πίσω μου. Αισθάνθηκα ένα χέρι να μου χαϊδεύει τον κώλο και την τρύπα πάνω από το σορτς.

-    «Μανωλάκη, δεν ήξερα ότι γουστάρεις άντρες…»

-    «Ε, καμιά φορά γουστάρω…» του λέω.

-    «Μη μιλάς, δεν χρειάζεται. Άστα όλα σε μένα. Θα σε περιποιηθώ καλά εγώ».

Μου κατεβάζει το σορτς και με τη μια το έβγαλα και έμεινα εντελώς γυμνός.

-    «Πω πω αγορίνα μου, τι αστέρι είσαι; Μείνε στα τέσσερα να σου φτιάξω την κωλοτρυπίδα σου εγώ μανάρι μου…»

Με το ένα χέρι με πασπατεύει. Έχει χώσει το χοντρό του δάχτυλο μέσα αφού το σάλιωσε το μπαινόβγαζε σιγά. Με το άλλο χέρι κατέβασε το σορτσάκι του και το έβγαλε. Μετά έσκυψε και έβαλε τη μούρη του στην τρύπα μου.

-    «Μμμμ… μοσχοβολάει! Βλέπω ετοιμάστηκες. Για μένα αυτά Μανωλάκη;»

Εγώ δεν μίλησα, μόνο έβγαλα μια φωνή καύλας. Εκείνος άρχισε να χώνει τη γλώσσα του και να με γλείφει σαν τρελός.

-    «Τι τρυπάρα έχεις καύλα μου! Θα στην κάνω χωνί ξεκωλάκι! Δεν θα μπορείς να κάτσεις για μέρες και μετά θα με παρακαλάς να σε γαμήσω. Με το ζόρι μπαίνει το δάχτυλο μου τώρα αλλά μετά θα είναι πιο ωραία γιαβρί μου».

Εγώ τον άκουγα και καύλωνα τρελά. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε.

-    «Έλα τώρα να με τρελάνεις με το στοματάκι σου».

Εγώ γύρισα, κοίταξα προς τα κάτω και βλέπω έναν απίστευτα χοντρό πούτσο γύρω στους 22 πόντους τέντα.

-    «Έλα, πάρ’ τον στο στόμα. Ρούφα τα ζουμιά μου!» μου λέει.

Όχι κυρ Σταύρο, είναι τεράστιο. Θα πονέσω πολύ. Άστο καλύτερα, άλλη φορά… λέω και κάνω να πάρω το σορτς.

Έλα εδώ… μου λέει και με αρπάζει στην αγκαλιά του. Μη φοβάσαι, θα σε προσέξω πολύ. Έλα, πάρε το καυλί μου να χύσω και βλέπουμε για το κωλαράκι σου.

Έσκυψα και άρχισα να τον γλείφω όσο μπορούσα. Εκείνος είχε ιδρώσει και καυλώσει πολύ και βογκούσε.

-    «Έτσι γιαβρί μου, γλείψ’ τον καλά. Έτσι…»

Τον έγλειφα και τον έπαιζα. Έγλειφα τα αρχίδια και όλο τον κορμό μέχρι πάνω και μετά το κεφαλάκι, που για να το βάλω στο στόμα έπρεπε να το σαλιώσω καλά. Ήταν τεράστιο. Εμένα μου άρεσε πολύ το τσιμπούκι και να τον παίρνω βαθιά στο λαρύγγι αλλά αυτό δεν μπορούσα ούτε το μισό να πάρω. Τον έγλειφα με μανία κανένα τέταρτο.

-    Είμαι μεγάλος και δεν χύνω εύκολα εγώ… Δεν έχουμε πολύ χρόνο, έλα να τον τρίψω στην τρύπα σου για να χύσω…» μου λέει και με κοιτάει με ένα πονηρό βλέμμα.

-    «Όχι καλύτερα να συνεχίσουμε έτσι…» του λέω.

-    «Έλα ρε μικρούλη, μη φοβάσαι. Αφού τα είπαμε, θα στον τρίψω λίγο απ’ έξω».

Στήθηκα στα τέσσερα και τούρλωσα καλά τον κώλο.

-    «Είσαι τρέλα. Απίστευτη κωλάρα έχεις γιαβρί μου!» είπε και άρχισε να τρίβει το τέρας στην τρύπα μου πάνω - κάτω.

Είχα καυλώσει πολύ και ήθελα να μπει μέσα αλλά φοβόμουν πολύ. Είχε αρχίσει να με πιέζει πολύ, να τον τρίβει και να αισθάνομαι την τρύπα μου να ανοίγει πολύ και εκεί τραβιόμουν. Εκείνος με χάιδευε και μαλάκωνε λίγο την πίεση αλλά η ώρα περνούσε και κατάλαβα ότι αυτός αν δεν χύσει δεν θα με αφήσει. Η καύλα μου μεγάλωνε και τον ήθελα μέσα μου αλλά πως να τον αφήσεις αφού μόνο που τον έτριβε και καταλάβαινα ότι αν μου το χώσει θα με ανοίξει στα δυο. Σε κάποια φάση δεν άντεξα.

-    «Βάλτον κυρ Σταύρο, δεν αντέχω… Με τρέλανες. Αλλά σιγά σε παρακαλώ…»

-    Εντάξει γιαβρί μου, μη φοβάσαι».

Έσκυψε και έβαλε αρκετή ποσότητα σάλιου με την γλώσσα του στην τρύπα μου. Άρχισε να με σπρώχνει και αισθανόμουν την πουτσάρα του να μπαίνει και να με ανοίγει στα δυο. Πόνεσα και έβαλα το χέρι μου να τον σταματήσω. Διαπίστωσα ότι είχε βάλει μόνο τον μισό.

-    «Όχι άλλο… ως εκεί!» του είπα.

-    «Εντάξει» μου λέει και αρχίζει να μπαινοβγαίνει. «Έχω να γαμήσω κάτι μήνες. Θα σε πνίξω στα χύσια!»

Εγώ έχω μετανιώσει που τον άφησα. Ο πόνος αφόρητος και η καύλα μεγάλη. Ευτυχώς δεν πέρασαν πέντε - δέκα λεπτά και άρχισε να βογκάει και να τινάζεται. Αισθάνθηκα το καυτό σπέρμα του να χύνεται στο έντερο μου. Μετά σταμάτησε και έπεσε λίγο πάνω μου έχοντας την πούτσα του ακόμα μέσα.

-    «Συγγνώμη Μανωλάκη, δεν πρόλαβα και γέμισα το κωλαράκι σου».

-    «Δεν πειράζει, δώσε μου ότι έμεινε».

Σηκώθηκε και σιγά - σιγά τραβήχτηκε. Ήταν λες και βγήκε κανένας σωλήνας από τον κώλο μου. Τα χύσια έτρεχαν έξω και ήταν πάρα πολλά όντως. Ήρθε και μου τον έδωσε. Έγλειψα καλά τα χύσια που είχαν μείνει και μιας και είχε μαλακώσει, τον έβαζα πιο βαθιά στο λαρύγγι μου, μέχρι που έπεσε εντελώς αλλά και πεσμένος ήταν θηρίο. Μαζευτήκαμε και ντυθήκαμε. Ήρθε, με αγκάλιασε και μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο.

-    Όποτε θες να τα λέμε Μανωλάκη. Και σιγά - σιγά να ξέρεις θα είναι και καλύτερα».

Πήγαμε ο καθένας σπίτι του, εγώ πήγα να πλυθώ γιατί τα πόδια μου ήταν γεμάτα χύσια. Όταν είδα το κωλαράκι μου στον καθρέφτη, όντως το άνοιξε σαν χωνί κι αυτό δεν ήταν τίποτα. Η συνέχεια έχει ξέσκισμα τρελό.

(Copyright protected OW ref: 36282)