Το ξέσκισμα με το κερί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Βλέποντας τσόντα οι δυο άντρες, ξεκινούν ένα ερωτικό παραλήρημα αντιγράφοντας τις σκηνές της ταινίας.

Η ιστορία:

Δεν ήταν η πρώτη φορά που γαμιόμασταν με τον Γιάννη. Αλλά εκείνο το βράδυ επέμενε να νοικιάσουμε και να δούμε τσόντες. Εμένα η ιδέα μου άρεσε γιατί δεν το είχα ξανακάνει με αυτό τον τρόπο. Βάλαμε την τσόντα και καθίσαμε στον καναπέ.

-    «Να με αφήσεις να δω το έργο» μου είπε ο Γιάννης, όταν εγώ του έπιασα τον πούτσο πάνω από το παντελόνι που ήδη είχε φουσκώσει.

Η τσόντα είχε και υπόθεση: Δυο τριχωτοί αχθοφόροι, οδηγούν μια νέα γυναίκα που ψάχνει για τη βαλίτσα της σε μια αίθουσα με χαμένα αντικείμενα κι αρχίζουν να τη βιάζουν με το χειρότερο τρόπο. Μόλις άρχισε ο βιασμός, δεν άντεξα άλλο. Έσκυψα, του ξεκούμπωσα το παντελόνι κι άρχισα να του ρουφάω το καυλί με αργές κινήσεις, μέχρι που το στόμα μου ακουμπούσε στα τριχωτά αρχίδια του. Ο Γιάννης δεν μιλούσε καθόλου. Σιγά - σιγά άρχισε να ανεβοκατεβάζει τον πούτσο του και να προσπαθεί να μου τον χώσει βαθύτερα.

-    «Εσύ δεν μου είπες πως θες να δεις το έργο;»  του είπα κοροϊδευτικά.

-    «Συνέχισε να παίζεις έτσι και θα δεις που δε θα σου βγει σε καλό…»

Φανταζόμουν πως θα ακολουθούσε ένα ακόμα καλό γαμήσι κι έτσι του κατέβασα λίγο το παντελόνι, βολεύτηκα ανάμεσα στα πόδια του και συνέχισα τη δουλειά μου. Με το ένα μου χέρι του χάιδευα την κοιλιά και με το άλλο έσπρωχνα τα αρχίδια του να μπουν όλα στο στόμα μου μαζί με το καυλί του, που ήδη είχε φτάσει στο λαρύγγι μου.

Σε μια στιγμή νόμιζα πως θα έχυνε γιατί τον ένιωσα να κουνιέται πιο γρήγορα. Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να γευτώ το σπέρμα του όταν τον ένιωσα να σηκώνεται όρθιος. Έπιασε τα αφτιά μου κι άρχισε να με γαμάει ρυθμικά. Σήκωσα τα μάτια να τον κοιτάξω και τον είδα που κοίταγε ακόμα την τσόντα. Κοίταξα προς τη τηλεόραση και είδα πως ο ένας από τους γαμιάδες έκανε ακριβώς ότι και ο Γιάννης. Σκέφτηκα πως θα σταματούσε εκεί η φάση και πως θα έχυνε. Αυτός όμως σταμάτησε και περίμενε να αλλάξει η φάση της τηλεόρασης, χωρίς να με αφήνει να βγάλω το τεράστιο παλούκι του από το στόμα μου. Κόντευα να πνιγώ.

Ξαφνικά είδα τον τύπο της ταινίας να γυρίζει τη γυναίκα ανάποδα με τα πόδια της σηκωμένα. Το ίδιο έκανε ο Γιάννης και σκέφτηκα ότι με περίμενε ένα άγριο ξέσκισμα. Εκείνος πήρε ένα χοντρό κερί, έφτυσε την τρύπα μου κι άρχισε να μου το βυθίζει μέσα. Με άφησε με τα πόδια ανοιχτά στον αέρα και πήρε έναν αναπτήρα. Άναψε το κερί και ήρθε από πάνω μου, με τον πούτσο του τώρα να τρίβεται στο πρόσωπό μου, καθώς τα χέρια του σταμάτησαν τα δικά μου που όπως ήταν φυσικό προσπαθούσαν να βγάλουν το αναμμένο παλούκι από την τρύπα μου.

-    «Τι κάνεις εκεί; Θα καώ!» του είπα.

-    «Αν δεν κλείσεις τα πόδια σου καθόλου και δεν κουνιέσαι, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτε», μου είπε. «Αν τα κλείσεις, θα κάψεις τα μπούτια σου και είναι κρίμα».

Και συνέχισε να μου γαμάει το πρόσωπο και να μου ανοίγει με τα χοντροδάχτυλα του το στόμα μου. Το κερί άρχισε να λιώνει και κάποιες σταγόνες έπεσαν κοντά στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα μου. Μου ήρθε να πεθάνω από τον πόνο αλλά προσπάθησα να μην κινηθώ. Το μαρτύριο κράτησε λίγο ακόμα και ο Γιάννης έβγαλε απότομα το κερί. Η τρύπα μου ήταν ζεστή και διψασμένη. Όπως ήμουν με ανοιχτά τα πόδια στο πάτωμα, ήρθε από πάνω μου, κάθισε πάνω στα μπούτια μου κι άρχισε να χώνει τα δάχτυλά του. Με έσκαβε κι εγώ έβλεπα στην τηλεόραση να κάνει το ίδιο ο τριχωτός γαμιάς κι άνοιγα κι άλλο την τρύπα για να μου τα βάλει όλα. Με μια γρήγορη κίνηση μου έχωσε όρθιος καθώς ήταν τον πούτσο του και ο πόνος μ’ έκανε να φωνάξω.

Ήταν τώρα όρθιος ανάποδα από μένα και με γαμούσε δυνατά. Έβλεπα τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη πάνω στον πούτσο μου και κόντευα να τρελαθώ. Ξαφνικά ένιωσα έναν πόνο τρομακτικό. Κοίταξα στην τηλεόραση κι είδα το γαμιά να γαμάει τη γυναίκα με τον πούτσο και συγχρόνως να χώνει μέσα της και δυο δάχτυλα. Ένιωθα την τρύπα μου να σκίζεται καθώς ο Γιάννης έκανε το ίδιο. Δεν είχα πια αντιστάσεις και ήθελα να τελειώσει.

-    «Σταμάτα λίγο να πάρω μια ανάσα…», του είπα.

Αυτό τον εξαγρίωσε κι άλλο κι άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά. Ο πούτσος του ήταν έτοιμος να εκραγεί και τότε βγήκε απότομα και μ’ έβαλε να γονατίσω. Άρχισα να του γλείφω με μανία τα δάχτυλα των ποδιών, καθώς αυτός ξανακάθισε στον καναπέ και τραβούσε μαλακία.

-    «Έλα από πάνω μου!», με διέταξε.

Ανέβηκα πάνω του και άφησα τον πούτσο του να γλιστρήσει όλος στο στόμα μου. Εκείνος έβλεπε την τσόντα και με τα δάχτυλα μου άνοιγε την τρύπα μου που είχε ανοίξει πια και τα δεχόταν με ευχαρίστηση. Όπως ήταν ανοιχτά τα κωλομάγουλα μου στα χέρια του, τα πίεζε δυνατά και μετά τα χτυπούσε. Με το ένα χέρι μου άνοιγε την τρύπα και με το άλλο με χτυπούσε δυνατά. Ο πούτσος του γαμούσε το λαρύγγι μου κι ένιωσα τα μάτια μου να πετάγονται έξω. Τότε με έσπρωξε στο πάτωμα και σηκώθηκε όρθιος.

-    «Άνοιξε τον καλά!», με διέταξε.

Άνοιξα όσο μπορούσα την τρύπα μου και περίμενα τον πούτσο του. Ο Γιάννης τότε μου έχωσε το χοντρό δάχτυλο του ποδιού του κι άρχισε να με γαμάει με αυτό. Η καύλα μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της. Γύρισα και τον είδα όρθιο από πάνω μου να τραβάει μαλακία. Ξαφνικά με έλουσε το καυτό του σπέρμα. Έβγαλε το δάχτυλο από την τρύπα μου και κάθισε πάνω στην πλάτη μου. Ένιωσα τον πούτσο του που τον καθάριζε από τα χύσια του στην πλάτη μου. Ήταν απ’ τα καλύτερα γαμήσια που έκανα με τον Γιάννη.

(Copyright protected OW ref: 36090)