Κι όμως είναι πραγματικότητα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Συνεχίζεται το ξέσκισμα με τον πατέρα του φίλου του, όμως σήμερα θα έχει μια περίεργη παρτούζα έκπληξη.

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Ήρθε νομίζω η ώρα να ολοκληρώσω την ιστορία μου. Με τον πατέρα του φίλου μου συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα συνέχεια από τότε που ήταν η πρώτη μας φορά. Κάθε εβδομάδα δυο φορές την ημέρα. Με ήθελε και τον ήθελα κολασμένα. Δεν είχα ξανά νιώσει έτσι στην ζωή μου. Ήταν για μένα κάτι το πρωτόγνωρο και ήθελα να το ζήσω με όλο μου το είναι. Ήμουν τρελά καψουρεμένος με εκείνον όπως κι αυτός με εμένα. Πώς όμως να μην είμαι ήταν κουκλάκι, το κουκλάκι μου; Ένας άντρας με τα όλα του. Παιδαράς με αρχίδια και ένα πούτσαρο 23cm, όλος δικός μου που καύλωνε με κάθε άγγιγμα μου χωρίς τίποτα άλλο.

Ήταν και γι’ αυτόν κάτι το ανεξήγητο μου είχε πει. Είχε ξανά κάνει πάλι κάτι με άντρα αλλά έτσι δεν είχε ξανανιώσει. Είχαμε πια σχέση κανονική και ήμουν εγώ γι’ αυτόν και εκείνος για μένα. Όλα όμως κάποια στιγμή αλλάζουν. Όχι απόλυτα για κακό όμως. Μπορεί να είναι και καλύτερα. Έτσι ας περάσω και στο ζουμί της ιστορίας…

Είχαν πια περάσει πέντε χρόνια από την πρώτη μας φορά. Είχα μεγαλώσει και το σώμα μου είχε σχηματιστεί καλύτερα. Δηλαδή ήμουν άντρας και όχι παιδάκι. Και εδώ ήθελα να πω ότι μπορεί η σεξουαλικές μου προτιμήσεις να τείνουν προς το ίδιο φύλο αλλά είμαι και θα είμαι άντρας και αρρενωπός. Τέλος πάντων, αυτό μπορεί να μην ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν είχαμε αφήσει σημείο για σημείο που να μην το είχαμε κάνει. Στη θάλασσα το καλοκαίρι ξαπλωμένοι στην αμμουδιά, γυμνοί, αγκαλιασμένοι (δηλαδή όχι ακριβώς, εγώ πάνω του) κι αυτός πάντα την πουτσάρα του μέσα μου κι εγώ να ανεβοκατεβαίνω σαν να κάνω ιππασία. Τέλεια. Μου αρέσει αυτή η στάση παρά πολύ. Είναι η δεύτερη που μου αρέσει. Η πρώτη είναι να είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα και να βλέπω το κουκλάκι μου να χώνει την ψωλάρα του μέσα μου βαθειά, και η δεύτερη να κάθομαι εγώ πάνω σε αυτή και να την παίρνω μόνος μου όλη χωρίς εκείνος να σπρώχνει. Τέλεια!!!

Σε αυτό το σημείο είναι που μπαίνει και ο γιος του στην ιστορία μας. Ξέχασα να πω ότι η παραλία που πηγαίναμε ήταν ερημική, όχι και τελείως είχε μόνο σχετικό κόσμο, μόνο άντρες που είτε έβρισκαν εκεί κάποιον και πηδιόντουσαν ή έρχονταν παρέα με άλλους και γαμιόντουσαν κανονικά. Συνεχίζω την ιστορία μου γιατί ξεφεύγω λίγο.

Ήταν μεσημέρι και έκανε παρά πολύ ζέστη. Ήμουν σπίτι μόνος και περίμενα να πάρει ο γκόμενος μου πια και να πάμε για μπάνιο σε εκείνη την παραλία και να με ξεσκίσει. Χτυπάει το τηλέφωνο όμως και ήταν ο φίλος μου ο Μάριος και μου πρότεινε να πάμε για μπάνιο γιατί η γκόμενα του είχε δουλειά και δεν είχε άλλον να του κάνει παρέα. Αυτός πια ήταν στρέιτ και ουδέποτε είχαμε ξανακάνει κάτι, πέρα από εκείνη τη φορά που με έχυσε στο στόμα. Του είπα ότι είχα κανονίσει και δεν μπορούσα να το ακυρώσω. Μου είπε εντάξει ότι δεν είχε πρόβλημα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Μετά από πέντε λεπτά με παίρνει τηλέφωνο το κουκλάκι μου και μου είπε να ετοιμαστώ και ότι θα έρθει σε δέκα λεπτά να με πάρει.. Εγώ ετοιμάστηκα έκανα τα απαραίτητα για να είμαι έτοιμος φόρεσα τη βερμούδα και περίμενα. Μαγιό δεν φορούσα αφού κάναμε γυμνοί μπάνιο.

Μετά από δέκα λεπτά ακριβώς ακούω την κόρνα και κατεβαίνω. Το αμάξι του ήταν σπορ και πολύ ακριβό από τα πιο ακριβά αμάξια που έχω μπει μέσα θα έλεγα. Είχε φιμέ σκούρα τζάμια και τα σχετικά. Τον χαιρέτισα και πήραμε το δρόμο για τη θάλασσα. Μετά από είκοσι λεπτά διαδρομής φτάσαμε και αρχίσαμε το περπάτημα για να φτάσουμε στο πιο ερημικό σημείο με τα πιο μεγάλα βράχια για να αποφύγουμε και τα αδιάκριτα βλέμματα ορισμένων ενοχλητικών. Μετά από δέκα λεπτά σχεδόν περπάτημα φτάσαμε, απλώσαμε τις πετσέτες μας και αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Βασικά άρχισε να με γδύνει. Με πήρε πρώτα αγκαλιά, με χάδεψε και φιληθήκαμε. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα… δεν είχαμε φιληθεί και καθόλου πιο πριν. Συνήθως όταν τον έβλεπα ήθελα να τον ρουφήξω στα φιλιά κατευθείαν, αλλά αυτό δεν γινόταν. Φιλιόμασταν και παράλληλα χουφτωνόμασταν. Άρχισα να του χαϊδεύω το καυλί του, που είχε γίνει πέτρα και κόντευε να σκίσει τη βερμούδα που φόραγε.


Αυτός με φιλούσε και με δάγκωνε στο λαιμό. Μου είχε ήδη βγάλει τη βερμούδα και μου έβγαζε και την μπλούζα. Με φιλούσε και μου έτριβε με τις χερούκλες του τις ρώγες μου που είχαν γίνει πέτρα από την καύλα καθώς και το καυλί μου. Με δαγκώνει στο λαιμό και με χάιδευε και κατέβαινε προς τα κάτω. Με έγλειφε στις ρώγες και όλο και κατέβαινε… Με το ένα του χέρι με χάιδευε και με το άλλο χέρι μου χούφτωνε τα ζουμερά μου κωλομέρια όπως μου έλεγε. Άρχισε να κατεβαίνει όλο και πιο κάτω και να φτάνει στο ύψος της πούτσας μου. Μου την έπιασε και άρχισε να μου την γλείφει, πρώτα το πουτσοκέφαλο μου και μετά όλο. Ο πούτσος μου είναι γύρω στους 18 πόντους με αρκετά μεγάλο πουτσοκέφαλο.

Με ένα ρούφηγμα του μου τον πήρε όλο στο στόμα του και άρχισα να του γαμάω το στόμα και να αναστενάζω. Με το άλλο του χέρι είχε αρχίσει να μου βάζει δάχτυλο. Ήδη είχε χώσει τρία δάχτυλα. Μου γάμαγε την τρύπα με τα δάχτυλα του κι εγώ το στόμα του. Μετά από είκοσι λεπτάκια συνεχόμενης πίπας και αφού σχεδόν μου έχωνε όλα τα δάχτυλα του μέσα, τον έχυσα στο στόμα. Ήταν τόσο πηχτά και πολλά που τα ήπιε όλα.

Τώρα ήταν σειρά μου να αναλάβω δράση, αλλά μου είπε ότι δεν άντεχε άλλο και ότι ήθελε να χώσει κατευθείαν την πουτσάρα του μέσα μου. Αυτή τη φορά κάθισα στα τέσσερα. Τούρλωσα την κωλάρα μου και τον περίμενα. Αυτός έσκυψε, μου έγλειφε πρώτα την τρύπα και μετά μπήκε μέσα μου. Με γάμαγε τόσο δυνατά και ωραία που όλο το σώμα μου είχε μουδιάσει. Με πήδαγε και με κρατούσε από τα καπούλια και μου τον έχωνε. Τον έβγαζε έξω και τον έχωνε όλον πάλι. Άρχισε να μου χτυπάει και τα κωλομέρια σφαλιάρες, όχι πολύ δυνατές. Εδώ θα ήθελα πάλι να πω πως ούτε με χτυπούσε στο σεξ αλλά ούτε και με έβριζε. Το μόνο που μου έλεγε όταν με γαμούσε είναι:

-    «Αχ, μανάρι μου, ο άντρας σου σε πηδάει. Πηδάει την καυλιάρικη τρυπούλα σου!»

Κι εγώ του έλεγα:

-    «Ναι γαμιά μου, ναι άντρα μου. Πήδα με. Πήδα με πουτσαρά μου!»

Μπορεί να ακούγεται λίγο ξενέρωτο αλλά για μας δεν ήταν. Από το πολύ σφυροκόπημα που μου έκανε και μετά από μισή ώρα πηδήματος, με έχυσε. Τα ένιωθα μέσα μου, τόσο καυτά και πολλά. Με φίλησε στο σβέρκο και μου είπε ότι να ετοιμαστώ για τον δεύτερο γύρο. Ήταν μέσα μου ακόμη δεν είχε βγει και μετά από δυο λεπτά ξανακαύλωσε. Αυτή τη φορά μου είπε να κάτσω πάνω του και να τον πάρω μόνος μου μέσα μου. Έτσι και έγινε. Ξάπλωσε κάτω κι εγώ άρχισα να τον παίρνω μέσα μου. Αυτή τη φορά εγώ είχα το πάνω χέρι. Τον έπαιρνα όπως ήθελα.. σιγά και απολαυστικά. Τον έβαζα όλον μέσα μου και ξανά σηκωνόμουν και πάλι το ίδιο. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ήθελα να τον βλέπω… να τον παίρνω όλο μέσα… να βλέπω όλο το μεγαλείο του.

Το μωράκι μου δεν άντεχε άλλο από αυτό που του έκανα και είπε να αναλάβει δράση. Με έπιασε από τη μέση και άρχισε το σφυροκόπημα. Σαν καθαρόαιμο αρσενικό που ήταν ήξερε πως να γαμάει. Εγώ πια έβγαζα κραυγές δυνατές από τον ενθουσιασμό. Αυτός άρχισε τότε να με χαϊδεύει στα στήθη μου, στο  λαιμό μου κι εγώ να ανεβοκατεβαίνω στο κοντάρι του σαν τρελός. Τότε έκανε κάτι πολύ περίεργο, που μετά το κατάλαβα. Μου έκλεισε τα μάτια και μετά από δυο δευτερόλεπτα που το έκανε αυτό ένα άλλο κοντάρι χώθηκε στο στόμα μου. Εγώ ξαφνιάστηκα και πήγα να πάρω τα χέρια του από τα μάτια για να δω ποιος ήταν αλλά το έκανε ο ίδιος και είδα μπροστά μου το γιο του, τον φίλο μου…!

Έσκυψε, με φίλησε στο στόμα και ξανάχωσε την πουτσάρα του στο στόμα μου και ο δικός μου, μου είπε ότι θα μου εξηγήσει μετά. Δεν έδωσα και πολύ σημασία και άρχισα να ρουφάω το κοντάρι του φίλου μου και ο πατέρας του να μου πηδάει την τρύπα που. Ήταν το δεύτερο μου όνειρο που ήθελα να γίνει πραγματικότητα, να έχω δυο πούτσες που μοιάζανε πολύ μόνο για μένα, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτές οι πούτσες θα ήταν πατέρα και γιου…

Είχε πια περάσει μια ώρα από την πρώτη φορά που το μωρό μου είχε χύσει μέσα μου και τον ένιωσα να χύνει πάλι τα καυτά του χύσια μέσα. Μετά από μισό δευτερόλεπτο άρχισε να χύνει και ο φίλος μου, να μου τα δίνει κι αυτός στο στόμα και να του τα καταπίνω όλα. Δεν μου αρέσει να αφήνω σταγόνα, τα θέλω όλα μέσα στο στόμα μου.

Αφού με χύσανε και οι δυο και με τη σειρά μου είχα χύσει για τρίτη φορά χωρίς να αγγίξω το καυλί μου, ξαπλώσαμε και οι τρεις στις πετσέτες. Ο δικός μου με πήρε αγκαλιά και μου εξήγησε πως βρέθηκε εκεί ο φίλος μου. Πέρασαν δυο ώρες συζητώντας και αρχίσαμε και οι τρεις να χαϊδευόμαστε. Δηλαδή και οι δυο χάιδευαν έμενα κι εγώ αυτούς και καυλώσαμε πάλι… και ήταν τότε που μου είπε ο φίλος μου ότι θέλει να πηδήξει κι αυτός. Εγώ κοίταξα τον πατέρα του και μου είπε:

-    «Ναι, προχώρα».

Και έτσι και έγινε. Ο φίλος μου ξάπλωσε κάτω κι εγώ άρχισα να κάθομαι πάνω στην καυλάρα του. Είχε κι αυτός το ίδιο καυλί με τον πατέρα του και σε μέγεθος και σε πάχος αλλά μόνο που ο φίλος μου είχε λίγο πιο μεγάλα αρχίδια. Κάτι μεγάλα ζουμερά αρχίδια, που μέσα τους είχαν πολύ σπέρμα να αδειάσουν. Ο πατέρας του είχε κάτσει πιο δίπλα μας και μας χάζευε και έπαιζε την πούτσα του. Εγώ τον έβλεπα και καρφωνόμουν όλο και πιο δυνατά πάνω στο καυλί του φίλου μου. Αυτός τότε, με έπιασε από τη μέση και με πήρε προς τα πάνω του και τουρλώθηκε η κωλάρα μου. Και έτσι ο πατέρας του είχε όλη την εικόνα του γαμησιού της τρύπας μου από τον γιο του. Και ήταν εδώ που έγινε κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα…

Ήρθε και ο δικός μου από πίσω και άρχισε να σπρώχνει την πουτσάρα του να μπει μέσα κι αυτός. Αυτό ήταν κάτι που ούτε το περίμενα αλλά και με πόνεσε πολύ. Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερε και την έβαλε κι αυτός την μισή μέσα στην τρύπα μου και άρχισαν να με ξεσκίζουν και οι δυο άγρια. Ήταν κάτι το απίστευτο. Είχα μέσα δυο μεγάλες και χοντρές πούτσες και με πηδούσαν. Είχε περάσει μιάμιση ώρα δυνατού σφυροκοπήματος. Πατέρας και γιος άντεχαν πολύ. Μετά από λίγο άρχισαν και οι δυο να με χύνουν. Ήταν σαν καταρράκτης που έτρεχε μέσα μου. Εγώ πάλι ούτε και θυμάμαι πόσες φορές είχα χύσει.

Αυτή ήταν η συνέχεια της ιστορίας μου. Ελπίζω να σας αρέσει. Φιλάκια!

(Copyright protected OW ref: 36942)