Κρυφές επιθυμίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Hταν κάποιο καλοκαίρι σε διακοπές, σε κάποιο νησί όταν ξεκίνησαν όλα.
Ήμουν τότε 28 ετών και πέρναγα ονειρικά με την κοπέλα μου και κάποιους φίλους μας. Ένα καυτό μεσημέρι ήμασταν στην παραλία, ζέστη αφόρητη και η θάλασσα μαγευτική, όταν κάποια στιγμή ενώ έβγαινα, παρατήρησα κάποιον περίπου 43 ετών, καλογυμνασμένο, που σηκώθηκε από την ομπρέλα του που ήταν ποιο πέρα και ήρθε ποιο κοντά μας.

Κάτι μου έκανε εντύπωση στον τρόπο που κοιτούσε. Δεν έκανα λάθος γιατί μετά από λίγο σιγουρεύτηκα ότι μας κοιτούσε πίσω απ' τα γυαλιά του και μάλιστα κοιτούσε εμένα ποιο επίμονα. Δεν μου μοιάζει για "αδερφή" σκέφτηκα, αλλά που ξέρεις! Σε λίγο όμως αυτό άρχισε να γίνεται ενοχλητικό, γιατί κατάλαβα ότι τον "ενδιαφέρω" εγώ και μόνον εγώ και μάλιστα είχε ένα ύφος, λες και κοίταζε καμία γκόμενα. κάποια στιγμή μάλιστα πρέπει να του" σηκώθηκε", γιατί γύρισε στο πλάι "ένοχα" για να κρυφτεί αλλά δεν τα πολυκαταφερε, γιατί πρέπει να την είχε μεγάλη ίσως και 18 εκατοστά!

Είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι και πήγα στη θάλασσα να δροσιστώ, να ηρεμήσω και άφησα τους άλλους να συνεχίσουν το βόλεϊ που παίζαμε. Είχα λίγο ξεχαστεί όταν με ξάφνιασε μια φωνή κοντά μου:"συγνώμη μπορώ να σου πω λίγο; ". Γύρισα ξαφνιασμένος και βλέπω αυτόν. "Τι τρέχει; " Του λέω αγριεμένος. "Άκουσε με λίγο και αμέσως μετά θα φύγω. Σε παρατηρώ από ώρα και δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου! Τα πόδια σου είναι γυμνασμένα χωρίς τρίχες και πριν από λίγο όταν έπαιζες βόλεϊ κατάλαβα ότι ξυρίζεσαι και στ' απόκρυφα σου και "πίσω" και έχω τρελαθεί! Φεύγω αμέσως για να μην ενοχλώ, αλλά θα αφήσω ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο μου στην ομπρέλα που κάθομαι.

Έμεινα άφωνος! Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι μου είπε, με γρήγορες κινήσεις είχε φύγει από την παραλία, αφού πρώτα άφησε ένα χαρτάκι στην ομπρέλα. Μα τι έγινε, μου τα "έριξε" κανονικά; Μου είπε με τρόπο ότι θέλει να με γαμήσει; . . . Δεν το πίστευα! Δεν μπορούσα να "χωνέψω" ότι άρεσα σε κάποιον που ήμουν σχεδόν σίγουρος, ότι γάμαγε αντρικούς κώλους! ! ! Πως κατάλαβε ότι ξυρίζομαι; Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω τρίχες στα πόδια μου, μου αρέσει να ξυρίζομαι και ν' αφήνω λίγες τρίχες στην κοιλιά πάνω από τον πούτσο μου. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι και τον κώλο μου τα ξυρίζω.

Ταραγμένος βγήκα απ' το νερό και σε λίγο ζήτησα απ' την παρέα να φύγουμε. Η κοπέλα μου δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ησυχάσω με τίποτα . Οι ώρες περνούσαν μαρτυρικά γιατί δεν έβρισκα το θάρρος να πάρω το χαρτάκι με το τηλέφωνο του για να τον βρω και να του ζητήσω εξηγήσεις γι αυτά που μου είπε! Το απόγευμα κι ενώ δεν μπορούσα να ησυχάσω αποφάσισα να πάω στην παραλία να πάρω εκείνο το χαρτάκι. όταν έφτασα νόμιζα ότι όλοι στην παραλία κοιτούσαν εμένα, λες και ήξεραν γιατί πήγα εκεί. πήγα και πήρα το χαρτάκι το έβαλα στην τσέπη και έφυγα σχεδόν τρέχοντας, με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά λες και με είχαν "τσακώσει" να γαμιέμαι στην παραλία. Τι είχα πάθει; Μήπως κατά βάθος ήθελα να δοκιμάσω να πάω με άντρα και φοβόμουνα να το παραδεχτώ;

Μερικές φορές πάντως που παίρναμε πορνό με την δικιά μου, έπιανα τον εαυτό μου να θαυμάζει αυτούς τους τεράστιους πούτσους των πορνοσταρ αντί να επικεντρώνεται η προσοχή μου στις πολύ όμορφες γκόμενες-πορνοσταρ! Αντιθέτως κάπου τις ζήλευα που μπορούσαν να αγγίξουν αυτούς τους πούτσους και οι αγαπημένες μου στάσεις που ήθελα να βλέπω, ήταν οι πίπες και τα πρωκτικά ξεσκίσματα! Ο καιρός πέρασε από τότε, γυρίσαμε Αθήνα, εγώ ξέχασα αυτό που συνέβη και μια μέρα τον Οκτώβρη που η δικιά μου μάζευε τα καλοκαιρινά μου λέει σε μια στιγμή: "βρήκα ένα τηλέφωνο μέσα στο παντελόνι σου, κάποιος Γιάννης. "! "Δωστο μου, είναι από την δουλειά και το� ψαχνα! "Ευτυχώς που κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν κατάλαβε το ξάφνιασμα και την ταραχή μου. Το πήρα στα χέρια μου και το κοίταξα. Ώστε Γιάννη τον έλεγαν!


Από εκείνη τη στιγμή αναστατώθηκα πολύ. Θα γαμιόμουν λοιπόν μ' αυτόν; Μα ήταν δυνατόν να ήθελα κάτι τέτοιο; σκέφτηκα να πάρω καμία ταινία πορνό, να την δω με την δικιά μου και να "περάσουμε" καλά το βράδυ για να ξεχαστώ. Πόσο λάθος έκανα! Το βράδυ μετά από ένα πολύ καλό γαμήσι με την δικιά μου, αυτή κοιμήθηκε βαριά αλλά εγώ δεν μπορούσα να ησυχάσω. Σκεφτόμουν συνέχεια το πορνό με τις πορνοσταρ να "καταπίνουν" κάτι τεράστιους πούτσους με το στόμα τους, το μουνί τους, τον κώλο τους, να ηδονίζονται με τα δυνατά χυσίματα και πραγματικά κατάλαβα ότι τις ζήλευα! ! !

Ε λοιπόν ναι, ήθελα να δοκιμάσω κι εγώ! ! ! ήθελα να γαμηθώ κι εγώ και είχε βρεθεί και ο άντρας που θα με γαμούσε! Ναι θα με γαμούσε, θα με γαμούσε, θα με γαμούσε! ! ! Αναστατωνόμουν γιατί ήθελα πολύ να γαμηθώ και δεν το παραδεχόμουν μέχρι τότε! Η δικιά μου δεν κατάλαβε ότι έμεινα μέσα στο μπάνιο πάνω από μιάμιση ώρα για να περιποιηθώ τον εαυτό μου. Ξυρίστηκα επιμελώς αφού του άρεσε που ξυριζόμουν και έδωσα μεγάλη προσοχή στον κώλο μου. Ένας καθρέφτης με βοηθούσε και εκεί έβλεπα την μικρή ροζ τρυπούλα μου, που την άλλη μέρα θα μου την άνοιγε ο Γιάννης! Πόσο καύλωνα με την ιδέα του τι θα προσπαθούσε να της έκανε! ήταν τόσο μικρή και αν δεν είχα κάνει λάθος ο πούτσος του ήταν τεράστιος! Αποκλείεται σκέφτηκα να μπει μέσα μου. Η τρυπούλα μου είναι τόσο μικρή που δεν θα τα καταφέρει. Πόσο λάθος έκανα! Οι ώρες περνούσαν μαρτυρικά. Η αγωνία μου για το άγνωστο, το απαγορευμένο ήταν μεγάλη. αυτό όμως με καύλωνε κιόλας διαφορετικά από τις άλλες φορές. Ένοιωθα την τρυπούλα μου συνέχεια κάθε φορά που κινιόμουν και μερικές φορές αισθανόμουν εκεί μια δροσιά που με ξετρέλαινε! έπιανα τον εαυτό μου να θέλω να βάζω συνέχεια το δάχτυλο μου εκεί και να χαϊδεύομαι!

Την άλλη μέρα στη δουλειά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και επιτέλους κάποια στιγμή που είχε περάσει λίγο η ώρα έβγαλα το χαρτάκι για να τηλεφωνήσω. Μήπως δεν πρέπει να βιαστώ, σκέφτηκα παίρνοντας το νούμερο και η αγωνία μου στο κατακόρυφο. Τα πόδια μου έτρεμαν,

"Παρακαλώ. . . "ακούστηκε μια βαθιά γνώριμη αντρική φωνή, "Λέγεται. . . , ναιαιαι. . . "! Τι να κάνω τώρα; "Καλημέρα Γιάννη με λένε Μάκη και γνωριστήκαμε το καλοκαίρι. . . ". "Εσύ είσαι; επιτέλους τηλεφώνησες! ", είπε με ανακούφιση σαν είχε βρει κάτι που λαχταρούσε καιρό. "σκέφτηκα να πάμε κάπου να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε. . . ", δεν πρόλαβα να τελειώσω και μου είπε: "Σε περιμένω σπίτι μου το απόγευμα να βρεθούμε! ". Μήπως βιάζεται; σκέφτηκα. "Μήπως είναι λίγο γρήγορο να για να βρεθούμε σπίτι. . . ", "είναι καλύτερα σπίτι μου θα τα πούμε με την ησυχία μας. Σε περιμένω το απόγευμα στο Μαρούσι οδός τάδε αριθμός τάδε. Σε περιμένω φιλάκια! ".

Μου άρεσε που ήταν ευγενικός, δυναμικός αλλά και πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και αυτό δεν μου άφηνε πολλά περιθώρια για δισταγμούς. ήταν η πρώτη μου φορά και χρειαζόμουν έναν άντρα δυναμικό για να με οδηγήσει στα μυστικά μονοπάτια του σεξ μεταξύ ανδρών! Φαίνετε ότι είχε βρεθεί ο κατάλληλος άντρας που θα μου στερούσε την παρθένια του κώλου μου και θα μου πρόσφερε την ηδονή να νοιώσω "γυναίκα" μέσα από ένα γαμήσι! μέχρι τότε ήμουν εγώ ο επιβήτορας, αυτός που γαμούσε. είχε έρθει όμως η στιγμή να αντιστραφούν οι ρόλοι και να βρεθώ εγώ στη θέση της γυναίκας για να ικανοποιήσω τις ορέξεις αυτού του αρσενικού! ήταν λίγο δύσκολο να το συνειδητοποιήσω αλλά το ένστικτο μου έλεγε πως πρέπει να βρεθώ οπωσδήποτε μ� αυτόν τον άντρα και να του παραδοθώ! ! !

Το απόγευμα βρέθηκα έξω απ' το διαμέρισμα του να περιμένω να μου ανοίξει και πρόσεξα τρεις άντρες να κατεβαίνουν τις σκάλες δήθεν αδιάφορα αλλά να με κοιτούν εξερευνητικά. Όπως μου είπε αργότερα ήταν οι κολλητοί του που έμεναν στον ίδιο όροφο, είχαν τις ίδιες προτιμήσεις και πολλές φορές συζητούσαν τις εμπειρίες τους.

Η καρδιά μου χτυπούσε τρελά καθώς χτυπούσα το κουδούνι και πήγε να σπάσει όταν άνοιξε η πόρτα. ήταν πραγματικό αρσενικό! Με υποδέχτηκε ακουμπώντας τα χείλη του στα δικά μου και τα χέρια του έπιασαν την λεκάνη μου. Μισόκλεισα τα μάτια για να μη χάσω την ψυχραιμία μου και ένοιωσα μια ανατριχίλα που με έκανε να καυλώσω αφάνταστα, αλλά όχι όπως το ένοιωθα τις άλλες φορές. ένοιωσα την ροζ τρυπούλα μου να πάλλεται από την ηδονή του πρωτόγνωρου. Μύριζε υπέροχα και καθώς με οδηγούσε στο σαλόνι του, είδα ότι κάτω από το σορτς του και το κολλητό του μπλουζάκι κρύβεται ένα γυμνασμένο, δυνατό κορμί, με ήπια τρχοφυια που μου άρεσε πολύ. Οι γλουτιαίοι του φαινόταν πολύ δυνατοί και κατάλαβα ότι ήταν δυνατός εραστής και πρέπει να έσπρωχνε καλά τις κατάλληλες στιγμές. ήταν τέλειος! Μα όλα μου φαινόταν τέλεια; Μήπως ήθελα να γαμηθώ οπωσδήποτε και μου φαινόταν όλα τέλεια; ήταν και τα δυο! Φαίνεται πως είχα βρει τον κατάλληλο άντρα για να με "περιποιηθεί", να περιποιηθεί" την ροζ τρυπούλα μου που τόσο το είχε ανάγκη, να μου την ανοίξει με τα δάχτυλα του και αν ήταν δυνατόν να ανοίξει τόσο που να χωρέσει μέσα της τον τεράστιο πούτσο του, πράγμα που το θεωρούσα σχεδόν αδύνατο.

είχα πιει το μισό σχεδόν ποτό μου, ένοιωθα να χαλαρώνω με την κουβεντούλα και σκέφτηκα πως τα δύσκολα είχαν περάσει. Κι όμως τα δύσκολα ήταν μπροστά μου γιατί δεν φανταζόμουν πόσο δύσκολο ήταν να κάνω αυτό για το οποίο είχα βρεθεί στο σπίτι αυτού του αρρενωπού άντρα, δηλαδή να αφεθώ στα δυνατά του χέρια για να μου ανοίξει την τρυπούλα μου για πρώτη φορά.

Η κουβέντα σιγά-σιγά γύρισε σε καυτά θέματα και μου εξηγούσε πως δεν του άρεσαν οι γυναίκες και θέλει να "βρίσκεται" πάντα με άντρες. Μου έλεγε ότι του αρέσει να είναι πάντα αυτός ο επιβήτορας και να έχει αυτός την πρωτοβουλία στο σεξ. Του άρεσαν επίσης τα άτριχα κορμιά αντρών και ιδιαίτερα τα κωλαρακια να είναι γυμνά από τρίχες. εγώ του είπα τι ένοιωθα και τι σκεφτόμουν όταν βλέπω πορνό και ενώ η "ατμόσφαιρα" είχε γίνει εκρηκτική άρχισα να του λέω με νόημα πως περιποιήθηκα το κωλαρακι μου με επιμέλεια το προηγούμενο βράδυ. τότε πρόσεξα ότι κάτι κινιόταν μέσα από το σορτς του και τα μάτια μου ενώ μιλούσαμε δεν ξεκόλλαγαν από εκεί. Το κατάλαβε, χαμογέλασε και σηκώθηκε αργά από την πολυθρόνα, ήρθε προς το μέρος μου στον καναπέ που καθόμουν, στάθηκε μπροστά μου και το μέρος όπου κρυβόταν ο πούτσος του ήταν ελάχιστα εκατοστά μπροστά στο πρόσωπο μου.

ένοιωσα ένα ρίγος καθώς μου έλεγε με σχεδόν προστακτικό τόνο στην φωνή του να τον αγγίξω πάνω από το σορτς και να του το βγάλω για να δω τι κρύβεται από κάτω. ήταν κάτι πραγματικά μεγάλο αυτό που έπιανα! άρχισα να τραβάω αργά το σορτς του και ήμουν περίεργος να δω τι θα "εμφανιστεί" από μέσα. Το σορτς του μάγκωνε στον καυλωμένο πούτσο του και χρειάστηκε αρκετά περισσότερο τράβηγμα για να κατεβεί πιο κάτω. Ξαφνικά πετάχτηκε από μέσα σαν ένα μεγάλο κλαρί που το λυγίζεις και το αφήνεις απότομα, ένας πραγματικά μεγάλος πούτσος! Δεν ξαναείδα δει τόσο μεγάλο στην πραγματικότητα παρά μόνο σε ταινίες!

Με τρόμαξε όπως πετάχτηκε και το κατάλαβε. "Τρόμαξες; "μου είπε. "είναι πραγματικά πολύ μεγάλος" του απάντησα. "μπροστά σου στέκονται 21 εκατοστά μήκος και 17 εκατοστά περίμετρος", μου είπε όλο περηφάνια. Αποκλείεται αυτό το θηρίο να μπει μέσα μου σκέφτηκα, αποκλείεται να ανοίξει τόσο η μικρή ροζ τρυπούλα μου. "είσαι πολύ μεγάλος για μενα δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να μπεις μέσα στην τρυπούλα μου" του είπα. "Άστο σε μενα αυτό, ξέρω τι να κάνω με κωλαρακια σαν το δικό σου για να ανοίξουνε. Το έχω ξανακάνει πολλές φορές και σίγουρα θα σε καυλώσει αυτό. "!

ήμουν σίγουρος ότι το είχε ξανακάνει. ένοιωθα την μικρή ροζ τρυπούλα μου να καυλώνει τόσο από την σκέψη για το τι πρόκειται να συμβεί που νόμιζα ότι θα έχυνε! Ποιος δεν θαθελε να γαμηθεί από ένα τέτοιο αρσενικό. όμως η δικιά μου τρυπούλα ήταν πολύ μικρή για τον πούτσο του! ήταν "περήφανα" στητός και με περίμενε να κάνω την πρώτη κίνηση προτού "πάρει την πρωτοβουλία" και" ασελγήσει" πάνω μου! Άπλωσα το χέρι μου και τον έπιασα. ήταν καυτός, χοντρός και ίσιος! Για οποίον έχει δει ταινίες πορνό ο πούτσος του Γιάννη, ήταν κάτι μεταξύ Ροκο Σιφρεντι και Πητερ Νορθ που είχαν "εκπορνεύσει" κώλους και κώλους και στη θέα τους τρομοκρατούσαν κάθε τρύπα κώλου όσο "έμπειρη" κι αν ήταν στο πρωκτικό γαμήσι! Τα χυσίματα τους δε, μπορούσαν να "πνίξουν" το οποιοδήποτε λαρύγγι , το οποιοδήποτε μουνί, τον οποιοδήποτε κώλο από την ορμητικότητα και την ποσότητα σπέρματος που εκτόξευαν!

αργότερα αποδείχτηκε ότι και ο πούτσος του Γιάννη είχε τα ανάλογα προσόντα ίσως και καλύτερα! Τον μαλακισα δυο-τρεις φορές. Η ερεθισμένη του βάλανος σαν μανιτάρι, ήταν υγρή από καύλα, γυάλιζε και με "κοίταζε" περιμένοντας να την αγγίξω με την γλώσσα, να την εξερευνήσω προτού να μπει στο στόμα μου. είχε έρθει η ώρα για να κάνω το πρώτο μου τσιμπούκι! Θα έκανα αυτό που ζήλευα στις πορνοσταρ. Θα τον κατάπινα!

Πλησίασα το κεφάλι μου και άρχισα να εξερευνώ την πρησμένη του βάλανο με την γλώσσα. είχε μια υπέροχη αρσενική μυρωδιά και λίγο αλμυρή γεύση από το υγρό της καύλας του. Η τρυπούλα μου πλέον τον ήθελε μέσα της με οποίο τίμημα κι εγώ δεν θα της χάλαγα το χατίρι! βρέθηκα με τον πούτσο του Γιάννη στο στόμα και να προσπαθώ να το κάνω επαγγελματικά όπως τις πορνοσταρ αν και δεν χώραγε λόγω μεγέθους. "Το στόμα σου είναι δροσερό από τα παγάκια που είχε το ποτό σου και αυτό με καυλώνει αφάνταστα", είπε και έπιασε το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια και κουνιόταν ρυθμικά μέσα στο στόμα μου. ήταν πραγματικά καυλωμένος γιατί πρέπει να του έκανα καλό τσιμπούκι και αυτό με καύλωνε κι εμένα. πόσο μ' άρεσε που μου γαμούσε το στόμα!

Σε λίγο ο πούτσος του φούσκωσε λίγο ακόμα και το κεφάλι του χτυπούσε στο βάθος του λαιμού μου, δείγμα ότι σε λίγο θα έχυνε. Μακάρι να μην τραβηχτεί σκεφτόμουν να τρέξει το σπέρμα του μέσα στο στόμα μου. Για να σιγουρευτώ τον έπιασα γέρα από τα κωλομέρια του για να μην μπορεί να ξεφύγει! αυτό φαίνετε πως τον καύλωσε κι άλλο γιατί άρχισε να μουγκρίζει σαν ζώο έσπρωξε λίγο περισσότερο και ξαφνικά άρχισε να πετάγεται το σπέρμα του στον λάρυγγα μου με τέτοια δύναμη που για μια στιγμή νόμισα πως θα πνίγω! είχε μια υπέροχη βελούδινη αλμυρή γεύση και άρχισα να καταπίνω αμέσως για να μην χάσω αυτό το υπέροχο ποτό! ήταν όμως μεγάλη η ποσότητα που δεν προλάβαινα να το καταπίνω όλο και έτρεξε λίγο από τις άκρες των χειλιών μου.

έχυνε πολλή ώρα λες και είχε καιρό να γαμήσει, αλλά αυτό μ' άρεσε γιατί δεν χόρταινα το σπέρμα του. Ο πούτσος του σπαρτάραγε πάνω στη γλώσσα μου. Μείναμε έτσι για πέντε λεπτά περίπου και ακόμα έτρεχε λίγο-λίγο το σπέρμα. Τραβήχτηκε απαλά και έπεσε βαρύς στην πολυθρόνα πίσω του με μισόκλειστα μάτια ενώ τρέχανε ακόμα κάποιες σταγόνες σπέρματος από τον πούτσο του και κυλούσαν πάνω στη βάλανο. αφού έσπρωξα το λίγο σπέρμα που κύλησε έξω από το στόμα μου ξανά μέσα, σηκώθηκα από τον καναπέ και γονάτισα μπροστά του και του έβγαλα τελείως το σορτς του.

"Σ' άρεσε", του είπα και άρχισα με την γλώσσα μου να μαζεύω όσο σπέρμα είχε απομείνει στον πούτσο του. Τ' αρχίδια του είχαν κρεμάσει λίγο τώρα αλλά ο πούτσος του στεκόταν ακόμα όρθιος. "Σε περίμενα καιρό και δεν άντεχα άλλο. Κανένας άλλος κώλος και κανένα άλλο στόμα δεν μπορούσε να με ικανοποιήσει αρκετά! Τοξερα όμως πως θαρθεις και το περίμενα πως και πως! ". Πως το ήξερε δεν μου ειπε ποτέ αλλά εμένα δεν με νέοιαζε καθόλου αυτό. Μ' ένοιαζε που με ήθελε και τον ήθελα και νομίζω ότι είχε έρθει η ώρα για την μικρή ροζ τρυπούλα μου! ! !

έβγαλα την μπλούζα του και τον κοίταξα. ήταν υπέροχος. ένα υπέροχο αρσενικό με τριχωτό σώμα γυμνασμένο που ήθελα σαν τρελός να με κατακτήσει να με κάνει δικό του! Έπρεπε όμως να τον καυλώσω και πάλι καλά. σηκώθηκα αργά πήγα λίγο πιο πέρα και άρχισα να γδύνομαι αργά έχοντας γυρισμένη την πλάτη μου. Με την άκρη του ματιού μου τον είδα να με κοιτάει με περιέργεια. Τελευταίο άφησα το εσώρουχο μου και το έβγαλα με μια βαθιά επίκυψη για να δει καλά το ξυρισμένο κωλαρακι μου. είχε αρχίσει να "ξυπνάει" πάλι και πήγα πάλι κοντά του, γονάτισα και άρχισα να χαϊδεύομαι πάνω στο κορμί του. ήταν υπέροχη η αίσθηση του τριχωτού μυώδους κορμιού επάνω μου και ο πούτσος του που ήταν σκληρός και πάλι, τριβόταν στο στήθος μου. Έπρεπε να τον κάνω ολοκληρωτικά δικό μου, να αφεθώ στην δύναμη του για να με κατακτήσει. Τον πήρα για λίγο στο στόμα και μετά απομακρύνθηκα όπως ήμουν γονατιστός και δυο μέτρα πιο πέρα στάθηκα, άνοιξα τα πόδια, έσκυψα μέχρι που ακούμπησα το μάγουλο μου στο πάτωμα και τέντωσα καλά την μέση μου. μετά έπιασα τα κωλομέρια μου και τα τράβηξα για να μπορεί να δει καλά την μικρή ροζ τρυπούλα μου. Τον είδα που με κοίταζε σφιγμένος, με γουρλωμένα μάτια και μαλάκισε τον πούτσο του.

Τα αρχίδια του είχαν σφίξει και πάλι. "Σου αρέσει η μικρή ροζ τρυπούλα μου; Λες να χωρέσει ο πούτσος σου μέσα; εγώ πάντως δεν το πιστεύω αν και πολύ θα ήθελα να μου την ανοίξεις! ". χωρίς να μιλήσει άρπαξε ένα σωληνάριο με λιπαντικό τζελ και γονάτισε γρήγορα πίσω μου. Έσκυψε πίσω μου και άρχισε να με  βασανίζει" με την γλώσσα του. Τι ηδονή ήταν αυτή! "θέλω να μου την σκίσεις" του είπα βογκώντας από καύλα και τότε άρχισε να μου αλείφει την τρυπούλα μου με το τζελ και σιγά-σιγά άρχισε να βάζει το ένα του δάχτυλο μέσα. επιτέλους η παραβίαση της είχε αρχίσει! Σε λίγο είχε μπει και δεύτερο δάχτυλο και τα δούλευε κυκλικά για να ανοίξει η τρυπούλα μου. Ήξερε τι έκανε κι εγώ καύλωνα ατελείωτα και συνέχισα να βογκάω από ηδονή. "Τι περιμένεις για να προσπαθήσεις να καρφώσεις τον πούτσο σου στην τρυπούλα μου; ", του είπα και με αρπάζει με τα δυνατά του χέρια, με σηκώνει και με ρίχνει μπρούμυτα στο μπράτσο του καναπέ που φαίνετε πως τον είχε επίτηδες για τέτοιες δουλειές!

Έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω απ' την κοιλιά και μου πίεσε δυνατά την πλάτη και με ακινητοποίησε. τώρα ο κώλος μου είχε ανοίξει μπροστά στον τεράστιο πούτσο του που ακούμπαγε την τρυπούλα μου και ήταν απροστάτευτος ότι κι αν συνέβαινε! Για μια στιγμή με κυρίεψε ο φόβος και του είπα:"σε παρακαλώ καλύτερα να μην το κάνουμε γιατί θα πονέσω πολύ. Θα με κομματιάσεις! ". αυτό φαίνετε τον αγρίεψε γιατί με έσφιξε πιο δυνατά για να μου είναι αδύνατον να του ξεφύγω και μου είπε:"όσο και να με παρακαλάς σε λίγο θα έχω μπει μέσα σου έστω κι αν χρειαστεί να σε ανοίξω με τρυπάνι, να σε ανοίξω στα δυο, να σε κομματιάσω. Σήμερα θα γίνεις η πουτάνα μου, η μικρή μου πουτανιτσα και θα σε γαμάω όσο θέλω και όποτε θέλω! Και τώρα πιάσε τα κωλομέρια σου και τραβατα για να φαίνετε καλά η τρυπούλα σου για να σου την γαμήσω! ".

Δεν θα γλίτωνε την παραβίαση η τρυπούλα μου, θα μου την "έσκιζε" ωστόσο υπάκουσα, δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς ελπίζοντας ότι δεν θα με πονούσε, αλλά ήμουν πολύ φοβισμένος γιαυτο που θα ακολουθούσε και φαίνετε ότι δεν άνοιξα καλά τον κώλο μου. Προσπάθησε να μπει μέσα μου αλλά δεν τα κατάφερε. τότε ξάπλωσε στην πλάτη μου πλησίασε στ' αφτί μου και σχεδόν ψιθυριστά και άγρια μου είπε:"αν δεν ανοίξεις τον κώλο σου καλά αμέσως σου υπόσχομαι να σε πονέσω πολύ! ". ένοιωθα την καυτή του ανάσα στ' αφτί μου, το τριχωτό του γεροδεμένο σώμα στην πλάτη μου και τον τεράστιο πούτσο του να είναι απλωμένος ανάμεσα στα κωλομέρια μου και στην πλάτη μου καυτός και σκληρός. πόσο ήθελε να με γαμήσει, πόσο ήθελε να με γεμίσει με τον πούτσο του! Ανατρίχιασα! Και τότε έφυγε μονομιάς ο φόβος μου! Μακάρι να αργούσε να χύσει καθώς θα με γάμαγε, μακάρι να μην έχυνε ποτέ, να με γαμούσε συνέχεια χωρίς να σταματάει ποτέ! Θα έκανα ότι ήθελε, ότι με διέταζε! ήμουν η πουτάνα του και ήθελε να με γαμήσει, να με σοδομησει να με διακορεύσει! Κι εγώ δεν θα του το αρνιόμουν, γιατί τώρα ήθελα κι εγώ πιο πολύ από ποτέ να με γαμήσει! "Εντάξει" του είπα" μπορείς να ξεκινήσεις, θα κάνω ότι με διατάξεις, θα σου δοθώ όσο κι αν με πονέσεις! ".

Σε λίγο η πρησμένη του βάλανος πίεζε δυνατά την είσοδο της σφιχτής ροζ τρυπούλας μου, που "αντιστεκόταν" απελπισμένα σ' αυτόν τον θηριώδη και επίδοξο εισβολέα, αλλά μάταια γιατί σε λίγο άρχισε να υποχωρεί και να ανοίγει μπροστά στην δύναμη αυτού του δυνατού πούτσου που τώρα μπροστά στην υποχώρηση πίεζε ακόμα πιο δυνατά! Οι "άμυνες" της τρυπούλας μου νικήθηκαν, υποχώρησε η αντίσταση της και η κεφαλή του πολιορκητικού κριού είχε ήδη περάσει την είσοδο του κώλου μου! έβγαλα ένα πνιχτό βογκητό από πόνο και από καύλα! Ο άτιμος δεν σταμάτησε να σπρώχνει και σε λίγο είχε φτάσει στον πάτο μου! "είσαι όλος μέσα μου τώρα ε; ", τον ρώτησα βογκώντας. "Ούτε ο μισός δεν έχω μπει αλλά μην ανησυχείς, σε λίγο θα έχει βρει τον δρόμο για να μπει όλος! Η αρχή έγινε, απόλαυσε το! ".

Που θα πήγαινε αυτό το θηρίο, ήδη το αισθανόμουν στην κοιλιά μου και το ένοιωθα να τεντώνει επικίνδυνα την είσοδο της τρυπούλας μου που νόμιζα πως με έσκιζε! άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά-αργά και ρυθμικά και σε λίγο σταματάει και μου λέει:"τώρα μπορείς να υπερηφανεύεσαι ότι έχεις 21 εκατοστά πούτσου μέσα σου και 17 εκατοστά περίμετρος έχουν ανοίξει την μικρή σου τρυπούλα! ". Πράγματι ένοιωθα τις τρίχες του εφηβαίου του να μου αγγίζουν τον κώλο μου. κάθε φορά που μισόβγαινε χάιδευε την τρύπα μου γύρω-γύρω και αυτό με καύλωνε αφάνταστα! τώρα βογκούσα από ευχαρίστηση! ήταν ο γαμιάς μου και ήθελα να με γαμάει! "Σπρώξε πιο δυνατά γάμα με, γάμα με! ", φώναξα!

Με πήρε απ' τον καναπέ και με έβαλε στο πάτωμα όπως ήμουν πριν που του έδειχνα την τρύπα μου χωρίς να βγει από μέσα μου και όρθιος με λυγισμένα τα γόνατα έσπρωχνε τώρα πιο δυνατά και με μεγαλύτερες διαδρομές τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου που τώρα είχε ανοίξει πιο καλά για να δεχτεί τις "περιποιήσεις" αυτού του κτηνώδους μέλους που δεν έδειχνε κανένα έλεος για την τρυπούλα μου! καλά είχα καταλάβει ότι είχε πολύ δύναμη αυτός ο επιβήτορας αυτό το υπέροχο αρσενικό που τώρα με γάμαγε αλύπητα! είχαν περάσει είκοσι λεπτά από τότε που η παρθένια μου είχε γίνει παρελθόν και ξαφνικά σταμάτησε και τραβήχτηκε. νόμισα πως τελείωσε. Ευτυχώς σκέφτηκα γιατί είχε αρχίσει να με καίει ο κώλος μου!

πόσο λάθος έκανα γιατί για μια στιγμή ξέχασα πως ήμουν η πουτάνα του και πως αυτός θα σταμάταγε όταν ήθελε ! Με σήκωσε και πήγε να με ξαπλώσει στο τραπέζι. "όχι άλλο γιατί δεν μπορώ", τόλμησα να του πω και μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι και με πέταξε με την πλάτη πάνω στο τραπέζι. αμέσως άρπαξε τα πόδια μου βίαια τα σήκωσε τα άνοιξε και έχωσε με δύναμη τον πούτσο του στον ανυπεράσπιστο κώλο μου! "Αύριο δεν θα μπορείς να περπατήσεις ούτε να κάτσεις απ� το γαμήσι που φας τώρα", μου είπε κοιτώντας με άγρια!

Με έπιασε από την μέση με έσφιξε δυνατά για να μην μπορώ να ξεφύγω από τις ορμητικές του εισβολές και άρχισε να μπαινοβγαίνει με ξέφρενο ρυθμό και ένοιωθα τώρα όλο το μήκος του πούτσου του να βγαίνει και να μπαίνει μέσα μου! είχα δίκιο για τους δυνατούς του γλουτιαίους, με σφυροκοπούσε με απίστευτη δύναμη! Σε λίγο άρχισε να μπαινοβγαίνει ποτέ κουνώντας την λεκάνη από δεξιά και ποτέ από αριστερά. Μ' αυτόν τον τρόπο άνοιγε περισσότερο την τρύπα μου, με έσκαβε και με όργωνε ανελέητα! Το κορμί του τώρα ήταν ιδρωμένο και μύριζε υπέροχα! Το πίσω μέρος των ποδιών μου και τα κωλομέρια μου ακουμπούσαν πάνω στο τριχωτό του κορμί! Τα αρχίδια του χτύπαγαν με δύναμη τον κώλο μου! ήμουν πλέον σε έκσταση, η ηδονή με είχε κυριεύσει και έκλεισα τα μάτια για να απολαύσω αυτή την στιγμή της ανείπωτης καύλας παραδομένος σ' αυτόν τον δυνατό επιβήτορα!

Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει πρέπει να ήταν σχεδόν τρία τέταρτα από τότε που είχε ξεκινήσει το άνοιγμα της τρυπούλας μου και μου δίνει ένα καθρεφτακι για να μπορέσω να δω την τρυπούλα μου. Η μικρή σφιχτή ροζ τρυπούλα μου δεν υπήρχε πλέον και στη θέση της είχε ανοίξει μια τεράστια τρύπα, κόκκινη από την τριβή! Μ' αυτήν την εικόνα στο μυαλό μου και μόλις μπήκε πάλι μέσα μου και κουνήθηκε λίγο, ο δικός μου πούτσος που κείτονταν τόση ώρα άχρηστος στην κοιλιά μου χωρίς να τον αγγίξω μόνο με την εικόνα της ξεχαρβαλωμένης τρύπας μου από το άγριο γαμήσι του Γιάννη του επιβήτορα μου, φούσκωσε, καύλωσε και σε λίγο άρχισε να χύνει να χύνει ορμητικά πάνω μου! Οι τρεις πρώτες βολές σπέρματος έφτασαν στο πρόσωπο μου και σε λίγο είχε πλημμυρίσει η κοιλιά μου και το στήθος μου με καυτό σπέρμα! Η τρύπα μου σπαρταρούσε καθώς έχυνα και έσφιγγε δυνατά τον πούτσο του Γιάννη που αμέσως μ' έσφιξε δυνατά και μπήκε για τελευταία φορά μέσα μου με τρομακτική δύναμη λες και προσπαθούσε να μπει ολόκληρος μέσα μου, έμεινε εκεί και άρχισε να χύνει το καυτό του σπέρμα μέσα στην κοιλιά μου!

Αποκαμωμένοι μείναμε εκεί για πέντε λεπτά περίπου εγώ ξάπλα κι αυτός είχε γείρει πάνω μου χωρίς να βγαίνει από μέσα μου. Η τρύπα μου και ο πούτσος του εξακολουθούσαν να σπαρταράνε συντονισμένα! Σε λίγο ήμασταν μαζί στο μπάνιο κι εγώ ένοιωθα το σπέρμα του να βγαίνει από μέσα μου και να τρέχει στα μπούτια μου. τόσο σπέρμα χαμένο! Τον κοίταξα καθώς πλενόταν, το κορμί του ήταν ερεθιστικό όπως ήταν βρεγμένο ερεθίστηκα και αμέσως γονάτισα μπροστά του και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου!

Έδειξε να αιφνιδιάζεται αλλά ανταποκρίθηκε γρήγορα και αφέθηκε στις περιποιήσεις μου! Ο πούτσος του από κάτω όπως τον κοιτούσα ήταν πραγματικά μεγάλος και υπέροχος. Σε λίγο άρχισαν πάλι οι γνώριμοι σπασμοί του πούτσου του μέσα στο στόμα μου, σπαρτάραγε πάνω στην γλώσσα μου και το βελούδινο αλμυρό σπέρμα του πλημμύριζε το στόμα μου και το στομάχι μου. ήμουν ευτυχισμένος και μεθυσμένος από το υπέροχο ποτό του καυλιού του και αυτό ήταν η αρχή ενός θυελλώδους έρωτα παρόλο που την άλλη μέρα δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω ούτε να κάτσω!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")