Το ήθελα, το είχα ανάγκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τώρα πια μετά από πέντε χρόνια γάμου και γαμώντας παράλληλα την καλύτερη φίλη της γυναίκας μου μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν η γυναίκα μου (είχαμε φιλοξενήσει για Σαββατοκύριακο την φίλη της), είχα αρχίσει και πάλι να επιθυμώ κάποιο αντρικό κορμί, κάποια ανώμαλη κατάσταση τέλος πάντων. Ήμουν πλέον 30 χρονών και είχα αρχίσει να βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια.
Έτσι μερικές φορές όταν η γυναίκα μου έλειπε στη δουλειά της, φορούσα τα ρούχα της (κάτι νυχτικά συνήθως) και κάτι γόβες της και ακούστε τώρα τι έκανα ο ανώμαλος ο «άντρας». Είχαμε ένα από αυτά που κρεμάμε τα ρούχα των ξένων στο χολ (καλόγερο). Αυτό λοιπόν είχε κάτι ξύλα που έμοιαζαν σαν πουτσοκέφαλα. Έβγαλα λοιπόν ένα από τα χοντρά αυτά ξύλα και αφού τα πασάλειβα με βαζελίνη το έχωνα —έτσι όπως ήμουν ντυμένος γυναίκα— στην κωλοτρυπίδα μου και παράλληλα τραβούσα μαλακία. Βέβαια όλα αυτά ήταν ημίμετρα και μου έλειπε πολύ το αντρικό καυλί ή κωλαράκι. Βέβαια μόλις έχυνα με το μεγάλο ξύλο μπηγμένο στην τρύπα μου, μου περνούσε για λίγο η όρεξη.
Κάθε τόσο όταν έκανα έρωτα με την γυναίκα μου, χωρίς εκείνη να με παίρνει χαμπάρι, έχωνα από πίσω μου κανένα δάκτυλο και καλά ότι γαμούσα κάποιον άντρα και εκείνος με φιστίκονε με το δάκτυλο και έτσι κατάφερνα να ανταποκρίνομαι στα συζυγικά μου καθήκοντα χωρίς εκείνη να καταλαβαίνει το παραμικρό.
Παρ’ όλα όμως αυτά η τρύπα μου διψούσε για καυλί. Ο πούτσος μου για αντρικό, στενό κωλαράκι. Δυστυχώς για να λέω την αλήθεια δεν τολμούσα να κάνω κάτι, έως ότου μια μέρα (χειμώνας ήταν) η γυναίκα μου θα αργούσε, έτσι πήγα σε ένα τσοντάδικο σινεμά.
Όταν μπήκα η ταινία δεν είχε αρχίσει ακόμα. Διάλεξα μια θέση στα πίσω καθίσματα που βρισκόταν κοντά στον τοίχο (εκείνη την εποχή ακόμα ανθούσαν πολύ τα στοντάδικα) και κάθισα. Δύο θέσεις πιο πέρα και αριστερά από μένα ήταν ένας τύπος κοντά στα 50 του χρόνια, με ένα μουστάκι μεγάλο και πρόσωπο γεμάτο σκαψίματα από ευλογιά που πρέπει να την είχε περάσει σε βαριά μορφή όταν ήταν μικρός. Πρέπει να ήταν οικοδόμος γιατί φαινόταν πολύ γυμνασμένος.
Τέλος πάντων τα φώτα έσβησαν και η ταινία άρχισε. Άρχισε να δείχνει δύο ψωλαράδες να ξεσκίζουν μια ωραία, ξανθιά γκόμενα. Καύλωσα όχι τόσο με την γκόμενα αλλά με τα μεγάλα καυλιά των γαμιάδων της και προσπαθούσα να φέρω τον εαυτόν μου στην θέση της ψώλας. Έχωσα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι μου και άρχισα να χαϊδεύω το ερεθισμένο μου πουτσοκέφαλο, ενώ η κωλοτρυπίδα μου ζητούσε συνέχεια κάτι μέσα της.
Η άκρη του ματιού μου έπιασε κάποια κίνηση από την μεριά του τύπου που καθόταν δύο θέσεις πιο πέρα από μένα. Γύρισα για να δω καλύτερα. Τότε είδα κάτι που με ερέθισε τρομερά. Ο τύπος χωρίς καμιά ντροπή, είχε βγάλει το καυλί του έξω και σαλιώνοντας κάθε τόσο το χέρι του είχε αρχίσει να το παίζει κανονικά. Ήταν αρκετά μεγάλο καθώς το έβλεπα στο ημίφως της ταινίας. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο, πήρα την απόφαση να τα παίξω όλα για όλα, αν δεν μου καθόταν το πολύ–πολύ να την έκανα με ελαφρά πηδήματα προς την έξοδο.
Έτσι σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα να κάτσω δίπλα στον τύπο. Εκείνος δεν έδειξε να θορυβείται που κάθισα δίπλα του. Αντιθέτως συνέχισε να ανεβάζει και να κατεβάζει το χέρι του τρομπάροντας τον μεγάλο πούτσο του. Το στόμα μου γέμισε σάλια, η βαριά μυρωδιά του ιδρώτα του μου γέμιζε τα ρουθούνια κάνοντας με να θέλω σαν τρελός εκείνο το καυλί μέσα στο ζεστό μου και γεμάτο σάλια στόμα μου. Έγειρα το κεφάλι μου στο αυτί του και του είπα ψιθυρίζοντας.
—Να σε βοηθήσω μάστορα;
Γύρισε και με κοίταξε, ξεχώριζα το μεγάλο μουστάκι του και το ασπράδι από τα μάτια του. Είχε σταματήσει να τρομπάρει το καυλί του και με κοιτούσε. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής τον άκουσα να λέει με βαριά φωνή.
—Πουστάρα είσαι; Δεν βαριέσαι, μου κάνεις και εσύ, έτσι κι αλλιώς έχω καύλες. Η γυναίκα μου δεν μου κάνει πίπα, οι πουτάνες πάλι δεν σ΄ αφήνουν να χύσεις στο στόμα τους μέσα, άρα, σίγουρα εσύ θα θέλεις να καταπιείς τα ζεστά φλόκια που θα σου δώσω, εμπρός πουτάνα, πιάσε δουλειά, αν και είμαι λίγο άπλυτος και ιδρωμένος, έρχομαι εδώ κατευθείαν από την οικοδομή.
Δεν έχασα ούτε δευτερόλεπτο. Πήρα στο χέρι μου το σκληρό και γεμάτο μυς καυλί του και το έχωσα στο στόμα μου. Του έπαιρνα πίπα και ακουγόταν τα χείλια μου να κάνουν «φλοπ, φλοπ» πάνω στο «σκαλοπάτι» του μεγάλου πουτσοκέφαλου του. Ξαφνικά μου πίεσε το κεφάλι και το υπέροχο καυλί του έφθασε μέχρι τον λαρύγγι μου, άφησα μερικά σάλια να τρέξουν για να μη κάνω εμετό και συνέχισα να τον βυζαίνω δυνατά.
Δεν χρειάστηκα πάνω από δύο λεπτά, πιέζοντας απαλά τα αρχίδια του το στόμα μου γέμισε από έναν πίδακα πηχτών χυσιών που πολλά από αυτά κατέληξαν στο στομάχι μου. Ένοιωσα να χαλαρώνει το σφίξιμο του κεφαλιού μου, έβγαλα το μουσκεμένο από τα σάλια μου και τα χύσια του καυλί μου έξω και συνέχισα να ρουφάω την τρύπα του πουτσοκέφαλου του.
—Μπράβο μωρή, ήσουν υπέροχη.
Πήγα να φύγω, είχα ικανοποιήσει το στόμα μου. Με άρπαξε και μου είπε. Κάτσε κάτω μωρή καριόλα. Μόλις αρχίσει το δεύτερο μέρος θα φύγουμε μαζί, θα σε πάω εδώ σε ένα δασάκι και θα σου ξεσκίσω την τρύπα σου, αφού εκεί είναι το ζουμί, έτσι δεν είναι μωρή;
Πραγματικά, με έβαλε σε ένα μικρό φορτηγάκι και πήγαμε σε ένα απομονωμένο δασάκι. Με έστρωσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, άνοιξε τα πόδια μου βίαια, τα έβαλε πάνω στους ώμους του και άρχισε να μου ξεσκίζει άγρια την τρύπα μου που από το κρύο είχε σφίξει αρκετά και με πονούσε, αλλά μου άρεσε πολύ που είχα μέσα μου έναν αγροίκο άντρα που με έβριζε συνεχώς καθώς με άνοιγε.
—Πούστη, καριόλα, ξεσκισμένε, πουτανάκι, κοίτα ρε πώς χύνει ο πούτσος του χωρίς να τον πειράζει, σαν μουνάκι χύνει. Σου αρέσει μωρή ψώλα, ε, σου αρέσει ε; Τι σου κάνω;
—Με γαμάς, με ξεσκίζεις, δώστα μου μωρό μου, δώστα μου άντρα μου, έτσι, έτσι, ναι πιο βαθιά, δώσε μου το άντερο μου στα χέρια μου.
Συνεχίσαμε έτσι για δέκα λεπτά, μέχρι που αισθάνθηκα το καυτό σπέρμα να λιπαίνει το άντερο μου, ενώ τα χέρια του είχαν αρπάξει δυνατά τα βυζιά μου και μου τα σφίγγανε δυνατά, τόσο δυνατά που μου είχε κόψει την ανάσα, αλλά αυτό με έκανε να χύσω σαν να ήμουν γκόμενα και ο πούτσος μου κλειτορίδα.
Μου έδωσε μια και με πάταξε από το καπό κάτω στο χώμα, μπήκε στο αμάξι, και καθώς περνούσε δίπλα μου, μου έριξε μια ροχάλα στην μούρη λέγοντας.
—Σιγά μη σε έπαιρνα μαζί μου ξεφτίλα, την άλλη φορά που θα σε δω πάλι θα σε ξεσκίσω και θα σε δείρω κιόλας. Μετά από αυτό συνέχισα να επισκέπτομαι τακτικά το σινεμά με την ελπίδα ότι θα έβρισκα τον υπέροχο γαμιά μου για να με ξεφτιλίσει και πάλι. Το ήθελα, το είχα ανάγκη.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")