Κι όμως είναι πραγματικότητα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο Στέφανος διηγείται την πρώτη του φορά που του συνέβη από εκεί που δεν το περίμενε…

Η ιστορία:

Με λένε Στέφανο και είμαι από Καλαμάτα. Είμαι 27 χρονών και ήθελα κι εγώ πολύ να γράψω την προσωπική μου ιστορία που ήταν καθοριστική.

Από μικρό παιδί ένιωθα ότι μου αρέσουν οι άντρες και πάντα ονειρευόμουν να κάνω έρωτα με κάποιον μεγαλύτερο μου άντρα, αλλά από όνειρο εξελίχθηκε σε πραγματικότητα. Από το σχολείο έκανα παρέα κολλητή με ένα πολύ ωραίο παιδί, συνομήλικο μου. Μου άρεσε πάρα πολύ και τον είχα καψουρευτεί τρελά. Ήμασταν πάρα πολύ κολλητοί και τα λέγαμε όλα μεταξύ μας. Του είχα εκμυστηρευτεί ότι μου αρέσουν οι άντρες και ότι τον γουστάρω πολύ. Προς έκπληξη μου, είπε κι αυτός το ίδιο και χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους βρήκα κάποιον που μπορώ να κάνω αυτά που φαντάζομαι.

Και η σεξουαλική μου ιστορία ξεκινάει…

Ένα καλοκαιρινό βράδυ με κάλεσε να παίξουμε ηλεκτρονικό στο σπίτι του. Ήταν μόνος και ήθελε να πάω κοντά του. Εγώ ετοιμάστηκα, πλύθηκα, αρωματίστηκα, ντύθηκα με ένα εφαρμοστό τζιν που είχα που μου τόνιζε πολύ τον κώλο μου. Εδώ ήθελα να πω ότι σαν παιδί κι εγώ ήμουν κάπως γεματούτσικο, όχι πολύ αλλά λίγο, και το συγκεκριμένο πάχος ήταν όλο στα κωλομέρια μου όπου ήταν και το δυνατό μου σημείο: κατάλευκο δέρμα, πολύ απαλό σαν μωρού, χωρίς κανένα ίχνος τρίχας πουθενά, ούτε στην τρυπούλα μου. Λοιπόν, έφτασα στο σπίτι του φίλου μου και καθίσαμε στο σαλόνι. Είχε μεγάλη τηλεόραση και εκεί είχε βάλει το ηλεκτρονικό για να παίξουμε και να είμαστε πιο άνετα γιατί το δωμάτιο του ήταν στενό.

Όταν είχαμε φτάσει στα μέσα του παιχνιδιού μου είπε να σταματήσουμε λίγο να παίζουμε και να δούμε, αν ήθελα, κάποια κασέτα στο βίντεο που είχε. Μου είπε ότι ήταν τσόντα και ότι ήταν του πατέρα του και ότι την είχε βρει εκεί που την έκρυβε. Του είπα ναι και την έβαλε να παίζει. Ήταν οι πρώτη φορά που έβλεπα τσόντα και μου άρεσε πάρα πολύ, ιδίως που μπορούσα να απολαμβάνω τους ωραίους άντρες της ταινίας με τις μεγάλες και χοντρές πούτσες. Ήταν κάτι που με τρέλαινε πολύ στον άντρα. Σε κάποια σκηνή και ενώ είχαμε καυλώσει πολύ, μου είπε ο φίλος μου ο Μάριος να γδυθούμε και να δοκιμάσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε από αυτά. Άλλωστε ήταν και η πρώτη φορά και των δυο μας αλλά δεν ξέραμε και πολλά.

Γδυθήκαμε και αρχίσαμε να δίνουμε τα πρώτα μας φιλιά. Ήταν τόσο ωραίο που ανατριχιάσαμε και οι δυο πάρα πολύ. Με το φιλί χαϊδευόμασταν και έτσι αγγίζαμε ο ένας το σώμα του άλλου. Με χάιδευε πάρα πολύ ωραία όπως και με φιλούσε. Μου άγγιζε όλο το σώμα και άρχισε να φιλάει στο λαιμό, να κατεβαίνει στα στήθια μου, να προχωρεί στον αφαλό μου και να κατεβαίνει προς το πουλί μου. Ήθελα να πω εδώ πως, αν και μικρός, είχα αρκετά ανεπτυγμένο πουλί και κάπως χοντρό. Όπως κατέβαινε προς τα κάτω, μου έπιασε το πουλί μου και με τα δυο του χέρια και άρχισε να μου το παίζει. Εγώ είχα τρελαθεί από τη χαρά και αναστέναζα. Το δε καυλί μου είχε την ίδια χαρά που είχε καυλώσει τρελά όπως και ο πούτσος του φίλου μου. Είχαμε το ίδιο καυλί, μόνο που το δικό του ήταν λίγο πιο λεπτό.

Εκεί που μου τον έπαιζε, τον έβαλε σιγά μέσα στο στόμα του και άρχισε να μου τον γλείφει τρελά. Εγώ τον χάιδευα στην πλάτη και του έλεγα να μην σταματήσει. Για πρώτη του φορά το έκανε πάρα πολύ καλά. Τον έπαιρνε όλο στο στόμα του και μου τον έπαιζε ταυτόχρονα. Εγώ από την πολλή καύλα δεν άντεχα άλλο και ένιωθα ότι θα έχυνα. Του είπα να τραβηχτεί γιατί θα έχυνα και μου είπε πως δεν τον πείραζε και ότι ήθελε να χύσω μέσα στο στόμα του. Και έτσι και έγινε. Δεν έχυσα πάρα πολύ αλλά έχυνα και βογκούσα από τη χαρά και την ηδονή. Αυτός τα κατάπιε όλα, δεν άφησε καμία σταγόνα. Ήταν γλύκα είπε και για πρώτη φορά του άρεσαν πολύ. Όταν τελείωσα, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και είχε έρθει η ώρα να κάνω κι εγώ το πρώτο μου τσιμπούκι. Έτσι του τον έπιασα και τον φίλησα στην αρχή. Μετά άνοιξα το στόμα και σιγά άρχισα να του το γλείφω και να τον βάζω μέσα στο στόμα μου. Αυτός με χάιδευε στο κεφάλι κι εγώ τον πίπωνα.

Ξαφνικά νιώθω να μου πιέζει το κεφάλι και να το καταπίνω όλο και νιώθω ένα καυτό ξινόγλυκο υγρό να καταπίνω. Ήταν τα χύσια του. Κόντευα να πνιγώ γιατί μου πίεζε το κεφάλι. Όταν έχυσε και τελείωσε, μου άφησε το κεφάλι και μου ζήτησε συγγνώμη που με πίεσε αλλά είχε καυλώσει πάρα πολύ από πριν και δεν θα άντεχε άλλο και ήθελε να χύσει γρήγορα. Μετά ντυθήκαμε κι εγώ έπρεπε να φύγω γιατί ήταν ήδη αργά και έπρεπε να πάω σπίτι και ότι και οι δικοί του θα έρχονταν.

Την άλλη μέρα το πρωί με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν κοιμήθηκε καθόλου το βράδυ γιατί σκεφτόταν αυτό που έγινε και ότι θα ήθελε να κάνουμε και κάτι παραπάνω, αν το ήθελα κι εγώ. Του είπα ναι με μεγάλη μου χαρά και το κανονίσαμε για το Σάββατο το απόγευμα που θα έλειπαν πάλι οι γονείς του στο χωριό. Έτσι από το Σάββατο το πρωί εγώ ετοιμαζόμουν για το απόγευμα με πολύ χαρά. Κατά τις πέντε πήρα το δρόμο για το σπίτι του. Χτύπησα το κουδούνι και ανυπομονούσα να μου ανοίξει και προς έκπληξη μου άνοιξε ο πατέρας του, ένας 35άρης κόλαση με λίγο κοιλίτσα και αρκετά γεροδεμένος.

Σαστισμένος από αυτό που είδα, τον ρώτησα διστακτικά αν είναι εκεί ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν ήταν εκεί και ότι είχε πάει σε κάποια δουλειά και θα αργούσε λίγο. Μου πρότεινε να περάσω να τον περιμένω και έτσι μπήκα και καθίσαμε στο σαλόνι. Μου πρότεινε να με κεράσει ένα χυμό κι εγώ δέχτηκα. Ήταν τόσο ωραίος και ευγενικός που τον κοιτούσα με γλύκα. Όταν μου έφερε το χυμό, μου είπε πως αν ήθελα να βάλει κάποια αστυνομική ταινία για να δούμε και να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει ο φίλος μου κι εγώ δέχτηκα. Έβαλε την κασέτα στο βίντεο, κάθισε δίπλα μου και πάτησε το play.

Το έργο ξεκίνησε, μόνο που δεν ήταν η αστυνομική ταινία αλλά το χθεσινό τσιμπούκι που έκανα στο φίλο μου. Όταν το είδα ταράχτηκα πάρα πολύ και άρχισα να τρέμω, αυτή τη φορά από τρόμο. Άρχισα να βάζω τα κλάματα και πήγα να φύγω τρέχοντας, αλλά μου κράτησε το χέρι μου σφιχτά και δεν με άφησε να σηκωθώ από τον καναπέ. Μου ζήτησε να ησυχάσω και ότι δεν θα έλεγε στους δικούς μου τίποτα, μόνο αν του έκανα μια από τα ίδια. Ξαφνιάστηκα με αυτό που μου είπε αλλά μετά από λίγη σκέψη δέχτηκα. Μου είπε να μη φοβάμαι και ότι θα είναι τρυφερός μαζί μου πολύ. Έτσι άρχισε να με φιλάει να με γδύνει και να γδύνεται.

Είχα παραδοθεί εντελώς. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου αυτό. Με φιλούσε και με έγλειφε σε όλο μου το σώμα. Με κατέβασε από τον καναπέ και με ξάπλωσε στο πάτωμα. Μου ρούφηξε στην κυριολεξία όλο μου το σώμα. Με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να με γλείφει από πάνω προς τα κάτω, να μου πιάνει τα κωλομέρια μου με τα δυνατά του χέρια και να μου τα ανοίγει. Και τότε άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο γλειφοκώλι. Έβαζε όλη τη γλώσσα του μέσα. Ήταν το κάτι άλλο! Μου είπε ότι έχω κωλάρα και ωραία ροδαλή τρυπούλα, και πως δεν άντεχε άλλο και ήθελε να με κάνει δικό του. Εγώ του είπα ότι δεν το έχω κάνει ξανά και να προσέχει να μην τραυματιστώ γιατί είχε έναν πούτσαρο 23cm και αρκετά χοντρό. Μου είπε να μην φοβάμαι και να αφεθώ στα έμπειρα χέρια του.

Έτσι έκανα. Με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, μου έβαλε λίγο λιπαντικό και τον ένιωθα να σπρώχνει. Ένα ζεστό παλούκι άρχισε να παραβιάζει την τρύπα μου. Ανάμεσα σε πολύ πόνο και απίστευτη καύλα και έπειτα από ένα δυνατό σπρώξιμο, κατάφερε να μπει όλο. Εγώ φώναζα και έκλαιγα παράλληλα από τον πόνο και από την καύλα που ένας τέτοιος άντρας και με τέτοιο καυλί με πήδαγε και γινόταν το όνειρο μου πραγματικότητα. Αφού είχε μπει όλος, μου είπε να ηρεμίσω και ότι σιγά θα το απολάμβανα, όπως και έγινε. Άρχισε να πηδάει σαν ταύρος κι εγώ πια να αναστενάζω από καύλα. Με πήδαγε για μισή ώρα συνεχόμενα στα τέσσερα και μετά ανάσκελα. Μου άρεσε αυτή η στάση πάρα πολύ που τον έβλεπα να με γαμάει και να βλέπω αυτό το κοντάρι να μπαίνει μέσα μου. Παράλληλα με χάιδευε και μου τσιμπούσε τις ρώγες.

Μετά από άλλη μια ώρα πηδήματος, άρχισε να χύνει μέσα μου έναν καυτό χείμαρρο που σταματημό δεν είχε. Ήταν τόσο καυτό και τόσο πολύ… Εγώ ήδη ήταν η δεύτερη φορά που έχυνα. Αυτός, σαν μεγάλος, είχε πιο πολλές αντοχές και πιο πολύ σπέρμα να αδειάσει. Όταν βγήκε από μέσα μου, είδα ότι μαζί με τα υγρά που βγήκαν από μέσα μου, βγήκε και αίμα. Με σήκωσε και με πήγε στο ντους να με πλύνει. Όπως μου έπλενε την τρυπάρα μου, αυτή τη φορά μου έβαζε και δάχτυλο. Στην αρχή ένα και μετά τρία αλλά με έτσουζε και άρχισα να καυλώνω πάλι. Αυτός το είδε και όπως ήταν έσκυψε και μου πήρε πίπα και μετά από δέκα λεπτά τον έχυσα στο στόμα.

Έτσι πλυθήκαμε μαζί και φιλιόμασταν. Μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ χαρούμενος και ότι ήθελε να με πηδάει συνέχεια, όπως και έγινε. Για πέντε χρόνια με πήδαγε δυο φορές την εβδομάδα και τα δυο τελευταία χρόνια προστέθηκε και ο γιος του.

(Copyright protected OW ref: 35282)