Μια Κυριακή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Φίλλιπος πηγαίνει στο σπίτι του Γιάννη μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει εκεί…

Η ιστορία:

Είμαι ο Φίλιππος, δεκαοκτώ ετών και γαμιέμαι από μικρός. Είμαι ποδολάγνος και μου αρέσει να με γαμάνε. Η ιστορία είναι αληθινή.

Είναι πρωί Κυριακής και πηγαίνω σπίτι του Γιάννη (το αγόρι μου), να με ξεσκίσει. Πάμε στην αποθήκη του σπιτιού του, όπου εκεί μας περίμενε ο Νίκος (φίλος μας, 21 χρονών) Ο Γιάννης και ο Νίκος ήταν ξυπόλητοι, ενώ εγώ φορούσα τρεις εβδομάδες τα ίδια παπούτσια και τις ίδιες κάλτσες. Με δένουν με χειροπέδες, μου σκίζουν τα ρούχα, μου βγάζουν τα παπούτσια και τις κάλτσες και αρχίζουν με δέρνουν με τις ζώνες τους.

-    «Ααααααααα... Μη! Πονάω. Σας παρακαλώ…» έλεγα.

Ο Νίκος μου είπε να σκάσω, ενώ ο Γιάννης μου έχωσε στο στόμα τις βρώμικες κάλτσες που φορούσα τρεις εβδομάδες. Μου είπαν να τους γλείψω τα πόδια κι εγώ το έκανα με μεγάλη χαρά. Ο Νίκος είχε σάπια νύχια αλλά με χτυπούσε και με έβριζε και έτσι αναγκάστηκα να τα γλείψω. Ήταν υπέροχα! Σειρά είχε ο Γιάννης που με έβριζε κι αυτός. Μετά με έδεσαν ξανά και που έχωσαν ένα σκουπόξυλο στον κώλο μου. Φυσικό ήταν να φωνάξω, αφού πόναγα.

-    «Σκάσε γαμώ την πουτάνα σου καριόλα!» είπε ο Νίκος.

Ο Γιάννης έβγαλε το κοντάρι από μέσα μου και με χτύπησε με αυτό, με αποτέλεσμα να κλάψω.

-    «Σταμάτα να κλαις μωρή κλαψομούνα!» είπε ο Γιάννης.

Ο Νίκος ήρθε από πίσω μου και ο Γιάννης μου τον έβαλε στο στόμα μου.

-     «Ααααααα... Πονάω! Βγες! Ααααα...» είπα όσο μπορούσα.

-    «Καριόλα, σου αρέσει που σε γαμάω;» ρώτησε ο Νίκος.

Κι εγώ είπα «Ναι».

-    «Πουστράκι του κερατά, θέλω να τα χύσω στο στόμα σου…» είπε ο Γιάννης

Χύνει ο Γιάννης στο στόμα μου, κατεβάζω κάτω τα χύσια του, λες και ήταν νερό! Μετά από λίγο χύνει ο Νίκος στην τρυπούλα μου. Ύστερα μου είπε ο Γιάννης να γλείψω τα παπούτσια μου κι εγώ σαν καλό παιδί το έκανα. Αρχίζουν πάλι νε με χτυπάνε με ότι βρουν στο σώμα. Μετά από πέντε λεπτά, έρχεται ο Γιάννης από πίσω και πίσω από τον Γιάννη ο Νίκος. Ήμασταν έτσι για μισή ώρα. Βόγκαγα σαν πουτάνα, ενώ με έβριζαν.

Γιάννης:  «Σου αρέσει ρε μαλακισμένο;» είπε.

Εγώ: «Πάρα πολύ!»

Γιάννης:  «Αααααααααααααα!!!»

Νίκος: «Χύνω!» και έχυσε στον κώλο του Γιάννη.

Τέλος, ο Γιάννης μου γλείφει τα πόδια, ενώ ο Νίκος γλείφει τα πόδια του Γιάννη. Ανεβαίνουμε στο σπίτι του Γιάννης και κάνουμε όλοι μαζί μπάνιο. Ήταν πολύ ωραία, μου άρεσε!

(Copyright protected OW ref: 35055)