Πολύ ιδιαίτερο φροντιστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο καθηγητής που έκανε φροντιστήριο ο φίλος μας θα είναι ο πρώτος άντρας που θα πάρει και την παρθενιά του…

Η ιστορία:

Γεια σε όλους. Θαρρώ πως ήρθε η ώρα να διηγηθώ κι εγώ την πρώτη μου ομοφυλοφιλική εμπειρία.

Στα 22, έκανα ένα φροντιστήριο στο κέντρο της Αθήνας για μερικά μαθήματα του Πανεπιστημίου, τα οποία ήταν υπερβολικά δύσκολα. Ήταν ιδιαίτερο. Πήγαινα δυο φορές την εβδομάδα, για τρεις ώρες τη φορά. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως ο καθηγητής μου θα ήταν ο πρώτος άντρας που θα παραβίαζε το κωλαράκι μου.

Μέχρι τότε, με διάφορες σχέσεις με κοπέλες, ήμουν αρκετά δραστήριος σεξουαλικά. Στις μοναχικές στιγμές μου όμως, το μυαλό ταξίδευε. Έβλεπε πούτσες και άναβε. Μεγάλα όργανα, ξυρισμένα αρχίδια, σφιχτές κωλοτρυπίδες. Ήμουν περίεργος. Μερικά βράδια, ξαπλωμένος στον καναπέ, χάιδευα την τρύπα μου. Λίγη κρεμούλα, δυο - τρία δάχτυλα μέσα, δοξασμένοι οργασμοί. Αγόρασα και κάποια στιγμή τον πρώτο μου δονητή. Ακολούθησαν και άλλοι. Την εκπαίδευα την τρύπα κανονικότατα. Αλλά το θάρρος δεν μου περίσσευε να κάνω κάτι.

Μετά από έναν άσχημο χωρισμό με τη γκόμενά μου, και ενώ βρισκόμουν σε κακά χάλια, πήγα για μάθημα. Ο καθηγητής είδε την κατάστασή μου και ρώτησε τι τρέχει. Του είπα τι συνέβη με πολλές λεπτομέρειες γιατί δεν είχα καθόλου όρεξη για μάθημα και ήθελα να το τραβήξω αλλά και να του πω τα πάντα για συμπαράσταση. Η συζήτηση φυσικά πέρασε μετά από δεκαπέντε λεπτά, στο σεξ. Τι κάναμε, πως το κάναμε, πόσο συχνά, μέχρι που ρώτησε την καίρια ερώτηση ο κύριος:

-    «Δαχτυλάκι σου έβαζε ποτέ;»

«Όπα!, σκέφτηκα. «Εδώ είμαστε!».

-    «Όχι, αν και ήθελα πολύ…» απάντησα.

«Μπα; Σου αρέσει να παίζουν με την τρυπούλα σου μου λέει και τα μάτια του άστραψαν.

-    «Πολύ!» του λέω.

Σηκώνεται αυτόματα, πάει προς την πόρτα και την κλειδώνει. Ο τύπος ήταν πολύ αποφασισμένος.

-    «Για να τη δω…», μου λέει.

-    «Ποια;», απαντώ.

-    «Την πολυσυζητημένη τρύπα…»

Σοκαρίστηκα λίγο, αλλά λέω: «Εδώ είναι η ευκαιρία!». Σηκώνομαι, κατεβάζω παντελόνι και εσώρουχο, στηρίζομαι στο γραφείο, και του λέω:

-    «Ορίστε!»

Σκύβει, και νιώθω τα χέρια του στον κώλο μου. Ανοίγει τα κωλομάγουλα και κοιτάει.

-    «Μμμμμ… παρθένο έδαφος!» λέει, και βουτάει με τα μούτρα σε ένα γλειφοκώλι απίστευτο.

Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Έγλειφε, έφτυνε, έβαζε τη γλώσσα μέσα, πήγαινε τη μούρη του δεξιά - αριστερά. Κόλαση. Σε κάποιο σημείο σηκώνεται, και με αστραπιαίες κινήσεις, ξεκουμπώνει ζώνη, παντελόνι, τα κατεβάζει όλα και μου λέει:

-    «Γύρνα».

Γυρνάω και βλέπω μια πούτσα καυλωμένη, 17 εκατοστών, να πάλλεται. Δεν το πολυσκέφτηκα. Πέφτω στα γόνατα και την κοιτάω κατάματα. Πρώτη φορά έβλεπα καυλί άλλου άντρα από τόσο κοντά και θέση πανοραμική. Σηκώνω το χέρι και αρχίζω να αισθάνομαι τις φλέβες και τη σκληράδα. Του την παίζω λίγο πριν πέσω με τα μούτρα στο πρώτο μου τσιμπούκι.

Βγάζω τη γλώσσα και την περνάω στο πουτσοκέφαλο μια γρήγορη αλλά γεμάτη σάλιο γλειψιά. Αναστέναξε και μου είπε, Δεν αντέχω άλλο, κατάπιε την. Και το έκανα. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη. Είχα στο στόμα μου μια αντρική μεγάλη πούτσα και το απολάμβανα. Έγλειφα, ρούφαγα, πιπίλιζα τα αρχίδια του, την πέρναγα από πάνω μέχρι κάτω.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο, μου λέει:

-    «Σήκω και πάρε τη στάση που είχες πριν».

Το έκανα χωρίς αντίρρηση. Πήγε στην τσάντα του, έβγαλε ένα προφυλακτικό και επέστρεψε.

-    «Επειδή είναι η πρώτη φορά, πρέπει να τη δουλέψω λίγο» μου λέει.

Άρχισε πάλι εκείνο το ιστορικό γλειφοκώλι. Αυτή τη φορά όμως είχε και στο νου του να αρχίσει και σταδιακό άνοιγμα με δάχτυλα. Ένα στην αρχή, δύο μετά από λίγο, τρία τελικά.
-    «Έτοιμος!», μου λέει.

Σηκώνεται, φορά την καπότα και ακουμπά το κεφαλάκι πάνω στην αδημονούσα κωλοτρυπίδα μου.

-    «Πάρε ανάσα» μου λέει, και χώνει το κεφαλάκι.

Σφίχτηκα από τον πόνο. Ήταν όμως υπομονετικός και άψογος. Περίμενε λίγο να το συνηθίσω και κατόπιν άρχισε να χώνει σιγά - σιγά και τα 17 ολόκληρα εκατοστά. Μόλις έπιασε πάτο μούγκρισε.

«Εδώ είμαστε!», είπε και άρχισε το γαμήσι.

Με γαμούσε για κανένα δεκάλεπτο. Μετά τα πρώτα δυο λεπτά άρχισα να το απολαμβάνω. Στο δεκάλεπτο έχυσε ο δικός μου πούτσος πάνω στο τζαμένιο γραφείο του. Πήρε τα χύσια μου με τα δάχτυλά του και τα έφερε στο στόμα μου. Τα έγλειψα όλα. Δεν άφησα σταγόνα. Στο τέταρτο, τον ακούω να βαριανασαίνει. Χύνω φώναξε και η κωλοτρυπίδα μου το ένιωσε για τα καλά. Βγήκε από μέσα μου και κάθισε σε μια πολυθρόνα ανασαίνοντας βαριά.

-    «Σκέτη καύλα ήταν αυτό!» είπε.

-    «Συμφωνώ και επαυξάνω!» απάντησα.

Μάθημα δεν έγινε. Τον πήδηξα εγώ μετά από λίγο.

(Copyright protected OW ref: 34847)