Ο βιασμός μου από τρεις Αλβανούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Υπόθεση: Ένα αγόρι δέχεται επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με αποτέλεσμα να υποστεί έναν άγριο βιασμό από τρεις πεινασμένους για σεξ Αλβανούς.

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Μάριος και θα σας διηγηθώ μια τραυματική εμπειρία που άλλαξε την σεξουαλική μου ζωή.

Όταν ήμουν ακόμη ένα έφηβο αγόρι, ζούσα σε ένα μικρό χωριό με τους γονείς μου. Το σπίτι μας ήταν μια διώροφη κατοικία λίγο απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα σπίτια του χωριού. Οι γονείς μου έμεναν στον επάνω όροφο και ο κάτω όροφος ήταν μισοχτισμένος, με δυο δωμάτια και μια τουαλέτα. Εκεί έμενα εγώ για να έχω την ησυχία μου και να κάνω ότι θέλω.

Εγώ τότε ήμουν ένα όμορφο αδύνατο αγόρι, μικροκαμωμένος αλλά γενικά είχα πέραση στα κορίτσια και μάλιστα είχα μια κοπέλα που είχαμε κάνει πολλές φορές παιχνίδι στο δωμάτιο μου αλλά δεν την είχα γαμήσει ακόμη γιατί δεν ήθελε, μόνο πίπα μου έπαιρνε και γενικά την γούσταρα πολύ.

Ένα βράδυ λοιπόν κατά τις δώδεκα, που ήμουν στο σπίτι, οι γονείς μου κοιμόταν βαριά συνήθως στον επάνω όροφο κι εγώ κάτω είχα βαρέσει κάνα δυο μαλακίες βλέποντας μια τσόντα στο βίντεο και έπρεπε να πάω για κατούρημα. Από το δωμάτιο μου έως την τουαλέτα στον κάτω όροφο ήταν ανοιχτή και σκοτεινή η οικοδομή και κοψοχωλιαζόμουν όταν ήθελα να πάω για κατούρημα. Έτσι λοιπόν βγήκα με φόβο, όπως πάντα, πήγα στην τουαλέτα και ανακουφίστηκα.

Βγαίνοντας από την τουαλέτα ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα και ένα μαχαίρι ακούμπησε τα πλευρά μου. Εκεί κόντεψα να πάθω ανακοπή καρδιάς. Δεν αντέδρασα. Μέσα στα σκοτεινά ένιωσα πολλά άτομα γύρω μου να με σπρώχνουν προς το δωμάτιο μου. Εκεί με πέταξαν στο κρεβάτι ενώ ο ένας μου κρατούσε το στόμα ακόμη για να μην φωνάξω και το μαχαίρι στο λαιμό. Άρχισαν να ψάχνουν τριγύρω. Είδαν ένα μικρό πορτατίφ που είχα και το άναψαν για να έχει λίγο φως και να ψάξουν καλύτερα. Τότε είδα δυο άτομα με κουκούλα να ψάχνουν όλο το δωμάτιο. Με αυτόν που με κρατούσε ήταν τρεις.

Από ότι κατάλαβα, από τις λίγες λέξεις που ανταλλάσανε, μιλούσαν αλβανικά. Σε λίγο, αφού δεν βρήκαν τίποτα χρήσιμο εκτός από την τηλεόραση και το βίντεο, άρχισαν να με ρωτάνε με σπαστά ελληνικά αν έχουμε χρήματα. Εγώ τρομαγμένος απαντούσα αρνητικά και μου έριξαν δυο σφαλιάρες ενώ με απειλούσαν ότι θα με ξεκοιλιάσουν αν δεν τους πω. Αφού δεν τους έλεγα, ξεκίνησαν να πάνε πάνω αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα ακούστηκαν βήματα από πάνω στο σπίτι. Κάποιος μάλλον πήγαινε τουαλέτα. Τότε φοβηθήκαν ότι κάποιος θα είναι ξύπνιος.

εγώ τότε έκανα την βλακεία και πήγα να φωνάξω. Άδικος κόπος γιατί η δικοί μου είναι λίγο βαρήκοοι. Αυτό τους νεύριασε πολύ. Με άρπαξαν αμέσως, μου έκλεισαν το στόμα και με τράβηξαν πάλι στο δωμάτιο μου απειλώντας με συνέχεια με το μαχαίρι. Με πέταξαν στο κρεβάτι κι ο ένας με γράπωσε και μου είπε:

-    «Το παίζεις άντρα εσύ; Σε κάνουμε εμείς κοπέλα!»

Μετά μιλούσαν στα αλβανικά και δεν τους καταλάβαινα. Ώσπου ήρθαν όλοι κατά πάνω μου και άρχισαν να με ξεντύνουν με τη βία, ενώ ο ένας μου έσφιγγε τον λαιμό μου… πήγε να με πνίξει. Σε λίγο ήμουν τελείως γυμνός και ο ένας μου έκανε μια χαρακιά στο λαιμό με το μαχαίρι αλλά χωρίς να μου σκίσει το δέρμα και μου είπε:

-    «Κάτσε καλά γιατί εμείς σφάξουμε!»

Τότε τρομοκρατήθηκα και αφέθηκα στα χέρια τους. Ο ένας μου κρατούσε το κεφάλι και οι άλλοι βγάλανε τις ψωλές τους έξω και άρχισαν να τις παίζουν μπροστά στο στόμα μου. Τότε κατάλαβα ότι θα με γαμούσαν οι πούστηδες. Οι ψωλές τους ήταν μεγάλες και χοντρές και μύριζαν ψωλίλα. Με άρπαξαν από τα μαλλιά και μου έχωναν μια ο ένας και μια ο άλλος τις ψωλές στους στο στόμα μου. Με έπνιγαν και μου ερχόταν εμετός, ενώ τα μάτια μου δάκρυζαν. Μου γαμούσαν το στόμα κανονικά και μου έλεγαν:

-    «Εμείς κάνουμε πουτάνα εσένα! Πούστη, σε γαμήσουμε! Έχουμε να γαμήσουμε καιρό και σου σκίσουμε κώλο!»

Ο τρίτος, αφού είδε ότι δεν αντιστεκόμουν, με άφησε και έβγαλε την τεράστια ψωλή του, κάθισε δίπλα μου, την έπαιζε και χάιδευε το κωλαράκι μου. Φοβόμουν πολύ γι’ αυτό που θα ακολουθούσε… οι δυο που μου γαμούσαν το στόμα σχεδόν ταυτόχρονα, ο ένας γέμισε το λαρύγγι μου με πηχτό καυτό σπέρμα, που μου έφερε αναγούλα, και ο άλλος έχυσε στο πρόσωπο μου και με γέμισε χύσια ενώ μου έλεγαν:

-    «Πάρε χύσι αλβανού Έλληνα πούστη!»

Αυτοί οι δυο παραμέρισαν για λίγο, μετά αυτός που χάιδευε τον κώλο μου με έσπρωξε και με έβαλε στα τέσσερα. Θα με γαμούσαν κανονικά πια, ήμουν σίγουρος. Άρχισε να φτύνει την τρύπα μου και να τρίβει τον πούτσο του γύρω της και τελικά με μια απότομη κίνηση, μου τον έχωσε μέσα μου και ένιωσα να σκίζονται τα σωθικά μου. Δάκρυζα από τον πόνο. Οι άλλοι δυο ήρθαν από μπροστά μου και ο ένας μου ξαναέχωσε το μισοπεσμένο καυλί του στο στόμα μου για να μην κάνω θόρυβο. Αυτός που γαμούσε με έβριζε αλβανικά και ελληνικά μου έλεγε:

-    «Εγώ κάνω γυναίκα εσένα πούστρα! Γαμήσω κώλο σου! Ξεσκίσω κώλο σου!»

Με γαμούσαν πια κανονικά μέσα στο σπίτι μου με τους γονείς μου να κοιμούνται πάνω. Ντρεπόμουν πια τόσο πολύ μην ξυπνήσουν οι γονείς μου και αντικρίσουν τον γιο τους να τον γαμάνε στα τέσσερα και προσπαθούσα τώρα πια να μην βγάζω άχνα, αν και με γάμαγε πολύ άγρια ο αλβανός από πίσω μου. Τον έχωνε όλο μέσα! Με ξέσκιζε κανονικά! Είχα δυο πούτσες μέσα μου, η μια στο λαρύγγι μου που το γάμαγε σαν να είναι μουνί και η άλλη στον κώλο μου να τον ανοίγει με την βία και μια τρίτη πούτσα να περιμένει τη σειρά της για τον κώλο μου. Ένιωθα σαν πουτάνα σε παρτούζα. Σε λίγο αυτός που με γαμούσε έχυσε μέσα μου και το καυτό του σπέρμα του έσβησε λίγο το πόνο μου, λέγοντας μου:

-    «Εγώ γκάστρωσα εσένα! Κάνεις μωρό πούστη!’’

Γρήγορα πήρε σειρά ο άλλος αλβανός και όρχησε να με γαμάει κι αυτός, αν και δεν πονούσα όσο πριν, γιατί τα χύσια του πρώτου λίπαναν την τρύπα μου. Αυτός που έχυσε, ήρθε μπροστά μου και με έβαλε να καθαρίσω την πούτσα του. Αυτός που μου έδινε τσιμπούκι πριν, έτριβε την πούτσα του τώρα πάνω στο κορμί και στα βυζιά μου περιμένοντας τη σειρά του για τον κώλο μου.

Έγλειφα τα χύσια από την πούτσα που με γαμούσε πριν λίγο που με έκανε πούστη ενώ ο άλλος αλβανός με ξέσκιζε κι αυτός κανονικά. Σε λίγο έχυσε κι αυτός στην τρύπα μου. Όταν βγήκε, ένιωθα την τρύπα μου ορθάνοιχτη. Είχε πάρει το σχήμα της πούτσας του και από μέσα έτρεχαν τα χύσια τους προς τα έξω. Ήρθε από μπροστά μου να του καθαρίσω την πούτσα. Αυτός που είχε σειρά να με γαμήσει τώρα με γύρισε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια και μου είπε:

-    «Θέλω βλέπω πουτάνα φάτσα σου όταν γαμάω μουνί σου!»

Μου έχωσε την πουτσάρα του μέσα μου. Μάλλον ήταν η πιο μεγάλη γιατί ένιωσα να ανοίγει περισσότερο την τρύπα μου. Τώρα πια δεν με πονούσε με τόσα χύσια μέσα μου. Δεν ένιωθα πόνο. Άρχισε να με γαμάει κανονικά σαν πουτάνα με σηκωμένα τα πόδια μου ενώ μου έγλειφε τις ρώγες από τα βυζιά μου και με φίλαγε στο λαιμό. Με γαμούσε αργά και σταθερά, ερωτικά και άρχισα να το απολαμβάνω.

Μέσα μου γινόταν πόλεμος από την ηδονή και από τις τύψεις που με κάνανε πούστρα αλλά σιγά - σιγά η ηδονή κέρδιζε έδαφος. Καθώς η πούτσα του πηγαινοερχόταν ηδονικά μέσα στην υγρή μου κωλότρυπα και ο άλλος μου έδινε την πούτσα του στο στόμα μου, άρχισε το πουλάκι μου να στάζει προσπερματικά υγρά. Όταν το κατάλαβαν, γέλασαν και μου είπαν:

-    «Αρέσει εσένα γαμήσι! Είσαι πούστρα!»

Σκέφτηκα ότι τώρα πια είμαι πούστης, ας βοηθήσω να τελειώσουν και να γλιτώσω από τα χεριά τους. Έτσι έπιασα την πούτσα που με τσιμπούκωνε και την τρόμπαρα. Κουνούσα τον κώλο μου να το ευχαριστηθεί ο γαμιάς μου και με το άλλο χέρι χάιδευα το πουλί μου. Δεν το πίστευα αυτό που έκανα! Βοηθούσα τους βιαστές μου να με βιάσουν.

Σε λίγο έχυνε ο ένας στον κώλο μου, ο άλλος στο στόμα μου κι εγώ στην κοιλιά μου. Ήμουν γεμάτος χύσια. Μόλις με άφησαν, έβαλα τα δάχτυλα μου στην τρύπα μου και είδα ότι ήταν ορθάνοιχτη, γεμάτη χύσια και φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέκλεινε. Οι Αλβανοί καθάριζαν τις πούτσες τους με τα ρούχα μου. Όταν τελείωσαν μου είπαν:

-    «Τώρα φεύγουμε και πάρουμε και πράγματα. Μην πεις τίποτα γιατί έρθουμε σφάξουμε!»

Σκέφτηκα ότι και να ήθελα να το πω, δεν μπορούσα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι. Όλοι θα με φώναζαν πούστη αύριο. Θα αντικαθιστούσα την τηλεόραση και το βίντεο που πήραν και δεν θα μάθαινε κανείς τίποτα. Έτσι πήραν τα πράγματα και πήγαν να φύγουν αλλά για κακή μου τύχη ακούστηκαν βήματα… κάποιος ερχόταν. Βγήκαν οι δυο για να τον αρπάξουν και να τον φέρουν μέσα. Όταν ήρθαν μέσα έπαθα σοκ! Στα χέρια τους κρατούσαν λιπόθυμη την κοπέλα μου που έμενε εκεί κοντά και ήρθε για βραδινή επίσκεψη έκπληξη…!

(Copyright protected OW ref: 33623)