Οι αδειούχοι φαντάροι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Νίκος ταξιδεύει με τρένο και μέσα στο κουπέ του μπαίνουν δυο φαντάροι. Τελικά δεν θα του  πέσει άσχημο το ταξίδι καθώς το κόλπο που σκαρφίστηκε για να καυλώσει τα φανταράκια θα εξελιχθεί θετικά και θα ευχαριστηθεί πήδημα!

Η ιστορία:

Το περιστατικό αυτό συνέβη παραμονές Χριστουγέννων. Ήμουνα στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να κατέβω στην Αθήνα με το νυχτερινό τραίνο, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου όμορφες εμπειρίες που είχα ζήσει σε τραίνα στο παρελθόν, και τελικά δεν είχα άδικο.

Ανέβηκα στο τραίνο που ερχόταν από Αλεξανδρούπολη. Δεν είχε και πολύ κόσμο και έτσι διάλεξα σε ποιο κουπέ να μπω. Μπήκα σε ένα που κάθονταν δυο νέα παιδιά, που από το σουλούπι τους φαίνονταν για φαντάροι. Τους χαιρέτησα, έκατσα σε μια θέση να τους βλέπω φάτσα και το τραίνο ξεκίνησε.

Σε λίγο πιάσαμε κουβέντα και μου είπαν ότι ήταν φαντάροι, ότι υπηρετούσαν σε μια μονάδα στα Βουλγαρικά σύνορα, ότι είχαν μπει στο τραίνο στην Δράμα, ότι κατάγονταν από την Μεσσηνία και ότι είχαν πάρει Χριστουγεννιάτικη άδεια για να επισκεφτούν τις οικογένειες τους. Τα ονόματα τους ήταν Σάκης και Γιώργος. Ο Σάκης γύρω στο 1.75, με γυμνασμένο σώμα, καστανόμαυρα μάλλον σγουρά μαλλιά, είχε τυπική Καλαματιανή φάτσα. Ο Γιώργος, πιο μεγαλόσωμος και πιο γεμάτος, γαλανομάτης, προς το ξανθό, είχε ελαφρά σλαβικό αέρα. Συνεχίσαμε την κουβέντα και άρχισα να τους ρωτάω πως περνάνε στο στρατόπεδο και αν έχουν καμιά γκόμενα.

-    «Μπα…» μου απάντησαν. «Πού να βρεθεί τέτοιο πράμα στην Γκαζολία;»

-    «Και πώς τη βγάζετε;» τους ρώτησα.

-    «Ε… με τη χούφτα μας…» μου απάντησαν.

Βλέποντας ότι η κουβέντα είχε πάρει καλή τροπή άρχισα να τους διηγούμαι ιστορίες για μπουρδέλα, πουτάνες, γαμήσια κλπ. Έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον και είχαν κρεμαστεί από τα χείλη μου. Σε λίγο ήταν προφανές ότι είχαν φτιαχτεί και τα παντελόνια τους φούσκωναν από τις σηκωμένες ψωλάρες τους. Τελειώνοντας εγώ την ιστορία τους κοίταξα με νόημα και τους είπα:

-    «Καύλες, καύλες, παιδιά;»

-    «Ε, πώς να μην έχουμε με όλα αυτά που μας είπες;» απάντησε ο Γιώργος.

-    «Ακούστε να σας πω… Τα παιδιά στην ηλικία σας όταν έχουν καύλες, πρέπει να κάνουν κάτι για να βγάλουν το γάλα από τα αρχίδια τους γιατί αν μείνει μέσα θα τους κάνει κακό στην υγεία…» είπα εγώ.

Και χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο μπήκα στο ψητό.

-    «Τι λέτε; Κάνετε κέφι να σας πάρω μια πίπα να χύσετε, να ξεχαρμανιάσετε;»

Με κοίταξαν για μια στιγμή σαστισμένοι και αμέσως ο Σάκης είπε:

-    «Ναι, αμέ! Θέλει και ρώτημα;»

-    «Κι εγώ μέσα!» είπε ο Γιώργος.

-    «Ελάτε.. ποιος θα έρθει πρώτος;» ρώτησα.

-    «Εγώ!» είπε ο Σάκης.

Αμέσως σηκωθήκαμε, κατεβάσαμε όλα τα κουρτινάκια και είπα στον Γιώργο:

-    «Εσύ κάτσε απ’ έξω να φυλάς τσίλιες κι αν δεις κάποιον να έρχεται προς τα δω, χτύπα μας το τζάμι, να μην μας πιάσουν στα πράσα και γίνουμε ρεζίλι».

Ο Γιώργος βγήκε έξω κλείνοντας την πόρτα. Εγώ κάθισα στην καρέκλα και ο Σάκης όρθιος μπροστά μου κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του. Από μέσα φορούσε ένα μαύρο σλιπ και από πιο μέσα ο πούτσος του φούσκωνε σαν να ήθελε να το σκίσει. Αμέσως του τον έπιασα να τον αισθανθώ και μετά τραβώντας το λάστιχο του σλιπ, το κατέβασα λίγο και φάνηκε το πουτσοκέφαλο. Το θέαμα ήταν υπέροχο. Το γκρι παντελόνι, το μαύρο σλιπ, το ροδαλό πουτσοκέφαλο και από πάνω μια μαύρη ζώνη με ασημί αγκράφα, έκαναν ένα τέλειο συνδυασμό χρωμάτων που με καύλωνε αφάνταστα. Ήθελα να ήμουνα ζωγράφος για να μπορώ να τον αποτυπώσω.

Αμέσως έσκυψα, του φίλησα το πουτσοκέφαλο και κατεβάζοντας το σλιπ παρακάτω, άρχισα να του κάνω τσιμπούκι. Η θέση όμως ήταν άβολη γιατί ο πούτσος του Σάκη ήταν πάρα πολύ σκληρός και αρκετά μεγάλος και όπως τον εμπόδιζε το σλιπ, πήγαινε κατευθείαν προς τα πάνω, έτσι ώστε, αφενός μεν δεν μπορούσα να του πάρω βαθύ τσιμπούκι, αφετέρου δε η μύτη μου χτύπαγε στην αγκράφα της ζώνης του. Σταμάτησα λοιπόν το τσιμπούκι και του είπα:

-    «Έλα Σάκη, κατέβα τα να είμαστε πιο άνετα».

-    «Κι αν έρθει κανένας μαλάκας και μας τσακώσει;» μου είπε.

-    «Μην κολλάς. Γι’ αυτό είναι έξω ο Γιώργος, για να μας ειδοποιήσει…» του λέω.

Ο Σάκης χαλάρωσε, έλυσε την ζώνη του και τα κατέβασε μέχρι τα γόνατα. Ήταν υπέροχος. Ο πούτσος του σκληρός σαν σίδερο πεταγόταν προς τα πάνω και από κάτω έβλεπες δυο στρογγυλά ροζ αρχίδια. Τα μπούτια του, γυμνασμένα και μαλακά από μέσα, καλύπτονταν από μπροστά με μικρές κατσαρές μαύρες τριχούλες. Με λίγα λόγια το θέαμα με τρέλανε και μην μπορώντας να κρατηθώ άλλο, του έπιασα τον πούτσο και αφού τον οριζοντίωσα (η φυσική του θέση ήταν να πηγαίνει προς τα πάνω), τον πήρα όσο πιο βαθιά μπορούσα και άρχισα να του κάνω ρυθμικό τσιμπούκι βάζοντας την γλώσσα μου κάτω από το πουτσοκέφαλο και τα πουτσόνευρα. Ήταν ένα υπέροχο αίσθημα γιατί ο πούτσος του όπως πήγαινε προς τα πάνω, τριβόταν στον ουρανίσκο και την επιγλωττίδα μου και με ηδόνιζε αφάνταστα. Συνέχισα για αρκετή ώρα έτσι μέχρι που ο Σάκης άρχισε να φωνάζει:

-    «Σταμάτα! Σταμάτα! Θα χύσω…»

Και προσπάθησε να τραβήξει τον πούτσο του έξω από το στόμα μου, πιθανότατα νομίζοντας ότι δεν ήθελα να χύσει μέσα. Εγώ εκείνη τη στιγμή μουγκρίζοντας από την καύλα, τον αγκάλιασα στα κωλομέρια και τον τράβηξα προς το μέρος μου ώστε ο πούτσος του να χωθεί όσο πιο βαθιά μπορούσε στο λαρύγγι μου. Αμέσως ένιωσα από το πουτσοκέφαλο του να βγαίνουν πηχτά και πολύ γλυκά χύματα. Ο Σάκης συνέχισε να χύνει ενώ ταυτόχρονα η κοιλιά του άρχισε να γουργουρίζει τόσο δυνατά που νόμιζες ότι σέρνανε μπαούλα. Όση ώρα έχυνε και λίγο μετά που τελείωσε, έβαλε τα χέρια του πάνω στο κεφάλι μου και με χάιδευε τρυφερά. Όταν τέλος τραβήχτηκε, μου είπε ευγενικά:

-    «Νίκο, ευχαριστώ πολύ για την σπέσιαλ πίπα. Για καιρό δεν είχα κάνει τίποτα και το είχα μεγάλη ανάγκη να ξεχαρμανιάσω. Τώρα αισθάνομαι σαν να έφυγε από πάνω μου ένας τόνος».

Τότε εγώ σηκώθηκα και τον κοίταξα κατάματα. Πραγματικά το πρόσωπο του έλαμπε και αφού με κοίταξε κι αυτός για λίγο, με αγκάλιασε και άρχισε να μου τρίβεται. Δεν φιληθήκαμε στο στόμα αλλά εκείνες τις στιγμές νιώσαμε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, λες και είμαστε μια ύπαρξη. Μετά σήκωσε τα παντελόνια του και μου είπε:

-    «Πάω τώρα να φυλάξω τσίλιες εγώ, για να έρθει να ξεχαρμανιάσει κι ο άλλος».

Βγαίνοντας έξω ο Σάκης, μπήκε αμέσως μέσα ο Γιώργος, που μάλλον θα κρυφοκοίταγε από καμιά χαραμάδα της κουρτίνας γιατί ο πούτσος του ήταν τόσο σηκωμένος που νόμιζες ότι θα του σκίσει το παντελόνι. Αφού μου τρίφτηκε κι αυτός για λίγο, με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε να καθίσω. Στάθηκε τότε μπροστά μου και τα κατέβασε φέρνοντας τον πούτσο του προς το στόμα μου. Ο πούτσος του Γιώργου ήτανε σαφώς πιο μεγάλος και πιο χοντρός από του Σάκη, ενώ από κάτω κρεμόντουσαν δυο τεράστιες σακούλες που μέσα τους είχανε δυο μεγάλα αβγά. Άνοιξα το στόμα μου όσο πιο πολύ μπορούσα και τον ρούφηξα μέσα όλον. Ο πούτσος του Γιώργου, αν και πιο μεγάλος, δεν ήταν τόσο σκληρός και έτσι μπορούσα να τον τσιμπουκώσω πιο άνετα. Είχε μάλιστα και μια ελαφριά φανταρο-μυρωδιά που με ξετρέλαινε. Ο Γιώργος έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι μου και μου έδινε ρυθμό. Το τσιμπούκι κράτησε κάπως περισσότερη ώρα από του Σάκη μέχρι που ο Γιώργος μου είπε:

-    «Έλα Νίκο, το γάλα σου έρχεται. Ετοιμάσου να το πιεις!»

Ταυτόχρονα ο πούτσος του άρχισε να εκτοξεύει τεράστιες ποσότητες από χύματα με κανονική πυκνότητα και ωραία εφηβική γεύση. Όταν άδειασε τελείως, τον τράβηξε έξω, τον σκούπισε και ντύθηκε. Μετά μπήκε μέσα και ο Σάκης και αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε.

-    «Νίκο, κάνεις καταπληκτική πίπα!» είπε ο Σάκης.

-    «Καμιά γυναίκα δεν μου έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Με έλιωσες!»

-    «Ρε μαλάκα…» είπε τότε ο Γιώργος. «Δεν ξέρεις ότι οι αδερφές και οι τραβεστί κάνουν τις καλύτερες πίπες; Οι γυναίκες δεν φτουράνε μπροστά τους!»

-    «Δίκιο έχεις!» είπε Ο Σάκης. «Αυτό το σημερινό ήταν η πραγματική ηδονή!»

Συνεχίσαμε να μιλάμε ενώ στο μεταξύ περάσαμε και την Λάρισα και ευτυχώς κανείς δεν μπήκε στο κουπέ μας. Τότε ο Σάκης μου λέει:

-    «Ρε Νίκο, μ’ αυτά και μ’ αυτά έχουμε ξαναφτιαχτεί. Θα σε πείραζε αν μας άφηνες να σου κάνουμε κάτι και από πίσω;»

-    «Ναι ρε!» είπε ο Γιώργος. «Εγώ αν δεν γαμήσω κώλο δεν ηρεμώ. Θα μας κάνεις το χατίρι;»

-    «Και βέβαια!» απάντησα. «Πώς μπορώ να πω όχι σε τέτοιους παιδαράδες;»

Τα πρόσωπα τους λάμψανε ξανά με την απάντηση μου και ξανάρχισε η προηγούμενη ρουτίνα. Ο Γιώργος βγήκε έξω να φυλάξει τσίλιες, αν και τώρα ήταν πιο καλά γιατί ήταν πολύ αργά και κανένας δεν κυκλοφορούσε στους διαδρόμους, ενώ εγώ έμεινα μέσα με τον Σάκη. Έτσι, κατέβασα παντελόνια και σώβρακα, γονάτισα με το ένα πόδι στο κάθισμα και το άλλο όρθιο στο πάτωμα, ενώ ο Σάκης από πίσω προσπάθησε να μου τον βάλει. Στην πρώτη προσπάθεια απέτυχε γιατί όπως ο πούτσος του είχε γωνία προς τα πάνω και το τραίνο κουνιόταν, έφυγε προς τον κόκκυγα και βγήκε έξω.

-    «Πιο κάτω Σάκη αγόρι μου!» του είπα.

Κι αυτός λυγίζοντας τα γόνατα του τον έφερε πιο χαμηλά. Πάλι όμως απέτυχε γιατί ήταν πολύ χαμηλά και το πουτσοκέφαλο χτύπησε στα αρχίδια μου. Τότε εγώ έβαλα το χέρι μου από πίσω και οδήγησα το πουτσοκέφαλο του στην σωστή θέση.

-    «Εδώ είναι η τρύπα Σάκη!» του είπα. «Σπρώξε σιγά σιγά».

Αυτός τότε άρχισε να σπρώχνει δυνατά. Με το πρώτο σπρώξιμο μπήκε το πουτσοκέφαλο, με το δεύτερο λίγο πιο βαθιά και με το τέταρτο, πέμπτο, είχε μπει όλος μέσα. Τότε άρχισε να κουνιέται για κάμποση ώρα δυνατά και σταθερά. Μετά άρχισε να δυναμώνει τα κουνήματα και με ρώτησε:

-    «Τι σου κάνω Νίκο μου;»

-    «Με γαμάς Σάκη παίδαρε! Η ψωλάρα σου με ξεσκίζει και με ηδονίζει!»

-    «Ναι Νίκο, είναι όλος μέσα σου και ευχαριστιέμαι. Σε λίγο θα σε χύσω…»

-    «Ναι Σάκη μου, να μου τα δώσεις όλα!»

Τα κουνήματα δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο μέχρι που στο τέλος ακούστηκε ένα: «Φθθθ... Αααααχχ…» και τα κουνήματα σταμάτησαν απότομα. Τότε ένιωσα υγρασία στα βάθη του κώλου μου ενώ ο Σάκης έκανε μερικά ακόμα κουνήματα βγάζοντας στο καθένα μια όλο και πιο μειωμένη ποσότητα από σπερματικά υγρά. Όταν τα άδειασε όλα, τραβήχτηκε έξω, ενώ χύματα τρέχανε από τον κώλο μου και στάζανε επίσης και από το πουτσοκέφαλο του. Πήρα τότε κάτι χαρτομάντιλα και σκουπίστηκα. Μετά έδωσα και στον Σάκη να σκουπίσει τον πούτσο του κι έτσι αυτή η φάση πήρε τέλος. Ο Σάκης ντύθηκε αμέσως, βγήκε έξω ενώ αμέσως μπήκε μέσα ο Γιώργος.

-    «Έλα Γιώργο αγόρι μου να με γαμήσεις κι εσύ!» του είπα.

-    «Δεν με βολεύει αυτή η στάση…» μου απάντησε. «Πέσε κάτω στα τέσσερα!»

-    «Αφού σου αρέσει το doggy style, δεν θα σου χαλάσω το χατίρι…» του είπα και έπεσα με τα τέσσερα στο πάτωμα.

Για μια στιγμή σκέφτηκα τι θα γινόταν αν κάποιος έμπαινε μέσα… Θα ήταν αδύνατο να μαζευτώ στα γρήγορα και θα γινόμουν ρεζίλι. Αλλά δεν βαριέσαι, έτσι όπως είχα ανάψει δεν με ένοιαζε τίποτα πια. Ο Γιώργος, γονάτισε κι αυτός και έφερε τη σηκωμένη ψωλάρα του μπροστά στην κωλοτρυπίδα μου. Όντας προφανώς πιο έμπειρος από τον Σάκη, δεν αστόχησε, τον έβαλε με την πρώτη και είτε επειδή είχε καλύτερη τεχνική, είτε επειδή ο Σάκης με είχε ανοίξει και με είχε λιπάνει, σχεδόν δεν το κατάλαβα ότι με γαμούσε. Συνέχισε έτσι για αρκετή ώρα ώσπου στο τέλος ακολούθησε η ίδια ρουτίνα. Πιο δυνατά κουνήματα, ένα παρατεταμένο: «Ααααα... Φθθθθ...» και ο κώλος μου να πλημμυρίζει με καυτά χύματα. Στο τέλος αφού ντυθήκαμε κάτσαμε στα καθίσματα του κουπέ και μας πήρε όλους ο ύπνος.

Όταν ξυπνήσαμε το τραίνο έμπαινε στο σταθμό Λαρίσης. Τους έδωσα το τηλέφωνο μου και μου υποσχέθηκαν ότι πηγαίνοντας πίσω στην μονάδα θα με έπαιρναν τηλέφωνο να ξανασυναντηθούμε. Περίμενα μερικές μέρες αλλά τίποτα δεν έγινε. Ίσως πέρασαν από την Αθήνα πολύ βιαστικά. Ίσως οι πουτανογκόμενες στο χωριό τους, τους ξεζούμισαν τελείως κι έτσι δεν έμεινε τίποτα για μένα. Όπως και να έχει το πράγμα δεν πειράζει. Αυτοί πέρασαν μια καλή βραδιά κι εγώ καλύτερη.

(Copyright protected OW ref: 32696)