Παρίσι μεταπτυχιακό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Το μεταπτυχιακό στο Παρίσι θα είναι η αφορμή να ανακαλύψουν δυο φοιτητές που θα γνωριστούν εκεί και θα γίνουν φίλοι, την ομοφυλοφιλική τους πλευρά και να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη περίπου 20 χρόνια πριν όταν ήμουν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Γαλλία, συγκεκριμένα στο Παρίσι. Έμενα σε μια ιδιωτική φοιτητική εστία, όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς Γάλλους φοιτητές και να εξασκήσω έτσι τα γαλλικά μου ακόμη περισσότερο. Δε φανταζόμουν όμως ποτέ ότι η παραμονή μου εκεί ουσιαστικά θα σήμαινε κάτι… την αρχή της ομοφυλοφιλικής μου πλευράς, που ως τότε δεν είχα ανακαλύψει.

Ανάμεσα στους φοιτητές ήταν και ένα παιδί πολύ αυθόρμητο, σπιρτόζικο, με χιούμορ, χαρακτηριστικός τύπος Γάλλου. Τα δωμάτια μας ήταν διπλανά σχεδόν και συναντιόμασταν καθημερινά. Γίναμε γρήγορα φίλοι και συζητούσαμε διάφορα καθημερινά πράγματα στην αρχή. Έπειτα, σαν λίγο μεγαλύτερο, με συμβουλευόταν για τη σχέση του με μια φοιτήτρια που είχε τότε. Ήταν μια συνηθισμένη φιλία δυο νέων ανδρών που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις ανησυχίες τους, τα όνειρα τους. Όμως, ένα βράδυ του Ιουνίου..

Η χρονιά όδευε προς το τέλος της και ήμασταν στο δωμάτιο του Γάλλου, συζητώντας. Έκανε μια κουφόβραση, τότε, ζέστη και ο Ζαν με ρώτησε αν θα με πείραζε να βγάλει το φανελάκι το αθλητικό που φορούσε. Εγώ του απάντησα πως όχι αφού ήμασταν άντρες κι οι δυο. Αλλά ακόμα κι αν ήταν γυναίκα, πάλι δε θα με πείραζε. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτός γέλασε και το έβγαλε και έμεινε με το σορτσάκι του. Τότε διαπίστωσα πως είχε ένα ωραίο δασύτριχο στήθος, που θαύμασα, και του το είπα. Πρόσθεσα μάλιστα πως αρέσει πολύ στις γυναίκες οι άντρες να είναι τουλάχιστον κάπως τριχωτοί. Κι εγώ ήμουν αλλά λιγότερο. Μου εξήγησε πως όλοι οι άντρες από το σόι του πατέρα του ήταν τριχωτοί και ότι άρεσα κι αυτό στη γκόμενα του. Τη στιγμή εκείνη καθόμουν καθιστός στο κρεβάτι του και έρχεται κι αυτός, ανεβαίνει, κάθεται γονατιστός πίσω μου και αρχίζει να κάνει μασάζ στην πλάτη μου.

-    «Α!», του είπα. «Δεν ήξερα ότι είχες τέτοιες ικανότητες!»

-    «Έχω και πολλές άλλες…», μου είπε. «Θέλεις να τις διαπιστώσεις;»

«Φυσικά!», του είπα, χωρίς να καταλαβαίνω τι θα επακολουθούσε.

-    «Βγάλε το μπλουζάκι σου!», μου λέει.

Νόμιζα ότι το ζητούσε για να κάνει το μασάζ καλύτερα. Εξακολουθεί να κάνει μασάζ στην πλάτη μου αλλά ξαφνικά νιώθω να με ακουμπάει στην πλάτη μου, ο πούτσος του, καυλωμένος μέσα από το μποξεράκι του. Δεν έδωσα σημασία. Σε λίγο σκύβει στο αφτί μου, το γλείφει και μου λέει ψιθυριστά:

-    «Έλα, θα’ ναι μεταξύ μας. Δεν θα το μάθει κανείς».

Εγώ ένιωσα τόση έκπληξη που, δεν αντέδρασα, αφέθηκα, να δω μέχρι που θα το πήγαινε. Μου γλείφει τα αφτιά, το σβέρκο, έρχεται μπροστά μου, μου γλείφει και μου δαγκώνει τις ρώγες. Καύλωσα αμέσως! Μου κατεβάζει έπειτα το σορτσάκι μου και παίρνει τον καυλωμένο πούτσο μου στο στόμα του. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Ήταν η ωραιότερη πίπα που μου είχαν πάρει ποτέ. Έσκυψε πιο κάτω, μου έγλειψε τ’ αρχίδια και μετά πάλι πίπα και γλείψιμο στήθος και ρώγες. Είναι γεγονός ότι γυναίκα δε με είχε γλείψει έτσι.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι κάνοντας μου νόημα να τον γλείψω κι εγώ. Άρχισα κι εγώ να γλείφω τις ρώγες του, να τις δαγκώνω, να τον ακούω να το απολαμβάνει βογκώντας αντρίκια, όπως κι εγώ πριν. Αυτό με τρέλανε. Έγλειψα τα κωλομέρια του, τα τριχωτά του μπούτια, τον αγκάλιασα και τον φιλούσα στο στήθος, στις ρώγες, στο στόμα, συνέχεια. Ήμουν από πάνω του κι ο Ζαν άρχισε κάποια στιγμή να κουνιέται ρυθμικά. Ήθελε να τριβόμαστε για να χύσουμε. Τριβόμασταν για κανένα πεντάλεπτο ώσπου τον ακούω να μου λέει:

-    «Χύνω! Όλα για σένα φίλε! Αγόρι μου!»

Όταν τον ένιωσα να χύνει γεμίζοντας την κοιλιά μου από τα υγρά του, ένιωσα κι εγώ ότι είχε έρθει η ώρα.

-    «Θέλω να χύσω στο τριχωτό σου στήθος…», του είπα.

Ανέβηκα προς τα πάνω και έτριβα την πούτσα μου πάνω του. Η επαφή της πούτσας μου με το τριχωτό του στήθος με τρέλανε κι έχυσα αμέσως.

-    «Πάρτα αγόρι μου! Όλα!!!», του φώναξα.

Αυτός μου τραβούσε τις ρώγες για να το κάνει πιο απολαυστικό. Ήταν τέλειο!

-    «Καλά το λένε για τους Έλληνες στο κρεβάτι. Είστε αχτύπητοι!», μου είπε.

Μια εβδομάδα μετά έφυγα από το Παρίσι και με τον Ζαν δε συναντήθηκα ξανά από κοντά, όμως έχουμε κρατήσει επαφή μέσω αλληλογραφίας και μέιλ από τότε. Κι αυτός, αν και είναι παντρεμένος τώρα, όπως κι εγώ, δεν αφήνει εμπειρία με άντρα να πάει χαμένη. Του αρέσουν τα παιχνίδια και είναι καθαρά ενεργητικός όπως κι εγώ…

(Copyright protected OW ref: 32656)