Με τον πατριό του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα σας διηγηθώ την πρώτη μου επαφή με άνδρα, που ήταν και ο μοναδικός στην ζωή μου, πριν κάποια χρόνια. (τα γεγονότα είναι αληθινά).

Ήταν το καλοκαίρι που είχα τελειώσει το Λύκειο. Ήμουν ψηλός με λεπτό κορμί και το δέρμα μου ήταν αρκετά απαλό. Έμενα σε μια πολυκατοικία. Στην ίδια πολυκατοικία έμενε τα τελευταία δυο χρόνια και ένα άλλο αγόρι, ο Τάκης, μαζί με την μητέρα του και τον πατριό του τον Νίκο, έναν άνδρα γύρω στα σαράντα, με ωραίο κορμί που ντυνόταν πάντα πολύ μοντέρνα. Είχαμε γίνει πολύ φίλοι μιας και είμαστε και συμμαθητές. Συζητάγαμε τα πάντα και μαζί είχαμε πάει για πρώτη φορά σε πουτάνα αλλά η εμπειρία η μοναδική που είχα με γυναίκα μέχρι τότε δεν ήταν και η καλύτερη.

Εκείνες τις ημέρες ο φίλος μου βρήκε κάτι ταινίες τσόντες και τις βλέπαμε όταν έλειπαν οι γονείς του. Ποτέ δεν μου είπε που τις βρήκε παρά τις συχνές ερωτήσεις μου. Τις τελευταίες μέρες έφερνε και ταινίες με πούστηδες και μπορώ να πω πως κάποιες από αυτές με καύλωσαν πολύ. Εκείνη την εποχή είχα πολλές καύλες και λόγω έλλειψης γκόμενας μαλακιζόμουν σχεδόν κάθε βράδυ. Γδυνόμουνα τελείως, χαϊδευόμουνα, γύριζα μπρούμυτα στο κρεβάτι για να τρίβω την πούτσα μου και έχυνα.

Ένα απόγευμα πήγα πάλι στο σπίτι του φίλου μου για να δούμε κάτι καινούργιες ταινίες. Ως συνήθως φόραγα μόνο ένα σορτσάκι μια και ήταν καλοκαίρι. Χτύπησα το κουδούνι και αντί να μου ανοίξει ο φίλος μου, όταν άνοιξε η πόρτα φάνηκε ο πατριός του. Είχε βάλει κάποιο άρωμα και είχε μια υπέροχη μυρωδιά.

-    «Γεια σας!», του λέω. «Είναι μέσα ο Τάκης;»

-    «Όχι», μου απαντά.

-    «Καλά. Πείτε του ότι πέρασα…», είπα και πήγα να φύγω.

-    «Περίμενε. Θέλω κάτι να σου πω. Πέρνα μέσα…», μου λέει.

Μπήκα και πήγα προς το σαλόνι.

-    «Πήγαινε σε παρακαλώ στην κρεβατοκάμαρα κι έρχομαι…», μου είπε.

Αυτό με παραξένεψε αλλά πήγα χωρίς να υποψιάζομαι τίποτα. Σε λίγο ήρθε κι αυτός. Είχε βγάλει το σορτσάκι και τη φανέλα που και είχε τυλιχτεί με μια πετσέτα σαν να πήγαινε να κάνει μπάνιο. Δεν έδωσα σημασία. Εκείνος με κοίταξε κάπως άγρια.

-    «Ξέρω τι κάνετε όταν λείπω…», είπε με αυστηρό ύφος.

Εγώ τα έχασα, κοκκίνισα και δεν ήξερα που να κοιτάξω.

-    «Τι λέτε;», είπα με φωνή που έτρεμε και που δεν έπειθε κανέναν.

Χωρίς να μιλήσει πάτησε το κουμπί στο βίντεο. Αυτό άρχισε να παίζει την ταινία που είχαμε δει την προηγούμενη μέρα.

-    «Τώρα τι έχεις να πεις;», μου είπε πάλι σε ύφος αυστηρό.

Δεν μίλησα καθόλου.

-    «Θα τα πω όλα στον πατέρα σου!»

-    «Μην το κάνετε αυτό…», του είπα ενώ ήμουν έτοιμος να κλάψω.

-    «Πρέπει!», είπε κοφτά.

-    «Μη, σας παρακαλώ, μη. Και θα σας έχω μεγάλη χάρη…»

-    «Δεν γίνεται!», μου λέει ακόμα πιο αυστηρά.

-    «Μη, σας παρακαλώ και θα κάνω ότι μου πείτε…», ήταν η απάντηση μου χωρίς να καταλαβαίνω τι με περίμενε.

-    «Ότι σου πω;», με ρωτάει.

-    «Ναι…», του λέω με έναν τρόπο εντελώς αυθόρμητο.

Εκείνη την ώρα τραβάει την πετσέτα και μένει τελείως γυμνός. Η πούτσα του πετάχτηκε καυλωμένη. Ήταν λεπτή αλλά φαινόταν σκληρή σαν πέτρα. Τα έχασα.

-    «Τι κάνετε κύριε Νίκο;», φώναξα.

Εκείνος χωρίς να μιλήσει με πλησίασε και έφερε την πούτσα του σχεδόν στο στόμα μου. Τραβήχτηκα και φώναξα:

-    «Αυτό δεν γίνεται!»

-    «Σκάσε!», ήταν η απάντηση του. «Ή φεύγεις και τα λέω όλα στον πατέρα σου ή βγάλε το σορτσάκι κι έλα εδώ!»

Πριν προλάβω να σκεφτώ, είχε φτάσει δίπλα μου και με μια απότομη κίνηση με έριξε στο κρεβάτι πέφτοντας από πάνω μου.

-    «Θα σου αρέσει… Θα γνωρίσεις το πραγματικό σεξ…», μου ψιθύρισε. «Θα σου μάθω πολλά πράγματα παιδί μου…»

Με μια απότομη κίνηση μου έβγαλε το σορτσάκι και βρέθηκα γυμνός στην αγκαλιά του. Έβαλε την πούτσα του ανάμεσα στα μπούτια μου και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος. Είχα παραλύσει.. δεν είχα την δύναμη να αντισταθώ. Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα βρισκόμουν αγκαλιά με έναν άνδρα. Η αναπνοή του είχε γίνει βαριά ενώ αισθανόμουνα την πούτσα του να φουσκώνει όλο και περισσότερο και τα μπούτια μου να γεμίζουν με τα υγρά της.. αλλά και η δικιά μου πούτσα άρχισε να καυλώνει.

-    «Σου αρέσει;», με ρωτάει.

-    «Όχι!», του απάντησα αλλά χωρίς να κάνω και προσπάθεια να απαλλαγώ από την αγκαλιά του.

-    «Άλλο δείχνει η πούτσα σου…», μου απαντά και άρχισε να με γλείφει σε όλο το κορμί κατεβαίνοντας προς τα κάτω.

Με έγλειφε στην κοιλιά μου, χάιδευε τα κωλομέρια και σε μια στιγμή ένιωσα την γλώσσα του πάνω στον πούτσο μου. Άρχισε να μου τον γλείφει, στην αρχή γύρω - γύρω και ξαφνικά άρχισε να μου την παίρνει τσιμπούκι. Τότε παρέλυσα τελείως. Το κορμί μου έκαιγε. Άρχισα να χτυπιέμαι και να βογκάω. Ήμουνα πραγματικά αδύναμος να αντιδράσω μπροστά στην καύλα που ένιωθα. ήταν η πρώτη πραγματική σεξουαλική επαφή κι αυτή ήταν με άνδρα.

Σιγά - σιγά γλείφοντας πάλι όλο το κορμί μου, με πήρε αγκαλιά και έχωσε την γλώσσα του στο στόμα μου. Το γλείψιμο του με τρέλανε! Σφίχτηκα με δύναμη πάνω του. Η καύλα με είχε παρασύρει και δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήθελα να απολαύσω τη στιγμή αυτή όσο γινότανε περισσότερο. Μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα. Υπάκουσα αμέσως. Αυτός με αγκάλιασε από πίσω και άρχισε να με γλείφει στο λαιμό και να χώνει την γλώσσα του στο αφτί μου. Δεν φανταζόμουνα ποτέ την γλύκα αυτή.

Αισθάνθηκα κάτι μαλακό στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν το κεφάλι της ψωλής του. Η πούτσα μου τινάχτηκε ακόμα περισσότερο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα με καύλωνε τόσο πολύ η επαφή της πούτσας. Συνέχισε να με φιλάει ενώ με το ένα χέρι με έσφιγγε στην αγκαλιά του και με το άλλο έπαιζε την ψωλή μου.

-    «Έλα καύλα μου… έλα να σε γαμήσω…», μου έλεγε ψιθυριστά. «Θα σε μάθω τα πιο ωραία πράγματα. Μαζί μου θα περνάς όπως δεν φαντάστηκες ποτέ σου. Ούτε με γυναίκα δεν πρόκειται να περνάς έτσι…!»

Εγώ είχα κλείσει τα μάτια μου και αναστέναζα. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτή η στιγμή. Νόμιζα ότι ζούσα σε ένα όνειρο. Με έσφιγγε όλο και περισσότερο και πίεζε συνέχεια την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα μου. Η καύλα και των δυο μεγάλωνε. Τα κορμιά μας είχανε ιδρώσει. Τα βογκητά μας γέμιζαν το δωμάτιο. Σε μια στιγμή άρχισε να τινάζεται ενώ ταυτόχρονα με γέμιζε με τα χύσια του.

-    «Χύνω καύλα μου, χύνω γλύκα μου! Σε θέλω πολύ! Από καιρό ήθελα να σε πάρω. Δεν πρόκειται να σε αφήσω…», ήταν τα λόγια του με φωνή γεμάτη πάθος.

Εκείνη την ώρα άρχισα να χύνω κι εγώ. Ήταν τέτοια η καύλα μου που φοβήθηκα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου. Ο κώλος μου αλλά και το χέρι του είχαν γεμίσει χύσια. Με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να με καθαρίζει γλείφοντας τα κωλομέρια μου. Είχα αρχίσει να ξανακαυλώνω. Αυτός το κατάλαβε. Έφερε την πούτσα του κοντά στο στόμα μου και άρχισε πάλι να μου την παίρνει τσιμπούκι. Με τρέλαινε. Καθώς η πούτσα του καύλωσε ακούμπαγε στα χείλη μου. Αυθόρμητα μου ήλθε να την γλείψω.

Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να την γλείφω σαν να ήταν παγωτό. Αυτός καύλωσε και άρχισε να πιπιλάει την ψωλή μου γρήγορα και δυνατά. Με μια κίνηση μου έχωσε την δική του μέσα στο στόμα και αρχίσαμε ένα τρελό 69. Χύσαμε και οι δυο ταυτόχρονα. Τα κορμιά μας δεν λέγανε να ξεκολλήσουν. Ήρθε δίπλα μου, με αγκάλιασε και φιληθήκαμε στο στόμα με πάθος.

-    «Σου άρεσε;», με ρώτησε.

-    «Ναι!», του απάντησα με ντροπή.

-    «Σε θέλω πολύ!», μου είπε. «Έλα και αύριο την ίδια ώρα και θα περάσουμε ακόμα καλύτερα!»

-    «Δεν ξέρω…», του είπα.

-    «Εγώ θα σε περιμένω. Έχω πολλά να σου μάθω ακόμα…»

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και άνοιξε το παράθυρο. Εγώ δεν είχα την δύναμη να κουνηθώ.

-    «Σήκω. Πρέπει να φύγεις. Αύριο πάλι…»

Εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα ξερός.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")