Με τον κουνιάδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας φιλοξενεί τον κουνιάδο του και ψάχνει ευκαιρία να λείψει η γυναίκα του για να του την πέσει. Στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε όμως, θα βρει και την απρόσμενη αντιμετώπιση του κουνιάδου…

Η ιστορία:

Χαίρετε. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν από δυο χρόνια που φιλοξενούσαμε στο σπίτι τον κουνιάδο μου. Να σας θυμίσω ότι είμαι παντρεμένος (βλ. ιστορία: «Με τον ξάδερφο»). Αυτός ήταν 19 χρονών, μελαχρινός, 1.70, 65 κιλά, γυμνασμένος, με ωραία χείλια και τρομερά καυλιάρικο βλέμμα.

Έπεισα την γυναίκα μου να έρθει από το χωριό να πάει σε ένα ΙΕΚ αφού εκεί δεν θα έκανε τίποτα και θα χαντακωνόταν. Έτσι και έγινε. Από τις πρώτες μέρες που εγκαταστάθηκε στο σπίτι έψαχνα τρόπους να τον αγγίξω στην πούτσα πάνω από την φόρμα και όποτε το κατάφερνα, τον έπαιζα και έχυνα τρελά. Είχα αρχίσει και τον σκεφτόμουνα να με πιπώνει και να με χύνει και μετά από ότι είχε γίνει με τον ξάδερφο, όποτε έκανε μπάνιο και μπορούσα τον έκανα μάτι.

Αυτός πάντα έβγαινε φορώντας μόνο το μποξεράκι του. Τρελή καύλα. Το φούσκωμα που είχε μεγαλείο! Έβλεπα το όλο πακέτο και η καύλα μου ήταν στο απροχώρητο. Μετά όποτε έκανε μπάνιο, έμπαινα μέσα, έπαιρνα το μποξεράκι του, το μύριζα, το έγλειφα και φυσικά τον έπαιζα και έχυνα πάνω σε αυτό. Ο καιρός πέρναγε και έφτασε το καλοκαίρι. Η γυναίκα μου θα πήγαινε διακοπές στο χωριό κι εγώ λόγω δουλειάς έπρεπε να καθίσω.

-    «Θα βρω κι εγώ δουλειά εδώ να κάνω την πρακτική μου…» είπε μια μέρα, όπως και έγινε.

«Δυο μήνες μόνοι, κάτι θα κάνω…» σκέφτηκα αμέσως. Η γυναίκα μου έφυγε και μείναμε μόνοι. Οι μέρες περνούσαν ήρεμα και με άπειρες μαλακίες. Πριν κάνει μπάνιο, έπαιρνε το κινητό του, έβλεπε τσόντες βιντεάκια και τον έπαιζε. Εγώ τον χάζευα πολλές φορές και έχυνα μέσα στα nike του. Πολλές φορές, επειδή έχυνε σε χαρτί υγείας και το ξέχναγε στο μπάνιο, πήγαινα, το έπαιρνα και έγλειφα σαν πουτάνα τα χύσια του. Ο πούτσος του ήταν αρκετά χοντρός και μεγάλος 18εκ. και πάντα ξυρισμένος. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τον φάω, όπως και έγινε.

Ο υπολογιστής ήταν στο δωμάτιο του. Εγώ πάντα το βράδυ γυρνούσα και κοιμόμουνα με τα μποξεράκια με σκοπό να κάνει κι αυτός το ίδιο, όπως και έκανε. Αυτός μετά την δουλειά πάντα έκανε μπάνιο και έβγαινε με την παρέα του που είχε εδώ. Σχεδόν πάντα γυρνούσε και με έβλεπε στον υπολογιστή. Έβγαζε το παντελόνι και έμενε με το μποξεράκι του και κοιμότανε. Μόλις τον έπαιρνε ο ύπνος, τον χάζευα και πολλές φορές τον έπαιζα και έχυνα πάνω στο σεντόνι του ή του άφηνα προσεκτικά χωρίς να με καταλάβει μια σταγόνα χύσια στα χείλια του και ενστικτωδώς το έγλειφε.

Μια μέρα γύρισε σπίτι και είχε πιει. Εγώ σταθερά στον υπολογιστή να παίζω. Ξεντύνεται και σε λίγο τον πήρε ο ύπνος. Ήταν η ευκαιρία μου. Φορούσε ένα μαύρο μποξεράκι, ευτυχώς όχι εφαρμοστό. Πήγα κοντά του. Ήμουνα καυλωμένος πολύ και του χάιδευα την πούτσα. Έτρεμα από την καύλα. Όλο μου το σώμα σκεφτόμουν αν με πάρει χαμπάρι την γάμησα αλλά η καύλα μου μεγάλωνε.

σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι άπληστος και ήθελα κάτι παραπάνω. Άφησα για λίγο τον πούτσο του και του μύρισα τα πόδια και βρέθηκα να του τα γλείφω. Αυτός ακίνητος. Σε κάποια στιγμή κουνήθηκε. Χέστηκα και πήγα στον υπολογιστή. Μόλις ήτανε το πεδίο καθαρό ξαναπήγα κοντά του και τον φίλησα στο στόμα. Τρελάθηκα. Τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα.

Γονάτισα και με χειρουργικές κινήσεις παραμέρισα το μποξεράκι από τα πόδια και φάνηκαν τα αρχίδια του. Τρέλα! Τελείως προσεκτικά και με χέρια που έτρεμαν από την καύλα, έβγαλα το ένα και το έχωσα στο στόμα μου. Τέλεια καύλα. Σηκώθηκα και έπιασα τον πούτσο του και άρχισα να τον ανεβοκατεβάζω. Αυτός ενστικτωδώς καύλωνε. Προσεκτικά πάλι τον έβγαλα από το πλάι και άρχισα να τον κοιτάω. Επιτέλους τον έβλεπα! Τον άγγιζα.

Έσκυψα πλέον και χωρίς αναστολές τον έγλειφα. Είχε ένα κατακόκκινο πουτσοκέφαλο και ήταν δικό μου. Τον έγλειφα και προσπαθούσα να πάρω κάθε εκατοστό της πούτσας του μέσα μου. Δεν με ένοιαζε πλέον αν θα ξυπνήσει. Η καύλα μου τα νικούσε όλα. Ήξερα ότι δεν σκεφτόμουν λογικά αλλά δεν με ένοιαζε. Είχα τον πούτσο του μέσα μου.. τον είχα. Είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Όπως ήμουν χωμένος στον πούτσο του, αισθάνομαι τα χέρια του να καταβαίνουν και να με αγγίζει. Έμεινα ακινητοποιημένος χωρίς όμως να αφήσω τον ψώλο του και με χάιδεψε. Ξαφνικά όμως άνοιξε τα μάτια του και πετάχτηκε.

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα;»

Εγώ κόλλησα. Τι να πω; Η πούτσα του καυλωμένη κι εγώ ανάμεσα στα πόδια του.

-    «Εεε.. τίποτα…»

-    «Τι τίποτα ρε μαλακισμένο;» και μου αστράφτει μια σφαλιάρα.. βούιξε το αφτί μου.

-    «Ρε μαλακισμένο, πουστάρα είσαι; Γαμιόλη! Εμένα βρήκες;»

Αμέσως σκέφτηκα όλα για όλα και ότι γίνει.

-    «Γιατί ρε; Δεν σου άρεσε;»

-    «Σκάσε ρε γαμόσπιτε! Θα σου δείξω ρε μπάσταρδε! Θα τα πω όλα. Βάλαμε πούστη στο σόι μας;» και μαζεύει την μισο-πεσμένη πούτσα του.

Μόλις σηκώνεται, πάει να φύγει βρίζοντας με:

-    «Θα σε σκοτώσω ρε μαλακισμένο! Θα σε ξεφωνίσω πουστάρα!» και πάει να φύγει.

Τότε κάνω κάτι τρελό. Του πιάνω τα αρχίδια και του τα σφίγγω δυνατά. Πάει να με χτυπήσει και τα σφίγγω πιο πολύ.

-    «Άκου να δεις μαλακισμένο.. καύλωσες, που πάει να πει ότι σου άρεσε!» και του τράβαγα πιο δυνατά τα αρχίδια.

-    «Άσε με ρε! Θα φωνάξω!»

-    «Τίποτα δεν θα πεις εάν δεν σου αρέσει. Πες ότι θες!» και με την μια του κατεβάζω το μποξεράκι.

Η πούτσα του είχε πέσει τελείως και την έχωσα στο στόμα μου ενώ δεν του άφηνα τα αρχίδια.

-    «Μαλακισμένο! Με έχεις καυλώσει πάρα πολύ καιρό. Κάτσε και απόλαυσε το…»

Και άρχισα να τον πιπώνω και να του αφήνω σιγά σιγά τα αρχίδια και άρχισε να καυλώνει. Τον έπαιρνα όλον μέσα και άρχισε πάλι να σηκώνεται η ψωλή του.

-    «Μαλακισμένο! Γουστάρεις την πίπα ε; Κοίτα την πούτσα σου σε τσιμπουκώνει ο γαμπρός σου! Δες ρε καριόλη την πούτσα σου!»

Με πιάνει από τα μαλλιά μου, τα τραβάει, με κοιτάει και μου λέει!

-    «Πούτσα θες μωρή βρομιάρα παλιοπούστρα;» και με φτύνει.

-    «Ναι ρε μαλάκα, θέλω την πούτσα σου!»

-    «Φάτην μωρή βρομιάρα! Να μάθεις πουστάρα μπάσταρδε!»

Και μου την καρφώνει όλη μέσα μου και μου κρατάει το κεφάλι. Σάλια αρχίζουν και τρέχουν. Δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Πάω να τον αποφύγω αλλά αυτός εκεί.. πίεζε.

-    «Τι μωρή γαμιόλα; Θα σκάσεις από τον πούτσο μου ξεκωλιάρα; Πούτσα δεν ήθελες μπάσταρδε! Φάτην!»

Μετά από κανένα πεντάλεπτο σφυροκοπήματος, με γύρισε και με έβαλε στα τέσσερα. Μου έσκισε το μποξεράκι και άρχισε να μου σφαλιαρίζει το κωλαράκι μου.

-    «Γαμιόλη! Θα σε ξεφτιλίσω πουτάνα! Γαμάς την αδερφή μου και θέλεις και τον πούτσο μου ε; Σκατοπούτανο! Παλιοπουστάρα!»

Και με την μια μου τον κάρφωσε χωρίς σάλιο.. τίποτα.

-    «Άσε με ρε! Παράτα με!»

-    «Παράτα με πουστάρα! Πούτσο δεν θες; Θα σε σκοτώσω πούστη του κερατά! Ξεφωνημένη!»

Και άρχισε να με πηδάει σε τρελό και βίαιο ρυθμό. Πονούσα και έκλαιγα.

-    «Κλάψε μαλακισμένο! Πηδιόλα! Κλάψε. Θα σε πεθάνω σήμερα σκατοχαμούρα!»

Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Με ξεκόλιαζε. Ένιωθα να με σκίζει. Ο πούτσος μου όμως κάγκελο. Μετά από λίγο αισθανόμουνα τους σπασμούς του. Βγήκε γρήγορα και ήρθε από πάνω μου κι άρχιζε να χύνει.

-    «Άνοιξε το στόμα ξεκωλιάρη! Πάρτα! Σε χύνω πουστάρα! Γαμημένε! Σε χύνει ο κουνιάδος σου!»

Κόντεψε να με πνίξει με την ποσότητα που έβγαζε.

-    «Μην αφήσεις τίποτα μαλακισμένο! Γυαλί θα τον κάνεις!»

Και με έφτυσε. Εγώ υπάκουσα. Άλλωστε δεν θα άφηνα τίποτα. Πάω να σηκωθώ…

-    «Πού πας μαλακισμένο; Το σεντόνι μου έχει χύσια. Καθάρισε το!»

Μου τράβηξε πάλι μια σφαλιάρα και με έπιασε από τα μαλλιά.

-    «Δεν κατάλαβες γαμιόλη… Γλείψτα όλα μπάσταρδε!»

Ένιωθα τελείως ξεφτιλισμένος αλλά μου άρεσε. Αυτός σηκώθηκε όρθιος στο κρεβάτι και με πάταγε στο κεφάλι μέχρι να του καθαρίσω το σεντόνι.

-    «Μπορείς να φύγεις τώρα παλιομπινέ!»

Σηκώθηκα, πήρα το σκισμένο μου μποξεράκι και αποχώρησα.

-    «Σταμάτα γαμιόλη!» μου λέει. «Σκέψου τι έκανες σήμερα και θα τα πούμε αύριο καλά…!»

Μετά από λίγο αυτός κοιμήθηκε κι εγώ σκεφτόμουνα το τι έγινε και κατέληξα να τον παίζω και να χώνω στην κοιλιά μου. Μετά όμως ήρθαν οι τύψεις και το τι θα επακολουθούσε. Έτσι με πήρε ο ύπνος και το πρωί ξύπνησα με μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Από εκεί και μετά άρχιζε ο πλήρης εξευτελισμός μου από τον κουνιάδο μου αλλά θα σας τα πω σε μια άλλη ιστορία.

Περιμένω σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 31633)