Ο φιλόλογος καθηγητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένας μαθητής ερωτεύεται την καθηγητή που του κάνει ιδιαίτερα και όταν του το εξομολογείται, η αντίδραση του καθηγητή του θα τον αφήσει άφωνο!

Η ιστορία:

Όταν πήγαινα σχολείο (πριν από δέκα χρόνια) ήμουν από τους μέτριους μαθητές. Αποφάσισα με τους δικούς μου να κάνω μαθήματα φιλολογικά στο σπίτι, μιας κι εκεί υστερούσα. Ρωτήσαμε κάποιους γνωστούς αν ξέρουν κάποιον καθηγητή να κάνει μαθήματα στο σπίτι και η αδελφή της νονάς μου, μας σύστησε τον καθηγητή που έκανε και στην κόρη της.

Εγώ τότε ήμουν μικρός, αλλά είχα καταλάβει τι ήθελα και τι μου άρεσε. Ευτυχώς ποτέ και κανείς δεν κατάλαβε (ακόμα και σήμερα) το πάθος που τρέφω για τους άντρες. Εκείνος (ο καθηγητής) ήταν 42 χρονών, ψηλός, μελαχρινός, ολίγη φαλακρίτσα, πολύ γοητευτικός. Δεν ήταν απαρατήρητος, ούτε σε άντρες ούτε σε γυναίκες.

Ήρθε λοιπόν η μέρα, που θα ερχόταν στο σπίτι, να μας γνωρίσει και να γνωρίσει και μένα μιας και σε μένα θα παρέδιδε μαθήματα. Ήταν απόγευμα Παρασκευής και ώρα 16:00 μ.μ. Χτυπάει το κουδούνι, και ανεβαίνει στο διαμέρισμα μας. Εγώ, στην αρχή είχα ενδοιασμούς γι’ αυτόν τον καθηγητή. Συνήθως οι καθηγητές που κάνουν μαθήματα σε σπίτια, είναι μουντρούχοι. Ο τύπος όμως με κατέπληξε. Ήταν ακριβώς έτσι όπως μας τον είχαν περιγράψει, για να μην πω και καλύτερος. Με κέρδισε από την πρώτη ματιά. Είχε χιούμορ και ήταν μεταδοτικός σε όλα όσα συζητούσαμε. Εγώ, διακριτικά, έριχνα κάπου « κάπου κλεφτές ματιές στον καβάλο του, και πρόσεξα ότι πρέπει να ήταν αρκετά προικισμένος.

Τελικώς, για να μην σας τα πολυλογώ με τα εισαγωγικά, τα μαθήματα θα ξεκινούσαν ακριβώς την επόμενη μέρα. Κανονίσαμε ώρες και μέρες και αρχίσαμε να κάνουμε μαθήματα. Εγώ ομολογώ πως κολαζόμουν συνέχεια για πάρτι του. Ο πρώτος μήνας ήταν μαρτυρικός. Τον ήθελα, δεν ήξερα τι και πως να του το πω. Στην αρχή σκεφτόμουν να του γράψω ένα γράμμα, αλλά το μετάνιωνα και δεν του το έδινα ποτέ.

Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ένα τρόπο να του το πω. Τίποτα δεν κατάφερα. Ώσπου μια μέρα, οι δικοί μου θα έφευγαν διήμερο στο εξοχικό μας στο διδασκαλείο Κερατέας. Αυτό ήταν είπα. Ή τώρα ή ποτέ. Έφυγαν παρασκευή οι δικοί μου κατά της τέσσερις ενώ εγώ είχα μάθημα με τον καθηγητή (ας τον πούμε Δημήτρη) στις 6:00 μ.μ. Εγώ άρχισα να ετοιμάζομαι. Μπάνιο πολύ καλό όπως πάντα, κολόνιες ωραίο ντύσιμο, το μαλλί μου το είχα φτιάξει με πιστολάκι, και 5:40 ήμουν έτοιμος. Στις έξι χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο καθηγητής μου. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Βρήκα το θάρρος και άνοιξα. Μπαίνει μέσα, και μου λέει:

-    «Ήμουν έτοιμος να φύγω».

-    «Συγγνώμη…» του απαντώ. «Ήμουν στο μπάνιο κι ετοιμαζόμουν».

-    «Θα βγεις μετά;» με ρωτάει.

-    «Ναι...» του απαντώ μουδιασμένος.

Περάσαμε στο δωμάτιο μου, όπου εκεί ήταν και το γραφείο μου. Του είχα φτιάξει τον καφέ του, όπως του τον έφτιαχνε η μάνα μου κάθε φορά που ερχόταν, το νερό του και δυο βουτήματα.

-    «Οι δικοί σου;» με ρωτάει.

-    «Λείπουν. Πήγαν στο εξοχικό για κάτι δουλειές».

-    «Ωραία!» μου απαντάει.

Αμέσως καθίσαμε στις καρέκλες κι άρχισε το μάθημα. Σήμερα, όπως και κάθε παρασκευή θα κάναμε έκθεση. Οπότε, έπρεπε να του παρουσιάσω την εργασία που μου είχε βάλει. Να την είχα όμως τελειώσει. Οπότε, με ρωτάει με κάπως αυστηρό τουπέ!

-    «Γιατί δεν έκανες την εργασία που σου έβαλα;»

-    «Κύριε Δημήτρη, δεν πρόλαβα».

-    «Περίμενα καλύτερη δικαιολογία…» μου λέει εκείνος. «Γιατί δεν πρόλαβες; Σε έφαγε η δουλειά;»

Ένιωσα να με ειρωνεύεται. Παίρνω κι εγώ τότε το δικό μου τουπέ και του λέω:

-    «Κύριε Δημήτρη, ίσως να είμαι κι ερωτευμένος. Και ίσως να είναι και η αιτία που δεν έκανα την εργασία που μου βάλατε».

Τότε εκείνος έριξε τον τόνο της φωνής του και μου λέει:

-    «Σε καταλαβαίνω. Πέρασα κι εγώ από την ηλικία σου και είχα καψουρευτεί μια συμμαθήτρια μου».

-    «Εγώ δεν είμαι με μα συμμαθήτρια…» του είπα διακόπτοντας τον.

-    «Αλλά;» με ρωτάει. «Με καμιά κοπελιά από τα αγγλικά σου, ή με καμιά γειτονοπούλα;»

-    «Όχι κύριε Δημήτρη. Με σας είμαι ερωτευμένος. Με σας έχω πάθει την πλάκα μου. Συνέχεια σας σκέφτομαι. Έχω το μυαλό μου μόνο σε σας. Σας θέλω... Σας ποθώ...»

Κι άξαφνα άρχισα να κλαίω. Δεν ξέρω γιατί έκλαψα. Ένιωσα ντροπή... Φόβο... Δεν ξέρω πραγματικά. Τον παρατήρησα να με κοιτάζει άφωνος και συνάμα παράξενα. Σηκώθηκα από την καρέκλα του γραφείου μου και πήγα κι έκατσα στο κρεβάτι. Περίμενα μέσα στον φόβο μου να δω πως θα αντιδρούσε. Σηκώθηκε κι εκείνος και ήρθε κι έκατσε δίπλα μου. Πέρασε στον ώμο μου το χέρι του και με χάιδευε στο κεφάλι και στον αυχένα.

-    «Ξέρεις σε τι επικινδυνότητα με βάζεις; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν ποτέ σε κάποιο σχολείο αν μαθευτεί ότι μαθητής έπεσε στον έρωτα μου. Αν το μάθουν οι δικοί σου, ίσως να μου κάνουν καταγγελία, ότι εγώ σε αποπλάνησα…» μου είπε.

Γύρισα, τον κοίταξα, σκούπισα τα μάτια μου από τα δάκρυα, και του λέω:

-    «Αν θέλετε, να μην μου ξανακάνετε μάθημα, θα το σεβαστώ. Δεν θα μάθει ποτέ και κανένας τίποτα. Σας το ορκίζομαι».

-    «Όχι, μην ορκίζεσαι. Έλα, σκούπισε το πρόσωπο σου, πήγαινε ρίξε λίγο νερό, κι έλα να συνεχίσουμε».

Πήγα να πλυθώ. Γυρνώντας, φαντάστηκα ότι θα συνεχίζαμε το μάθημα. Μπαίνω στο δωμάτιο και ήταν εκείνος πίσω από την πόρτα μόνο με το σλιπ του. Είχε σβήσει το φως και το μόνο που ήταν αναμμένο από φώτα, ήταν το πορτατίφ του γραφείου μου. Σάστισα μπροστά σ’ αυτό που έβλεπα. Ήταν μαγεία. Όνειρο. Μετακόμιση στον παράδεισο.

Με πλησίασε ερωτικά, αισθησιακά μπορώ να πω. Έσκυψε και με πολλή απαλότητα, ακούμπησε τα χείλη του στα δικά μου. Άρχισα να μουδιάζω. Άρχισα σιγά σιγά να απλώνω τα χέρια μου πάνω του. Εκείνος είχε ήδη τυλίξει τα δικά του στο λαιμό μου και στην πλάτη μου.

Άρχισα παράλληλα να καυλώνω. Κατέβασα απαλά το ένα μου χέρι και το ακούμπησα πάνω στο σλιπ του που ήδη είχε μέσα ένα θηρίο κάπου 22cμ, όχι πολύ τριχωτό, αλλά χοντρούτσικο και με δυο μεγάλα ζουμερά αρχίδια. Με ξάπλωσε και ξάπλωσε κι εκείνος στο κρεβάτι. Με ρώτησε:

-    «Έχεις ξαναβρεθεί ποτέ με άντρα;»

-    «Όχι. Μόνο σε ταινίες έχω δει».

-    «Θα σου μάθω τι είναι να κάνεις αληθινό έρωτα…» μου λέει.

Επιστράτευσα όλα τα σκηνικά από πορνό ταινίες που είχα δει στο μυαλό μου και κάποια από αυτά ήμουν αποφασισμένος να του τα ζητήσω αν δεν τα έκανε. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Οι γλώσσες μας μπερδευόντουσαν μέσα στα στόματα μας. Ανακατεύαμε τα σάλια μας. Είχε ωραία γλώσσα, παχιά, που υποσχόταν πως ήξερε καλά να κάνει την δουλειά της. Εγώ ήμουν από πάνω του.

Άρχισα να τον χαϊδεύω ξεθαρρεύοντας παντού. Τα άπειρα χείλη μου και η ταυτόχρονα άπειρη γλώσσα μου άρχισαν να κάνουν όσα είχαν δει από τις ταινίες που προανέφερα. Εκείνος άρχισε να καυλώνει, και παράλληλα να βογκάει ελαφρά. Τον έγλειφα και τον φιλούσα στον λαιμό, πίσω από τα αφτιά του, στο στέρνο του, στο στήθος του, στην κοιλιά του...

Μέχρι που έφτασα στο λάστιχο του άσπρου σλιπ που φορούσε. Έβλεπα κι ένιωθα, πως αν το τράβαγα το μόνο που θα κάνα ήταν να πάθω σοκ απ’ το μέγεθος της πούτσας του που είχε καυλώσει για τα καλά.

-    «Έλα. Ήρθε η ώρα να δεις για πρώτη φορά πούτσα αντρική από κοντά. Κάνε την δική σου!» μου λέει.

Άρχισα να κατεβάζω απαλά και σιγά το σλιπ του. Πετάχτηκε μια ψωλάρα όπως την είχα φανταστεί. Ένα θηρίο έτοιμο να κατασπαράξει κάθε κωλοτρυπίδα και στόμα. Το όνειρο μου γινόταν πραγματικότητα. Με τον άνθρωπο που μου έκανε μαθήματα αρχαίων και νέων, θα μου έκανε και σεξουαλική εκπαίδευση. Γύρισα και του είπα, ξεχνώντας τον πληθυντικό:

-    «Είμαι έτοιμος για όλα. Κάνε με δικό σου Δημήτρη μου…»

Με πήρε αγκαλιά και με ξάπλωσε ανάσκελα. Ήρθε από πάνω μου και μου πρόσφερε την ψωλάρα του στο στόμα μου. Την έπιασα με πάθος, του την έπαιξα τρεις με τέσσερις φορές πάνω - κάτω και άρχισα να την βάζω στο στόμα μου. Την κράτησα στο στόμα μου τουλάχιστον δέκα λεπτά. Εκείνος το απολάμβανε και το ήθελε. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Τώρα γύρνα να δω τον κωλαράκο σου, κι ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις την παρθενιά σου…»

Γύρισα και ξάπλωσα ανάσκελα. Άρχισε να με γλείφει από την πλάτη κι έφτασε στον κωλαράκο μου. Στην αρχή, με έγλειφε στα κωλομέρια. Κάπου - κάπου μου τα άνοιγε, κι έλεγε:

-    «Πω πω μανάρι μου... Τι κωλαράκι παρθένο είναι αυτό;»

-    «Κάντο δικό σου!» του έλεγα με πάθος και καύλα μαζί.

-    «Ναι πουστάκι μου, δικό μου θα ναι. Θα σε κάνω δικό μου και θα είμαι ο μόνος γκόμενος που θα έχεις».

Αυτό με άναψε πολύ. Τόσο μικρός και είχα γκόμενο τον καθηγητή μου. Άρχισε να με γλείφει στην κωλοτρυπίδα μου. Στην αρχή απαλά και σιγά, αλλά μετά πιο γρήγορα και το συνόδευε με κάποια απαλά κωλοσκάμπιλα. Όταν ένιωσε ότι είχα καυλώσει για τα καλά, μου λέει:

-    «Ήρθε η ώρα που περίμενες…»

Με έστησε ανάσκελα, μου έβαλε βαζελίνη αρκετή, κι άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Εγώ κόντεψα να τρελαθώ από τον πόνο. Ήταν μαγεία όμως. Το ένιωθε κι εκείνος ότι πόναγα και έκανε απαλές κινήσεις, μέχρι που μου βάλε όλο του το κωλοδάχτυλο στην τρυπούλα μου. Σηκώνεται, ανοίγει το τσαντάκι του και βγάζει μια καπότα. Την φοράει, βάζει και βαζελίνη πάνω της, μου σηκώνει τα πόδια μου στους ώμους του και μου λέει:

-    «Απόψε είσαι δικός μου. Θα σε κάνω καριολόπουστα αρσενικιά πουτάνα να είσαι για μένα».

Άρχισε να ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα μου. Άρχισε να σπρώχνει απαλά την ψωλή του.

-    «Αααχχχχχχ.... Ααχχχχ… Με πονάς!» του έλεγα, ενώ είχαν γεμίσει δάκρυα τα μάτια μου.

-    «Σκάσε μαλακισμένο. Αφού θες πούτσα στον κώλο θα την έχεις πουστράκο!»

Άρχισε να σπρώχνει την πρησμένη του πούτσα μέσα στον κώλο μου.

-    «Αααααχχχ… ναι! Μη σταματάς άντρα μου... Κάνε με να τρελαθώ στο γαμήσι σου...»

-    «Καριόλα μωρή πουτάνα θα σε κάνω!» μου έλεγε. «Θα σε γαμάω σε κάθε ευκαιρία που θα χούμε. Παλιοπουτάνα είσαι μωρή. Χαμούρα αδερφή θα σε κάνω. Να ζητιανεύεις την πούτσα και τα χύσια μου κωλόπαιδο!» μου έλεγε.

Με ξεφτίλιζε κανονικά. Από την μια ντρεπόμουν, αλλά από την άλλη μου άρεσε. Ξαφνικά, αρχίζω να αναστενάζω σαν να ήμουν γκόμενα.

-    «Γάμα μου το μουνάκι μου…» του έλεγα. «Σε θέλω άντρα μου. Κωλομπαρά μου. Γαμιά της σούφρας μου. Κάνε μου την κωλοτρυπίδα δούλα της πούτσας σου».

Τα μεγάλα ζουμερά αρχίδια του χτυπούσαν τα κωλομέρια μου. Βάζω το χέρι μου από κάτω, και του τα χούφτωσα.

-    «Καριόλα, ξέρεις να καυλώνεις τον γαμιά σου...»

-    «Γάμα με Δημήτρη μου! Γάμα με! Χύνει ο κώλος μου! Νιώθω να χύνει η κωλοτρυπίδα μου. Αααχχχχ... Γαμιά μου... Γάμα με! Μη σταματάς... Σε θέλω…’

-    «Σε γαμάω πουστράκο μου. Σε κάνω αρσενικιά γκόμενα για τον πούτσο μου. Αχ... Θα σε χύσωωω!!!»

-    «Δώστα μου να στα γευτώ τα υγρά σου γαμιά μου!» του λέω με πάθος κι όση δύναμη είχα μετά το ξεκώλιασμα που μου έκανε.

Βγαίνει απ’ την κωλοτρυπίδα μου, βγάζει την καπότα, έρχεται πάνω μου και άρχισε να με χύνει με μια πλούσια ποσότητα σπέρματος που έκαιγε σαν λάβα...

-    «Χύνωωωωωωω! Χύνωωωωωω! Πιέστα πουστάκοοοο! Ολααα! Καριόλα μου!»

Άρχισα και τα έπινα σαν διψασμένος. Τα έγλειφα σαν τρελός. Τα στράγγιξα όλα. Τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο του κανένα τσιμπούκι. Οπότε, γυρίζει και μου λέει:

-    «Θέλω να κατουρήσω...»

-    «Δώστα μου!» του είπα.

-    «Εδώ;» με ρωτάει.

-    «Ναι... Εδώ γαμιά μου».

Με στήνει στα τέσσερα. Έρχεται τότε μπροστά στα μούτρα μου, ευθυγραμμίζει την ψωλή του, που ακόμα ήταν καυλωμένη και την ακουμπάει πάνω στα χείλη μου. Άρχισε να με κατουράει και να με βρίζει μαζί:

-    «Πάρτα πούστη! Πάρτα πουτάνα! Πάρτα καριόλα! Πάρτα μαλάκα όλα στο στόμα!»

Άνοιξα το στόμα μου κι έβγαλα τη γλώσσα μου έξω. Πήρα λίγες σταγόνες και ήταν καύλα σκέτη. Κατούραγε, με άσπρο κι όχι με κίτρινο κάτουρο. Έβαλα την πούτσα του στο στόμα μου. Κάποια προσπάθησα να καταπιώ, άλλα έπεσαν πάνω στο πάπλωμα. Μια κατάσταση τρελής καύλας όμως.

Όταν τελείωσε με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά την κωλοτρυπίδα μου και με τον αντίχειρα του τα αρχιδάκια μου. Άρχισα να μαλακίζομαι και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έχυσα. Τα μάζεψε με τις δικές του δαχτύλες και μου τα έφερε στο στόμα.

-    «Δοκίμασε τη γεύση που χουν τα χυσάκια σου και τη γεύση από την κωλοτρυπίδα σου που έχουν τα δάχτυλα μου...» μου λέει.

Ήταν καύλα σκέτη. Μαγική. Έτσι δεν έχω ξανανιώσει. Και το θέλω πολύ. Κάναμε μπάνιο μαζί, μάθημα δεν κάναμε καθόλου εκείνη την ημέρα, ακύρωσε και δυο άλλα μαθήματα που είχε μετά από μένα και μείναμε μαζί όλο το βράδυ, κάνοντας με τον καθηγητή μου μαθήματα... σεξ.

Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Τελείωσα το σχολείο και τα μαθήματα μαζί του και χαθήκαμε. Δυο χρόνια (Δευτέρα και Τρίτη Λυκείου) μου έκανε μαθήματα, αλλά και τα είχαμε. Κάθε δεύτερη εβδομάδα που έφευγαν οι δικοί μου κάναμε έρωτα - σεξ.

Βέβαια, τις άλλες μέρες, όλο και τον χούφτωνα, αλλά και εκείνος με χούφτωνε στα κωλομέρια. Μια μέρα, πάντως πριν το μάθημα φιλιόμασταν δέκα λεπτά δίχως να σταματήσουμε, με κίνδυνο μην μας πάρουν πρέφα οι δικοί μου.

Να είστε καλά όλοι.

(Copyright protected OW ref: 31238)