Ο δεύτερος μου και καλύτερος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας ψάχνει έναν άντρα για να πραγματοποιήσει τις κρυφές του επιθυμίες και όταν βρίσκει κάποιον θα ανακαλύψει ότι θα δοκιμάσει έναν πρωτότυπο γι’ αυτόν ξέσκισμα και πολύ δυνατό.

Η ιστορία:

Είμαι ένας ωραίος αμφισεξουαλικός άντρας και καμιά φορά μ’ αρέσει να παίζω με άντρες. Είχα πολύ καιρό να πάω με άντρα και έτσι αναζήτησα κάποιον μέσα από το ίντερνετ. Συζώ και έτσι μου είναι δύσκολο να βρω κάποιον για να περάσω το βράδυ μου μέσα στην καύλα, οπότε έπρεπε να ψάξω κάποιον που θα ήθελε να συναντηθούμε πρωί, αν και ομολογώ ότι πρωί δεν ήξερα αν θα μου βγει να κάνω κάτι τέτοιο.

Βρήκα κάποιον κοντά στην ηλικία μου (εγώ είμαι 37) και κανονίσαμε να συναντηθούμε κάπου έξω με τα αυτοκίνητα και αν γουστάραμε θα πηγαίναμε ή σε καμιά τουαλέτα στο Mal ή σε κανένα ξενοδοχείο. Συναντηθήκαμε ένα πρωί και ομολογώ ότι ήταν αρκετά καλός και έτσι μπήκα στο αυτοκίνητο του για να γνωριστούμε.

Όση ώρα καθόμασταν και μιλάγαμε του έπιανα το καυλί πάνω από την φόρμα και τον ένιωθα να μεγαλώνει και καύλωνα κι εγώ. Κανονίσαμε να πάμε στο Mal που ήταν κοντά και πήγαμε κατευθείαν στις αντρικές τουαλέτες. Πλύναμε τα χέρια μας γιατί τα άλλα τα είχαμε καθαρίσει από τα σπίτια μας και μπήκαμε σε μια καμπίνα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί και να χουφτώνουμε ο ένας τον άλλον ενώ του έλεγα και μου έλεγε τι θέλαμε να κάνουμε. Το μόνο που με ξενέρωνε λίγο ήταν τα έντονο φως αλλά σε λίγο από την καύλα δεν έδινα πολύ σημασία.

Κατέβασα την φόρμα μου και έβαλα το καυλί μου ανάμεσα στα πόδια μου σαν να είχα μουνί και έσκυψα και του τον πήρα στο στόμα ενώ αυτός σάλιωνε τα δάχτυλα του και άρχισε να μου πειράζει την κωλοτρυπίδα. Ενώ τον τσιμπούκωνα έβγαλα ένα λιπαντικό και άλειψα λίγο στην τρύπα μου και του ζήτησα να μου βάλει δάχτυλο. Τον ρώτησα αν θα συνεχίζαμε, να μου έχυνε το στόμα γιατί εγώ δεν μπορώ να χύσω και μου είπε ναι. Έτσι συνέχισα να τον τσιμπουκώνω μέχρι που έχυσε μέσα στο στόμα μου και τα κατάπια όλα γλείφοντας τα χείλη μου και έχοντας καυλώσει τρελά συνέχισα να τον ρουφάω.

Σηκώθηκα και άρχισα να τον φιλάω έχοντας ακόμα μερικά από τα χύσια του στο στόμα μου και με έγλειφε σαν τρελός. Κατέβηκα πάλι κάτω ενώ ήμουν τρελά καυλωμένος και άρχισα να του γλείφω την τρύπα του και να του ρουφάω τα αρχίδια. Άρχισε πολύ γρήγορα να καυλώνει και έτσι τον ξαναπήρα και τον ρούφαγα. Μετά τον έβαλα να καθίσει πάνω στην λεκάνη αφού είχαμε κλείσει το καπάκι και την είχαμε καθαρίσει στην αρχή, γύρισα την πλάτη μου σε αυτόν και αφού του έδωσα το λιπαντικό μου έγλειψε πρώτα την τρύπα για αρκετή ώρα και μετά μου έβαλε την κρέμα βυθίζοντας δυο από τα δάχτυλα του μέσα μου για να με ανοίξει καλύτερα.

Του ζήτησα κι άλλα και πιο βαθιά και μου έχωσε τρία ή τέσσερα δάχτυλα βαθιά μέσα μου ενώ τα κούναγε και μου ξέσκιζε τον κώλο. Μου άρεσε πάρα πολύ και του ζήταγα να μου βάλει κι άλλο λιπαντικό και να μου τα καρφώσει όλα μέσα μου. Έτσι και έκανε και συνέχιζε να μου τα χώνει όλο και πιο βαθιά μέχρι που ένιωσα τον κώλο μου να σκίζεται και γύρισα και είδα ότι μου τα είχε χώσει όλα μέσα μου μαζί και την παλάμη του. Δεν το είχα ξανακάνει αυτό και με ξέσκιζε κανονικά. Ευτυχώς δεν είχε μεγάλα χέρια.

Όταν πια με είχε ανοίξει πάρα πολύ, γιατί όταν έβγαλε την παλάμη του ένιωθα την κωλάρα μου τελείως ανοιχτή, γύρισα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω για να τον καυλώσω και να του φορέσω καπότα. Μόλις την φόρεσε γύρισα ξανά και τον έβαλα στην ήδη ανοιχτή σούφρα μου και κάθισα καλά πάνω του. Αφού γαμήθηκα λίγο έτσι τον έβγαλα από μέσα μου και τον πήρα πάλι στο στόμα μου, από τον κώλο μου αυτή την φορά, και του ζήτησα να στηθεί με ανοιχτά τα χέρια στον τοίχο για να τον γαμήσω κι εγώ και μου έδειξε ότι ήθελε πολύ.

Τόση ώρα που πηδιόμασταν δεν ξέρω αν ακουγόμασταν έξω από την καμπίνα γιατί κάποια στιγμή νόμιζα ότι άκουσα ομιλίες και γέλια αλλά λίγο με ένοιαζε. Φόρεσα καπότα και του τον έχωσα βαθιά και ενώ τον πήδαγα του έλεγα στο αφτί  ότι ήθελα να με πηδήξει κι εμένα έτσι και να μου τσιμπάει και να τραβάει τις ρώγες μου μήπως και χύσω χωρίς καν να ακουμπάω την πούτσα μου.

Αφού τον πήδηξα λίγο ακόμα έτσι και του έπαιζα το καυλί του, του ζήτησα να με γαμήσει πάλι. Βγήκα από μέσα του και στήθηκα στον τοίχο και αφού σάλιωσε την κωλοτρυπίδα μου άρχισε να με γαμάει ενώ του έλεγα να μου τον βάζει αργά και βαθιά και να μου τρίβει τις ρώγες μου. Έτσι έκανε και η καύλα μου ήταν τεράστια που ήξερα ότι σε λίγο θα έχυνα και του το είπα για πρώτη φορά χωρίς καν να ακουμπάω το καυλί μου. Μου είπε έτσι όπως μου έσκιζε τον πάτο να του πω όταν θα ήθελα να χύσω.

Συνέχιζε να με σκίζει και να μου τραβάει τις ρώγες μου, όταν άρχισα να νιώθω ότι σε λίγο θα έχυνα σαν τρελός. Του το είπα και βγήκε κατευθείαν από την τρύπα μου, με γύρισε και γονάτισε και με έβαλε στο στόμα του ενώ με κοίταζε όπως περίμενε να τον χύσω. Άρχισα να χύνω και μια μου τον έβγαζε και του έχυνα την μούρη, ενώ αμέσως μετά με έπαιρνε βαθιά στο στόμα του και βογκούσε πιο πολύ κι από μένα που τον έχυνα ενώ τα έπινε όλα σαν πουτάνα.

Μόλις έχυσα, και έχυσα πάρα πολύ, ρούφηξε και τα τελευταία, σηκώθηκε και άρχισε να με φιλάει ενώ έβαλε το χέρι μου πάνω στο καυλί του που είχε γίνει τεράστιο από την καύλα. Όπως τον φίλαγα, άρχισα να του τον παίζω και σε λίγο τον είδα να χύνει τεράστια ποσότητα στο πάτωμα ενώ παρακάλαγα να ήμουν ακόμα καυλωμένος για να τα έπινα όλα αλλά αρκέστηκα να τα βλέπω και να το σκέφτομαι για την επόμενη φορά. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλη φορά αλλά ήταν μεγάλη καύλα ο τύπος.

(Copyright protected OW ref: 31090)