Ο συμμαθητής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια εκδρομή θα είναι η αφορμή για να βρουν ευκαιρία να μείνουν μόνοι ο Γιάννης με τον κολλητό του όπου εκεί θα βρουν και την σεξουαλική τους ταυτότητα και διαδρομή.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Γιάννη, είμαι όμορφος, 1.83, δεκαοκτώ χρονών και θα σας πω πως ξεπαρθενιάστικα. Λοιπόν θα τα πω όλα αναλυτικά. Στο σχολείο μας, μας είχαν δώσει μια  ανακοίνωση και έλεγε ότι θα πάμε διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι. Εγώ μετά από αυτό  πήγα και ρώτησα τον κολλητό μου αν θα μείνουμε μαζί. Εκείνος μου είπε ναι (ο κολλητός μου είναι ο Χρήστος, ξανθός με καστανοπράσινα μάτια και πολύ καύλας).

Μετά  πέρασαν οι μέρες και ήρθε η μέρα για να φύγουμε. Μπήκαμε στα πούλμαν και ξεκινήσαμε για το Καρπενήσι. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και θέλαμε να κάνουμε μπάνιο και οι δυο αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε μαζί και έτσι αποφασίστε να μπει ο καθένας ξεχωριστά. Μπήκε πρώτος ο Χρήστος και μετά μπήκα εγώ. Όταν βγήκα όμως ο Χρήστος δεν είχε ντυθεί και έτσι καύλωσα και τον σκεφτόμουν να με γαμάει. Σκέφτηκα επίσης ότι θα κάνω την πρώτη κίνηση το βράδυ που δεν θα μας άκουγε κανένας καθηγητής και κανένας συμμαθητής μας.

Μετά πήγαμε στο μεγάλο χωριό και μετά επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο για να ντυθούμε για το κλαμπ που θα πηγαίναμε το βράδυ. Ντυθήκαμε, βάλαμε χίλιες κολόνιες και πήγαμε σε ένα άλλο δωμάτιο για να περάσει η ώρα. Τέλος πάντων πήγαμε στο κλαμπ και καθίσαμε εκεί ως τη μια η ώρα το βράδυ και μετά επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μας και ο Χρήστος ήθελε να κάνει πάλι μπάνιο γιατί είχε ιδρώσει. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία…

Μπήκε στην τουαλέτα και άρχισε να κάνει μπάνιο. Εγώ μπήκα μετά από πέντε λεπτά και άρχισα  να του βάζω δάχτυλο. Αυτός από την πολύ καύλα δεν αντέδρασε και έτσι μετά βγήκε από το μπάνιο και έτσι συνέχισα να του βάζω δάχτυλο. Μετά από λίγο άρχισα να του γλείφω την κωλοτρυπίδα και είχε τέλεια μυρωδιά… σαμπουάν με κωλίλα. Μετά από λίγο του πήρα και πίπα και (είχε τεράστια καύλα γύρω στους 16 με 17 πόντους). Του έγλειφα τα αρχίδια, την πούτσα και είχαν ενωθεί χύσια με σάλια μαζί.

Μετά από λίγο μου είπε να γυρίσω κάναμε την στάση 69. Μόλις μου την έβαλε μέσα μου, άρχισα να πονάω αλλά δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί δεν ήθελα να μας ακούσουν. Σε μια στιγμή με ρωτάει αν θέλω να σταματήσει μήπως πονάω αλλά εγώ του απάντησα όχι. Μετά συνέχισε να με γαμάει και με είχε ξεκωλιάσει. Μετά βγήκε από μέσα μου και άρχισε να την παίζει και έχυσε στο στόμα μου και τα ήπια όλα.

Μετά τον γάμησα εγώ και έχυσα κι εγώ στο στόμα του και μετά κοιμηθήκαμε. Το επόμενο πρωί δεν είχαμε καιρό για να το συζητήσουμε. Όταν γυρνούσαμε προς την Αθήνα σταματήσαμε όλο το σχολείο για να φάμε μεσημεριανό. Εγώ και ο Χρήστος πήγαμε  στις τουαλέτες για να συζητήσουμε. Εκεί πέρα μου ζήτησε να έχουμε σχέση. Μετά εγώ του  απάντησα ότι θέλω να έχουμε σχέση. Μετά του πήρα πίπα στις τουαλέτες και μετά βγήκαμε  από εκεί και πήγαμε στο τραπέζι να φάμε. Ο Χρήστος μου έκλεινε συνεχώς το μάτι.

Της επόμενες μέρες στο σχολείο γαμιόμασταν στις τουαλέτες. Τώρα τα έχουμε ακόμα και είναι η πρώτη μου αγάπη.

(Copyright protected OW ref: 30761)