Πατέρας και γιος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τον γιο του αφεντικού έβαλε στο μάτι ο φίλος μας και θα καταλήξει σε άγριο ξέσκισμα και με τους δυο.

Η ιστορία:

Ήμουν δεκαοκτώ χρονών τότε. Δούλευα σε ένα κατάστημα υπάλληλος. Στο μαγαζί ήταν πατέρας με τον γιο του τον Μίλτο. Ήταν 22 χρονών κι ο πατέρας γύρω στα 50. Ο Μίλτος ήταν ωραίο αγόρι. Εγώ προσπαθούσα να μην δείξω την ομοφυλοφιλική μου τάση και ο καιρός περνούσε. Το περίεργο ήταν τον Μίλτο τον έπαιρναν τηλέφωνο μόνο αντρικές φωνές. Εγώ είχα καταλάβει ότι του άρεσαν τα αγόρια. Ένα μεσημέρι ήμασταν μόνοι μας στο μαγαζί. Του λέω:

-    «Πάω να αλλάξω και να φύγω».

Πήγα και τον περίμενα… η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Ξαφνικά τον βλέπω να έρχεται. Εγώ ήμουν σχεδόν ολόγυμνος. Μόλις με βλέπει με παίρνει αγκαλιά και αρχίζει να με φιλάει. Μου βγάζει το σλιπ σε μηδέν χρόνο γδύνεται κι αυτός και βλέπω μια ψωλή 22 πόντους. Τρελάθηκα. Χωρίς αναβολή με γυρνάει στα γόνατα και με μια κίνηση μπαίνει μέσα μου. Το πύρινο κοντάρι του με ξέσκιζε κι εγώ του έλεγα:

-      «Βάλτον όλον μέσα μου!»

Μέχρι που τον έβαλε όλο μέσα και αρχίζει να μπαινοβγαίνει με δύναμη. Έμενα με ξέσκιζε αλλά μου άρεσε. Ήθελα κι άλλο. Μετά κάθεται στην καρέκλα και μου ζητάει να κάτσω στο πυρωμένο κοντάρι. Εγώ χωρίς αναβολή έκατσα στο καυλί του. Οδήγησα το καυλί του στην τρύπα μου και άρχισα να τον παίρνω μέσα μου πολύ γρήγορα. Τον είχα όλο μέσα κι άρχισα σιγά - σιγά, πάνω - κάτω και μετά σε γρήγορο ρυθμό. Ο Μίλτος φώναζε:

-    «Σε γαμάωωωωωω! Σε ξεσκίζωωωωωωωωω!»

-    «Γάμα μεεεεεεεεεεε!», του φώναζα εγώ.

Μέχρι που έχυσε μέσα μου πέσαμε αποκαμωμένοι στο πάτωμα. Κάναμε σεξ τρεις ώρες συνέχεια. Ήταν η αρχή μιας σχέσης. Την άλλη μέρα είχα πάει με τον πατέρα του με το αμάξι για δουλειές του μαγαζιού. Της κάναμε γρήγορα. Για πρώτη φορά βιαζόταν να τελειώσουμε και ξαφνικά βρεθήκαμε στην παραλιακή κάπου κοντά στη Σαρωνίδα. Σταματάει έξω από ένα ξενοδοχείο, με αγκαλιάζει και μου ζητάει να πάμε στο ξενοδοχείο.

Εγώ έμεινα. Ακόμα ο πόναγε ο κώλος μου από το γιο τώρα με τον πατέρα. Μου πιάνει το χέρι και μου πάει στο καυλί. Το βγάζω έξω. Βλέπω ένα καυλί 12 πόντους αλλά χοντρό. Είχε ένα τεράστιο πουτσοκέφαλο.

-    «Πάμε!», μου λέει. Πάμε.

Πήγαμε στο δωμάτιο. Αυτός έπεσε πάνω μου και με έριξε στο κρεβάτι. Με γδύνει, γδύνεται κι αυτός και αρχίσαμε το ερωτικό παιχνίδι. Εγώ του έπαιρνα πίπα κι αυτός μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Πολύ γρήγορα είχα κάτσει στο καυλί του και είχα αρχίσει το πάνω - κάτω. Κάθε φορά που τον έπαιρνα όλο μέσα μου αυτό το καυλί με ξέσκιζε και τόσο καύλωνα και φώναζα:

-    «Γάμα μεεεεεεεεεεεε! Γέροοοοοοοο! Γάμα μεεεεεεεε!»

Αυτός με νάζι στα τέσσερα και με ξαναπαίρνει. Εκεί μπούκωσα από καύλα και πόνο αλλά ήθελα κι άλλο. Μετά μου σηκώνει τα πόδια και με ξαναπαίρνει. Εκεί έριξε όλο του το σώμα και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Πονούσα αλλά καύλωνα και φώναζα:

-    «Γάμα μεεεεεεεεεεεεεε! Πούστη ξέσκισε μεεεεεεεεε!»

Μετά από λίγο έχυσε στο πρόσωπο μου. Μου είπε ότι  πρώτη φορά αισθάνθηκε τόση καύλα. Είχε πάει με πολλά αγόρια αλλά εγώ ήμουν η τέλεια ερωμένη του. Ο γέρος με γάμησε πέντε φορές. Εγώ του είπα:

-    «Μου άρεσε πολύ και να το ξανακάνουμε».

-    «Τώρα που έγινες ερωμένη θα δεις άλλα πράγματα...»

Ένα βράδυ με κάλεσε για φαγητό σπίτι του. Πήγα εγώ και ανακαλύπτω ότι με περιμένανε πατέρας και γιος. Ο ένας τα είχε πει στον άλλον. Μου ζητήσανε να τα έχω και με τους δυο παράλληλα. Εγώ τους ήθελα και τους δυο και δέχτηκα. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα.

Άρχισα να πιπώνω δυο διαφορετικές πούτσες. Καυλώσαμε γρήγορα. Ο πατέρας από πίσω ο γιος πίπα. Εγώ είχα καυλώσει πολύ. Μετά έγινε το αντίθετο. Όλη νύχτα με ξεσκίσανε στο γαμήσι. Με γαμήσανε σε όλες τις στάσεις. Αυτό ήτανε η αρχή.. τα υπόλοιπα θα σας τα πω μια άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 32889)