Ο γαμιάς πατέρας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ξέσκισμα με τον μπαμπά συνεχίζεται και στην παρέα μπαίνει κι ένας φίλος του μπαμπά. Ο μικρός όμως έχει άλλα σχέδια για τον πατέρα του σήμερα…

Η ιστορία:

Το πρωί ο μπαμπάς μου ήρθε να δει την τρυπούλα μου.

-    «Τι κάνει το πουστράκι μου; Πώς είσαι;»

-    «Καλά γαμιά μου».

-    «Πώς είναι η τρύπα σου;»

-    «Κοίταξε την…», του λέω.

-    «Τι πηγάδι είναι αυτό που σου άνοιξα καύλα μου; Με καύλωσες! Στήσου να σε γαμήσω καύλα μου!»

Όταν έβαλε την πούτσα του μέσα μου, δεν ένιωσα τίποτα μετά το χτεσινό ξεκώλιασμα. Άρχισε τότε να μου βάζει και τα δάχτυλα του μέσα. Τότε άρχισα να καυλώνω κι εγώ. Μετά από κανένα τέταρτο μου λέει:

-    «Τώρα θα σου γεμίσω την τρύπα. Θα βάλω και τα αρχίδια μέσα σου».

Μόλις τα βάζει, άρχισα να χύνω στο πάτωμα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο έχυσε κι αυτός κάτω και τα έγλειψα από κάτω. Τότε σηκώθηκε μου ξαναέβαλε την σφήνα και μου είπε να τον περιμένω έτσι. Κατά τις εννέα ήρθε ο πατέρας μου. Κατεβαίνω κάτω με την σφήνα στον κώλο αλλά τον βρίσκω παρέα με έναν φίλο του στην είσοδο.

-    «Μπαμπά γιατί δεν μου είπες ότι θα έχουμε επισκέψεις;»

-    «Και τι έκπληξη θα ήταν; Ο Κώστας από εδώ είναι καλός φίλος και καλός γαμιάς, με 25 πόντους καυλί».

-    «Ωραία!», του λέω.

-    «Στήσου τώρα να δούμε την τρυπούλα σου».

-    «Τι πηγάδι του άνοιξες ρε μαλάκα; Ούτε που θα αισθάνεται πούτσα!»

-    «Μια όχι. Με τις δυο μαζί κάτι γίνεται…»

Εγώ άρχισα να τους παίρνω πίπα για να τους καυλώσω ώστε να μου ξεσκίσουν την τρυπούλα. Αφού τους καύλωσα, ο Κώστας κάθισε κάτω, εγώ στην πούτσα του και ο πατέρας μου την έχωνε από πίσω μου. Με γαμούσαν έτσι σε διάφορες στάσεις μέχρι που έχυσαν σε ένα ποτήρι. Μετά έχυσα κι εγώ σε αυτό και τα ήπια όλα. Ο Κώστας έφυγε, ο μπαμπάς μου έβαλε την σφήνα στον κώλο και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται με διάφορους φίλους του μπαμπάκα μου.

Ο μπαμπάς με ξέσκιζε για κανένα χρόνο παρέα με τους φίλους του. Εγώ βαρέθηκα μόνο να γαμιέμαι και πήρα απόφαση την ώρα που θα με ξεσκίζει ο πατέρας μου, να του έχωνα τον δονητή στον κώλο. Αυτό έγινε. Ένα βράδυ πάνω στην καύλα του, καθώς γάμαγε την τρύπα μου, του έχωσα τον δονητή. Τότε τα παίρνει και μου λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί ρε παλιόπουστα;»

-    «Σε γαμάω μπαμπά μου. Γιατί, δεν σου αρέσει; Μόνο εσύ θα με ξεκωλιάζεις; Σειρά μου τώρα να απολαύσω την τρύπα σου καλά…»

-    «Αρέσει και σε εμένα που γαμάς την τρυπούλα αλλά να το κάνουμε σωστά. Πάμε να μου κάνεις κλύσμα και μετά να με ξεπατώσεις».

Αφού καθάρισα καλά την τρύπα του, πήγαμε στο δωμάτιο, του έκανα γλειφοκώλι, του μαλάκωσα την σούφρα του έχωσα το καυλί μου στον πάτο του και κατάλαβε τι εστί γαμήσι και την καύλα που έχανε ο πατέρας μου τόσο καιρό. Αφού τον γάμησα για κανένα τέταρτο, έχυσα στον πάτο του. Αυτός, μη έχοντας χύσει ακόμα, τον γάμαγα με τον δονητή μου, έχυσε στην χούφτα μου και τα κατάπια.

Μετά πήρα τον δονητή από τον πάτο του αλειμμένο με τα χύσια μου και του τον έχωσα στο στόμα να γευτεί την τρυπούλα του και τα χύσια του. Το σκηνικό με τις αλλαξοκωλιές που κάναμε με τον πατέρα μου συνεχίστηκε κανένα χρόνο ακόμα μέχρι που πέρασα στην Αθήνα σε κάποιο ΤΕΙ και πήγα να μείνω με τον θείο μου τον Τάκη, τον αδερφό του μπαμπά μου. Εκεί αρχίζουν νέες ιστορίες με τον θείο…


Προηγούμενη ιστορία

(Copyright protected OW ref: 30427)