Το στοίχημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο Γιώργος ζει σε μια κλειστή κοινωνία αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει καθόλου να ζήσει ένα τρελό ξέσκισμα και να ξεπαρθενιαστεί.

Η ιστορία:

Γεια. Είμαι ο Γιώργος, ένα αγόρι από κωμόπολη και σε αυτά τα μέρη όλοι, τα θηλυπρεπή αγόρια και κυρίως ομοφυλόφιλα, τα γιουχάρουν. Έτσι και εμένα.

Πήγαινα τότε στο Λύκειο και στο τμήμα μου ήταν ο Παναγιώτης, ένα πανύψηλο παιδί γεροδεμένο και αρκετά τριχωτό, άντρακλας δηλαδή, σε αντίθεση με εμένα που ήμουν πολύ λεπτός, άτριχος και γούσταρα πούτσους από τον κώλο. Ο Παναγιώτης με φώναζε κάθε μέρα πούστρα, αλλά δεν αντιδρούσα.

Όμως μια μέρα που είχα πάει στο μπάνιο ήταν αυτός και κάτι φίλοι του που ήταν στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου και έλεγε ο Παναγιώτης ότι δεν θα τα καταφέρει στον αγώνα. Όταν έφυγαν οι φίλοι του, εγώ έμεινα στην τουαλέτα και άρχισε να βαράει ο Παναγιώτης την πόρτα και να με ρωτάει αν έβαζα δάχτυλο. Μετά από λίγο σηκώθηκα και όταν βγήκα με ρωτάει:

-    «Τι έκανες μωρή πουτάνα εκεί μέσα;»

Εγώ δεν απάντησα και πήγα να πλύνω τα χέρια μου, αλλά αυτός ήρθε από πίσω μου και με στρίμωξε στον νιπτήρα. Είχε την τεράστια ψωλάρα του κοντά στον κώλο μου και με ρωτάει:

-    «Σε έχει πάρει όλο το χωριό. Εγώ ποτέ θα σε ξεκωλιάσω μωρή λούγκρα;»

Και τότε ήρθε στο μυαλό μου κάτι…

-    «Θέλεις να βάλουμε ένα στοίχημα;», είπα και τον κοίταξα από τον καθρέφτη καθώς χάιδευε πάνω από το παντελόνι το κωλαράκι μου.

-    «Για πες…», είπε γεμάτος απορία.

-    «Άμα νικήσετε τον αγώνα θα σου κάτσω αλλά άμα τον χάσετε θα πάψεις να με φωνάζεις πούστρα».

Το σκέφτηκε λίγο και είπε:

-    «Σύμφωνοι».

Όταν έφυγαν για τον αγώνα εμένα δεν μπορούσε κανείς να με συνεφέρει αλλά παρακαλούσα από μέσα μου να κερδίσουν τον αγώνα. Κάπου στα μέσα της πέμπτης ώρας ήρθαν στην τάξη τα παιδιά της ομάδας για μάθημα γεμάτοι χαρά γιατί είχαν νικήσει. Ήταν αρκετά εξαντλημένα μπορώ να πω εκτός τον Παναγιώτη μου, ο οποίος ήρθε και έκατσε από πίσω μου.

Με σκούντησε και μου έδωσε ένα χαρτάκι. Το χαρτάκι έλεγε: «Την επόμενη ώρα θα κάνεις κοπάνα και θα έρθεις να με βρεις στις τουαλέτες». Έτσι και έγινε. Όταν μπήκα αυτός κάπνιζε δίπλα σε έναν νιπτήρα. Τον πλησίασα κι αυτός άνοιξε ελαφρά τα πόδια του σαν να μου λέει ότι ετοίμασε τον πούτσο του για μένα.

Έβαλα το χέρι μου και τον ακούμπησα κι αυτός με έσπρωξε σε μια τουαλέτα, έκλεισε την πόρτα και πέταξε την τεράστια ψωλάρα του έξω. Εγώ έσκυψα και άρχισα να τη γλείφω. Αυτός με έσπρωχνε να παίρνω κι άλλη μέσα στο στόμα μου και μετά με σήκωσε, μου έβγαλε τα ρούχα άγρια και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Πονούσα λίγο αλλά ήταν τόσο όμορφα και τόσο άγρια μαζί.

Έφτυσε στην παλάμη του και τράβηξε λίγο μαλακία κοιτώντας την τουρλωμένη κωλάρα μου και ξαφνικά μου έμπηξε μέσα την πούτσα του και άρχισε να με γαμάει άγρια. Με πήρε αγκαλιά κοιτώντας τον με τα πόδια ανοιχτά και καθόμουν πάνω στην πούτσα του και γαμιόμασταν άγρια. Τον κοιτούσα στα μάτια και με κοιτούσε. Ακούμπησε στον ώμο μου και άρχισε να βογκάει.

Αυτό που είχα παρατηρήσει ήταν ότι δεν με είχε βρίσει καθόλου αλλά εκεί που σκεφτόμουν, γέμισε η κωλοτρυπίδα μου με τα χύσια του. Έβγαλε την πούτσα του από τον κώλο μου και έβαλε την παλάμη του και όταν βγήκαν όλα τα χύσια, με έβαλε να τα γλείψω.
Κουρασμένοι και οι δυο βάλαμε τα ρούχα μας και πριν φύγω μου λέει ο Παναγιώτης:

-    «Έλα λίγο…»

Εγώ τον πλησίασα και μου είπε:

-     «Πρώτη φορά σου ήταν με εμένα;»

-    «Ναι!», απάντησα εγώ.

-    «Συγγνώμη για το βρισίδι που έτρωγες τόσο καιρό…», είπε.

-    «Φίλα με για να σε συγχωρήσω…», είπα εγώ.

Και τα χείλια μας ενώθηκαν και με φιλούσε. Πρώτη φορά με φιλούσε στα χείλια κάποιος κι αυτός ήταν ο Παναγιώτης και τον αγαπάω μέχρι σήμερα κολασμένα. Από τότε κλείνουμε δυο χρόνια σχέσης. Τη στιγμή που έγραφα το κείμενο καθόταν δίπλα μου και θυμόμασταν μαζί την αρχή της σχέσης μας.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση σας.

(Copyright protected OW ref: 30252)