Όταν την θέλω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Καυλωμένος απόψε ο φίλος μας, κάνει μια προσπάθεια να βρει κάποιον να γαμηθεί. Ευτυχώς ανταποκρίνεται κάποιος γνωστός του κι έτσι θα ξεκινήσει για το σπίτι του και για ένα καλό ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Κάποιες φορές που έχω τρελές καύλες κάθομαι σπίτι μου πίνω τα ποτάκια μου και βλέπω στον υπολογιστή τσόντες με gay ή trans.

Πολλές φορές παίρνω ένα δονητή που έχω (μεγάλος 25 πόντους) και αφού καθαρίσω την τρύπα μου με το ντους και αλείψω την κωλοτρυπίδα μου με λιπαντικό αρχίζω να παίζω με την πλαστική πούτσα μπροστά στον καθρέφτη και να βλέπω τον τεράστιο πλαστικό πούτσο να μπαίνει σιγά - σιγά μέσα στην σούφρα μου.

M’ αρέσει να κάθομαι πάνω του και να τον βλέπω να χάνεται μέσα στην κωλάρα μου. Όταν τον βάζω μέσα μου ο πούτσος μου αρχίζει να βγάζει υγρά και τα παίρνω και τα γλείφω ή τα  αλείφω στην κωλοτρυπίδα μου για να μπαίνει πιο εύκολα μέσα μου το τεράστιο καυλί και μετά να πάω να τον φάω από πίσω.

Αφού παίξω αρκετή ώρα στέλνω μήνυμα σε έναν γνωστό μου που γαμιέμαι καμιά φορά αλλά σπάνια τώρα και αν μου απαντήσει πάω σπίτι του και παίρνω μαζί μου και την τεράστια πλαστική πούτσα για να μου την βάλει και να του την βάλω στον κώλο.

Ευτυχώς μου απάντησε και αφού ήπια μια τελευταία γερή γουλιά από τα υγρά που έβγαζε το καυλί μου και έχωσα μέσα μου τα πιο πολλά από τα δάχτυλα μου, φόρεσα μια φόρμα από κάτω αλλά γυμνός από μέσα και ένα μπουφάν από πάνω χωρίς τίποτα από μέσα και πήγα σπίτι του (μαζί με την πλαστική πούτσα και αφού στο μήνυμα του είχα γράψει να φοράει στρινγκάκι).

Μπήκα σπίτι του και αφού πέταξα τα λίγα ρούχα μου άρχισα να τον φιλάω στο στόμα κι αυτός άρχιζε να μου τρίβει και να μου τραβάει τις ρώγες μιας και καύλωνα πολύ έτσι. Άρχισα να του γλείφω το τεράστιο καυλί του ενώ του ακουμπούσα τον τεράστιο πούτσο που είχα μαζί μου στην κωλοτρυπίδα. Τα καυλιά μας είναι και των δυο αρκετά μεγάλα, 17-20 πόντους.

Συνέχισα να τον τσιμπουκώνω και τον ρώταγα που ήθελε να με χύσει και μου είπε ότι γούσταρε στην μούρη. Πήγαμε στο δωμάτιο του και αφού ξάπλωσε του άλειψα την κωλάρα με λιπαντικό και ενώ τον τσιμπούκωνα, του έχωνα την πλαστική πούτσα στην σούφρα του και κάθε φορά που του τον έχωνα ένιωθα να σπρώχνει το καυλί του στο στόμα μου.

Μου πήρε την πλαστική πούτσα και άρχισε να μου γλείφει το καυλί ενώ μου τον βύθιζε βαθιά μέσα στην τρύπα μου που ήταν ήδη πολύ ανοιχτή από το σπίτι μου. Τον γύρισα στα τέσσερα και αφού του έκανα στο πλάι το κιλοτάκι του και φόρεσα καπότα, άρχισα να σπρώχνω για να του τον βάλω και να του σκίσω την κωλοτρυπίδα. Συνέχισα για λίγο να τον γαμάω και να του χτυπάω τον κώλο ενώ γυρνούσε προς τα πίσω και έσκυβα και φιλιόμασταν τρελά.

Μετά τον γύρισα και αφού του φόρεσα καπότα άρχισα να κατεβάζω την κωλάρα μου πάνω στο καυλί του για να μου τον χώσει. Μου τον ακούμπησε και κάθισα πάνω του και τον πήρα όλο μέσα μου βογκώντας από την καύλα. Τον είχα μέσα μου και φιλιόμαστε και γλειφόμασταν ενώ έλεγε ο ένας στον άλλο και μπινελίκια ενώ συνέχιζε να μου τραβάει τις ρώγες.

Αφού απόλαυσα για λίγο την πούτσα του μέσα μου κατέβηκα και άρχισα να του γλείφω την πούτσα χωρίς να βγάλω την καπότα γιατί καύλωνα να τον γλείφω όπως είχε βγει από την τρύπα μου. Του έβγαλα το προφυλακτικό και του ζήτησα να ανεβεί πάνω μου. Το έκανε και ενώ ήμουν μέσα του με φιλούσε και με παρακαλούσε να του χτυπήσω δυνατά την κωλάρα.

Μετά σηκώθηκε έχοντας το καυλί μου στην τρύπα του και άρχισε να κουνιέται πάνω μου ενώ η πούτσα του πηγαινοερχόταν κοντά στην μούρη μου. Όπως την έβλεπα έτσι μπροστά μου του ζήτησα να μου γαμήσει το στόμα μου και αφού βγήκε μου την έχωσε βαθιά στο στόμα μου και άρχισε να με πνίγει από την μανία του να με χύσει.

Τον είχα βαθιά και τον ρούφαγα και όταν άρχισε να με χύνει τον έβγαλα λίγο έξω και μου έχυνε την μούρη και το στόμα ενώ εγώ προσπαθούσα να τα ρουφήξω όλα. Εγώ έγλειφα τα χύσια του μέχρι εκεί που έφτανε η γλώσσα μου, στην μούρη μου, ενώ τα άλλα τα  έχωνα με τα δάχτυλα μου στο στόμα μου. Τράβηξα την καπότα και άρχιζα να τον παίζω ενώ είχα το καυλί του ακόμα στο στόμα μου.

Άρχισα να χύνω πάνω μου και έβαλε τα χέρια του στα χύσια μου και μου τα έφερνε στο στόμα μου ζητώντας να ρουφήξω κι αυτά. Πήρα όσα μπορούσα στο στόμα μου μέχρι να μου περάσει η καύλα της στιγμής. Έχω καιρό να πάω με κάποιον και κάποιες φορές που τα σκέφτομαι τον παίζω σαν τρελός. Περιμένω σχόλια.

(Copyright protected OW ref: 29294)