Η Πρώτη μου παθητική εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν το καλοκαίρι του 1990 είχα πάει για μπάνιο σε κάποια παραλία του ΕΟΤ. Ήταν απόγευμα γύρω στις 17:30 μόλις είχαμε φτάσει μπήκα μέσα στην πλαζ αφού πλήρωσα το ανάλογο εισιτήριο και άρχισα να ψάχνω για κάποια ξαπλώστρα να αράξω και να ξεϊδρώσω. Βρήκα την ξαπλώστρα δίπλα σε ένα ζευγάρι ( Άντρας-Γυναίκα ) . Έκατσα κοντά τους στην ξαπλώστρα που βρήκα.

Μου μίλησε ο άντρας, Ζέστη σήμερα έτσι ? Ναι απαντάω εγώ. Και αρχίσαμε να λέμε διάφορα περί ανέμων και υδάτων. Μου συστήθηκε τον έλεγαν Πέτρο 46 χρονών, Μελαχρινός, 1.80 και γύρω στα 75 κιλά με ωραίο άτριχο, γεροδεμένο αθλητικό κορμί, ακόμα και τα πόδια του ήταν άτριχα, και κάπως δραστήριος. Σκέφτηκα gay είναι, άντε bi. Και η Γυναίκα του Κατερίνα μια ωραία μελαχρινή γυναίκα 44 χρονών με πλούσιο στήθος και ωραία σαρκώδη χείλη! Πέρασε ένα τρίωρο με κουβέντα καφέ, και φυσικά κολύμπι. Περνούσα όμορφα και με τους δύο αλλά τα καλά πράγματα τελειώνουν γρήγορα. Κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα αλλά είχανε πάει νωρίς το πρωί και σκέφτηκα πως πρέπη να πάω και εγώ νωρίς. Κατάφερα και ήμουν την επόμενη το πρωί εκεί από τις 09:00! Mπίκα στην πλαζ και για καλή μου τύχη με είδε πρώτος ο Πέτρος και με φώναξε να πάω κοντά τους! Τούς χαιρέτησα εγκάρδια και με πραγματική λαχτάρα που τους ξανά είδα!!
Ή λαχτάρα μου για να τους ξανά δω ήταν μεγάλη και εμφανείς φυσικά το κατάλαβαν και η δύο. Πέρασε η μέρα με κολύμπι ηλιοθεραπεία, αλληλοπειράγματα μεταξύ μας και πολύ κουβέντα. Κάποια στιγμή το απόγευμα πήγα να κάνω ένα ντους. Ήρθε και ο Πέτρος μαζί μου στο ντους. Άρχισα να τρίβομαι αλλά με είδε που δεν τα κατάφερνα και ήρθε να με βοηθήσει. Μόλις ένιωσα τα χέρια του να με αγγίζουν ο πούτσος μου έγινε πέτρα . Το είδε και μου είπε . Καλό σημάδι είναι αυτό αγόρι μου. Και με χάιδεψε φευγαλέα πάνω από το μαγιό για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Γυρίσαμε πίσω στις ξαπλώστρες, και τότε μου προτείνει η γυναίκα του μετά το μπάνιο να πάμε στο σπίτι τους για ένα καφέ. Δέχτηκα αμέσως!!!
Μετά από 2 ½ ώρες πίναμε το καφέ μας στο μπαλκόνι και τα λέγαμε. Όταν ζήτησα να πάω στο μπάνιο να κάνω ένα ντους. Με ακολούθησε ο Πέτρος αλλά δίχως να τον καταλάβω καθόλου αυτή την φορά ότι έρχεται πίσω μου. Μπήκα στο ντους, και τότε ένοιωσα τον Πέτρο να ακουμπά πίσω μου φορώντας ακόμα το μαγιό του. Δεν αντέδρασα καθόλου όταν μπήκε μέσα στην μπανιέρα, αλλά αντέδρασα όταν κόλλησε φευγαλέα πίσω μου. Το κατάλαβε ότι ενοχλήθηκα και μου είπε συγνώμη αγόρι μου αλλά σε θέλω πολύ μωρό μου. Του είπα ότι δεν έχω γαμηθεί ποτέ μου και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω. Με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι θα στο κάνω πολύ όμορφα μωρό μου!!! Και θα σου αρέσει πάρα πολύ καύλα μου!! Ήρθε ξανά από πίσω μου, αυτή την φορά δεν αντέδρασα καθόλου και τον άφησα να κάνει ότι ήθελε. Κόλλησε πίσω μου με δύναμη πίσω και με άρπαξε από μπροστά με αγκάλιασε σφικτά τρίβοντας τον πούτσο του πίσω μου. Κάποια στιγμή τον ένοιωσα γυμνό τον πούτσο του να τρίβετε με δύναμη και πολύ καύλα πίσω μου στα κωλομέρια μου και στην κωλοχαράδρα μου για 10’ περίπου. Δεν αντιδρούσα καθόλου η καύλα πού ένοιωθα εκείνη την στιγμή με την υπέροχη πούτσα του πέτρου να τρίβεται πίσω μου και κάτω από το ντους ήταν κάτι το ανεπανάληπτο για εμένα!!!!. Το μόνο που έκανα ήταν να σηκώσω τα χέρια μου και τα ακούμπησα στον τοίχο μπροστά μου τουρλώνοντας περισσότερο τον κώλο μου προς το μέρος του δίνοντας του και μεγαλύτερη πρόσβαση, και ελευθερία να κάνει ότι θέλει με τον κώλο μου. Αφού έπαιζε με την πούτσα του αρκετή ώρα με τον κώλο μου, έσκυψε και άρχισε να με γλύφει βαθιά στην κωλοτρυπίδα μου!! Κάποια στιγμή σηκώθηκε, με γύρισε αλλιώς, και μου είπε πάρε με στο στόμα σου αγόρι μου!! Έσκυψα μπροστά του και του έγλυψα την πούτσα με πολύ πάθος και καύλα για πολύ ώρα μέχρι που κόντεψε να χύσει. Λίγα λεπτά αργότερα ένοιωσα τα χέρια του και τον ακούω να μου λέει έλα μωρό μου πάμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Σε θέλω αγόρι μου μού έλεγε !!! Με έβαλε να στηθώ στα 4 και άρχισε να με γλύφει τρελά και να παίζει την τρύπα μου στην συνέχεια ένοιωσα ένα του δάχτυλο να χώνεται στην τρύπα μου κάνοντας με να τρελαθώ από καύλα, με προετοίμαζε για να μου χώσει τον υπέροχο πούτσο του όταν ξαφνικά σταμάτησε για λίγο ήρθε μπροστά μου και μου έδωσε τον υπέροχο πούτσο του να τον γλύψω!! Τον έγλειφα σαν τρελός ενώ συνέχισε με τα δάχτυλά του να γαμάη την τρύπα μου. Ήρθε πίσω μου ξανά και άρχισε να μου τον βάζει λίγο αργά και σταθερά αλλά δεν τον άφησα διότι Πόναγα πολύ. Βγήκε από μέσα μου και έκατσε σε μια πολυθρόνα που είχε στην κρεβατοκάμαρα. Με έβαλε να καθίσω επάνω του και να τον πάρω μέσα μου όπως ήθελα εγώ!! ¨Έλα αγόρι μου πάρτον αργά και σταθερά να μην σε πονέσει αγόρι μου, είναι όλος δικός σου μου μωρό μου!! Τον κεντράρισα καλά και αργά και σταθερά τον έπαιρνα μέσα μου! Τον πήρα αργά και σταθερά μέχρι που μπήκε όλος μέσα μου μέχρι που τον συνήθισα καλά μέσα μου ενώ άρχισα σιγά σιγά να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του όλο και μετά απο λίγο, λίγο ποιό γρήγορα!!! Άντεχε πολύ, δεν έχυνε με τίποτα ο πέτρος, με γαμούσε πολύ ωραία, αλλά ύστερα από λίγα 10 λεπτά έχυσε μέσα μου ( στο προφυλακτικό) φυσικά!! Κάτσαμε να ηρεμήσουμε λίγο και τότε μπήκε η γυναίκα του μέσα.
Εγώ ακόμα δεν είχα χύσει. Ήρθε κοντά μου η κατερίνα και άρχισε να μου κάνει μια υπέροχη πίπα!!! Έχυσα γρήγορα στο υπέροχο στόμα τις και ξαφνικά σηκώθηκε και όπως ήταν με τα χύσια μου στο στόμα τις κόλλησε το στόμα τις στο δικό μου και με φίλησε με πολύ πάθος στο στόμα!! Γεύτηκα τα χύσια μου απο το στόμα τις και τρελάθηκα απο την καύλα. Ήρθε κοντά στο αυτί μου και μου λέει η Κατερίνα, σας έπαιρνα μάτι όση ώρα το κάνατε με τον Πέτρο και είμαι πολύ καυλωμένη. Θέλω να σε πάρω και εγώ αλλά με την παρέα του «φίλου» μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα ποιός ήταν ο «φίλος» τις πήγε στην καρέκλα απέναντι μας και έφερε τον «φίλο» τις. Αυτός είναι ο «φίλος» μου μωρό μου!!! Τον κοίταζα σαν χαμένος!! Ο φίλος τις ήταν ένας τεράστιος πλαστικός δονητής με ειδικά δεσίματα για την μέση για καλύτερη χρήση. Θα σε σκίσω μωρό μου με τον «φίλο» μου!! Είχα πέση στην αγκαλιά τού πέτρου και δεν ήξερα τι να πω.

Συνεχίσαμε μετά από Κανά δίωρο τα υπέροχα Γαμήσια μας με τον πέτρο την κατερίνα και φυσικά τον φίλο τις!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")