Ο γέρος Τσέχος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο γέρος σπιτονοικοκύρης προσπαθεί να παρασύρει τον νοικάρη του που του χρωστάει να ξεπληρώσει σε είδος τα νοίκια και να ξεκαυλώσει ο ίδιος. Το αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανείς…

Η ιστορία:

Γεια σας. Έχω μια ιστορία να σας πω. Κάθε φορά που το σκέφτομαι καυλώνω. Μπορεί να καυλώσω κι εσάς.

Έμενα στο Φάληρο σα ένα διαμέρισμα που νοίκιαζα από έναν Τσέχο παντρεμένο με Ελληνίδα. Εκεί έμενα τέσσερα χρόνια. Τον δεύτερο χρόνο η γυναίκα του πέθανε. Κρίμα. Αυτός το πήρε πολύ άσχημα και δεν έβγαινε από το σπίτι. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και τα σχετικά. Εγώ τότε δούλευα πάρα πολλές ώρες και γύριζα αργά σπίτι. Κάποιες φορές του έκανα παρέα και πίναμε καμιά μπίρα στο μπαλκόνι.

Κάποια στιγμή καλοκαίρι ήταν γύρισα από τη δουλειά και βγαίνοντας από το ασανσέρ άκουσα βογκητά από το σπίτι του. Χτύπησα και μου άνοιξε ο Φέρντι. Ήταν με το σώβρακο και είδα έναν πούτσο φοβερά καυλωμένο και όρθιο. Έβλεπε τσόντα και ήταν έτοιμος να τον παίξει. Απλά τον έκοψα. Μου είπε να δούμε μαζί αλλά το απέφυγα.

Μετά από καιρό μου τύχε μια στραβή με τη δουλειά και για αρκετό διάστημα δεν είχα χρήματα, οπότε χρώσταγα κάποια νοίκια. Ευτυχώς καταλάβαινε και δεν έλεγε τίποτε. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να πιούμε μια μπίρα και καθώς μπήκα στο σπίτι ήταν πάλι με το σώβρακο και το καυλί του ήταν έτοιμο να εκραγεί. Έριχνα κλεφτές ματιές μέχρι που το κατάλαβε. Μέχρι τότε η σεξουαλική ζωή μου ήταν φυσιολογική. Είχα μόνιμη σχέση και ήταν όλα καλά.

Μου είπε λοιπόν ότι μας άκουγε κάθε φορά που γαμιόμαστε και τον παίζει με τις φωνές της γκόμενας μου. Μου ζήτησε να δει τον πούτσο μου για να δικαιολογήσω τις φωνές της. Ντράπηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Τότε σηκώθηκε και έβγαλε το καυλί του έξω. Τρελάθηκα. Ήταν τεράστιο. Και τα αρχίδια του φουσκωμένα και γεμάτα από χύσια που θέλανε να βγούνε έξω.

Μου είπε πως πρέπει κάτι να κάνω με τα νοίκια που χρώσταγα και μου πρότεινε να γαμήσει τη γκόμενα μου. Του είπα πως δεν γίνεται αυτό. Έτσι έφυγα τσαντισμένος. Την επόμενη μέρα με περίμενε να γυρίσω από τη δουλειά και ήθελε να με κεράσει μπίρα και να ζητήσει συγγνώμη για αυτό που μου είπε. Έκατσα να πιω τη μπίρα και αρχίσαμε μια κουβέντα για γυναίκες και τα σχετικά γύρω από το θέμα.

Σηκώθηκε και μου έφερε φωτογραφία από τη γυναίκα του με εσώρουχα που είχαν τραβήξει παλιά. Αμέσως καύλωσα. Το κατάλαβε και σηκώθηκε μπροστά μου με το καυλί του σηκωμένο πάλι. Τον έβγαλε έξω και μου ζήτησε να κάνω το ίδιο με το δικό μου για να δει αν είναι μεγαλύτερο. Το έκανα. Καύλωσα περισσότερο και το κατάλαβε. Πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω στο καυλί του μου ζήτησε να τον μαλακίσω.

Τον κοίταζα έκπληκτος αλλά μου είπε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μην φωνάζει για τα νοίκια του αφού δεν του δίνω και την γκόμενα μου να την γαμήσει. Σε τρία λεπτά είχε χύσει. Από κείνη την ημέρα με είχε δεσμεύσει σ’ αυτό και κάθε δυο μέρες του τον έπαιζα. Το καυλί του ήταν τεράστιο και η αλήθεια είναι ότι καύλωνα κι εγώ.

Μια μέρα μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και μου έδωσε να βάλω εσώρουχα της γυναίκας του μαύρο κιλοτάκι. Το έκανα και μου άρεσε. Ήρθε κοντά μου και ζήτησα να μου βάλει το καυλί του στο στόμα μου. Το έκανα. Τεράστιος πούτσος και καυτός. Τον έγλειφα και τον έπαιζε στη μούρη μου μπροστά. Του έγλειφα τα αρχίδια και έχυσε πάνω μου.

Μετά από αυτό κάθε μέρα πήγαινα και φόραγα διαφορετικά χρώματα εσώρουχα για να τον παίζει. Μου ζήτησε να φορέσω ένα στρινγκ της γκόμενας μου που το είχε δει απλωμένο έξω και γούσταρε να το δει φορεμένο. Το έκανα το απόγεμα που πήγα στο σπίτι του. Αμέσως του το έδειξα και του σηκώθηκε. Τον έγλειφα και τον έπαιζε. Τότε μου ζήτησε να γυρίσω για να δει πως ήταν στον κώλο μου. Γύρισα και με έβαλα να σκύψω.

Τότε ένιωσα το δάχτυλο του να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου. Καύλωσα και του είπα να συνεχίσει. Σάλιωσε το δάχτυλο του και προσπάθησε να με γαμήσει. Σφίχτηκα και με πόνεσε. Με χαλάρωσε γλείφοντας με, με τη γλώσσα του. Καύλα ήταν. Τότε έβαλε το δάχτυλο του και με γαμούσε μια αργά, μια γρήγορα. Έχυσα πάνω στο κιλοτάκι της γκόμενας μου. Δεν είχαμε τελειώσει όμως…

Ένιωσα το καυλί του να ακουμπάει πάνω στον κώλο μου και να τον τρίβει στην κωλοτρυπίδα μου. Τραβήχτηκα και τον ρώτησα τι θέλει να κάνει μου είπε πως το μόνο που θέλει είναι να τον τρίψει πάνω μου και να χύσει. Τότε άνοιξα πιο πολύ τον κώλο μου για να συνεχίσει να τρίβεται. Όμως μια κίνηση του γρήγορη έβαλε το πουτσοκέφαλο του μέσα στον κώλο μου και με ξέσκισε. Τραβήχτηκα και νόμιζα ότι μου ξερίζωσε την κωλοτρυπίδα μου. Με έσκισε με το τεράστιο καυλί του.

Γύρισα και είδα κατακόκκινο το πουτσοκέφαλο του από την πίεση που έβαλε για να τον βάλει μέσα μου. Μου είπε να συνεχίσουμε να του πάρω ένα τσιμπούκι για να χύσει. Το έκανα και έχυσε ένα ποτάμι. Γαμάτο. Έτσι ανακάλυψα και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου και καμιά φορά γουστάρω να φοράω κιλοτάκια της γκόμενας μου και να παίρνω πίπα σε κανένα καλό καυλί. Τα νοίκια τελικά δεν τα γλίτωσα, τα πλήρωσα. Άλλαξα όμως σπίτι…

(Copyright protected OW ref: 28921)