Ο πρώτος μου γαμιάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Η πρώτη μου φορά με άνδρα ήταν όταν έφυγα για πρώτη φορά από το μικρό νησί όπου έμεινα για να έρθω λύκειο στην Αθήνα. Στο οικοτροφείο που έμεινα γνώρισα και έκανα πολύ παρέα με τον Αλέξανδρο, ένα αγόρι πολύ όμορφο.

Ξεκίνησαν όλα όταν με κάλεσε να πάμε στο χωριό του για Σαββατοκύριακο. Το βράδυ που πέσαμε για ύπνο στο δωμάτιο του σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει…

Στην αρχή τα έχασα και έμεινα να τον κοιτάζω σαν χαζός. Αυτός όμως μου είπε να μην φοβάμαι και ότι δεν θα κάνει κάτι που δεν θέλω. Έτσι αφέθηκα στα χέρια του γιατί δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το αγόρι.

Στην αρχή άρχισε να με φιλάει στο στόμα, μετά στο στήθος, μέχρι που έφτασε στον πούτσο μου και μου έπαιρνε για πρώτη φορά κάποιος τσιμπούκι (μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχα καμία εμπειρία). Μου τον έγλυφε μέχρι που έχυσα και τα κατάπιε όλα…

Μετά σηκώθηκε και έπεσε για ύπνο. Εγώ τον κοιτούσα και σκεφτόμουν διάφορα.
Το πρωί σηκωθήκαμε και με πήρε να πάμε μια βόλτα. Πήγαμε στο σπίτι του παππού του στο οποίο δεν έμενε κανείς από όταν είχαν πεθάνει ο παππούς και η γιαγιά του.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και μου είπε:

-    «Μικρέ, σήμερα είναι η σειρά σου να μου πάρεις τσιμπούκι!»

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε έξω τον πούτσο του ο οποίος ήταν μεγάλος και χοντρός (πρέπει να ήταν πάνω από 20 πόντους, από την στιγμή που ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον δικό μου που είναι 16 πόντους).

Άρχισα να του γλύφω αδέξια τον πούτσο του αλλά σιγά - σιγά όλο και καλύτερα με τις οδηγίες που μου έδινε. Τον έπαιρνα σχεδόν ολόκληρο στο στόμα μου και αυτός μου έλεγε ότι θα με κάνει καλή πουτάνα.

Μετά βγήκε από το στόμα μου και με έβαλε να ξαπλώσω, μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να μου γλύφει την τρύπα μου και να προσπαθεί να χώσει μέσα μου το δάχτυλο του. Με πονούσε στην αρχή αλλά μετά άρχισα να το συνηθίζω και να μου αρέσει.

Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να μου χώνει αργά τον πούτσο του. Πονούσα και του είπα να σταματήσει. Αυτός μου έλεγε να κάνω υπομονή γιατί σε λίγο δεν θα θέλω να βγει από μέσα μου.

Μου γαμούσε την κωλοτρυπίδα μου αργά και βασανιστικά και όντως άρχισε ο γλυκός πλέον πόνος να μου αρέσει πολύ και να τον ενθαρρύνω στο να μου ξεσκίσει την τρύπα μου.

Καθώς με γαμούσε έτσι γλυκά βγήκε από μέσα μου, με γύρισε, με έστησε στα τέσσερα και άρχισε πλέον να με ξεσκίζει δυνατά. Τα μάτια μου άρχισαν να δακρύζουν από τον πόνο αλλά αυτού του άρεσε να με γαμάει έτσι και να με βρίζει λέγοντας μου:

-    «Ξεσκισμένη πουτάνα! Πάρε τον πούτσο μου μωρή ψωλοαρπάχτρα!» και άλλα πολλά.

Μετά από ώρα βγήκε από τον κώλο μου αφήνοντας με, με ένα μεγάλο κενό στην τρύπα, αλλά γεμίζοντας το στόμα μου με τον πούτσο του. Μου γαμούσε το στόμα κρατώντας μου το κεφάλι μέχρι που έχυσε μέσα στο λάρυγγα μου γεμίζοντας τον με τα χύσια του.

Από εκείνη την ημέρα με γάμησε και τον γάμησα πολλές φορές. Με έμαθε να γαμάω και να γαμιέμαι. Ήταν ο πρώτος μου γαμιάς. Από την επόμενη χρονιά, που είχε φύγει, γαμήθηκα με πολλά αγόρια στο οικοτροφείο που ήμουν.

Αλέξανδρε όπου και να είσαι, σ’ αγαπώ…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")