Παρτούζα στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια βόλτα σε ένα τσοντοσινεμά κατέληξε για τον φίλο μας σε μια απρόσμενη παρτούζα.

Η ιστορία:

Είμαι ο Γιώργος και είμαι bi. Η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μια μέρα είχα καύλες και αποφάσισα να πάω σινεμά στον Πειραιά να δω τσόντα και να ξεχαρμανιάσω. Πλένομαι, καθαρίζομαι, φοράω και ένα στρινγκάκι μαύρο κι από πάνω μια φόρμα κολλητή. Ήτανε πρωί, κατά τις 10:30 και είχε κόσμο μέσα. Περίμενα να συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι και πήγα πίσω - πίσω εκεί που κάθονται οι όρθιοι. Από ‘κει περνάνε κι αυτοί που πάνε στην τουαλέτα και έτσι προσέχεις ποιος μπαίνει και βγαίνει.

Ξαφνικά πέρασε ένας άντρας κοντά στα εξήντα και στάθηκε πίσω μου. Ωραία λέω, ώρα για παιχνίδι. Βάζω το χέρι μου πίσω και χαϊδεύω τον κώλο μου. Πέρασαν κάνα δυο λεπτά, τίποτα. Κατεβάζω λίγο την φόρμα και του δείχνω το μαύρο μου στρινγκάκι που φορούσα. Είδα την σκιά να έρχεται πιο κοντά μου. Ένιωσα το χέρι του να με χαϊδεύει.

-    «Τι κωλαράκι ωραίο είναι αυτό;»

-    «Σου αρέσει;» του λέω.

-    «Καύλα είσαι μωρό μου...»

Έρχεται πιο κοντά και ακουμπάει πάνω στο κωλαράκι μου. Έπαθα πλάκα. Τι ψωλάρα ήταν αυτή! Τριβότανε πάνω μου και μου φιλούσε το αφτί.

-    «Είσαι ωραίο πουτανάκι!», μου λέει.

Βγάζει το καυλί του και μου το ακουμπάει στα κωλομέρια μου. Ένιωσα μια ανατριχίλα και καύλωσα αμέσως. Εκείνη την ώρα περνάει άλλος ένας άντρας, κι αυτός στην ίδια ηλικία περίπου με τον άλλον, με πιο άγρια χαρακτηριστικά, και μόλις βλέπει τι γίνεται σταματάει και στέκεται δίπλα μου. Βγάζει το καυλί του έξω (γύρω στους 16 πόντους) και αρχίζει και το παίζει. Ο άλλος καυλώνει κι άλλο και γίνεται πιο έντονος στα φιλιά και τα χάδια. Βάζω σάλιο στην κωλοτρυπίδα μου και εκείνος τρίβει το καυλί του στην χαράδρα μου. Αρπάζω το καυλί του άλλου και του τον παίζω.

-    «Βάλ’ τον στο στόμα σου!», λέει.

Τον παίρνω στο στόμα και του τον γλείφω τρελά. Ο άλλος βάζει καπότα και αρχίζει να μου τον βάζει σιγά - σιγά. Ένιωσα ένα τσούξιμο με πόνο μαζί. Το έβγαλε έξω έβαλε κι άλλο σάλιο στην καπότα και στην κωλάρα μου και τον ξαναέβαλε μέσα. Αυτή τη φορά μπήκε πιο άνετα μέσα. Είχε καυλώσει που με έβλεπε να γλείφω την πούτσα του άλλου, ο κώλος μου τουρλωτός - τουρλωτός και το στρινγκάκι στο πλάι.

-    «Τι κωλάρα που έχεις μωρή καύλα!», μου λέει αυτός που έγλειφα. «Σκίσ’ τον, τον πούστη!» να λέει στον άλλον που αγκομαχούσε όπως με γαμούσε στηριγμένο πάνω στον πούτσο του άλλου.

Ένιωσα κι άλλα χέρια να με χαϊδεύουν στα βυζιά και στην πλάτη μου. Πονούσα από την πούτσα του πρώτου αλλά είχα καυλώσει από το όλο σκηνικό που γινόταν εκεί. Ο δεύτερος βγάζει το καυλί του από το στόμα μου και μια άλλη πούτσα έκανε πήρε την θέση της, λίγο πιο μεγάλη ενός καλοστεκούμενου εξηντάρη. Την πήρα στο στόμα με μανία και άρχισα να την γλείφω από πάνω ως κάτω.

-    «Τι καριολάκι είσαι μωρό μου! Ωωωωωωωωχχχχχχχχχχ!», να λέει ο δεύτερος.

-    «Είναι μεγάλη πούστρα!», λέει ο πρώτος και να μου τον βάζει όλο και πιο έντονα μέσα.

Πονούσα αλλά μου άρεσε κιόλας. Είχε πιάσει πάτο και με έβριζε συνέχεια. Οι άλλοι δυο με τσιμπούκωναν εναλλάξ, λες και ήταν συνεννοημένοι. Ο πρώτος ένιωσα να με χύνει μέσα μου και να με κρατάει δυνατά λέγοντας μου:

-    «Πουτάνα, καριόλα! Σε χύνω! Σε γκαστρώνω!»

Ο δεύτερος έχει βάλει προφυλακτικό και είναι έτοιμος και αυτός να με γαμήσει. Βγήκε ο πρώτος και έτσι όπως μου είχε ανοίξει την σούφρα μου, μπήκε ο άλλος. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και άρχισε να με γαμάει γρήγορα. Καυλωμένος από την πίπα και το θέαμα, δεν άργησε να χύσει μέσα μου. Ένιωσα να συσπάται έντονα και την καπότα να γεμίζει με σπέρμα.

Βγαίνοντας σιγά - σιγά από τον σκισμένο κώλο μου, τραβάει ο τρίτος το καυλί του από το στόμα μου και μου ρίχνει τα χύσια του στο πρόσωπο μου. Ήρθαν και οι τρεις κοντά μου και μου έφεραν τα καυλιά τους στο στόμα για να τα καθαρίσω. Τα καθάρισα με την γλώσσα καλά και όταν σηκώθηκα με φιλήσανε γλυκά στο στόμα και έφυγαν. Έχουν γίνει κι άλλα στο σινεμά τα οποία θα σας τα πω σε άλλες ιστορίες.

(Copyright protected OW ref: 28751)