Τα απωθημένα του ταξιτζή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μπήκα στο ταξί σου από την οδό Χαριλάου Τρικούπη. Πιάσαμε κουβέντα, είπαμε διάφορα καθώς η κίνηση δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε πολύ. Είχες το κεφάλι ξυρισμένο, μου μίλησες κάποια στιγμή για τους ομοφυλόφιλους και με ρώτησες τι γνώμη μου. Είχα καταλάβει ότι μάλλον δεν μας συμπαθούσες και έτσι προσπάθησα να μη σου απαντήσω. Επέμενες, εγώ και πάλι προσπαθούσα να μη πω τίποτα γιατί σε φοβόμουν.
Άρχισες να βρίζεις όλους τους πούστηδες, έλεγες ότι αν πέσει κάποιος από αυτούς στα χέρια σου θα τον ξέσκιζες στην κυριολεξία. Μαζεύτηκα ακόμα πιο πολύ και δεν απαντούσα στις απόψεις σου. Δεν μπορούσες να με καταλάβεις ότι ήμουν ένας από αυτούς και καθόμουν ακριβώς δίπλα σου. Οι φασιστικές σου ιδέες με έκαναν να τρομάξω. Μου άρεσες σαν άντρας αλλά δεν μου έδινες κανένα περιθώριο πάνω στο θέμα. Το κακό ήταν ότι είχα ταξίδι να κάνω μαζί σου αφού έπρεπε να πάμε Χαλκίδα.
Με τα πολλά βγήκαμε στην εθνική οδό. Συνέχιζες να μιλάς για τους ομοφυλόφιλους σαν κατά βάθος να επιζητούσες σεξουαλική επαφή με έναν σαν και εμένα αλλά φοβόσουν να το ομολογήσεις στον ίδιο σου τον εαυτό. Μετά από μισή ώρα στην εθνική μας έπιασε λάστιχο κάπου σε ένα έρημο μέρος πηγαίνοντας προς την Χαλκίδα. Αναθεμάτιζες την τύχη σου, βγήκες έξω και άρχισες την διαδικασία αλλαγής του λάστιχου. Εγώ στεκόμουν όρθιος και κοιτούσα τους μυς στα μπράτσα σου να τεντώνουν καθώς προσπαθούσες να ξεσφίξεις τα μπουλόνια και καύλωνα. Μακάρι να είχες άλλες απόψεις, αλλά δεν τολμούσα να μαρτυρήσω τι ήμουνα. Κι όμως βρισκόμασταν στον χειμώνα του 2005 αλλά ο φασισμός καλά κρατάει.
Τελικά άλλαξες το λάστιχο και πήγες λίγο πιο εκεί να κατουρήσεις. Η ιδέα και μόνο ότι μπορούσα να δω το καυλί σου με έκανε να στυλώσω τα μάτια μου σε εσένα. Ξεκούμπωσες το παντελόνι και εμφάνισες ένα χοντρό καυλί που άρχισε να αδειάζει τα νεφρά σου. Μου ήταν αδύνατον να μη κοιτάζω, ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά στην θέα του χοντρού καυλιού σου.
Τότε ήταν που με πείρες χαμπάρι. Γύρισες απότομα και με αγριεμένα μάτια άρχισες να με βρίζεις κουνώντας τον πούτσος σου μπροστά μου. Φώναζες ότι καλά με είχες καταλάβει ότι ήμουν ένας από αυτούς, έτσι φώναζες, έλεγες ότι για αυτό δεν ήθελα να σου πω την γνώμη μου για «αυτούς». Ξαφνικά με άρπαξες από τους ώμους και μου είπες.
—Μπες πουτάνα στο αμάξι και θα σε κάνω εγώ να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη.
Μπήκες και εσύ, έτρεμα, έβαλες μπροστά και έχωσες το αυτοκίνητο μέσα στα δέντρα για να μη μας βλέπει κανείς. Βγήκες, με τράβηξες από τα πόδια και με ξάπλωσες ανάσκελα στο κάθισμα. Μετά έκανες τον γύρο του αυτοκινήτου, άνοιξες την πόρτα του συνοδηγού όπου ήταν το κεφάλι μου, με τράβηξες λίγο προς τα έξω, μετά ξεκούμπωσες το παντελόνι σου, έβαλες το ένα σου γόνατο πάνω στο στήθος μου και με έκανες να πονέσω. Μου πίεσες τα δύο μάγουλα, αναγκάζοντας με να ανοίξω το στόμα μου, τότε μου έχωσες το ακόμα βρεγμένο καυλί σου από το κατούρημα στο στόμα μου, έβαλες το χέρι σου στο μέτωπο μου και άρχισες να καυλώνεις μέσα στο στόμα μου. Κουνιόσουν πάνω κάτω χρησιμοποιώντας το στόμα μου σαν μουνί.
—Πούστη, θα σε γαμήσω από το στόμα, φώναξες και συνέχισες τις παλινδρομικές κινήσεις.
Με γαμούσες άγρια από το στόμα, πνιγόμουν καθώς μου τον έχωνες όλο μέσα στο στόμα, τα αρχίδια σου με ακουμπούσαν στο σαγόνι, πότε–πότε μου έκλεινες και την μύτη. Μέσα σε λίγα λεπτά και καθώς το πουτσοκέφαλο σου με εμπόδιζε να πάρω ανάσα, άρχισες να χύνεις βαθιά μέσα στο λάρυγγα μου. Προσπαθούσα να καταπιώ τα χύσια σου για να μη πνιγώ. Όταν πια τελείωσες, με τράβηξες έξω, έκλεισες την πόρτα και έφυγες αφήνοντας με στην ερημιά με τα χύσια σου να στάζουν ακόμα από το στόμα μου. Κατάφερα να φτάσω στην Χαλκίδα με auto stop. Ακόμα και έτσι όμως όπως με μεταχειρίστηκες, κατάλαβα πόσα απωθημένα έκρυβες και πόσο ομοφυλόφιλος ήσουν. Μακάρι να σε συναντούσα και πάλι. Αλλά αυτή την φορά θέλω να με πάρεις και από πίσω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")