Με ξεκώλιαζε για μέρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ετοιμαζόμουν να γράψω για την έξοδο μου με κάποιον που είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα μαζί μου και βγήκαμε.
Έτσι και ενώ κάθισα μπροστά στο πληκτρολόγιο για να αρχίσω να διηγούμαι την περιπέτεια μου με αυτόν τον τύπο, άκουσα στο πίσω μέρος του σπιτιού μου όπου υπάρχει ένα οικόπεδο (από τα λίγα που έχουν μείνει πια), φορτηγά να κάνουν φασαρία.
Υπέθεσα ότι θα πρέπει να είχε έρθει η ώρα να κτιστεί και αυτό, το οποίο οικόπεδο έχει αγοραστεί από κάποια οικοδομική εταιρεία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πράγματι κάποιες εκσκάφτηκες μηχανές άρχισαν να δουλεύουν αλλά παρατήρησα ότι δεν έσκαβαν, το μόνο που έκαναν ήταν να καθαρίζουν. Τελικά ήταν τόση η φασαρία που δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ και να γράψω.
Την επόμενη μέρα, όταν πια έφυγε η γυναίκα μου για την δουλειά της (εγώ δουλεύω από το σπίτι) και η ώρα ήταν γύρω στις επτά το πρωί, κάθισα στον υπολογιστη μου και άρχισα να γράφω την περιπέτεια μου με κάποιον που είχα βγει όπως σας είπα. Καθώς έγραφα και θυμόμουν τον απίθανα ωραίο πούτσο που είχα γευθεί την προ προηγούμενη μέρα, καύλωσα. Έτσι θέλησα να τραβήξω μια καλή μαλακία. Μπήκα σε ένα site με gay και άρχισα να παρακολουθώ μια τσόντα με δύο τύπους που ο ένας ήταν λευκός και ο άλλος μαύρος ο οποίος ξεκώλιαζε άγρια τον λευκό.
Κατέβασα την φόρμα μου και ήμουν έτοιμος να τον παίξω μπροστά στη οθόνη μου (αν και το προηγούμενο βράδυ είχα εκτελέσει τα συζυγικά μου καθήκοντα και παρ’ όλα αυτά είχα καύλες για έναν από πίσω). Κοιτούσα την οθόνη και ζήλευα τον τύπο που έτρωγε εκείνο το απίθανα μεγάλο μαύρο καυλί ουρλιάζοντας από τον πόνο.
Άρχισα να χαϊδεύω τα βυζάκια μου, μετά έβαλα τρία δάκτυλα μου από πίσω και με το άλλο μου χέρι έπαιζα με το καυλί μου. Ξαφνικά είδα κάτι σαν σκιά. Τρόμαξα και γύρισα πίσω μου να κοιτάξω προς το παράθυρο που βλέπει στο οικόπεδο. Τότε είδα έναν τύπο με μεγάλα και παχιά μουστάκια να κάθετε έξω από το παράθυρο και να παίρνει μάτι εμένα και την οθόνη του υπολογιστεί μου. Χωρίς καν να κάνει προσπάθεια να κρυφτεί μου είπε.
—Είσαι πούστης;
—Όσο πατάει ο ελέφαντας, του είπα και χαμογέλασα.
—Μου αρέσουν οι άντρες της φάρας σου. Πριν μερικά χρόνια είχα γαμήσει έναν. Γουστάρεις να την βρούμε;
Δεν ήταν καθόλου όμορφος, ήταν επίσης κάπου στα 55 του χρόνια, αλλά με την καύλα που είχα εκείνη την στιγμή εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά. Του είπα να έρθει από την μάντρα μιας και δεν ήθελα να τον δει κανείς. Πράγματι πήδηξε από την μάντρα και μπήκε μέσα. Βιαζόταν, έτσι μόλις μπήκε μέσα, μου έβγαλε την φόρμα μου, έβγαλε και την μακό μου, μετά άρχισε να μου γλύφει όλο μου το σώμα.
—Κάτσε βρε, δεν έχω κάνει κλύσμα και…
—Άσε ρε δεν πειράζει, δεν έχω πολύ χρόνο, θα έρθει σε λίγο ο εργολάβος και θα φύγουμε, δεν με νοιάζει και αν με λερώσεις. Πω, πω τι κωλαράκι θα γαμήσω πρωί–πρωί, είσαι φοβερός μωρό μου.
Τον πήγα στο κρεβάτι που μόλις το προηγούμενο βράδυ προσπαθούσα να γαμήσω την γυναίκα μου. Πέταξε τα ρούχα του. Όλο το στήθος του ήταν γεμάτο τρίχες, άντρας με τα όλα του ο μάγκας αν και μου αρέσουν πιο πολύ οι άντρες με πολύ λίγες τρίχες στο στήθος. Ήταν πολύ καυλωμένος, με έβαλε να σταθώ στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι. Τούρλωσα τον κώλο μου και άρχισε να με γλύφει στην τρύπα μου με πάθος. Έγλειφε απίθανα. Με καύλωνε τρελά. Αφού έγλειψε καλά–καλά όλο μου το σώμα, μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Δεν ήταν πολύ μεγάλος, αλλά ήταν φοβερά χοντρός και γεμάτος από εξογκωμένες φλέβες που τις αισθανόμουν πάνω στην γλώσσα μου.
Του ρούφηξα όσο μπορούσα πιο πολύ το ζουμερό πουτσοκέφαλο του, μετά άρχισα να ρουφάω και τα βαριά αρχίδια του, ενώ τα χεράκια μου χώνονταν ανάμεσα στις τρίχες του στήθους του.
—Είσαι καύλα, μου είπε, μετά με τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού και εκείνος στάθηκε όρθιος.
Τούρλωσα όσο μπορούσα πιο πολύ την καυλωμένη μου τρύπα και ξαφνικά ένοιωσα όλο το μεγαλείο του άντρα μέσα μου. Με ξέσκιζε, με ξεκώλιαζε άγρια, κάθε φορά που αισθανόμουν ότι έκανε μπροστά, εγώ έκανα πίσω για να κτυπάει τα αρχίδια του στην βάση της καυλωμένης κωλοτρυπίδας μου. Με γαμούσε με ρυθμό, πότε αργά και βασανιστικά και πότε άγρια και γρήγορα. Επί ένα τέταρτο με ξέσκιζε. Για πρώτη φορά μετά από τόσους και τόσους πούτσους που είχα χώσει μέσα μου, για πρώτη φορά ένοιωσα να στάζει από τον κώλο μου κάποιο παχύρρευστο υγρό, έβαλα το χέρι μου, ναι για πρώτη φορά ο κώλος μου έσταζε υγρά.
Λίγα λεπτά αργότερα άρχισα να χύνω πάνω στα σεντόνια, εκείνη ακριβώς την στιγμή ένοιωσα να γεμίζει το άντερο μου με τα χύσια του απίθανου γαμιά μου. Έσπρωξα τα κωλομέρια μου προς το μέρος του και εκείνος συνέχισε να χύνει δυνατά μέσα μου.
Λίγο μετά πήγε στο μπάνιο και καθάρισε το καυλί του, ντύθηκε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα το πρωί. Έτσι αρκετές μέρες ο κώλος μου έχυνε το καυλί του και εκείνος έχυνε πότε μέσα μου και πότε στο στόμα μου. Πέρασα όμως πραγματικά απίθανα. Το πιο ωραίο όμως ήταν ότι αυτός ο οικοδόμος κατάφερνε να κάνει την τρύπα μου να βγάζει υγρά. Τώρα έφυγε για κάποια άλλη οικοδομή μιας και αυτό το οικόπεδο δεν θα κτιστεί ακόμα, απλά η εταιρεία το χρησιμοποιεί σαν parking των φορτηγών της. Πάντως όπου και να είσαι να είσαι πάντα καλά απίθανε γαμιά μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")