Με έκανε δώρο στον γαμιά μου η γυναίκα του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της έναν άλλον άντρα.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Σάκη και θέλω να σας διηγηθώ μια πρωτότυπη ιστορία. Πρωτότυπη γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να με πασάρει μια γυναίκα στον άντρα της ως δώρο για τα γενέθλιά του.

Είμαι από μικρός συνειδητοποιημένο πουστράκι, έχω φάει πολλά παλούκια αλλά μέχρι τώρα έψαχνα και τα έβρισκα μόνος μου. Αυτή τη φορά έλαβα ένα μέιλ για μια αγγελία που είχα καταχωρίσει από μια γυναίκα η οποία μου ζήτησε να ικανοποιήσω τον άντρα της. Στην αρχή την πήρα για τρελή ή για φάρσα αλλά αυτή επέμενε. Μένω Βόλο αλλά όταν κάποια στιγμή πήγα Αθήνα την ενημέρωσα γιατί με έτρωγε κι εμένα ο κώλος μου.

Τότε εκείνη μου είπε πως ο άντρας της, ένας άντρας 48 χρονών, από καιρό ήθελε να γαμήσει κώλο αλλά εκείνη δεν του καθόταν. Ήθελε λοιπόν να του κάνει ένα δώρο και σκέφτηκε εμένα. Έμεινα κάγκελο κι αφέθηκα να με οδηγήσει όπου ήθελε η κουβέντα. Την άλλη μέρα είχαμε δώσει ραντεβού σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου γευματίσαμε και οι τρεις ενώ η κυρία μου έκλεινε το μάτι να χουφτώσω τον πούτσο του άντρα της κάτω από το τραπέζι. Στην αρχή δίστασα αλλά δε χάνω και τις ευκαιρίες κι έτσι το έκανα. Εκείνος κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και βολεύτηκε καλύτερα στη θέση του να του τον χαϊδεύω. Καύλωσα τρελά και η κυρία σε λίγο αποχώρησε κλείνοντας μου το μάτι για «Καλή επιτυχία».

Ο άντρακλας, θα τον λέω εδώ Στέφανο, με οδήγησε σε δωμάτιο του πέμπτου ορόφου. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο μου χούφτωσε κανονικά τον κώλο κι άρχισε να με φιλάει πιασμένα στο λαιμό. Τα 'χασα και πήγα κάτι να πω αλλά εκείνος μου έδωσε ένα στρινγκάκι της γυναίκας του και μου είπε να μπω στο μπάνιο και να το φορέσω. Υπάκουσα σαν υπνωτισμένος, μπήκα στο μπάνιο, έκανα ντους και φόρεσα το βρακάκι της κυρίας του, αμέσως ένιωσα πόρνη, όχι πως δεν ήμουνα!

Όταν βγήκα από το μπάνιο, τον βρήκα ξαπλωμένο να παίζει την πούτσα του. Αμέσως έσκυψα και του ρούφηξα την ψωλάρα, ένα καυλί μέτριο αλλά πολύ καυλωμένο κι ένα σώμα υπέροχο, γυμνασμένο. Ενώ του έγλειφα την ψωλή και του πιπίλαγα εναλλάξ και τα αφράτα αρχίδια του, αυτός με κωλοδαχτύλωνε. Βόγκηξα από ηδονή.

-    «Εσένα θα σε γαμήσω!», μου τόνισε ικανοποιημένος «Ξέρω πως ο αντρικός ο κώλος είναι το κάτι άλλο στο γαμήσι!», πρόσθεσε.

Πριν δευτερώσει την κουβέντα με μια κίνηση γύρισα και του έφερα τη σούφρα μου φάτσα στο πρόσωπο του συνεχίζοντας να τον φιλάω κάτω από τα αρχίδια του. Εκείνος πήρε να μου γλείφει τα κωλομέρια και να μου βάζει δάχτυλο. Ο κώλος μου άνοιγε σαν πεινασμένο στόμα.

-    «Πουτάνααααααα!», έσκουξε και μου έδωσε μερικές καλές μπάτσες στον κώλο να κοκκινίσει.

Αυτό με άναψε πολύ.

-    «Θέλω να γαμηθώ!», του είπα. «Γι’ αυτό με κάλεσε η κυρία σου».

-    «Ε, ας της κάνουμε το χατίρι…», είπε γελώντας και έβγαλε ένα προφυλακτικό και με διέταξε να του το φορέσω με το στόμα μου.

Παλιά πούστρα εγώ, εκτέλεσα την επιθυμία του και στήθηκα σαν σκύλα στα τέσσερα. Τότε έφαγα τον πούτσο του μέσα μου. Στην αρχή έκανα ένα αχ αλλά τον ρούφηξα καλά από πίσω και πήρα να του κουνιέμαι για να τον καυλώσω περισσότερο.

-    «Υπέροχο πράγμα ο κώλος!», φώναξε εκείνος.

Άρχισε να με πηδάει βίαια ενώ εγώ έφτανα με το χέρι μου και του χάιδευα τρυφερά τα αρχίδια.

-    «Είσαι μεγάλη πούστρα!», έσκουξε ο γαμιάς μου και με κάρφωσε πιο δυνατά.

Τον έφαγα όλο μέσα. Βόγκηξα αλλά μου άρεσε. Σκεφτόμουν ότι εκτελούσα τη διαταγή της γυναίκας του κι αυτό με έκανε να καυλώνω περισσότερο. Με πήδαγε πολλή ώρα. Μετά βγήκε, με έβαλε ανάσκελα και με γάμησε ιεραποστολικά. Μετά με έστησε στο πλάι και μου σήκωσε ψηλά το ένα πόδι. Μπήκε πολύ πιο εύκολα μέσα μου. Νόμιζα πως μου ξεσκίζει το έντερο, αλλά το ευχαριστιόμουνα. Ο γαμιάς μου είχε απογειωθεί και τα αρχίδια του είχαν γίνει πέτρα.

Μετά από ώρα βγήκε από τη σούφρα μου, ξαναμπήκε, φωτογράφιζε την κωλάρα μου να το δείξει στην γυναίκα του αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο. Το κατάλαβα και πήρα θέση κάτω από τα αρχίδια του. Του έδωσα πέντε έξι γλειψιές ενώ εκείνος τράβαγε μαλακία και τα χύσια του έπεσαν μέσα στα μάτια μου, στα ρουθούνια μου στα χειλάκια μου. Έβραζαν από καύλα.

Έτσι ήρθε και με φίλησε. Γεύτηκα λίγο από τα χύσια του και μετά με πήγε στο μπάνιο και χαϊδευτήκαμε τρυφερά. Έπειτα πήρε μπροστά μου τη γυναίκα του τηλέφωνο και της είπε:

-    «Ευχαριστώ για το κωλαράκι που μου χάρισες σήμερα!»

-    «Παρακαλώ!», είπε εκείνη. «Happy birthday!!!»

(Copyright protected OW ref: 26434