Τον ρούφηξα στο γραφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εχτές είχα πολύ δουλειά στο γραφείο και αναγκαστικά έμεινα παραπάνω.
Είχαν φύγει όλοι και δούλευα μόνος όταν χτύπησε το κουδούνι. Νόμιζα ότι ήταν κάποιος συνάδελφος αλλά ήταν δύο σαραντάρηδες που πουλούσαν προσκλήσεις.

Πέρασαν μέσα και προσπάθησαν να μου πουλήσουν κάποιες από τις προσκλήσεις τους. Ενώ αρνιόμουν ο ένας (λίγο παχουλός και πολύ τριχωτός) ήρθε κοντά και μου λέει:

-    «Πάρε αγόρι μου προσκλήσεις…»

Και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ καύλωσα με την κίνηση αυτή και φάνηκε από το φούσκωμα στο παντελόνι. Αυτός το είδε και λέει στο φίλο του κλείνοντας το μάτι:

-    «Ο φίλος από εδώ μου φαίνεται λίγο καυλωμένος…»

Ήρθαν και οι δύο μπροστά μου και άρχισαν να τρίβουν τους πούτσους τους πάνω από το παντελόνι. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και τους χάιδευα τα καυλιά και με τα δύο μου χέρια.

Ξεκούμπωσαν τα παντελόνια τους και τους πέταξαν έξω. Ο ένας πούτσος ήταν κανονικός και κάπως χοντρός και μεγάλα μαλακά αρχίδια. Ο δεύτερος πούτσος όμως ήταν χοντρός και μεγάλος και με τρέλαινε όπως τον έβλεπα.

Αμέσως τον έβαλα στο στόμα και άρχισα να πιπιλάω το πουτσοκέφαλο. Ο άλλος ήρθε πλάγια και ακούμπησε τον πούτσο του στο μάγουλο μου και άρχισε να τον τρίβει. Άρχισα να τσιμπουκώνω τις ψωλές τους εναλλάξ και σε λίγο οι τύποι με τσιμπούκωναν και μου χάιδευαν το στήθος και τις ρώγες.

Είχα τέτοια καύλα που τσιμπούκωνα μαζί τις δύο ψωλές μέχρι που με χύσανε και με γέμισαν με χύσια στη μάπα.

Ντύθηκαν, κουμπώθηκαν και μου λένε:

-    «Σαν πελάτης είσαι χάλια αλλά τα τσιμπούκια σου ήταν φανταστικά! Θα ξαναπεράσουμε κάποια στιγμή...»

Μακάρι παιδιά...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")