Ψάχνοντας μαγιό στην Κρήτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Επιτέλους πραγματοποιήθηκε η φαντασίωση μου, η οποία ήταν να με πάρει κάποιος σε κατάστημα. Συνέβη πριν τον Δεκαπενταύγουστο που είχα πάει Κρήτη για διακοπές. Φτάνοντας ανακαλύπτω ότι είχα ξεχάσει το μαγιό μου. Ήταν μεσημέρι και τα μαγαζιά θα κλείνανε.

Περπατώντας στο δρόμο βλέπω ένα μαγαζί με είδη σπορ και μπαίνω μέσα. Φορούσα μια βερμούδα και ένα polo. Μέσα ήταν ένας εξηντάχρονος μουστακαλής, γεροδεμένος. Με κοίταξε πάνω κάτω και αισθάνθηκα το βλέμμα του να με γδύνει. Ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά μίλησε πρώτος.

-    «Τι χρειάζεσαι;», με ρώτησε καθώς με πλησίασε.

-    «Θα ήθελα ένα μαγιό…», του απάντησα λίγο αμήχανα.

-    «Έχω μόνο αθλητικά».

Μου κατέβασε διάφορα σχέδια.

-    «Δεν ξέρω εάν θα σου χωράνε…», είπε. «Σε βλέπω και λίγο γεματούλη από πίσω. Δεν πας να δοκιμάσεις εκεί πίσω;»

Μου έδειξε προς το πίσω μέρος του μαγαζιού.

-    «Εγώ θα κλειδώσω για να μην μπει άλλος πελάτης γιατί πρέπει να φύγω…», μου εξήγησε.

Καθώς πήγαινα να δοκιμάσω το μαγιό, αυτός είχε πάει και άκουσα να κλειδώνει την πόρτα. Σκέφτηκα να πάω να δοκιμάσω το μαγιό και να φύγω. Γδύθηκα από την μέση και κάτω και έβαλα το μαγιό. Όντως ήταν στενό και δυσκολεύτηκα να το ανεβάσω πάνω από τον κώλο μου.

-    «Πώς είναι;», άκουσα μια φωνή.

-    «Είναι λίγο μικρό…», του απάντησα.

-    «Έλα έξω να δεις στον καθρέφτη. Έλα, κι αν δεν είναι καλό θα σου δώσω κάτι άλλο…», μου είπε.  

Βγήκα και πήγα προς τον καθρέφτη. Το βλέμμα του είχε καρφωθεί στον κώλο μου που ήταν ο μισός έξω λόγω του ότι το μαγιό ήταν μικρό.

-    «Μισό λεπτό αγόρι μου…», είπε. «Έλα να το φτιάξουμε λίγο…»

Με πλησίασε και έπιασε το πίσω μέρος του μαγιό. Το τράβηξε πάνω απότομα και μπήκε μέσα στον κώλο μου. Αναστέναξα καθώς μπήκε το μαγιό ανάμεσα στον κώλο μου.

-    «Καλύτερα έτσι!», μου είπε. «Για κοίτα τι ωραίο κώλο σου φτιάχνει!»

Είχε ξεφύγει ο τύπος κι εγώ ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω. Είχα καυλώσει. Κοίταξα στον καθρέφτη το κώλο μου με το μαγιό τραβηγμένο μέσα… σαν γυναικείος κώλος, στρογγυλός και γεμάτος. Με πλησίασε και άρχισε να μου τον χαϊδεύει.

-    «Μην σε νοιάζει, δεν θα έρθει κανείς. Έχω κλειδώσει…», μου είπε.

Μου έβγαλε το polo και συνέχιζε να μου χαϊδεύει τον κώλο και να μου τσιμπάει τις ρώγες.

-    «Αγόρι μου, τι θα σου κάνω σήμερα…!»

Με έσπρωξε να γονατίσω και έβγαλε το παπάρι του 17cm σκληρό και καυλωμένο. Μου το έτριβε στο πρόσωπο.

-    «Ρούφα την καριόλα, πούστρα!»

Άνοιξα λίγο το στόμα μου και το έχωσε βαθιά στο στόμα μου. Τον έπιασα με ένα χέρι και άρχισα να ρουφάω πάνω κάτω στο καυλί του. Έπαιζα με την κεφάλι του με την γλώσσα μου. Μου πιάνει το κεφάλι με τα δυο χέρια και άρχισε να μου γαμάει το στόμα βαθιά μέσα. Συνέχισε να μου γαμάει το στόμα για αρκετή ώρα. Όλη την ώρα μούγκριζε.

-    «Ρούφα πουτάνα γιατί χρειάζομαι ώρα να φτιαχτώ!»

Με σήκωσε και με γύρισε στα τέσσερα. Μου κατέβασε απότομα το μαγιό και μου άνοιξε τον κώλο.

-    «Τι κωλάρα είναι αυτή! Απ’ την ώρα που μπήκες στο μαγαζί είδα ότι έχεις ιδανικό κώλο για πούτσο. Έχεις ξανά πάρει πούτσο στον κώλο;», με ρώτησε.

-    «Ναι…», απάντησα. «Μου αρέσει!»

-    «Τι σου αρέσει να σου κάνουν;»

-    «Μου αρέσει να μου γαμάνε τον κώλο...»

Έσπρωξε ένα δάχτυλο μέσα και άρχισε να το βάζει και να το βγάζει.

-    «Εδώ θα περάσεις καλά…!»» είπε καθώς με γαμούσε με το δάχτυλο και μου χαλάρωνε τον κώλο.

Έσκυψε κοντά στο κώλο μου και έφτυσε στην τρύπα μου. Αμέσως ακούμπησε το κεφάλι του στην τρύπα. Τον ένιωθα να με ανοίγει και να μπαίνει το κεφάλι μέσα. Πονούσα και του είπα να μπει σιγά - σιγά. Συνέχισε να σπρώχνει. Το έβαζε μέσα μέχρι να ακουμπήσουν τα αρχίδια του στον κώλο μου. Άρχισε να με γαμάει αργά - αργά και βαθιά. Αναστέναζα με κάθε σπρώξιμο.

-    «Σαν πουτάνα αναστενάζεις!», μου είπε και άρχιζε να με γαμάει δυνατά.

Σφυροκοπούσε τον κώλο μου δυνατά. Με κρατούσε από τους γοφούς καθώς με πηδούσε και κάθε τόσο μου έδινε κι ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο. Αισθανόμουνα τον κώλο μου να κοκκινίζει. Άθελα μου άρχισα να χύνω καθώς με γαμούσε. Αυτό τον τρέλανε.

-    «Χύνεις καριόλα όταν σε γαμάνε;»

Η τρύπα μου είχε χαλαρώσει και έμενε ανοιχτή καθώς με πηδούσε. Τον έβαζε μέσα βαθιά και τον έβγαζε όλο έξω και ξανά όλο μέσα. Αναστέναζα καθώς μπαινόβγαινε μέσα στην κωλάρα μου. Αισθάνθηκα τον πούτσα του να φουσκώνει μέσα μου και με μια κραυγή του φεύγουν τα καυτά χύσια μέσα μου. Έκαιγε η τρύπα μου από τα χύσια του.

Μου κράτησε τον κώλο ανοιχτό και άρχισαν να τρέχουν τα χύσια από την τρύπα μου. Τα μάζεψε με το χέρι του και τα χώνει μέσα στο στόμα μου. Του έγλειψα τα δάχτυλα…