Η πρώτη φορά με άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Λοιπόν, ήταν μεσημέρι και δεν είχα να κάνω κάτι στο σπίτι, ήμουνα και μόνος και είπα να μπω να κάνω λίγο chat. Μιλούσα με διάφορους για αρκετή ώρα, χωρίς να παίζει τίποτα το ιδιαίτερο ώσπου σε μια στιγμή μου μίλησε κάποιος Μιχάλης. Είπαμε τα γνωστά, όνομα περιοχή, κιλά, σεξουαλικές προτιμήσεις, που με χαρά κατάλαβα ότι ήταν ενεργητικός.

Πρέπει να σας πω ότι η πιο έντονη φαντασίωση μου είναι να κάνω έρωτα με αγόρι αλλά ποτέ δεν είχα την τόλμη να δοκιμάσω, και ειδικά τώρα στο τέλος μπορώ να πω μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Μιλώντας λοιπόν για αρκετή ώρα με τον Μιχάλη, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα σωστό επαγγελματία μετρημένο και πάνω από όλα ένα σοβαρό και εχέμυθο παιδί. Είπα λοιπόν, ή τώρα ή ποτέ, και έκλεισα ραντεβού κάπου στην Αθήνα κοντά στη δουλειά του.

Όντως μετά από λίγο ήρθε κι αυτός. Ήταν ένας αρκετά ωραίος άντρας, 1.80 περίπου, καλό σώμα, μελαχρινός και από ότι είδα αργότερα με πολλά πλούσια προσόντα. Μετά το αρχικό τρακ ένιωσα να καυλώνω παρά πολύ, πράγμα που νομίζω ότι το κατάλαβε και ο ίδιος, γιατί αμέσως μου πρότεινε να πάμε, αντί για καφέ που είχαμε πει από το τηλέφωνο, στο γραφείο του.

Εκεί λοιπόν αφού στην αρχή κουβεντιάζαμε περί ανέμων και υδάτων, πράγμα που με χαλάρωσε αρκετά. Του εκμυστηρεύτηκα ότι ήταν η πρώτη μου φορά που θα έκανα έρωτα σαν παθητικός. Συνεχίσαμε να λέμε διάφορα αλλά πάντα για το σεξ, ώσπου καθώς κοίταζα τη θέα από το παράθυρο, με καυλωμένη φωνή με έπιασε από τη μέση και κόλλησε τα χείλη του στο λαιμό μου. Περιττό να πω ότι ένιωθα μεγάλη καύλα και μου λέει:

-    «Μωρό μου, με έχεις ανάψει πάρα πολύ! Σε θέλω. Θέλω να σε δω γυμνό…»

Αργά - αργά λοιπόν άρχισε ένα ιδιότυπο στριπτίζ μεταξύ μας… ότι έβγαζε αυτός, έβγαζα κι εγώ ώσπου μείναμε γυμνοί και οι δυο. Τότε είδα να κρέμεται μισοσηκωμένη ανάμεσα στα πόδια του μια υπέροχη σε μέγεθος αλλά και σχήμα ψωλάρα γύρω στους 17 πόντους.

-    «Μμμμμμ… Έλα καύλα μου…», μου λέει. Έλα να γευτείς αυτό το καυλί…»

Άρχισα να τα βάζω στο στόμα μου και να το γλείφω, πρώτα στο κεφάλι κυκλικά. Από αυτό και μόνο άρχισε να βογκάει…

-    «Μμμμμ… Ναι! Έλα καύλα μου… Ρούφα τον. Όλοοοοοοοοοοοοο! Μέσααααα!»

Αφού είδα ότι του άρεσε άρχισα να τρομπάρω κανονικά με το στόμα και να χώνω το καυλί του μέχρι μέσα βαθιά στο στόμα μου. Περιττό να πω να πω ότι νιώθοντας το να γίνεται σκληρό άναψα κι εγώ παρά πολύ, είχε γίνει τεράστιο! Αυτός βλέποντας ότι έχω καυλώσει άρχισε με το ένα χέρι να μου χαϊδεύει τον κώλο και με το άλλο να σαλιώνει και να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου. Μμμμμ… Τι καύλα που αισθανόμουν! Βόγκαγα…

-    «Ναι μωρό μου…», έλεγα. «Συνέχισεεεεεεεεεεεεε! Έλα καυλιάρηηηηη! Βάλ’ το όλο μέσα στην παρθένα κωλότρυπα μου!»

Μετά από λίγα σπρωξίματα όντως κατάλαβα ότι είχα χαλαρώσει. Τον βλέπω να σηκώνεται και να κάθετε σε μια καρέκλα.

-    «Έλα μωρό μου…», μου λέει. «Κάτσε τώρα πάνω στο καυλί μου σιγά - σιγά. Σαν παρθένος πρέπει να έχεις εσύ τον έλεγχο…»

Επιτέλους ήρθε η ώρα να γαμηθώ! Χωρίς πια κανένα ενδοιασμό έκατσα σιγά - σιγά πάνω στο τεράστιο καυλί του. Αρχικά ακούμπησα την κωλοτρυπίδα μου… Μμμμ…. πόνος και καύλα μαζί. Ένα υπέροχο συναίσθημα που με την ώρα ο πόνος άρχισε να υποχωρεί. Το καυλί του σιγά αλλά σταθερά έμπαινε στα βάθη του κώλου μου. Και…. Ναι! Επιτέλους μπήκε μέσα ολόκληρο μετά από αρκετή προσπάθεια που σίγουρα άξιζε τον πόνο μέχρι τώρα.

Άρχισα τώρα πλέον να κουνιέμαι γρήγορα πάνω - κάτω. Το καυλί του έσκιζε την αρκετά χαλαρή πλέον κωλοτρυπίδα μου. Ο δε Μιχάλης είχε έρθει σε μια φάση παροξυσμού. Δεν ήξερε τι έκανε, τι έλεγε… απλά με είχε πιάσει από τη μέση και μου έδινε κι αυτός ρυθμό πάνω - κάτω φωνάζοντας:

-    «Μμμμμμ… Ναι!!! Έλα ρε καυλιάρη μου!!! Έχω πιάσει πάτο! Μμμμμμμμμ… Τι καύλα είναι αυτή ρε πούστη μου!!!»

Ήταν τρομερή η καύλα που ένιωθα. Μη ξέροντας τι άλλο να κάνω ταυτόχρονα με το κούνημα, πάνω - κάτω στο καυλί του, άρχισα να παίζω και το δικό μου καυλί το οποίο είχε γίνει σκληρό σαν πέτρα με ένα πουτσοκέφαλο κατακόκκινο έτοιμο να χύσει.

-    «Έλα…», του λέω. «Θέλω να χύσουμε μαζί…»

-    «Ναι!», μου λέει. «Κοντεύω, πάμε…»

Και αρχίζω ένα γρήγορο κούνημα… πραγματικό ξέσκισμα! Ναι, έπαιρνα πλέον άνετα αυτή την ψωλάρα άνετα μέσα μου.

-    «Έλα μωρό μου…», του λέω. «Χύσε όπως εγώ. Έλαααααααααααα…!!!»

Και καθώς έχυνα επάνω στο στήθος του τον ακούω να φωνάζει:

-    «Ναι!!! Χύνωωωωω!!!»

Ένιωθα από την κωλοτρυπίδα μου τις συσπάσεις του πούτσου του. Μμμμμμμμ… Ναι! Τέλειο ήταν! Κουρασμένοι αγκαλιάσαμε ο ένας το άλλον και χαϊδευόμασταν για κάμποση ώρα.

Αυτή ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη εμπειρία με αγόρι. Μιχάλη να ‘σαι καλά που μου έδειξες κι άλλες πτυχές του έρωτα που δεν ήξερα. Ελπίζω να πέρασες κι εσύ καλά. Θα ήθελα παρά πολύ να το επαναλάβουμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")