Πρώτη πίπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο φίλοι αρχίζουν τις ερωτικές τους εξερευνήσεις παρέα με πορνό περιοδικά. Όμως στην πορεία η καύλα τους μεγαλώνει και δεν άργησαν να παίζουν μεταξύ τους...

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Άκη. Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ είναι λίγο παλιά. Το 1993 ήμουν σε ένα νησί, δεν λέω ποιο είναι για ευνόητους λόγους. Λοιπόν το σχολείο που πήγαινα ήταν στην περιοχή μου, στην πρωτεύουσα του νησιού. Εκεί μέναμε τα μισά παιδιά της τάξης μου αλλά με έναν συμμαθητή μου, ας τον πούμε για τις ανάγκες της ιστορίας Γιάννη. Λοιπόν με τον Γιάννη μέναμε σχεδόν κοντά. Μια μέρα ενώ ήμασταν κάπου έξω, μιλούσαμε και για τις πούτσες μας. Κάθε τόσο τραβούσαμε μαλακία και ο Γιάννης με ρωτάει τι περιοδικά (τσόντες) έχω. Εγώ του απαντώ ότι δεν έχω καθόλου και όλο απορία με ρωτάει:

-    «Καλά όταν θες να τραβήξεις μαλακία και δεν σου είναι σηκωμένη, τι κάνεις;»

-    «Απλώς τον χαϊδεύω…», του λέω τότε εγώ.

Τότε μου λέει να μου φέρει κάποιες να έχω. Ανεβαίνω σπίτι. Ήμουν μόνος, οι δικοί μου ήταν στο εξοχικό. Σε λίγο έρχεται και ο Γιάννης με μια αγκαλιά πορνό-περιοδικά. Τα χαζέψαμε για λίγο αλλά εγώ από μέσα μου ήθελα ο Γιάννης να τον βγάλει έξω για να τον δω. Μου άρεσε πολύ. Ήταν γύρω στο 1.78, μελαχρινός και ελαφρά γυμνασμένος.

Μια μέρα στο σχολείο μου λέει ότι πήρε κάποιες ταινίες πορνό και αν θέλω να έρθει σπίτι μου για να τις δούμε. Γύρω στο μεσημεράκι ήρθε με δυο - τρεις τσόντες. Τις βάζουμε στο βίντεο και αρχίσαμε να κοιτάμε. Κάποια στιγμή ο Γιάννης, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και από μέσα πετιέται ένα καυλί γύρω στους 21 πόντους χοντρό και γεμάτο φλέβες και άρχισε να τραβάει μαλακία. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του.

Κάποια στιγμή την βγάζω κι εγώ και αρχίζω να την παίζω. Ο Γιάννης άρχισε να ανασαίνει όλο και πιο βαριά και σε κάποια στιγμή να αρχίσει να χύνει. Τα χύσια του γέμισαν όλο τον καναπέ. Μέχρι και σε μένα πετάχτηκαν που καθόμουν στην πολυθρόνα! Σηκώνεται και μου λέει:

-    «Συγγνώμη ρε φίλε αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ…»

-    «Δεν πειράζει…», του λέω και γέλασα.

-    «Φέρε κάτι να τα σκουπίσω…»

-    «Άστα, θα καθαρίσω εγώ», του απαντώ.

Έφυγε και μου άφησε τις ταινίες για την άλλη μέρα. Εγώ μόλις έφυγε, βάζω μια στο βίντεο και φανταζόμουν ότι ρούφαγα την πούτσα του Γιάννη και μετά έγλειψα τα χύσια του από τον καναπέ. Αυτό γινόταν για αρκετό καιρό. Επειδή ήμασταν λίγο αδύνατοι στα μαθηματικά, εγώ έκανα κάποια ιδιαίτερα. Μου πρότεινε μια γνωστή των δικών μου να έρθει στο σπίτι ένα παλικάρι που υπηρετούσε ως δόκιμος και ήταν απόφοιτος καθηγητής μαθηματικών.

Την άλλη μέρα έρχεται αλλά εγώ περίμενα να δω κάποιον ψηλό και όμορφο παιδαρά ενώ ήρθε ένας χάλιας. Κάναμε μια δυο φορές μάθημα και μια μέρα έρχεται και μου λέει ότι φεύγει με μετάθεση αλλά να μην ανησυχώ, υπάρχει ένας άλλος φαντάρος που του ζήτησε να τον αντικαταστήσει και δέχτηκε. Την επόμενη μέρα με καλεί στο τηλέφωνο και μου λέει:

-    «Στις τρεις θα είμαι στη Χώρα».

Πήγα στην πλατεία που δώσαμε ραντεβού και τι βλέπω; Έναν φαντάρο ντυμένο με στρατιωτικά, γύρω στο 1.85, γυμνασμένο, μελαχρινό, το όνομα του Δημήτρης. Πάμε σπίτι και ενώ τον συστήνω στους δικούς μου, πάμε στο δωμάτιο μου. Εγώ είχα τρελαθεί. Κάτω από την παραλλαγή φούσκωνε ένα τεράστιο παλούκι. Τα ματια μου δεν έφευγαν από πάνω του ώσπου με ρωτάει γελώντας:

-    «Πού κοιτάζεις;»

-    «Πουθενά…», του λέω κατακόκκινος εγώ.

-    «Αφού κοιτάς την πούτσα μου. Σ’ αρέσει;»

-    «Ναι…», του λέω δειλά.

-    «Θες να στον δείξω;», με ρωτάει.

-    «Ναι αλλά περίμενε να φύγουν οι γονείς μου…», του λέω.

Μόλις έφυγαν, σηκώνεται όρθιος και τον πετάει έξω. Ήταν ξεκαύλωτος αλλά γύρω στους 17 πόντους και χοντρός.

-    «Θες να τον ρουφήξεις;», με ρωτάει.

Εγώ του λέω ότι δεν έχω ξανακάνει πίπα και μου τον δίνει σιγά - σιγά. Αρχικά τον παίρνω στην χούφτα μου και τον παίζω. Ύστερα μου τον βάζει στο στόμα και άρχισε να με γαμάει στο στόμα. Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω καθώς καύλωνε. Όταν του σηκώθηκε ήταν ακριβώς 22 πόντους.

-    «Τώρα κάνε εσύ παιχνίδι. Ρούφα την σιγά - σιγά…», μου λέει.

Άρχισα σιγά - σιγά την πίπα, την πρώτη μου πίπα. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Θες να σε γαμήσω εγώ;»

Εκεί τα έχασα. Με σηκώνει από τα γόνατα και μου λέει να κατεβάσω το παντελόνι και με βάζει στα τέσσερα.

-    «Αφού δεν έχεις βαζελίνη θα στην βάλω έτσι. Θα το αντέξεις;», με ρωτάει.

-    «Ναι…», του λέω, μη ξέροντας τι με περιμένει.

Ευτυχώς είχε μαζί του καπότες. Φοράει μια καπότα και έρχεται πίσω μου, μου δίνει δυο τρία χαστουκάκια στα κωλομέρια και άρχισε να ακουμπάει την πούτσα του πάνω στην παρθένα τρυπούλα μου. Ένιωσα ένα καυτό παλούκι να προσπαθεί να μου παραβιάσει την πίσω πόρτα. Μπήκε με δυσκολία ενώ βογκούσα σαν πουτάνα. Όταν μπήκε μέσα ολόκληρος τον βγάζει για λίγο και μου τον καρφώνει απότομα όπου και άρχισε να με πηδάει αλύπητα για κανένα τέταρτο. Εγώ συνέχισα να πονάω κι αυτός μου έλεγε:

-    «Ηρέμησε… Την άλλη φορά θα είναι καλύτερα».

Κάποια στιγμή την βγάζει, πετάει και την καπότα, με βάζει ξανά στα γόνατα και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Με πλημμύρισε ένα καυτό ποταμάκι από χύσια και μου προστάζει να τα πιω όλα. Ύστερα μου λέει να του γλείψω την πούτσα από τα χύσια και να την καθαρίσω καλά. Ντύθηκε και φεύγοντας μου λέει:

-    «Αύριο πάλι θα σε γαμήσω».

Αφότου έφυγε εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Γιάννη γυμνό και να μου λέει:

-    «Ρε πούστρα, γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό;»

Εγώ χωρίς να χάσω χρόνο, γονατίζω και άρχισα το τσιμπούκι. Όταν τελείωσε, του ζητάω να μην το πει σε κανέναν. Αυτός μου λέει:

-    «Εντάξει, αλλά όποτε γουστάρω θα σε γαμάω».

Την άλλη μέρα όταν ήρθε πάλι το φανταράκι ήρθε κι αυτός και με γαμούσαν και οι δυο για κανένα δίμηνο. Ύστερα ο φαντάρος έφυγε, αφού είχε απολυθεί, δίνοντας μου την διεύθυνση του στην Αθήνα. Όταν τελειώσαμε το Λύκειο με τον Γιάννη χαθήκαμε. Αυτός πήγε ΕΠΥ στο στρατό κι εγώ παρουσιάστηκα φαντάρος. Αυτός μετά παντρεύτηκε και ψιλό-έγινε χάλιας, όχι και πολύ, λίγο κοιλίτσα, οπότε βλεπόμαστε αραιά και που. Γελάει και μου κλείνει το μάτι.

Στον στρατό εκεί ξεκίνησα δεύτερο γύρο με πίπες ειδικά με έναν Σερραίο και έναν Βολιώτη. Με είχαν ξεσκίσει. Όταν απολύθηκα παρουσιάστηκα κι εγώ ΕΠΥ. Σε μια μετάθεση μου σε μια πόλη της Στερεάς Ελλάδας, συναντήθηκα στο ίδιο στρατόπεδο με τον φαντάρο που πρωτογαμήθηκα. Είχε ξαναδώσει πανελλαδικές και είχε περάσει ΣΜΥ. Ήταν γύρω στα 35 και πιο ωραίος… ε, και καταλαβαίνετε τι γίνεται έως και τώρα που σας γράφω.

Έχω παντρευτεί, έχω δυο παιδιά, ξεσκίζω καλά την γυναίκα μου αλλά όποτε βρω πούτσο...

(Copyright protected OW ref: 22887)