Γαμήσια στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Μέσα στο ντους του γυμναστηρίου. Εκεί έγιναν όλα. Εκεί ο νεαρός φίλος μας έγινε η πουτάνα του τεράστιου σε όγκο γυμναστή. Λέτε να μην του άρεσε;


Η ιστορία:

Η κουρτίνα από το ντους άνοιξε ξαφνικά και τότε είδα τον Γιάννη, τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου να με κοιτά με μάτια που πετούσαν φλόγες. Ήταν ολόγυμνος και όσο και αν αιφνιδιάστηκα δεν μπόρεσα παρά να ρίξω τα μάτια μου επάνω στο καλογραμμωμένο του ογκώδες κορμί, τους τεράστιους μύες, το τριχωτό του στήθος και φυσικά εκεί, ανάμεσα στα γυμνασμένα του μπούτια το τεράστιο καυλί του που μισόσκληρο παλλόταν.

Εγώ είχα μπει πριν πέντε λεπτά κάτω από το καυτό νερό που έπεφτε πάνω στο μικροκαμωμένο μου κάτασπρο άτριχο κορμάκι με το πεταχτό κωλαράκι που μάλλον παρέπεμπε σε κορίτσι παρά σε αγόρι είκοσι χρονών που ήμουν εγώ. Από την ντροπή μου είχα καλυφθεί αλλά ο Γιάννης δεν πτοήθηκε και μπήκε κι αυτός μέσα. Το γυμναστήριο ήταν τελείως έρημο και εκείνος είχε κλειδώσει. Το ήξερα γιατί το είχε ξανακάνει. Πριν δυο μέρες ακριβώς όταν είχα ξεμείνει στις 09:00 το βράδυ και τον ρώτησα αν προλάβαινα να κάνω ντους. Εκείνος είπε ναι και μετά από λίγο έγινε το ίδιο σκηνικό που συνέβαινε και τώρα.

Μπήκε ολόγυμνος μέσα στο ντους. Εγώ τρόμαξα. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου με είχε αγκαλιάσει και με φίλησε με τα τεράστια σαρκώδη του χείλη ρουφώντας τα δικά μου. Ήμασταν αγκαλιασμένοι και το χέρι του ταξίδευε επάνω στο κωλαράκι μου που το χούφτωσε και το μάλαξε δυνατά. Το τεραστίων διαστάσεων καυλί του πίεζε την κοιλιά μου και με το που το είδα τρόμαξα.

-    «Μη φοβάσαι, γονάτισε και πάρ’ το στο στόμα…», είπε.

Με τα δυνατά του χέρια με έστησε στα γόνατα και έφερε το τεράστιο καυτό κομμάτι σάρκας μπροστά στα χείλη μου.

-    «Ρούφα το ξεκωλάκι που κάνεις και τον δύσκολο…», είπε πιο επιτακτικά και υπάκουσα.

Ακόμα θυμάμαι με καύλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που μου δημιούργησε το καυτό του καυλί που όργωσε το στοματάκι μου μπουκώνοντάς με. Μάταια προσπαθούσα να το πάρω στο στόμα μιας και μετά βίας έφτανε στη μέση. Ο Γιάννης με ένα δυο πουτσοσκάμπιλα με «τιμώρησε» που δεν είχα εξασκηθεί καλά να τον ρουφάω και στο τέλος έχυσε μέσα μου υποχρεώνοντάς με να πιω το αλμυρό του σπέρμα.

-    «Τα τσιμπούκια σου θέλουν βελτίωση. Μην φοβάσαι όμως, εδώ θα είμαι να σε «προπονήσω». Θα σε κάνω την πρώτη ψωλαρπάχτρα. Αρκεί να μου έρχεσαι εδώ τέτοια ώρα».

Εγώ δεν μίλησα μιας και ντρεπόμουν που είχε χύσει ένας άντρας στο στόμα μου και είχα γίνει κατακόκκινος.

-    «Την επόμενη φορά, σειρά έχει ο κωλαράκος σου...», υποσχέθηκε γελώντας με σαδισμό.

Η επόμενη φορά είχε ήδη φτάσει αυτή τη στιγμή. Πήγα επίτηδες αργά στο γυμναστήριό του και εκείνος με κοίταγε με χυδαίο και πρόστυχο τρόπο. Τώρα, για ακόμα μια φορά, είχαμε ανταμωθεί κάτω από την ντουζιέρα.

-    «Έχουμε αφήσει στη μέση το ξεκώλιασμα σου…», είπε και με χούφτωσε στο κωλαράκι ενώ με φιλούσε με πάθος. «Τέτοιο κωλαράκι δεν έχουν ούτε τα τσουλάκια που γαμάω εδώ κάθε μέρα. Θα σε ξεσκίσω σήμερα!», είπε και με μάλαζε δυνατά.

Το σαλιωμένο του δάχτυλο χώθηκε μέσα στην τρυπούλα μου και τα μάτια του γυάλισαν όταν είδε ότι ήμουν παρθένος και στενός.

-    «Πουστράκι, σήμερα θα σε ακούσει το τετράγωνο!», είπε και με κωλοδαχτύλιαζε με δύναμη.

-    «Σε παρακαλώ, είμαι παρθένος...», είπα δειλά και τότε έφαγα ένα καλό σκαμπίλι.

-    «Οι πουτάνες δεν μιλάνε και δεν λένε πως θα τις γαμήσουν. Κι εσύ αυτό είσαι, ένα αρσενικό πουτανάκι που διψάει για ψωλή στον κώλο και στο στόμα!»

-    «Μάλιστα…», είπα και έπιασα το μάγουλό μου.

Ο Γιάννης με δύναμη μου έστριψε το χέρι και με έβγαλε από το ντους. Με βία με έγειρε στον πάγκο χωρίς να μου αφήσει το χέρι και συνέχισε να με κωλοδαχτυλιάζει έτσι στημένος που ήμουν.

-    «Καριόλα, τόλμησες και είπες πως θα σε γαμήσω; Όπως θέλω θα σε γαμήσω! Θα σου ανοίξω τον κώλο κι εσύ θα έρχεσαι κάθε μέρα όπως τώρα να σε ταΐζω χύσια στις τρύπες!»

Έκλαιγα αλλά τούρλωνα και το κωλαράκι μου να ευχαριστηθώ το κωλοδάχτυλο που μου έβαζε με τα δυο δάχτυλα πλέον και με πολύ σάλιο. Έφτυσε καλά και το τεράστιο ερεθισμένο του καυλί που παλλόταν και έψαχνε την τρυπούλα μου.

-    «Φτάνει τόσο σάλιο. Να το νιώσεις κιόλας!», είπε και ακούμπησε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στη ροδαλή μου τρυπούλα. «Τουρλώσου και μην αντιστέκεσαι. Θα πονέσεις αλλά όλες οι πουτάνες πονάνε στην αρχή και μετά τους αρέσει».

Άρχισε να πιέζει και να μου το χώνει στο κωλί που άρχισε να τσούζει αφόρητα. Πάσχιζα να ξεφύγω αλλά ο Γιάννης ήταν τόσο δυνατός που με είχε ακινητοποιήσει και κάθε προσπάθειά μου τον ερέθιζε όλο και πιο πολύ.

-    «Πονάς πουστράκι; Πονάει η σούφρα σου από την ψωλάρα; Αυτή θα είναι η ζωή σου από εδώ και πέρα. Αν το δοκιμάσεις δεν το ξεχνάς. Όλο το καυλί μου στον κώλο σου θα σκέφτεσαι».

Με έβριζε και μα μια κίνηση με κάρφωσε κάνοντάς με να ουρλιάξω και να βάλω τα κλάματα. Με είχε ξεσκίσει και ο κώλος μου είχε οργωθεί από την ψωλάρα του. Με γάμαγε βαθιά και βίαια, πότε με αργές ψωλιές να αισθάνομαι κάθε χιλιοστό του πούτσου του και πότε με δυνατές που έπιαναν πάτο και χτύπαγαν τα αρχίδια του στα δικά μου. Το γαμήσι αυτό συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά και πλέον είχα εξαντληθεί να κλαίω. Καθόμουν υπομονετικά, με το κωλαράκι τουρλωτό όπως οι πουτάνες και περίμενα να χύσει ο γαμιάς μου στον κώλο μου το καυτό του φορτίο.

Όταν έχυσε και βγήκε από μέσα μου συνειδητοποίησα το μέγεθος της πούτσας του μιας και η κωλοτρυπίδα μου έχασκε ξεσκισμένη και ανοιχτή από το βιασμό που είχε υποστεί.

-    «Ωραίο το κωλαράκι σου. Θα στο γαμάω κάθε μέρα!», είπε γελώντας και μπήκε στο ντους.

Από τότε κάθε μέρα το βραδάκι έμενα πίσω και ξεκαύλωνε μέσα στις τρυπούλες μου. Είχα γίνει η πουτάνα του.

(Copyright protected OW ref: 20392)