Το μαύρισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι τρεις φίλοι από το Γιοχάνεσμπουργκ του περιποιήθηκαν την τρύπα ανάλογα με τη φήμη που έχουν για τα προσόντα τους.


Η ιστορία:

Είμαι 21 χρονών και εδώ και πολύ καιρό έχω πάθει μια εμμονή με τους μαύρους. Γενικά πάντως είμαι straight ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Όπως και να χει όμως, την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν σε ένα νησί το οποίο δεν σας αποκαλύπτω, βρέθηκα σε μια παραλία με έναν φίλο ο οποίος μένει εδώ και χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής. Ο φίλος μου ο Μιχάλης λοιπόν είχε έρθει με τρεις συμφοιτητές του οι οποίοι ήταν μαύροι και μπορώ να πω αρκετά γυμνασμένοι. Έτσι εκείνο το πρωί μου μίλησε για τους φίλους του που ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα μαζί του και φυσικά μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον. Του είπα αμέσως να φέρει και τα παιδιά να γνωριστούμε, να βγούμε και οι πέντε για κανένα ποτάκι ή κάτι τέτοιο.

Έτσι και έγινε. Το ίδιο βράδυ βγήκαμε, τα είπαμε, γνωριστήκαμε και εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά ο Μιχάλης μου λέει ιδιαιτέρως ότι πρέπει να φύγει για Αθήνα γιατί κάτι έγινε με την μητέρα του που έμενε εκεί. Φυσικά του είπα πως δεν θα αφήσω τους φίλους του μόνους στο νησί γιατί δεν ήξεραν καν την γλώσσα.

Με τα πολλά και με τα λίγα αφού έφυγε άρον, άρον τους είπα να ‘ρθουν στο δωμάτιο που νοίκιαζα να μην είναι και μόνοι τους. Αυτοί φυσικά και δέχτηκαν. Φτάνοντας στο δωμάτιο τους έδειξα να κάτσουν στον καναπέ που είχε γιατί αγγλικά δεν ξέρω και πολύ καλάΆνοιξαν την τηλεόραση και στο dvd που είχα φέρει από το σπίτι μου άρχισε να παίζει μια τσόντα με κάτι μαύρους που γαμούσαν μια λευκή τύπισσα. Αυτοί άρχισαν να γελάνε και μόλις γύρισα στο σαλόνι άρχισα να γελώ κι εγώ μαζί τους. Εκεί τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν όταν κάνοντας πως πάω να κάτσω ανάμεσα τους στον καναπέ, έκατσα πάνω στον έναν.

Ε…!!! Από τα βλέμματα, απ’ τα’ αγγίγματα κι απ’ αυτό που έγινε, δεν άργησε να ξεκινήσει μια μάχη μεταξύ ενός λευκού παρθένου και τριών μαύρων θηρίων. Τους κατέβασα αμέσως τα παντελόνια και τρία τέρατα βγήκαν μπροστά στα μούτρα μου. Άρχισα να τους πιπώνω πολύ γρήγορα κι έτσι καυλώσανε. Ο πιο μικοτσούτσουνος τον είχε περίπου 24-25 εκατοστά. Εκεί που τους πίπωνα με πιάνει ο ένας και με γυρνά στον καναπέ στα τέσσερα και αρχίζουν να με βαράνε σφαλιάρες στον λευκό μου κώλο. Γελούσαν και με χτυπούσαν σφαλιάρες και αυτό τους καύλωνε όλο και περισσότερο.

Είχαν περάσει περίπου τριάντα λεπτά και ήταν όλα σχετικά ήρεμα, μέχρι που έρχεται χωρίς προειδοποίηση ο ένας και μου τον καρφώνει απότομα στον κώλο. Πέθανα απ’ τον πόνο και ούρλιαξα, αλλά αυτό τον άναψε προφανώς ακόμα παραπάνω. Ο άλλος με μπούκωσε με τον φίλο του στον στόμα και τώρα είχα δύο πουτσάρες στο στόμα μου και μια ακόμα στον κώλο. Πήγαμε έτσι για δέκα λεπτά κι εγώ ένιωθα έναν πόνο στη κοιλιά μου τον οποίο δεν μπορούσα να εκφράσω με φωνή γιατί ήμουν μπουκωμένος. Μετά ο ένας έκατσε στον καναπέ κι εγώ πάνω του και όπως με γύρισε και τον είχα πρόσωπο με πρόσωπο, ήρθε ο άλλος από πίσω και λες και δεν μου έφτανε η μια μαύρη πούτσα μες στον κώλο μου, την κάρφωσε κι ο άλλος. Όπως σας είπα ήμουν παρθένος από τον κώλο, ή μάλλον παρθένα.

Πιάσανε ρυθμό και τώρα μπαινόβγαιναν άνετα και οι δυο ταυτόχρονα όσο ο άλλος συνέχιζε να μου προσφέρει το καυλί του στο στόμα μου. Ένιωθα τόσο πουτάνα. Σαν σκλάβα λευκή. Μετά άλλαξαν θέσεις στην ίδια πάντα στάση και έγινε δυνατότερο. Με πήγαιναν έτσι για περίπου μια ώρα και ξαφνικά ακούω ταυτόχρονα τους δυο μαύρους που μου έσκιζαν την ολόλευκη κωλάρα μου να βγάζουν μια κραυγή και πάρα πολύ σπέρμα να κατακλύζει την κωλότρυπα μου. Μετά με έβαλαν στο πάτωμα, με το κεφάλι κάτω στο πάτωμα και με την πλάτη μου όρθια. Έτσι ήρθε και ο τρίτος γαμιάς μου και γαμούσε την τρύπα, η οποία πλέον ευχόμουν να είχε αυτήν και τις άλλες δυο μαύρες ψωλές ταυτόχρονα μέσα της, και έχυσε κι αυτός μέσα μου.

Φέρανε ένα ποτήρι από την κουζίνα και εκεί έβαλα όλα τα σπέρματα τους που έκαναν βόλτες στον κώλο μου ως τότε και με έβαλαν να τα πιω. Ένιωθα τόσο πόρνη αλλά και τόση καύλα ταυτόχρονα. Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά το ολιγόλεπτο διάλειμμα για ένα μπανάκι έγινε αυτό που ευχήθηκα προηγουμένως. Ο ένας από τους τρεις αράπηδες γαμιάδες μου με ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω του και έχωσε το καυλί του μέσα μου. Όλα ωραία μέχρι εδώ. Έπειτα ήρθε ο δεύτερος από πίσω μου και μου το κάρφωσε δυνατά δίνοντας μου σφαλιάρες, και εκεί που νόμιζα ότι θα έχω κάτι στο στόμα μου να μη φωνάζω, νιώθω και τον τρίτο να ξαπλώνει πάνω μου και να μπαίνει κ αυτός μέσα μου.

Τρελάθηκα από τον πόνο. Φώναζα και άρχισα να κλαίω σαν γαμημένη πόρνη σκλάβα. Με φτύνανε και με γαμούσανε και οι τρεις πλέον ταυτόχρονα κι εμένα παρά τον αφόρητο πόνο μου άρεσε αφάνταστα. Με γαμούσανε έτσι για μισή ώρα περίπου μέχρι που με χύσανε ξανά μες στο στόμα μου, κρατώντας μου τη μύτη για να τα καταπιώ.

Όταν τέλειωσε το γαμήσι, η τρύπα μου εκτός από υγρά και σπέρματα έβγαζε και αίμα. Μου την είχαν ξεχειλώσει. Δεν ντυθήκαν και δεν έφυγαν... Έκατσαν εκεί στο σπίτι και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί με εμένα ανάμεσα στα καυλιά τους. Αυτό συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα μέχρι να γυρίσει ο Μιχάλης και μέχρι να φύγουν δεν έμεινε παραπονεμένος και ο Μιχάλης.

(Copyright protected OW ref: 22594)