Αφεντικό και γαμιάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Δύσκολα τα φοιτητικά χρόνια και το μεροκάματο απαραίτητο για το φίλο μας. Ακόμα περισσότερο όταν το αφεντικό είναι ένας διεστραμμένος εκβιαστής γαμιάς.

Η ιστορία:

- Έλα πουστράκι, μην μου κάνεις τη δύσκολη

είπε ο γυμνός άντρας και με έπιασε από το σβέρκο πιέζοντάς μου το κεφάλι προς τα κάτω. Γονάτισα μπροστά του και εκείνος χωρίς να με αφήσει, κάθισε αναπαυτικά στο πάγκο έχοντας εμένα γονατιστό μπροστά του.

- Έλα, βλέπεις πόσο με έχεις καυλώσει; ρούφα!

είπε επιτακτικά ενώ τα χείλη μου ήταν πλέον σε απόσταση αναπνοής από το τεράστιο ορθωμένο του καυλί που παλλόταν μπροστά στα χείλη μου. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ άλλο και άνοιξα στο στοματάκι μου ενώ το πουτσοκέφαλό του άγγιξε τα χειλάκια μου δροσίζοντάς τα με το προσπερματικό υγρό που είχε κάνει την εμφάνισή του στη κορυφή. Ήταν αλμυρό και γευστικό ενώ η μυρωδιά του πέους του ανακατεμένη με ιδρώτα και βαρβατίλα με είχε καυλώσει. Το ρούφηξα αργά, αργά ενώ γέμισα το στόμα μου με το ζεστό καυλί, άκουσα τον γαμιά μου να βογκάει και να πιέζει το κεφάλι μου.

- Τι στόμα είναι αυτό πουστράκι μου, γαμιόλα, ψωλαρπάχτρα, ρουφά τον πούτσο έτσι καλά, καλά... έλεγε και βόγκαγε.

Εγώ ρούφαγα και πίπωνα όπως πια είχα συνηθίσει εδώ και μια εβδομάδα. Κάθε μέρα ο Δημήτρης, το αφεντικό μου, ένας γεροδεμένος 40άρης με τριχωτό καλογυμνασμένο κορμί και ένα τεράστιο καυλί, με τράβαγε στην αποθήκη και αφού ξεγυμνωνόταν μπροστά μου, με ανάγκαζε να του κάνω τσιμπούκι, σαν μια έξτρα ανταμοιβή που με κράταγε στη δουλειά όπως συνήθιζε να λέει. Εγώ τότε ήμουν μόλις 20 χρονών φοιτητής και χρειαζόμουν την δουλειά προκειμένου να συνεχίσω να σπουδάζω. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στην αποθήκη εισαγωγών που διατηρούσε ο Δημήτρης με στρίμωξε μέσα στο δωματιάκι και μου έδειξε τι θα έπρεπε να κάνω. Εγώ, ήμουν θηλυπρεπές αγοράκι και μάλιστα δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε η όλη φάση μιας και είχα ξαναπάρει πίπα από ένα γείτονα μου αλλά μέχρι εκεί. Ίσως αυτό να είχε καταλάβει και να με είχε εξαναγκάσει να τον πιπώσω. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που γέμισε χύσια το στόμα μου και ενώ δυσκολευόμουν να καταπιώ μου είχε μιλήσει υποτιμητικά.

- Πρέπει να προπονηθείς πουστράκι να παίρνεις καλύτερες πίπες αλλιώς δεν θα μείνεις για πολύ.

Στην αποθήκη εργαζόταν άλλη μια κοπέλα στο λογιστήριο, η Φαίη, μια ξανθιά γεματούλα γύρω στα 35 με τεράστια βυζιά που και αυτή την έπαιρνε ο Δημήτρης στο μικρό δωματιάκι. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που πέρασα από έξω και την άκουσα να τον ικετεύει να μην την γαμήσει από τον κώλο.

- Στήσου μωρή ξεκωλιάρα και τέντωσε την κωλάρα σου, της φώναζε ο Δημήτρης και ξέρω ότι στο τέλος την πήδηξε.

Ήταν ένας διεστραμμένος και ούτε η Φαίη ούτε εγώ μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς μιας και χρειαζόμασταν τη δουλειά, ενώ ο Δημήτρης πλήρωνε καλά λεφτά. Η διαφορά ήταν ότι εμένα μου άρεσε πλέον αυτή η τελετουργία, κάθε μέρα μέσα στο δωματιάκι να μου το δίνει στο στόμα ενώ της Φαίης όχι.

Μια μέρα η Φαίη βγήκε έξαλλη από το δωμάτιο με τα μάτια κατακόκκινα και κλαμένα. Προσπαθούσε να φορέσει καλά το παντελόνι της και με γοργά βήματα ανέβηκε τα σκαλιά του λογιστηρίου, πήρε τα πράγματά της και έφυγε.

- Να σηκωθείς να φύγεις μωρή ξεκωλιάρα, γαμιόλα που μου κάνεις και την παρθένα.

- Εσύ τι κοιτάς; Σειρά σου. Πήγαινε μέσα στο δωματιάκι και γδύσου, είπε θυμωμένος. Θα διώξω την καριόλα και θα την πληρώσει ο κωλαράκος σου σήμερα.

Η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Ήθελε να μου γαμήσει τον κώλο και εγώ πανικοβλήθηκα μιας και ήμουν παρθένος από εκεί ενώ η ψωλάρα του ήταν τεράστια. Πήγα μέσα στην αποθήκη και άρχισα να ξεντύνομαι ενώ από έξω άκουσα φωνές και κλάματα.

- Σε βαρέθηκα μωρή ξεκωλιάρα! Σου είπα ότι θέλω να σου γαμήσω το κωλί και εσύ δεν με αφήνεις. Η ξεσκισμένη μουνάρα σου δεν μου κάνει.

- Σε παρακαλώ μη με διώχνεις έλεγε η Φαίη κλαίγοντας.

- Τσακίσου φύγε και αν αλλάξεις γνώμη το τρόπο τον ξέρεις. Στα τέσσερα με τα κωλομέρια σου ανοιχτά.

Άκουσα την εξωτερική πόρτα να κλείνει και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα από το δωματιάκι.

- Καριόλες όλες, δεν μπορώ από τον κώλο, πονάει, τσούζει... κακογαμημένες όλες.

είπε θυμωμένος και γδυνόταν ενώ με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φωτιές.

- Εσύ πουστράκι θα στενάξεις σήμερα. Έχω και κάτι καύλες, θα σου κάνω το κωλί σου μετρό σήμερα. Φοβήθηκα καθώς είδα να πάλλεται μπροστά μου το τεράστιο καυλί του ενώ με κοίταζε και το έπαιζε.

- Στήσε κωλαράκι εδώ στον πάγκο είπε απότομα και εγώ έγειρα τουρλώνοντας τα πισινά μου.

- Ωραίο κωλαράκι, σφιχτό, άτριχο και πουτανιάρικο. Εσύ την ξεπερνάς τη Φαίη. Στενό, στενό είπε και σάλιωσε το δάκτυλό του πιέζοντας την σουφρίτσα μου και παραβιάζοντάς την. Τι στενό που είναι, θα ευχαριστηθώ γαμήσι είπε και με κωλοδαχτύλιαζε ενώ εγώ βογκούσα από καύλα και ηδονή.

- Σε παρακαλώ είμαι παρθένος είπα ενώ έτρεμα από καύλα.

- Το βλέπω μωρή ξεκωλιάρα, θα σε γαμήσω καλά, καλά μη φοβάσαι είπε και αφού λίπανε το καυλί του, ήρθε πίσω μου. Τουρλώσου τώρα μωρή…

πρόσταξε ενώ ένα δυνατό σκαμπίλι έπεσε επάνω στα κωλομέρια μου. Η μεγάλη στιγμή είχε έρθει. Αισθάνθηκα να με ανοίγουν στα δυο καθώς παραβίαζε το παρθένο σουφράκι μου με την ψωλάρα του. Πίεζε χωρίς να δίνει σημασία στα κλάματά μου και με μια βίαιη κίνηση μου το έμπηξε βαθιά, κάνοντάς με να βογκήξω.

- Σε άνοιξα πουτάνα, άνοιξε ο κώλος σου, θα σε ξεκωλιάσω τώρα τσουλάρα.

Άρχισε να με γαμάει δίχως έλεος, δίχως να σκέφτεται ότι ήμουν παρθενάκι και με έσκιζε βρίζοντάς με χυδαία. Η ψωλάρα του έσκαβε το κωλαράκι μου κάνοντάς το να πάρει φωτιά ενώ αισθανόμουν ατελείωτη καύλα και πόνο μαζί στα σωθικά μου.

- Γαμήσου πουτάνα, έλεγε, σκίζω την κωλάρα σου πουστράκι.

Οι χυδαίες βρισιές του με ερέθιζαν μέχρι που έχυσε βαθιά στο κωλαράκο μου. Ήταν το πιο άγριο γαμήσι που έκανε ποτέ όπως είπε και μου είπε ότι θα μου έκανε και αύξηση. Την επόμενη μέρα η Φαίη ύστερα από παρακάλια δεν απολύθηκε αλλά κάθε μέρα μας πηδούσε μαζί πλέον στο μικρό δωματιάκι. Εκείνη την ξεμούνιαζε και εμένα με ξεκώλιαζε. Ήταν το καλύτερο αφεντικό.

(Copyright protected OW ref: 20010)