Ο νόστιμος προϊστάμενος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο προϊστάμενος στη νέα δουλειά του φίλου μας ήταν ένας παίδαρος και με τον καιρό η συνεργασία προχώρησε σε... άλλο επίπεδο.


Η ιστορία:


Η ιστορία αυτή συνέβη πέρυσι αλλά όλα ξεκίνησαν πολύ πιο πριν. Πριν τρία χρόνια (23 χρονών τότε) περίπου γυρνώντας από μια δουλειά στο Λονδίνο, αποφάσισα να μην βιαστώ να βρω αμέσως επόμενη δουλειά και να ξεκουραστώ λίγο, αλλά να στείλω μερικά βιογραφικά εδώ κι εκεί καλού κακού.

Το έκανα όντως και προς έκπληξη μου έλαβα απάντηση από την μόνη εταιρεία που δεν περίμενα να λάβω απάντηση. Πρόκειται για μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στην οποία έκανα αίτηση τελείως από πλάκα μιας και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα με προσλάβουν.

Έτσι λοιπόν, κανόνισα ραντεβού για συνέντευξη και μετά από λίγες μέρες πήγα. Έτρεμα σαν το ψάρι όταν μπήκα στο κτίριο και προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να είμαι cool. Μετά από μια ώρα μου είπαν ότι έφτασε ο υπεύθυνος και να πάω στον 5ο όροφο να μιλήσω μαζί του. Πάω λοιπόν στον 5ο και ρωτάω που είναι το γραφείο του υπεύθυνου και πάω προς τα 'κει.

Με το που μπαίνω έπαθα ταράκουλο. Βλέπω μπροστά μου έναν άντρα με όλη την σημασία της λέξης, γύρω στα 30-35 ετών, ψηλός, γεροδεμένος με μεγάλες πλάτες, απόλυτα αρρενωπός και απίστευτα γοητευτικός και με λίγα γκρίζα μαλλιά που πρόσθεταν αυτήν την μικρή πινελιά της παραπάνω γοητείας του. Του συστήθηκα και μου συστήθηκε, τον λέγανε Δημήτρη. Μιλήσαμε αρκετή ώρα για την δουλειά του ανέφερα όλα τα προσόντα μου πάνω στους Η/Υ (που απαιτούσε η δουλειά) και φάνηκε ικανοποιημένος.

Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να τον κοιτάω επίμονα στο πρόσωπο. Έβγαζε γενικώς μια «αντρίλα» (να την πω και έτσι) όπου με είχε μαγέψει το όλο το πακέτο. Σαν άντρας ήταν τέλειος και μαζί με το κουστούμι που φόραγε τον έκανε ακόμα πιο τέλειο. Κάποια στιγμή πάνω στην αφηρημάδα μου άκουσα να μου λέει ότι χάρηκε για την γνωριμία και ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο. Ευτυχώς που το άκουσα γιατί θα έμενα ακόμα εκεί κολλημένος! Χαιρετιστήκαμε και έφυγα.

Μετά από δυο - τρεις εβδομάδες πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία και είπαν ότι προσλαμβάνομαι. Πήρα μεγάλη χαρά, όχι μόνο για την δουλειά αλλά και για το γεγονός ότι θα ξανά έβλεπα τον Δημήτρη. Ξεκίνησα δουλειά την επόμενη μέρα και όπως το περίμενα ήμουν στο ίδιο γραφείο με τον Δημήτρη και άλλα δυο άτομα. Με το που ήρθε πολύ θερμά με καλωσόρισε και πιάσαμε την δουλειά. Όσο ο καιρός περνούσε γινόμασταν όλο και πιο κολλητοί συνεργάτες με τον Δημήτρη. Παρόλο που ήταν προϊστάμενος μου το όλο κλίμα της εταιρείας ήταν όλοι να μιλάνε σε όλους τελείως φιλικά (εκτός αν γινόταν καμιά πατάτα στην δουλειά και ανάβανε τα αίματα και οι βρισιές πέφτανε βροχή).

Με τον καιρό έμαθα πολλά περισσότερα για τον Δημήτρη μιας και το ήθελα. Ήταν 37 χρονών, παντρεμένος, χωρίς παιδιά. Είχε προσληφθεί σε αυτήν την εταιρεία τρία - τέσσερα χρόνια πριν έρθω εγώ κ.α. Πολλές φορές, ενώ τύχαινε να μέναμε στο γραφείο ως αργά για να τελειώσουμε κάποιες δουλειές μόνοι εγώ και ο Δημήτρης, φαντασιωνόμουν να μπορούσα να τον αρπάξω στην αγκαλιά μου και να τον τρελάνω στα φιλιά. Για πρώτη φορά στην ζωή μου έφτανα σε πλήρη έκσταση χωρίς καν να αγγίξω κάποιον. Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέποντας τον Δημήτρη έστω και από αυτήν την μικρή απόσταση, λες και έπεφτα σε ένα λήθαργο ηδονής και απόλυτης καύλας.

Καθόμουν μερικές φορές ενώ αυτός ήταν απορροφημένος στον Η/Υ του, και παρατηρούσα πως προδιαγραφόταν το υπέροχο στήθος του πάνω στο πουκάμισο του. Οι υπέροχοι και γυμνασμένοι ώμοι του και τα στιβαρά του μπράτσα. Τρελαινόμουν εντελώς μαζί του. Με το ζόρι κράταγα τον εαυτό μου να μην του χιμήξω και βρεθώ και γελοιοποιημένος και χωρίς δουλειά. Αλλά πολλές νύχτες μόνος φανταζόμουν να είμαι στο γραφείο μαζί με τον Δημήτρη και να παίρνω επιτέλους την πρωτοβουλία και να τον φιλήσω και να τον γδύσω και να αγγίξω το τριχωτό του στήθος και να με αγκαλιάσει με τα στιβαρά τους χέρια και να με κάνει απόλυτα δικό του… να πετάει τα πάντα πάνω από το γραφείο και να με πετάει εκεί πάνω και να μου κάνει τρελό έρωτα! Πολλές βραδιές έχυνα για πάρτι του.

Μετά από αρκετό καιρό είχα περάσει τόσο πολύ χρόνο μαζί με τον Δημήτρη όπου είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι κιόλας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερωτευτώ ένα παντρεμένο. Ποτέ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο μιας και ήξερα ότι δεν υπάρχει μέλλον, αλλά μου ήταν αδύνατον. Είχαμε περάσει τόσα πολλά. Διάφορα πάρτι της εταιρείας όπου έκανα τάχα ότι δεν ήξερα πως να πάω και με έπαιρνε μαζί στο αυτοκίνητο του.. Τα καλοκαίρια όλο το τμήμα μας πήγαινε μετά την δουλειά για φαγητό και πάντα καθόμουν δίπλα του και παρατηρούσα το κάθε τι πάνω του και στην συμπεριφορά του. Είχε ένα υπέροχο χαμόγελο… λες και ένας άγγελος χαμογελούσε αλλά ακόμα και όταν αγρίευε και φώναζε σε κάποιους στο γραφείο και τότε εγώ τον έβλεπα και καύλωνα ακόμη περισσότερο.

Τώρα μετά από τρία χρόνια στην εταιρεία, είχαμε γίνει αρκετά κολλητοί με τον Δημήτρη και μιλάγαμε για πολλά και διάφορα. Ακόμα και στο σπίτι του με είχε καλέσει και γνώρισα και την γυναίκα του. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν πιστεύω ότι κράτησε τόσο πολύ αυτή η εμμονή μου με τον Δημήτρη.

Πριν λίγους μήνες λοιπόν είχαμε την ολική εκτίμηση του χρόνου, δηλαδή να βγάλουμε τι έσοδα και έξοδα είχε τον χρόνο αυτό η εταιρεία (αυτό γίνεται μια φορά το χρόνο και είναι η μοναδική μέρα που δουλεύουμε μέχρι πολύ αργά το βράδυ). Η ώρα είχε πάει έντεκα και όλοι είχαν φύγει από το κτίριο εκτός από τον security στο ισόγειο και το τμήμα το δικό μας (δηλαδή εγώ ο Δημήτρης και άλλα δυο - τρία άτομα). Είχαμε κολλήσει για τα καλά σε κάτι νούμερα που δεν μας κολλάγανε με τίποτα, αλλά ήμασταν σίγουροι ότι είχαμε βρει την λύση, αλλά τίποτα. Μόλις η ώρα πήγε 12:30 μετά τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης μας είπε να φύγουμε και να συνεχίσουμε αύριο. Όλοι φύγανε εκτός από μένα και τον Δημήτρη. Με βλέπει που δεν έφυγα και μου λέει:

-    «Τι κάνεις ακόμα εδώ; Άντε, φύγε να ξεκουραστείς γιατί αύριο έχουμε συνέχεια…»

Αλλά εγώ κάτι κόντευα να βρω στο πρόβλημα μας και δεν ήθελα να το παρατήσω μήπως και το ξεχάσω και αύριο δεν μπορέσω να το βρω.

-    «Σε λίγο…», του λέω. «Κάτι νομίζω ότι βρήκα και ίσως να μας γλιτώσει λίγο χρόνο αύριο».

Έρχεται προς το μέρος μου και κοιτάει να δει τι έκανα.

-    «Καλά και δεν μπορείς να το κάνεις αύριο; Δεν χρειάζεται να πιεστείς άλλο. Πήγαινε και συνεχίζουμε αύριο».

-    «Ναι, αλλά αύριο μπορεί να το ξεχάσω και άστα βράστα μετά!», του λέω.

Έκατσε λοιπόν δίπλα μου και παρατηρούσε τι έκανα. Εγώ άρχισα να νιώθω τελείως άβολα μιας και δεν μπορούσα εύκολα να συγκεντρωθώ έχοντας τον δίπλα μου και έχανα μερικές φορές τη σκέψη μου και κόλλαγα.

-    «Μα τι κάνεις; Αυτό δεν είναι σωστό, είπαμε ότι έτσι πρέπει να γίνει για να βγει σωστά το αποτέλεσμα!», μου λέει.

-    «Εντάξει, εντάξει. Ένα λάθος έκανα. Δεν χρειάζεται να με σκοτώσεις κιόλας! Και γιατί ακόμα κάθεσαι εδώ αφού όλοι φύγανε; Γιατί δεν την κάνεις κι εσύ;»

-    «Δεν γίνεται να σε αφήσω εδώ μόνο σου. Δεν θα ήμουν σωστός προϊστάμενος να αφήσω εδώ εσένα κι εγώ να την κάνω».

Και συνέχισα την δουλειά αλλά με την ίδια ακόμα δυσκολία όσο καθόταν κοντά μου.

-    «Νομίζω ότι το βρήκα!», του λέω και του δείχνω τελικά ποιο ήταν το λάθος μας από την αρχή.

-    «Όντως, έχεις δίκιο. Αν αυτό αλλαχτεί ίσως και τα υπόλοιπα να φτιάξουν αναλόγως. Άντε, για κάντο να δούμε...»

-    «Εντάξει αλλά πήγαινε κι εσύ στο γραφείο σου να το ελέγξεις και από ‘κει για να σιγουρευτούμε…», του είπα ώστε να φύγει από πάνω μου γιατί είχα αρχίσει να καυλώνω όσο ήταν δίπλα μου και ένιωθα την βαριά ανάσα του.

Πήγε όντως και έκατσε στο γραφείο του και διπλο-ελέγξαμε τους αλγόριθμους και βρήκαμε μια λύση. Όχι όλη την λύση αλλά μια καλή αρχή ώστε να διευκολυνθούμε αύριο. Πάνω που ετοιμαζόμουν να κλείσω τον Η/Υ και τεντωνόμουν από την κούραση, ξαφνικά νιώθω δυο χέρια να με πιάνουν από τους ώμους και να μου κάνουν μασάζ. Με το που κοιτάω ήταν ο Δημήτρης.

-    «Άντε ρε σαΐνι, τα κατάφερες πάλι! Γκουρού έχεις γίνει με αυτά τα pc ε;»

-    «Ε, εντάξει. Σιγά το πράγμα!», του λέω και προσπάθησα να σηκωθώ γιατί ενώ μου έκανε μασάζ άρχισα να καυλώνω ακόμη περισσότερο, αλλά δεν με άφησε.

-    «Πού πας να φύγεις; Δεν κάνω καλό μασάζ; Δεν πιάστηκες τόση ώρα;»

-    «Όχι ρε Δημήτρη, μια χαρά κάνεις. Αλλά κι εσύ είσαι το ίδιο κουρασμένος με μένα. Και μιας και είσαι και προϊστάμενος μου, εγώ θα έπρεπε να σου κάνω μασάζ».

-    «Ωραία! Κάτσε να σου κάνω λίγο εγώ και μου κάνεις κι εσύ λίγο. Οκ;»

-    «Οκ…», του είπα κάπως δειλά.

Ενώ μου έκανε μασάζ ένιωθα λες και ήμουν στον παράδεισο. Τα αντρικά του χέρια ήταν τόσο μεγάλα και έβαζε ακριβώς την κατάλληλη δύναμη για να σε χαλαρώσει. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι άρχισα να καυλώνω υπερβολικά και είχα ψυλοχύσει, και έτσι πετάχτηκα πάνω και του λέω:

-    «Έλα, αρκετά μου έκανες. Η σειρά μου τώρα…»

Έκατσε λοιπόν και έβαλα κι εγώ την μαεστρία μου στο μασάζ να τον κάνω να ξετρελαθεί και να τον ριλαξάρω. Με το που άρχισα να τρίβω του πελώριους ώμους του, τρελαινόμουνα. Ήταν σκληροί σαν πέτρα, με δυσκολία έκανα μασάζ μιας και έπρεπε να βάλω περισσότερη δύναμη για να πιέσω κατάλληλα στο σημείο του λαιμού και ώμων.

-    «Μμμμ… Κάνεις ωραίο μασάζ!»

Με το που τον άκουσα να μουγκρίζει έτσι, κόντεψα να πέσω ξερός.

-    «Ευχαριστώ! Έχω μάθει αρκετά κόλπα από την κοπέλα που μου κάνει μασάζ στο γυμναστήριο».

-    «Αααα, πας κι εσύ γυμναστήριο; Σε ποιο;»

-    «Σε ένα της γειτονιάς μου…», του λέω και συνεχίζω το μασάζ.

Αυτός φαίνεται ότι το απολάμβανε και μπορώ να πω ότι το απολάμβανα κι εγώ.

-    «Θα σε πείραζε να ξαπλώσω λίγο στο τραπέζι και να μου κάνεις λίγο και στην πλάτη γιατί πονάω πολύ εκεί;»

Τα έπαιξα που μου το είπε αυτό.

-    «Εεεεε... κανένα πρόβλημα!», του λέω.

Και με μιας ξαπλώνει στο τραπέζι του γραφείου και αρχίζω να του κάνω μασάζ στην πλάτη. Ακόμα και η πλάτη του ήταν σκληρή σαν πέτρα. Έπρεπε να γυμνάζεται αρκετά.

-    «Βρε Δημήτρη, πολύ πέτρα είσαι ρε συ! Πόσα χρόνια γυμνάζεσαι;»

-    «Επτά - οκτώ χρόνια τώρα…», μου λέει.

-    «Πω ρε συ! Μακάρι όταν κι εγώ φτάσω τόσα χρόνια στο γυμναστήριο να έχω ένα έτσι σκληρό σώμα σαν το δικό σου!»

Ενώ συνέχιζα το μασάζ, με ρώταγε για γκόμενες και πως πάει η ερωτική μου ζωή και του έλεγα ότι είμαι μόνος αυτό το καιρό και ότι χώρισα από ένα δεσμό πριν αρκετό καιρό και ότι δεν είχε βρεθεί κάτι άλλο, χωρίς να αναφέρω αυτός ο δεσμός αν ήταν γυναίκα ή άντρας.

-    «Μπορείς να μου κάνεις πάλι λίγο στους ώμους και λίγο πιο κάτω;», μου λέει.

-    «Κανένα πρόβλημα!»

Ενώ ήμουν από τα δεξιά του τραπεζιού, δεν γινόταν εύκολα να φτάσω και να κάνω σωστό μασάζ και στους δυο ώμους.

-    «Α, δεν το κάνεις σωστά. Έλα από μπροστά καλύτερα».

Αλλά ντρεπόμουν να πάω από μπροστά μιας και το φούσκωμα στο παντελόνι μου πάρα είχε γίνει εμφανές και δεν ήθελα να το πάρει χαμπάρι.

-    «Άντε, ακόμα το σκέφτεσαι;»

-    «Εεεε… καλά, καλά. Πώς κάνεις έτσι;»

Και πήγα ελπίζοντας να μην κοιτάξει μπροστά. Και εκεί ήταν που έγινε αυτό που δεν περίμενα με τίποτα. Ξαφνικά νιώθω τα χέρια του να χαϊδεύουν τον κώλο μου. Είχα κοκαλώσει. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Λες και είχα βάλει τα δάχτυλα μου σε πρίζα και με χτύπησε ρεύμα.

-    «Σε ενοχλεί αυτό που κάνω;»

-    «Εεε…»

Δεν μπορούσα να μιλήσω, είχα πάθει σοκ. Μόλις είδε ότι δεν απαντώ, πήρε τα χέρια του από πάνω μου και σηκώθηκε από το τραπέζι.

-    «Συγνώμη… Δεν ξέρω τι με έπιασε και το έκανα αυτό…»

-    «Εεε...»

Ακόμα εγώ, κολλημένος, προσπαθούσα να αρθρώσω μια λέξη…

-    «Ευχαριστώ για το μασάζ, ήταν ωραίο! Ώρα να την κάνουμε».

-    «Εγώ συγνώμη που δεν μίλησα αμέσως. Απλά με έπιασες τελείως απροετοίμαστο. Δεν με ενόχλησε καθόλου αυτό που έκανες…»

Είπα να τα δώσω όλα για όλα τελικά για τον άντρα που τόσο πολύ ήθελα. Μονομιάς με πιάνει και με φιλάει με τέτοιο πάθος που ούτε στα όνειρά μου. Βέβαια κι εγώ δεν έμεινα άπραγος αυτή τη φορά, ανταπόδιδα τα φιλιά του.

-    «Πω πω αγόρι μου! Σκέτη καύλα είσαι! Με έχεις ανάψει πάρα πολύ. Κάτσε να κλειδώσω την πόρτα μην μας δει και κανένας…»

Και με μιας κλειδώνει την πόρτα του γραφείου και βρισκόμαστε ξανά αγκαλιά να φιλιόμαστε. Με λύσσα μου πιάνει τον κώλο και μου τον ζουλάει επίμονα και με δύναμη. Εγώ με περισσότερη λύσσα ξεκούμπωνα το πουκάμισο του με δυσκολία μέχρι που με μιας από μόνος του το τραβάει και σπάνε τα κουμπιά και αποκαλύπτεται το υπέροχο τριχωτό του στέρνο. Όπως το φανταζόμουν, είχε ένα αρκετά υπέροχο τριχωτό και γυμνασμένο στήθος. Πέφτω μέσα του και αρχίζω να του γλείφω τις ρώγες και τον ακούω να βογκάει από ηδονή και όσο αυτός βόγκαγε τόσο πιο τρελά εγώ έπαιζα με την γλώσσα μου τις ρώγες του.

-    «Αχ, μανάρι μου, τι καύλα είσαι εσύ; Με τρελαίνεις! Θέλω να σε κάνω δικό μου!»

Αμέσως άρχισε να βγάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτεται και το υπόλοιπο πακέτο… ένας πούτσος τεράστιος και πολύ χοντρός. Θα έπρεπε να ήταν περίπου 19-20 πόντους. Πιάνει το κεφάλι μου και με σπρώχνει προς τον πούτσο του. Άνοιξα αμέσως το στόμα μου έτοιμος να δεχτώ όλο το καυλί του μέσα στο στόμα μου, αλλά με τέτοιο μέγεθος μου ήταν και λίγο αδύνατον, γι’ αυτό για αρχή πήρα τον πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα μου και έπαιζα με την γλώσσα μου πάνω του. Ένα δυνατό Αχχ βγήκε από το στόμα του και με έκανε πιο αποφασισμένο να τον φτάσω στο άκρα της καύλας.

-    «Μπράβο αγόρι μου! Έτσι πουστράκι μου. Παίξε με τον πούτσο μου. Κάντον όλον δικό σου. Φάτον μανάρι μου. Όλος δικός σου είναι!»

Ακούγοντας τα λόγια του, παίρνω μια βαθιά ανάσα και χώνω όλο το καυλί του μέσα στο στόμα μου. Κόντεψα να πνιγώ βέβαια, αλλά με το που άκουσα την δυνατή κραυγή καύλας που έβγαλε, συνέχισα να τον βγάζω και να τον ξαναβάζω όλον μέσα στο στόμα μου.

-    «Πω πω! Τι πίπα είναι αυτή που μου κάνεις αγόρι μου; Τι βαθύ λαρύγγι είναι αυτό καύλα μου; Με έχεις τρελάνει!»

Τα λόγια του είχαν γίνει τόσο πρόστυχα που με τρέλαινε ακόμα περισσότερο. Άρχισα κιόλας να νιώθω τα προσπερματικά του υγρά τα οποία τα έπινα όλα και δεν άφηνα σταγόνα να μείνει. Με μια γοργή κίνηση με σηκώνει πάνω και αρχίζει να με φιλάει και μου σκίζει κι εμένα το πουκάμισο. Μου κατεβάζει μονομιάς το παντελόνι και με πετάει πάνω στο τραπέζι του γραφείου μπρούμυτα και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Έγλειφε με τέτοια μαεστρία που πέταγα στα ουράνια από την καύλα. Σηκώνεται μετά και άρχισε να τρίβει την ψωλάρα του πάνω στην υγρή τρυπούλα μου.

-    «Την νιώθεις αγορίνα μου, ε; Την νιώθεις πόσο έχει καυλώσει για πάρτι σου; Θα την αφήσεις να μπει μέσα ε; Θα την αφήσεις; Και βέβαια θα την αφήσεις μωρό μου. Ετοιμάσου να σου ξεσκίσω την κωλάρα σου μάνα μου! Θα φας τέτοιο γαμήσι που δεν έχεις ξαναφάει ποτέ σου πουστάρα μου!»

-    «Ναι, γαμιά μου. Σκίσε με! Κάνε με δικό σου. Χώσε μου τη ψωλάρα σου μέσα μου και ξέσκισε με! Άνοιξε μου τον κώλο στα δυο παιδαρά μου!»

-    «Έτσι σε θέλω καυλιάρη μου. Πάρτον λοιπόν μέσα σου!»

Με μια γρήγορη κίνηση μου χώνει όλη την ψωλή του μέσα μου. Πέθανα από τον πόνο και έβγαλα κατά λάθος μια κραυγή αλλά μετά μου κάλυψε το στόμα.

-    «Μην φωνάζεις καύλα μου. Θες να μας ακούσει κανένας από τους Security και να μας κόψουν την καύλα μας; Αφού σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει;»

-    «Ναι γαμιά μου, μου αρέσει πολύ! Αλλά η ψωλή σου είναι τόσο μεγάλη, που με πονάει…»

-    «Μην ανησυχείς… σύντομα θα περάσει ο πόνος και θα νιώθεις μόνο καύλα. Πω πω! Τι κωλαράκι είναι αυτό μανάρι μου; Πόσο στενός είσαι; Πρώτη φορά γαμάω τόσο στενό κωλαράκι. Είσαι καύλα μιλάμε! Δεν το περίμενα τόσο αυτό…!»

Είχα φτάσει σε ουράνια ηδονή. Δεν ένιωθα πια τίποτα. Πέταγα από την καύλα. Τέτοιο εγκεφαλικό και σωματικό γαμήσι δεν είχα ξανακάνει. Είχα παραλύσει. Με έκανε ότι ήθελε.

-    «Πάρτα πουστράκι μου! Πάρτα καυλιάρη μου! Πες μου πόσο σου αρέσει να σε γαμάω…»

-    «Πολύ:»

-    «Έτσι, να μου το λες μανάρι μου. Έτσι. Κάτσε τώρα να σε βλέπω και λίγο…»

Με γυρνάει ανάσκελα, και παίρνει τα πόδια μου στο στήθος του.

-    «Τώρα καύλα μου θα τον νιώσεις σε όλο του το μεγαλείο!»

Με μια γοργή πάλι κίνηση μου χώνει πάλι όλο το καυλί του μέσα. Παρόλο που είχα συνηθίσει κάπως, πάλι αυτό το πρώτο σπρώξιμο με πέθανε στον πόνο. Συνέχισε να με γαμάει λυσσαλέα. Ένιωθα τα χοντρά αρχίδια του να χτυπάνε τον κώλο μου και το πελώριο καυλί του να μου ξεσκίζει τον κώλο μου. Τι γαμήσι ήταν αυτό Θεέ μου; Με είχε ανοίξει στα δυο και παρόλα αυτά δεν με ένοιαζε.. είχα καυλώσει τελείως. Χωρίς καν να αγγίξω τον πούτσο μου ήταν ήδη έτοιμος να χύσει και με το ζόρι κρατιόμουν να μην χύσω γιατί ήθελα πρώτα να χύσει ο γαμιάς μου και μετά εγώ.. αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ για πολύ.

-    «Αχχχχ, θα χύσω… Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο. Με έχεις τρελάνει!»

-    «Χύσε καύλα μου, Χύσε να σε δω μανάρι μου. Δώστα όλα!»

Δεν ήθελα πολύ.. με κάνα δυο ακόμα λυσσαλέα μπες - βγες της ψωλάρας του, άρχισα να χύνω. Για πρώτη φορά έχυσα πάρα πολύ. Γέμισα όλη την κοιλιά μου και το στήθος μου.

-    «Έτσι μανάρι μου, χύσε! Πω πω! Τι βγάζει το μωρό μου για πάρτι μου! Πω πω! Καύλα μου, τώρα θα σε χύσω κι εγώ. Περίμενε λίγο…»

Συνέχισε με πιο γοργούς ρυθμούς να με γαμάει. Με πιάνει από τους ώμους και άρχισε να με γαμάει πολύ γρήγορα. Τι γαμιάς Θεέ μου! Τι τρέλα, τι λύσσα! Τέλειος!

-    «Αχχχχχχ, έρχομαι μανάρι μου… Άνοιξε το στοματάκι σου να τα καταπιείς όλα!»

Βγάζει αμέσως τον πούτσο του και εκτοξεύετε ένα χείμαρρος από χύσια που όντως μου ήρθαν μέχρι το στόμα μου, τα οποία κατάπια μέχρι τελική σταγόνας. Ξεθεωμένος από το τρελό μας γαμήσι, ξαπλώνει δίπλα μου πάνω στο τραπέζι και ακουμπάω το κεφάλι μου στο τριχωτό του στέρνο και τον σφίγγω με μια δυνατή αγκαλιά.

-    «Αχχχχ… αγορίνα μου, αυτό ήταν το κάτι άλλο! Δεν περίμενα να είσαι τόσο θερμός και τόσο καύλα!»

Περιττό να πω ότι το τραπέζι το κάναμε χάλια και εφόσον σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε, μανιωδώς καθαρίσαμε το τραπέζι, αφού… ξανακάναμε άλλον έναν γύρο από όλα τα παραπάνω άλλη μια φορά. Το μόνο μου παράπονο σήμερα είναι ότι πήρε προαγωγή ο Δημήτρης και τον μεταφέρανε στα κεντρικά και έχω να τον δω δυο μήνες τώρα. Αλλά πάντα θα θυμάμαι τα τρελά γαμήσια που κάναμε μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")