Ο πατέρας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Κώστας και είμαι 35 ετών. Η ιστορία συνέβη πριν 18 χρόνια.

Κάθε καλοκαίρι η μάνα πάει για λουτρά και μας αφήνει εμένα και τον δίδυμο αδερφό μου με τον πατέρα μας. Εγώ με τον αδερφό μου γαμιόμαστε από μικρά, σχεδόν καθημερινά, τα βράδια που κοιμούνται οι γονείς μας.

Εκείνο λοιπόν το βράδυ που έλειπε και η μαμά από το σπίτι σηκώθηκε ο πατέρας μας την νύχτα για κατούρημα και ακούει θορύβους. Ανοίγει την πόρτα και έπιασε εμένα να γαμάω την κωλάρα του αδερφού μου. Στην αρχή τα χάσαμε. Δεν ξέραμε. Εκείνος μας ηρέμησε και μας είπε να μην ανησυχούμε και ότι είναι κάτι φυσιολογικό να συμβεί. Μας εκμυστηρεύτηκε πως ήταν και αυτός γκέι και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε ενώ αυτός θα μας απολαμβάνει.

Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε μπροστά του και ήταν σκέτη καύλα. Βλέποντας την καυλωμένη πούτσα του πατέρα μου μέσα από το σώβρακο, του είπα να έρθει και αυτός να πάρει μέρος αλλά αρνήθηκε λέγοντας μας ότι αύριο θα ξεσκιζόμαστε όλοι μαζί και ότι θα μας ετοίμαζε και μια έκπληξη. Τον αφήσαμε να μας παρακολουθεί μέχρι που έχυσα εγώ στο στόμα του αδερφού μου κι αυτός στο δικό μου.

Μετά ασχοληθήκαμε και λίγο με την πουτσάρα του μπαμπά και ας μην ήθελε. Τον πήραμε και οι δυο τσιμπούκι μέχρι που έχυσε στο στόμα μου.

Πέσαμε κατάκοποι για ύπνο περιμένοντας την αυριανή έκπληξη. Το επόμενο πρωί μας περίμενε ο πατέρας μου εμένα και τον αδελφό μου για να μας ανακοινώσει ότι το απόγευμα κατά τις επτά θα έρθουν δυο φίλοι του για να παίξουμε όλοι μαζί. Εγώ καύλωσα και μόνο στην ιδέα της παρτούζας αλλά δεν παίξαμε μεταξύ μας για να έχουμε δυνάμεις για το βράδυ.

Κατά τις  πέντε ήρθε ο πατέρας μας για να μας ετοιμάσει μας πήγε στον κήπο όπου δεν φαινόμασταν και μας έβαλε το λάστιχο στον κώλο για να μας καθαρίσει και να καθαρίσει κι αυτός την κωλάρα του για το απόγευμα. Μετά μπήκαμε στο σπίτι για να μας ντύσει. Φορέσαμε όλοι κόκκινα στρινγκάκια αλλά μας πρότεινε επειδή ήταν και οι δυο ψωλαράδες να μας ανοίξει λίγο αυτός με κανέναν πλαστικό πούτσο.

Εμείς δεχτήκαμε και μας έβαλε δυο 18 πόντους πούτσους μέχρι να έρθουν οι γαμιάδες μας να έχουμε ανοίξει. Επειδή δεν είχαμε άλλον, ο μπαμπάς βολεύτηκε με μια μελιτζάνα και περιμέναμε έτσι μιάμιση ώρα, μέχρι που ήρθαν οι φίλοι του μπαμπά. Τους υποδεχτήκαμε με τις κωλοτρυπίδες μας ζεστές και ανοιγμένες με αυτά που είχαμε χωμένα από πριν.

Αφού μας σύστησε, γδύθηκαν, κάθισαν στο καναπέ και μας είπαν να παίξουμε εμείς σαν οικογένεια για να τους καυλώσουμε. Εγώ τότε πήρα πίπα τον αδελφό μου κι αυτός στο μπαμπά. Σε κανένα πεντάλεπτο καύλωσαν οι γαμιάδες μας και μπήκαν κι αυτοί στο παιχνίδι. Αποφάσισαν ο ένας να γαμήσει εμάς τα αδέλφια και ο άλλος τον πατέρα μας στην αρχή και μετά να αλλάζουν.

Έτσι εμείς πιπώναμε το έναν γαμιά και τον άλλον ο πατέρας μας. Μετά γάμησε τον πατέρα μας με την πούτσα που είχαμε σαλιώσει εμείς και ο άλλος είχε βάλει εμένα πάνω στον αδελφό μου και μας γαμούσε εναλλάξ. Μετά αλλάξαμε στάση.. ο μπαμπάς γαμούσε εμένα, ο αδελφός μου τον μπαμπά, κι αυτοί άλλαζαν εναλλάξ, μια στον κώλο του αδελφού μου μια στο στόμα το δικό μου.

Μετά έβαλαν εμένα με τον αδελφό μου να του πάρουμε πίπα για να χύσουμε κι εμείς. Τους αδειάσαμε τις αρχιδάρες και κάθισαν αραχτοί στο καναπέ να πας παρακολουθούν γιατί εμείς δεν είχαμε χύσει ακόμα. Μας γάμησε ο μπαμπάς μέχρι που χύσαμε και κατάπιε ο ένας τα χύσια του άλλου. Έμεινε να αδειάσει και ο μπαμπάς, του πήραμε πίπα και του βάλαμε και την μελιτζάνα μέχρι που έχυσε και μοιραστήκαμε τα χύσια του εγώ και ο αδελφός μου.

Μετά ντύθηκαν και έφυγαν αφού μας ευχαρίστησαν. Εμείς πήγαμε για ντους και ύπνο γιατί ήμασταν κατάκοποι.

(Copyright protected OW ref: 19653)