Κρυφοπουστράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένα αγόρι μαθαίνει τον αντρικό έρωτα ώσπου του γίνεται ένα συνεχές πάθος για ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Νίκο και είμαι από επαρχία. Είμαι 34 και η ιστορία μου ξεκινά από τα σχολικά μου χρόνια.  

Ήμουν κρυφοπουστράκι και μου άρεσε πάντα να βλέπω πούτσες. Στην αρχή δεν ήξερα τίποτα, ούτε για πίπες ούτε για άλλα. Τα έμαθα όταν ένας συμμαθητής μου μια μέρα που έφερε σπίτι μου πορνό περιοδικά και τσόντες βίντεο. Εκεί για πρώτη φορά είδα πως είναι το γαμήσι και η πίπα (η τσόντα ήταν στρέιτ). Ε, και βλέποντας την ταινία τις παίξαμε. Εγώ φυσικά έβλεπα στα κρυφά την πούτσα του φίλου μου και φαντασιωνόμουν να με γαμάει.

Αυτό γινόταν για πολύ καιρό ώσπου μια μέρα έγινε το εξής: Υποθέτω ότι μπορεί να είχε καταλάβει κάτι ή και όχι. Είχε φέρει γκέι τσόντα. Όταν την έβαλα να παίξει στο βίντεο από την αρχή καταλάβαμε ότι ήταν γκέι διότι ούτε εκείνος το ήξερε φυσικά. Οπότε του λέω να την σταματήσουμε και εκείνος μου απαντά:

-    «Άστην μωρέ. Τι πειράζει να την δούμε;»

Εγώ φυσικά από μέσα μου ήθελα να γονατίσω μπροστά του και να αρχίσω τις πίπες αλλά και εκείνο το βράδυ δεν βρήκα το κουράγιο να του το ζητήσω. Εντωμεταξύ έκανα κάποια ιδιαίτερα στα μαθηματικά από ένα παιδί που υπηρετούσε και μέσω κάποιας γνωστής που μας τον σύστησε έρχονταν και μου έκανε ιδιαίτερα. Φυσικά αυτός δεν βλέπονταν και πρέπει να ήταν λίγο πουστράκι.

Ώσπου μια μέρα μας ενημερώνει όταν τελείωσε το μάθημα ότι φεύγει με μετάθεση αλλά να μην ανησυχώ γιατί θα έρθει κάποιος άλλος για να συνεχίσουμε και μου λέει:

-    «Αύριο κατά τις πέντε το απόγευμα θα έρθει».

Όντως πήγα και τον έφερα σπίτι μου. Όταν τον είδα έπαθα την πλάκα μου. Ήταν ψηλός, 1.85, γυμνασμένος και ξανθός με γαλανά μάτια. Πάμε σπίτι κι εκεί αρχίσαμε το μάθημα. Η μάνα μου μας ετοίμασε κάτι και έφυγε σε μια γειτόνισσα για να μην μας ενοχλεί. Ενώ ήταν δίπλα μου και μου εξηγούσε κάτι μαλακίες για τα μαθηματικά, εγώ το μόνο που πρόσεξα ήταν το παντελόνι του που φούσκωνε και ερεθιζόμουν. Είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Με ρωτούσε για τι ιδρώνω και του έλεγα από την ζέστη.

Αυτό γινόταν για δυο με τρεις μέρες. Την τέταρτη μέρα που ήρθε, έγινε πάλι το ίδιο. Η μητέρα μου μας ετοίμασε καφέ και έφυγε ξεχνώντας τα κλειδιά έξω από την πόρτα. Ήρθε ο Δημήτρης, έτσι τον λέγανε, και πήγαμε στο δωμάτιο μου. Εκεί αρχίσαμε το μάθημα. Εγώ πάλι κοίταζα το επίμαχο σημείο όπου και με πήρε χαμπάρι λέγοντας μου:

-    «Πού κοιτάς τόση ώρα;»

-    «Ε, αφαιρέθηκα…», του απαντώ.

-    «Εντάξει, αλλά πού κοιτούσες;»

-    «Ε, εδώ…», του απαντώ κατακόκκινος.

-    «Και εκεί….», μου λέει χαϊδεύοντας το πούτσο του πάνω από το τζιν. «Τον πούτσο μου κοιτάς ρε πούστη; Μήπως θες τσιμπούκι;»

-    «Ναι!», του λέω.

Και ξεκουμπώνει τα κουμπιά και βγάζει ένα παλούκι 22 πόντους, τον μέτρησα με το χάρακα. Σιγά - σιγά το πήρα στόμα μου και άρχισα την πίπα. Τον ρούφαγα περίπου πέντε λεπτά μου γαμούσε το στόμα μου. Καθόλη την διάρκεια της πίπας, όπως σας είπα και πριν, η μάνα μου είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα απ’ έξω. Ε, ήρθε ο συμμαθητής μου, άνοιξε, μπήκε και μ’ άκουσε να ρουφώ τον πούτσο και τον Δημήτρη να μου λέει:

-    «Ρούφα την ψωλάρα μου!», και άλλα τέτοια ώσπου άρχισε να με χύνει και να μου λέει: «Πάρ’ τα παλιοπούστρα!!!»

Ο συμμαθητής μου ξαναβγήκε έξω και χτύπησε κανονικά την πόρτα, όπως μου είπε αργότερα, κι εγώ του άνοιξα λέγοντας του:

-    «Γιατί δεν άνοιξες;»

Αυτός γέλασε. Ο Δημήτρης με χαιρετά και μου λέει ψιθυριστά:

-    «Αύριο στις έξι θα έρθω και θα φέρω καπότες».

Μπαίνουμε στο δωμάτιο μου και καθόμαστε με τον Άκη. Εκεί όπως κάθεται μου λέει:

-    «Ρε μαλάκα, ήταν ωραία η πούτσα που έφαγες;»

Εγώ τα έχασα.

-    «Καλά πώς…;», του λέω.

-    «Μπήκα και σας είδα…», μου λέει.

Σηκώνεται έρχεται προς εμένα και μου λέει:

«Θα μου πάρεις μια πίπα;»

Βγάζοντας έξω την πούτσα του εκεί άρχισα να του ζητάω και αυτουνού να βάλει καπότα όπως και στον φαντάρο Δημήτρη κι αυτός μου είπε το ίδιο:

-    «Έτσι είναι πιο ωραίο!»

Σας τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά έχουν περάσει και δεκαεπτά χρόνια. Το μόνο που θυμάμαι είναι το εξής: με το φανταράκι που μου έκανε ιδιαίτερο, συνεχίσαμε κοντά στις τρεις εβδομάδες. Τρεις φορές την εβδομάδα που ερχόταν, μέναμε μόνοι και άρχιζα την πίπα. Μετά την πρώτη βδομάδα μου ζήτησε να με γαμήσει και από πίσω. Σημειωτέον από την μέρα που μας είδε ο συμμαθητής ερχόταν κι αυτός, δήθεν για ιδιαίτερα, μα άρχιζα με τα γνωστά.

Ώσπου μια μέρα που περίμενα τον Δημήτρη, δεν ήρθε αργότερα έμαθα ότι χτύπησε και τον πήγαν στο 424 και από εκεί έφυγε αλλού μετάθεση. Από εκείνη την ημέρα, τσιμπούκωνα μόνο τον συμμαθητή μου τον Άκη.

Μια φορά τον μήνα πήγαινα στην πόλη για οδοντίατρο για μια θεραπεία και έμενα σε ένα πρώτο ξάδελφο μου. Αυτός πάλι ήταν τριχωτός, όχι παντού, στα επίμαχα σημεία και μελαχρινός. Ένα βράδυ του λέω:

-    «Θα μου κάνεις μια χάρη;»

-    «Ναι, τι θέλεις;», μου λέει. και του απαντώ

-    «Δεν ξέρεις…;», τον ρωτάω.

Εκείνος λέγοντας διάφορα μου λέει σε μια στιγμή:

-    «Θες τον πούτσο μου;»

Ε, και του πήρα την πρώτη πίπα. Από τότε κάθε τόσο έβρισκα δικαιολογίες για να πηγαίνω συνέχεια. Μια μέρα πάλι τα ίδια, έφυγα και ξαναπήγα, οπότε με βλέπει και γελάει και λέει:

-    «Σ’ άρεσε ο πούτσος;»

Εκείνο το βράδυ, ενώ με γαμούσε στο στόμα μες στο σαλόνι, ήρθε από την δουλειά ο πατέρας του, ο θείος μου. Ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον γιο του να έχει τον πούτσο του όλο μέσα στο στόμα μου και λέει:

-    «Τι κάνετε εδώ ρε μαλάκες;»

Και ο ξάδελφος απαντάει:

-    «Τίποτα, του ρίχνω ένα πούτσο να ησυχάσει!»

-    «Γάμησε τον καλά!», λέει ο θείος μου.

Κάθισε και μας έβλεπε. Σε κάποια στιγμή του λέει ο ξάδελφος:

-    «Μπαμπά γιατί δεν του τον δίνεις κι εσύ;»

Εκείνος έρχεται από μπροστά μου και μου πετάει την ψωλάρα του και άρχισα το τσιμπούκι.
Ο θείος μου ήταν γύρω στα σαράντα και κούκλος. Μετά με πήδηξε. Αυτό έγινε τέσσερις με πέντε φορές και το μόνο που μου είπε να μην μου ξεφύγει τίποτα σε κανένα και το μάθουν (ειδικά η θεία μου).

Με τον ξάδελφο μου γαμιόμουν περίπου τρία χρόνια, το ίδιο και με τον Άκη τον συμμαθητή μου. Μετά το απολυτήριο ψιλοχαθήκαμε και με τον ξάδελφο μου και τον Άκη. Μετά από λίγους μήνες που ήμουν αγάμητος, δεν είχα ξαναπάει στο ξάδελφο μου γιατί ντρεπόμουν το θείο μου. Τότε ο ξάδελφος μου παρουσιάστηκε στον στρατό καταδρομέας και ήρθε μετάθεση στην πόλη μου. Όταν τον είδα την πρώτη φορά με την παραλλαγή και τον μπερέ έχυσα χωρίς να παίξω.

Ε και να μη τα πολυλογώ, αρχίσαμε ξανά τα ίδια. Αυτή τη φορά μαζί ήταν και ένας άλλος καταδρομέας και με πήδαγαν παρέα. Από την μέρα που έφυγαν και οι δυο και έμεινα πάλι μόνος, έπαθα στέρηση πούτσας. Για λίγους μήνες, μέσα καλοκαιριού, ήρθε και το φύλο πορείας για να υπηρετήσω όπου και πήρα αναβολή γιατί είχα μείνει σε δυο μαθήματα.

Από το Φθινόπωρο και ύστερα έμεινα μόνος και σκεφτόμουν τα  καυλιά που είχα φάει…

(Copyright protected OW ref: 25593)