Τελικά γαμήθηκα και ήταν απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η επανασύνδεση έγινε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και η εξέλιξη ήταν πάνω από συναρπαστική για το φίλο μας τον Γιάννη...

Η ιστορία:

Λοιπόν να πάρω τα πράγματα από την αρχή. Κάπου ενάμιση μήνα πριν κάποια φίλη από τα παλιά, η Βαγγελιώ, με βρήκε σε κάποιο site στο ίντερνετκαι αρχίσαμε να τα λέμε. Κάποια στιγμή λοιπόν κουβεντιάζοντας, αναφερθήκαμε και σε κάποιο τρίτο κοινό μας φίλο το Νίκο.

Η Βαγγελιώ δεν είχε ιδέα για το ότι ο Νίκος ήταν bi και μου εξομολογήθηκε πως προσπαθούσε να τον φλερτάρει, πράγμα που με έκανε να γελάσω γιατί εγώ γνώριζα πως έχουν τα πράγματα. Να μην τα πολυλογώ και με αφορμή αυτό, κοίταξα γύρω - γύρω στο ίντερνετκαι βρήκα και τον Νίκο με τον οποίο αρχίσαμε να συζητάμε κάποιες φορές την εβδομάδα. Ανταλλάξαμε και τηλέφωνα αλλά κυρίως τα λέγαμε μέσω internet.

Μετά από ένα διάστημα δυο, τριών εβδομάδων, μιλώντας με ρώτησε που μένω και τρελαθήκαμε και οι δυο όταν ανακαλύψαμε πως τα σπίτια μας είναι σε μια απόσταση γύρω στα 500 μέτρα και τόσα χρόνια δεν το γνωρίζαμε.

Με τα πολλά με τα λίγα λοιπόν κανονίσαμε κάποια στιγμή να περάσει από το σπίτι για να τα πούμε και από κοντά. Ήλθε λοιπόν κατά τις επτά και κουβέντα στην κουβέντα κατά τις εννέα είχα χύσει τραβώντας μου μαλακία. Δεν είχα ξαναβρεθεί με άντρα και οφείλω να ομολογήσω πως πραγματικά μου άρεσε πολύ το όλο σκηνικό. Μετά από κανένα πεντάλεπτο είχα εγώ την πούτσα του στα χέρια μου και την έπαιζα απολαμβάνοντας πραγματικά την καύλα που του προσέφερα και τους σπασμούς που του προκάλεσα καθώς έχυνε στο χέρι μου. Η συγκεκριμένη βραδιά τέλειωσε εκεί και κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε Πέμπτη.

Πέμπτη λοιπόν, λίγο μετά τις εννιά, ήταν σπίτι. Στο δωμάτιο μου αυτή τη φορά κουβεντιάζοντας για λίγο είπαμε να ανοίξουμε το pc για να δούμε καμιά τσόντα από αυτές που είχα αποθηκευμένες μέσα. Πέρασε καμιά ώρα βλέποντας και είχαμε καυλώσει αλλά η πούτσα μου δεν είχε σηκωθεί καλά. Έτσι λοιπόν κατέβασα το σορτσάκι και με την πούτσα έξω του είπα να κάνει ότι νομίζει ενώ εγώ συνέχισα να χαζεύω στην οθόνη του υπολογιστή.

Γονάτισε στα πλάγια της καρέκλας μου και άρχισε να ρουφάει την πούτσα μου και να μου γλείφει τα αρχίδια. Σε δυο λεπτά δεν έδινα καμιά σημασία στο pc και είχα επικεντρωθεί στην απόλαυση που μου προσέφερε. Η πούτσα μου είχε γίνει σκληρή σαν πέτρα μέσα στο στόμα του και λάτρευα την αίσθηση. Άπλωσα το χέρι και έπιασα το φούσκωμα στη βερμούδα του. Τον ανασήκωσα να καθίσει στο γραφείο μου για να προσφέρω κι εγώ το στόμα μου στην πούτσα του που πραγματικά ασφυκτιούσε μέσα στη βερμούδα.

Άρχισα να γλείφω το καυλί του σε όλο το μήκος, να ρουφάω το πουτσοκέφαλο και να παίζω με τη γλώσσα μου το σημείο στη βάση του κεφαλιού προσπαθώντας να τον πειράζω. Μου ζήτησε να τον τσιμπουκώσω κανονικά και δεν του χάλασα το χατίρι. Τον έβαλα βαθιά μέσα στο στόμα μου (όσο μπορούσα). Μου άρεσε. Εκείνος έπιασε με τα χέρια το κεφάλι μου και άρχισε να τρομπάρει το καυλί του μέσα στο στόμα μου φτάνοντας το μέχρι το λαρύγγι. Σηκωθήκαμε και οι δυο όρθιοι και αρχίσαμε να τρίβουμε τις πούτσες μας αγκαλιασμένοι ενώ φιλιόμασταν. Του ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα, γονάτισα πίσω του και του έγλειψα την τρύπα φέρνοντας στον σε απίστευτο σημείο καύλας.

- Θέλω να σε γαμήσω, ψέλλισε.

Τον γύρισα και σάλιωσα καλά-καλά το καυλί του. Του φόρεσα προφυλακτικό και στήθηκα στα τέσσερα έτοιμος να δεχτώ μέσα μου την ψωλάρα του Νίκου. Ήλθε από πίσω μου και προσπάθησε να με γαμήσει έτσι, μα δεν τα κατάφερε. Μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα και με τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού. Σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του και σε ένα λεπτό, που μου φάνηκε αιώνας η πούτσα του ήταν μέσα στην τρύπα μου. Πονούσα αφόρητα μα δεν έδειχνε να νοιάζεται καθόλου. Σε λίγο όλα είχαν γίνει καύλα. Η κάθε εισβολή που έκανε το καυλί του μέσα μου με έκανε να θέλω να ουρλιάξω από την καύλα.

Γύρω στο ένα τέταρτο όργωνε τον κώλο μου και το λάτρευα. Τόσο το σφυροκόπημα που μου έκανε όσο και τις βρισιές και τα τσιμπήματα στις ρόγες μου την ώρα που έχυνε. Εγώ δεν έχυσα. Για να πω την αλήθεια δεν με ένοιαζε να χύσω. Θα προτιμούσα να τον ξανά-καυλώσω για με ξανά-γαμήσει αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγει. Έχουμε ήδη κανονίσει την επόμενη συνάντηση μας για το Σάββατο.

(Copyright protected OW ref: 19495)