Ο καυλιάρης θείος (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση:  Η ιστορία συνεχίζεται αλλά όχι μόνο με τον θείο. Αυτή τη φορά και με δύο φίλους του που έκαναν την τύχη, και όχι μόνο αυτή, του μικρού μας φίλου να ανοίξει...

Η ιστορία:

Μετά το απίστευτο ξέσκισμα, ο θείος πεινούσε πολύ. Τον άκουγα ώρα που έτρωγε! Τον είχα εξαντλήσει. Κι εγώ πονούσα και ήμουν εξαντλημένος. Πήγα στην κουζίνα και τσίμπησα κάτι. Ύστερα πήγα στο μπάνιο και άρχισα να κοιτιέμαι στον καθρέπτη. Έβλεπα την τρύπα μου ανοιχτή σαν γαρίφαλο, τα κωλομέρια μου είχαν ανοίξει και είχαν κάνει κάτι καυλιάρικες καμπύλες. Ο κώλος μου ολοστρόγγυλος και πεταχτός με καύλωσε πολύ. Αμέσως μπήκα στην μπανιέρα και άρχισα να σαπουνίζομαι. Η πούτσα μου ήταν όρθια αλλά δεν τον έπαιξα. Ήθελα την καύλα μου για τον θείο. Ξεπλύθηκα και βγήκα στο σαλόνι. Ο θείος είχε κάτσει στον καναπέ ολόγυμνος με την ψωλάρα να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του.

-    Έλα μανάρι μου, μου λέει, έβαλα μια ταινία να δούμε…

-    Περιπέτεια;

-    Όχι τσόντα, λίγο να ηρεμήσουμε,

Ναι κάνω και εγώ αλλά είχα ακόμα καύλα από το μπάνιο. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει, είχε πάει εννέα. Στο χωριό νύχτωνε αργά! Πήγα μια στιγμή στην κουζίνα να πιω νερό και τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο…

-    Έλα ρε μαλάκα, ναι εδώ είναι. Άσε φίλε ο μικρός είναι απίστευτος. Ναι ρε μαλάκα. Τι ώρα να ξέρω, κατά τις δέκα, καλά ρε θα πάθεις πλάκα σου λέω. Όχι επειδή είναι ανιψιός μου φίλε, αλλά η Φώφη που είναι μουνάρα και έχει απίστευτο κώλο, δεν μετράει μπροστά σε αυτό το κωλί. Τι να σου λέω θα δεις. Τώρα ρε; Τι τρέλα έχεις… που είστε; Με το Γιάννη είσαι στο βουνό εδώ; Καλά σε πέντε λεπτά. Άντε κλείσε μαλάκα.

Δεν κατάλαβα και πολλά και πήγα στον καναπέ σαν μην έγινε τίποτα.

-    Μιλούσα με τον κυρ Σταύρο τον θυμάσαι;

-    Ναι, του λέω, γιατί;

-    Είναι εδώ στην πλαγιά και φουμάρουν τσιγαριλίκι με τον Γιάννη τον τρελό. Θα έρθουν μετά, δεν σε πειράζει…

-    όχι ας έρθουν τι να με πειράζει, του λέω,

Αλλά είχα και ένα διχασμό. Είχα ακούσει ότι ο Γιάννης έπαιρνε χάπια για να μην του σηκώνεται γιατί είχε ένα πούτσο τεράστιο. Μετά μου λέει ο θείος…

-    θέλουν να σε δουν οι μαλάκες. Αν πας από πίσω φαινόμαστε από την πλαγιά, πάνε λίγο.

-    Καλά, του είπα.

και βγήκα στην αυλή κοιτώντας μην με δει κανείς από μπροστά. Ήμουν ολόγυμνος. Πήγα πίσω και γύρισα τον κώλο μου σκύβοντας σαν να ψάχνω κάτι κάτω, νιώθοντας ότι με κοιτάνε καύλωσα πολύ. Γύρισα στον θείο. Αυτός χαμογέλασε. Μου είπε να κάτσω. Ήταν ξαπλωμένος κι εγώ ξάπλωσα δίπλα και έβαλα το κεφάλι στην κοιλιά του. Η πουτσάρα του ήταν μαραμένη και χωμένη ανάμεσα στα σκέλια του.

-    Μαλακία η ταινία, μου λέει. Έχω μια καλή τσόντα. Κάτσε να την βάλω.

Σηκώθηκε και την έβαλε και ήρθε ξανά στην ίδια θέση, Ήταν πάλι με μαύρους αλλά αυτή τη φορά με γκόμενες. Εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος. Άρχισα να τον φιλάω στην κοιλιά και να κατεβαίνω προς τα κάτω. Εκείνος άπλωσε το χέρι και άρχισε να μου πασπατεύει την κωλάρα μου. Πήρα την πούτσα του στο στόμα μαραμένη και την ρουφούσα δυνατά μέχρι που μισό-αναστήθηκε. Άλλοτε τον ρουφούσα και άλλοτε τον έπαιζα με το χέρι και χάζευα την τσόντα. Οι αραπάδες είχαν κοντάρια και ξέσκιζαν μουνί και κώλο. Ο θείος καύλωσε και το θηρίο σηκώθηκε εντελώς. Τον έγλειφα με μανία αλλά όπως ήμασταν δεν μπορούσα να τον πάρω βαθιά. Έγλειφα σαν τρελό πουτανάκι και ρουφούσα τα υγρά του που ήταν ατελείωτα. Τον έγλειφα από κάτω, όλο τον κορμό μέχρι επάνω και ρουφούσα το κεφαλάκι. Εκείνος είχε βάλει βαθιά το μεσαίο του δάχτυλο και το στριφογυρνούσε δίνοντας μου απίστευτη καύλα. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα. Πεταχτήκαμε και οι δυο.

-    Ωχ ήρθαν οι μαλάκες, μου λέει. Πάω να ανοίξω. Κάτσε έτσι και τούρλωσε λίγο το κωλαράκι σου να τους τρελάνουμε.

Από τη μια σκεφτόμουν να μην το μάθει κανείς και από την άλλη καύλωνα στην ιδέα της παρτούζας. Τούρλωσα λοιπόν καλά τον κώλο να φαίνεται η τρύπα μου και περίμενα. Ήρθαν μέσα χαμογελαστοί από τη μαστούρα και το μάτι τους γυάλιζε από καύλα.

-    Γεια σου αγορίνα! μου λέει ο κυρ Σταύρος και μου ρίχνει ένα χούφτωμα στο κωλομέρι.

-    Γεια σου… μου λέει και ο Γιάννης και γουρλώνει τα μάτια.

-    Δίκιο έχεις ρε φίλε. Ο μικρός είναι απίστευτος, λένε στο θείο.

-    Και που να δείτε τι κάνει.

Φορούσαν σορτς και φανελάκι ο Γιάννης, ενώ ο κυρ Σταύρος ήταν γυμνός από πάνω.

-    Ωωω έχεις και ωραία ταινία!

Αμέσως γδύθηκαν, ο θείος έκατσε στη θέση που είχαμε πριν, ο Γιάννης από πίσω μου και ο Σταύρος στην πολυθρόνα δίπλα. Ήταν όπως είχε πει ο θείος, οι τρελοί ψωλαράδες του χωριού. ο Σταύρος είχε μια πούτσα γύρω στους 23 πόντους και χοντρή με μαύρες τρίχες στη βάση του, ενώ του Γιάννη δεν μπόρεσα να τη δω γιατί είχε κρυφτεί ανάμεσα στα πόδια του.

Είχα κολλήσει λίγο, μέχρι που με ξεκόλλησε ο θείος. Με έπιασε από το κεφάλι και με οδήγησε στο καυλί του. Άρχισα να τον γλείφω και να τον παίρνω στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα.

-    Είναι πολύ καλός…

Κάνει ο Σταύρος έχοντας σηκώσει καλά το καυλί του παίζοντας το. Εγώ, έχοντας γείρει, είχα τουρλώσει τον κώλο μου μπροστά στο Γιάννη, που με τη μια έσκυψε και έχωσε τη γλώσσα του στην τρύπα μου ανοίγοντας τα κωλομέρια μου με τα χέρια του. Είχα τρελαθεί τελείως. Είχα αφεθεί στους γαμιάδες μου. Κάποια στιγμή ο Θείος με γύρισε και με έβαλε μπροστά του γονατιστό. Γυρνώντας είδα την πούτσα του Γιάννη. Ήταν πράγματι αλογίσια. Μου φάνηκε γύρω στους 30 πόντους και απίστευτα χοντρή σαν του θείου μου. Άρχισα να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να με κάνει αυτό το πράγμα. Έτσι όπως ήμουν σκυμμένος ήλθε ο Σταύρος και όρμησε με τη γλώσσα του στην τρύπα μου και ο Γιάννης έκατσε δίπλα στο θείο.  Άπλωσα το χέρι μου,  την έπιασα και την έπαιζα. Ήταν τεράστια. Ο Γιάννης με έβλεπε που έπαιρνα ολόκληρη την πούτσα του θείου στο στόμα μου.

-    Για να δούμε, τη δικιά μου θα την κστσφέρεις;

Ο θείος μου σηκώθηκε κι εγώ άρπαξα το θηρίο του Γιάννη και το έβαλα στο στόμα μου. Άρχισα να τον σαλιώνω καλά και να τον γλείφω περίτεχνα. Ο θείος παραμέρισε τον Σταύρο λέγοντας:

-    Δες τώρα καύλα μαλάκα…

Άρχισε να μου τον χώνει και να μπαινοβγαίνει η ψωλάρα του όλη μέσα μου. Πονούσα, καύλωνα, είχα τρελαθεί. Ρουφούσα την ψωλάρα του Γιάννη που ήταν κάγκελο, κι εκείνος μου πίεζε το κεφάλι για να την πάρω πιο βαθιά και πνιγόμουν. Ήρθε και ο Σταύρος δίπλα μου και με τράβηξε να τον τσιμπουκώσω. Η πούτσα του μύριζε ιδρώτα αλλά δεν με ένοιαζε. Είχα τρεις πραγματικά βαρβάτες πούτσες γύρω μου δικές μου. Έγλειφα μια το Γιάννη μια το Σταύρο.

-    Άσε ρε μαλάκα να τον γαμήσω λίγο. Τι κώλος είναι αυτός, τι πουτανάκι είσαι εσύ μανάρι μου…

-    Θα γαμήσεις αλλά θα χύσουμε όλοι στο λαρύγγι του γιατί του αρέσει το γαλατάκι του μωρού μου.

Δεν πέρασαν δυό λεπτά και ο θείος πετάχτηκε έξω από τον κώλο μου, μου σήκωσε το κεφάλι και μου τον έβαλε βαθιά στο στόμα αδειάζοντας μέσα το καυτό του σπέρμα. Τα κατάπια και συνέχισα να τον γλείφω και να τον βάζω όλο στο στόμα μου. Ο Σταύρος δεν έχασε την ευκαιρία και μου τον κάρφωσε με δύναμη όλο μέσα. Με πόνεσε πολύ και τραβήχτηκα βγάζοντας ένα βογκητό…

-    Σιγά ρε μαλάκα, του λέει ο θείος. Είναι μικρός και θέλει απαλές κινήσεις…

Συνέχισε να με γαμάει πιο απαλά. Αισθανόμουν το πουτσοκέφαλο του χοντρό και τις φλέβες στα τοιχώματα της κωλάρας μου. Η καύλα μου ατέλειωτη. Ο θείος έφυγε για την κουζίνα λέγοντας τους «μαλάκες όμορφα», και με το που έφυγε ο Σταύρος άρχισε πάλι να με γαμάει με περισσότερη δύναμη που με έκανε να βγάζω καυλιάρικες φωνούλες ενώ τσιμπούκωνα το Γιάννη.

-    Με κατακαύλωσες πουτανάκι

Κάνει κάποια στιγμή ο Σταύρος και βγαίνοντας από μέσα μου με σηκώνει και μου τον χώνει και αυτός βαθιά στο στόμα, όπως έκανε και ο Θείος πιο πριν, αρχίζοντας να το γαμάει. Ο Γιάννης πήρε θέση πίσω μου αλλά δεν μου τον έβαλε. Τον ακούμπησε και τον έτριβε ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου ενώ περίμενε να χύσει ο Σταύρος. Ο Σταύρος άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου ατέλειωτο σπέρμα, τόσο πολύ που δεν χώραγε στο στόμα μου και άρχισε να ξεχειλίζει στο σαγόνι μου όσο δεν προλάβαινα να καταπιώ. Συνέχισα να το γλείφω με μανία και να το τρίβω στο πρόσωπο μου για να μαζέψει όσο σπέρμα έτρεξε απ’ έξω.

Άρχισα να αισθάνομαι την πίεση του Γιάννη στην τρύπα μου. Άρχισε σιγά - σιγά να μπαίνει και με ξέσκιζε. Είχε βάλει το μισό και με γαμούσε με αργές κινήσεις. Με κράταγε σφιχτά από τη λεκάνη και με μια κίνηση μπορούσε να με ξεσκίσει αλλά δεν το έκανε. Έμπαινε σιγά - σιγά όλο και πιο βαθιά. Τον αισθανόμουν να με χτυπάει στο στομάχι. Με είχε ξεκωλιάσει. Ο Σταύρος είχε σηκωθεί και μου άνοιγε τα κωλομέρια για να μπαίνει όσο πιο βαθιά γίνεται. Αισθανόμουν την πούτσα του σε όλο το μήκος της να μπαινοβγαίνει βαθιά μέσα μου μαζί με τα σωθικά μου.

-    Έλα τώρα γιαβρί μου να σε ποτίσω…

Και τον νιώθω να τραβιέται ενώ εγώ έχυνα στο πάτωμα. Ήρθε μπροστά μου και άρχισε να μου γαμάει το στόμα, να τινάζεται και να πετάει το σπέρμα του από μακριά μέσα. Γέμισαν τα χείλια μου το σαγόνι, ήταν σαν βρύση. Ατέλειωτο σπέρμα. Κατάπια όσα μπορούσα, μάζεψα με την πούτσα του όσα είχαν τρέξει στο πρόσωπο και συνέχισα να τον γλείφω μέχρι που μαράθηκε. Καθίσαμε στον καναπέ όλοι μαζί. Ο θείος είχε φτιάξει ποτά για όλους.

-    Δεν είναι απίστευτος;

-    Ναι ρε φίλε, σκέτη καύλα. Αν δεν είχαμε τραβήξει μαλακία πριν θα ρίχναμε άλλον ένα. Είναι για πολλά γαμήσια ο μικρός.

Ο Γιάννης άρχισε να στρίβει ένα τσιγαριλίκι και η συνέχεια έπεται στην επόμενη ιστορία. Απίστευτες οι πούτσες που έφαγα μέχρι τώρα παιδιά, αλλά μου αρέσουν και οι γυναίκες. Γουστάρω να γαμάω κι εγώ, αλλά μόνο γυναίκες.

(Copyright protected OW ref: 19132)