Πισωκολλητό με τον κολλητό του ξαδέλφου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Το βραδυνό μπανάκι μετά από τη διασκέδαση εξελίχθηκε σε μια όμορφη ερωτική περιπέτεια για δύο από τα μέλη μιας παρέας...

Η ιστορία:

Πέρυσι το καλοκαίρι είχα πάει για λίγες μέρες διακοπές στο χωριό του ξαδέλφου μου. Εκεί γνώρισα την παρέα του και περάσαμε τις ημέρες μας όλοι μαζί.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες είχα διαπιστώσει ότι ένα από τα παιδιά φαινόταν να με κοιτάει λίγο περίεργα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πίστευα ότι είχε ερωτικές διαθέσεις.

Ένα βράδυ είχαμε πάει για clubbing και ήμασταν εγώ, ο ξάδελφός μου κι η κοπέλα του, καθώς επίσης κι ο Νίκος (το παιδί που ανέφερα πριν). Εκείνο το βράδυ ο ξάδελφος μου θα έφευγε νωρίς με την κοπέλα του, αλλά εγώ κι ο Νίκος θέλαμε να καθίσουμε λίγο ακόμα.

Όταν πέρασε η ώρα κι είπαμε να φύγουμε είπαμε να περάσουμε λίγο από την παραλία για μια βόλτα. Πήραμε μαζί κι από ένα μπουκάλι μπύρας ο καθένας ώστε να πιούμε στο δρόμο. Καθώς προχωρούσαμε, λίγη μπύρα έπεσε πάνω στο πουκάμισό του κι αποφάσισε να το βγάλει λίγο. Έτσι αποφασίσαμε να σταθούμε σε κάτι ξαπλώστρες μέχρι να στεγνώσει λίγο. Ο Νίκος πρότεινε να μπούμε για ένα βραδινό μπάνιο. Πέταξε όλα του τα ρούχα και βούτηξε μέσα, παροτρύνοντάς με να κάνω το ίδιο. Αρχικά, δείλιασα, αλλά βλέποντάς τον να κάνει μπάνιο ολόγυμνος στη θάλασσα και να με προσκαλεί, δεν άντεξα τελικά. Μπήκα μέσα με το σλιπάκι μου και πλησίασα κοντά. Αυτός άρχισε να με κοροϊδεύει που δεν μπήκα τελείως γυμνός.

- Ρε, μαλάκα! Με το σλιπάκι στη θάλασσα; Βγάλ' το αμέσως!

- Ρε συ, δεν έχω συνηθίσει να κάνω τελείως γυμνός μπάνιο στη θάλασσα...

του πάντησα σχεδόν αμέσως.

Τότε ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου βγάζει το σλιπάκι ενώ απαντούσε παράλληλα:

- Αυτή είναι η μαγεία... Να γίνεις ένα με τη θάλασσα.

Μόλις διαπίστωσε ότι κι εγώ είχα καυλώσει κι η πούτσα μου ήταν σηκωμένη μου είπε:

- Τέλεια! Καλά είχα καταλάβει ότι εμείς μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα…

κι αμέσως άρχισε να μου κάνει ίσως την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Εγώ παράλληλα βογκούσα από το πάθος κι έπαιζα με τις ρώγες μου.

Σε λίγο, βγήκαμε από τη θάλασσα και πήγαμε προς την ξαπλώστρα. Ο Νίκος ξάπλωσε κι εγώ ανάμεσα στα πόδια του άρπαξα τη 19ποντη πούτσα του και την έγλειφα και τη ρουφούσα με λύσσα. Μέσα σε λίγα λεπτά ακούγεται ο Νίκος να λέει με φωνή βραχνή και τρεμάμενη:

- Ανέβα πάνω μου, καύλα μου να σου σκίσω το κωλαράκι.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα υπάκουσα και έκατσα πάνω στο λαχταριστό του καυλί. Επί δέκα λεπτά χοροπηδούσα πάνω στο Νίκο, ενώ αυτός βογκούσε και με έβριζε...

- Μέχρι να βρω τον πάτο σου δε θα βγάλω την πούτσα μου από τον κώλο σου.

Σε λίγο με πρόσταξε να στηθώ στα τέσσερα στην ξαπλώστρα και μπήκε από πίσω μου με δύναμη... Ούρλιαξα από την καύλα κι αυτός μπαινόβγαινε με δυνατές και γρήγορες κινήσεις. Σε λίγο έχυσε μέσα στον κώλο μου. Μόλις βγήκε ξάπλωσε ανάσκελα στη διπλανή ξαπλώστρα, σήκωσε τα πόδια ψηλά, άνοιξε την κωλοτρυπίδά του και μου είπε:

- Σκίσε μου τον κώλο χωρίς έλεος!

Με το που το άκουσα του είπα:

- Τώρα θα μάθεις τι θα πει τσούξιμο!

Χωρίς καθυστέρηση μπήκα μέσα στον κώλο του και μπαινόβγαινα με απότομες κινήσεις. Ο Νίκος ούρλιαζε ότι γουστάρει πολύ. Παράλληλα, με τις πατούσες του χάιδευε το στέρνο μου. Δεν άργησε όμως κι η ώρα που έχυσα. Άφησα όλα τα υγρά μου εντός του κώλου του κι αυτός ζοριζόταν για να τα βγάλει από την τρύπα του. Για κανένα 5λεπτο ξαπλώσαμε εκεί και μετά φορέσαμε ρούχα και φύγαμε.

Από τότε και όποτε έχουμε ευκαιρία βρισκόμαστε με το Νίκο και αναβιώνουμε αυτήν την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε πέρυσι.

(Copyright protected OW ref: 18399)