Στην παραλία με δυο άνδρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Σε ερημική παραλία βρέθηκε ο φίλος μας για να κάνει το μπανάκι του αλλά η τύχη τα είχε σχεδιάσει αλλιώς κι έτσι ο φίλος μας ευχαριστήθηκε γαμήσι...


Η ιστορία:

Υπάρχει μια ερημική παραλία που συχνάζω έξω από την πόλη που μένω ώστε να μπορώ να κάνω γυμνισμό που μου αρέσει πολύ.

Ένα ζεστό απόγευμα του Ιουλίου φέτος πήγα για το συνηθισμένο μπάνιο μου χωρίς να ξέρω τι μου επεφύλασσε η θεά τύχη. Καθώς κατέβαινα την πλαγιά του βουνού, ακούω διάφορες φωνές και βογκητά. Πλησιάζω και βλέπω δυο άνδρες πολύ όμορφους και γυμνασμένους να παίρνει πίπα ο ένας στον άλλο. Ήταν ξαπλωμένοι σε στάση 69 και καθώς τους είδα έπαθα σοκ. Η ερημική μου παραλία ήταν κατειλημμένη και μάλιστα γινόταν τέτοιο παθιασμένο 69 που ακουγόταν οι φωνές τους από μακριά.

Αμέσως καύλωσα σε σημείο που δεν κρατιόμουν, ήθελα να χύσω εκείνη τη στιγμή αμέσως. Όμως καθώς είχα να πηδηχτώ από άνδρα πολύ καιρό (από το προηγούμενο καλοκαίρι) δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο από το πως θα μπορούσα να χώσω αυτά τα δυο καυλιά στον κώλο μου.

Από μακριά και χωρίς να με δουν έκανα πως τσουλούσα πέτρες για να καταλάβουν ότι κάποιος ερχόταν. Εγώ τους έβλεπα χωρίς να με βλέπουν αυτοί και τους είδα που γρήγορα έβαλαν τα μαγιό τους και κάθισαν πάνω στις βρεγμένες πετσέτες. Αμέσως προχώρησα στην παραλία δήθεν αδιάφορος και τους χαιρέτησα.

-    «Γεια σας παιδιά! Ωραία η θάλασσα σήμερα;»

Αυτοί μου έγνεψαν με τα κεφάλια τους φανερά ενοχλημένοι που τους διέκοψα. Κάθισα δίπλα τους και τους είπα:

-    «Δεν σας πειράζει να καθίσω δίπλα σας να γνωριστούμε κιόλας, έτσι;»

Αυτοί φανερά ενοχλημένοι τώρα κούνησαν τα κεφάλια τους με αμηχανία. Καθώς άπλωσα την πετσέτα μου άφησα να μου "φύγει" το μαγιό μου κατά λάθος και φάνηκαν τα κωλομέρια μου. Αυτοί κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Γύρισα προς το μέρος τους και τους είπα:

-    «Παρατήρησα ότι είστε πολύ γυμνασμένοι και έχετε θαυμάσια κορμιά που θα τα ζήλευε κάθε γυναίκα. Πάω στοίχημα ότι θα πηδάτε πολλές γυναίκες τώρα το καλοκαίρι!»

Ο Μάνος, έτσι λεγόταν ο ένας, είπε:

-    «Πάμε μαζί με το Γιώργο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα. Εσύ δεν γυμνάζεσαι; Γιατί κι εσύ έχεις ωραίο σώμα!»

-    «Αν σου πω πως το απόκτησα δεν θα με πιστέψεις!»

-    «Δηλαδή…;», μου αντιγύρισε.

Κι εγώ αντί απάντηση έβαλα το χέρι μου πάνω στην ψωλή του και άρχισα να την χαϊδεύω. Και οι δυο έπαθαν σοκ. Μετά το πρώτο σοκ, τους είπα:

-    «Είστε;»

Αυτοί χωρίς δεύτερη κουβέντα κατέβασαν τα μαγιό τους και δεν μπόρεσα να κρύψω την έκπληξη μου. Είχαν δυο τεράστια πουλιά γεμάτα με ωραίες αντρικές φλέβες, φουλ καυλωμένα, σηκωμένα μέχρι πάνω, χοντρά με τεράστια αρχίδια να κρέμονται γεμάτα ωραίες τρίχες. Δεν έχασα καιρό και έχωσα την πιο κοντινή ψωλή στο στόμα μου ενώ με το άλλο χέρι έπιασα την άλλη, την έσφιξα δυνατά μην θέλοντας να την χάσω και άρχισα να την μαλακίζω ενώ ρουφούσα την άλλη σαν τρελός.

Ο Μάνος βογκούσε από ηδονή ενώ εγώ έτρωγα όλα τα υγρά του που κατέβαιναν σαν ποταμός και πλημύριζαν το λαιμό μου. Ξαφνικά ο Γιώργος φεύγει από τα χέρια μου και έρχεται πίσω μου.

-    «Σήμερα θα γαμήσω τρελά αυτή την ανωμαλιάρα! Θα σου ανοίξω τον κώλο και θα σε κάνω γυναίκα!»

Και λέγοντας αυτά έρχεται και μου ακουμπάει το παπόρι του στην κωλοτρυπίδα μου και αρχίζει να μου ανεβοκατεβάζει την ψωλή του πάνω - κάτω ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που άρχισα να βογκάω σαν γυναίκα και έχυνα ασταμάτητα μέχρι που στράγγιξα τελείως. Τότε ένιωσα την τεράστια ψωλάρα του να με σκίζει και να μπαίνει μέσα μου και να μου ανοίγει κυριολεκτικά στα δυο την κωλάρα μου.

Βόγκηξα τόσο δυνατά που σίγουρα ακούστηκα από πολύ μακριά, αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου. Το μόνο που ήθελα ήταν να με γαμήσει αυτός ο άνδρας και να με κάνει "δικιά του". Ένιωσα σαν πουτάνα και του φώναζα:

-    «Αγάπη μου. είμαι δικιά σου! Η πουτάνα σου! Κάνε με ότι θες! Από σήμερα και πέρα θα γαμιέμαι μόνο μαζί σου».

Τότε ο Μάνος άρχισε να χύνει στο πρόσωπο μου. Έχωσα την ψωλάρα του μέσα στο στόμα μου και κατάπια όλα τα χύσια του. Του έγλειψα τα αρχίδια και άρχισα να του φιλάω όλο του σώμα μέχρι που έφτασα μέχρι το στόμα. Τότε έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα του. Ήταν η πρώτη φορά που φιλούσα άνδρα στο στόμα που ήταν τέτοια η καύλα μου που σηκώθηκε η πούτσα μου όρθια.

Ο Γιώργος συνέχιζε να με γαμάει ασταμάτητα από πίσω μέχρι που κάποια στιγμή τον ένιωσα να σφίγγεται και τότε κατάλαβα ότι έχυνε μέσα μου. Έσπρωξα το σώμα μου προς τα πίσω για να χωθεί ακόμα πιο βαθιά μέσα μου και να τον νιώσω περισσότερο. Ένιωθα τα βογκητά του και τη ζεστή ανάσα του στην πλάτη μου καθώς είχε σκύψει και με έσφιγγε δυνατά καθώς δάγκωνε τον ώμο μου με δύναμη και με τα δάχτυλα του μου πίεζε με δύναμη τις ρώγες από τα βυζιά μου. Ήταν το ωραιότερο γαμήσι που έφαγα ποτέ μου.

Μόλις τελειώσαμε, ξαπλώσαμε στις πετσέτες μας και ξεκουραζόμασταν. Εγώ κρατούσα συνέχεια και τις δυο ψωλές τους στα χέρια μου. Μετά συνεχίσαμε ξανά και ξανά. Εκείνη την ημέρα με γάμησαν με πάθος πέντε φορές. Στο τέλος είχε ανοίξει τόσο πολύ η κωλάρα μου που χωρούσε και τα πέντε δάχτυλα μέσα μαζί.

Μετά από αυτό ξαναβρεθήκαμε πολλές φορές και γαμιόμασταν στα σπίτια μας μαζί και με φίλους των παιδιών όλοι μαζί παρτούζα. Σε άλλο επεισόδιο θα γράψω όταν πηδήχτηκα με πέντε από τους φίλους τους.

(Copyright protected OW ref: 17808)