Με τον έρωτα στα αποδυτήρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιώργος εκπληρώνει τις φαντασιώσεις του με το μεγάλο του έρωτα στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου πολεμικών τεχνών όπου γυμνάζεται.


Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Γιώργος, δεκαοκτώ χρονών και γεματούλης. Είμαι 1.80, καστανόξανθος με σκούρα καστανά μάτια. Κάνω διάφορες πολεμικές τέχνες γιατί αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα στο Λύκειο αλλά οκ. Τα δοκίμασα όλα και έτσι είπα να δοκιμάσω και το Τακ Σου Ντο. Άρχισα τον Σεπτέμβριο 2010 και ακόμα κάνω.

Τέλος πάντων, εκεί υπάρχει ένα παιδί είκοσι χρονών, στο ύψος μου, κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, αρρενωπός και γενικώς είναι κούκλος. Αυτόν τον έχω ερωτευτεί τρελά. Για χάρη του έχω βαρέσει τρελές μαλακιές τα βράδια. Κάποια στιγμή δεν άντεχα, ήθελα να το κάνω. Ήθελα να έχω αυτό που τόσο καιρό λαχταρώ. Το πολυπόθητο σημείο ανάμεσα στα πόδια του!

Όσες φορές τον έχω δει με μποξεράκι στα αποδυτήρια διακρίνω ένα αρκετά μεγάλο εξόγκωμα και με ερεθίζει πολύ. Το όνομα του δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω αλλά θα τον φωνάζουμε Τ. Λοιπόν μια μέρα που ήμασταν οι δυο μας στα αποδυτήρια σκέφτηκα να κάνω την πρώτη κίνηση. Εντωμεταξύ έχει και κάτι γραμμωμένους κοιλιακούς που πάνω τους έχουν κάτι χαριτωμένες τριχούλες. Τέλος πάντων, του λέω:

-    «Κύριε Τ. ωραίο σώμα έχεις! Γυμνάζεσαι;»

-    «Τακτικά!», μου λέει. «Την περισσότερη γυμναστική την κάνω βέβαια με παρέα αλλά εσύ είσαι μικρός ακόμα. Σε λίγο καιρό θα το καταλάβεις».

Δεν άντεχα άλλο. Πήγα από πίσω του και άρχισα να τον χαϊδεύω στην πλάτη.

-    «Τι κάνεις εκεί;», μου λέει.

-    «Σε βλέπω λίγο σφιγμένο, και σκέφτηκα να σου χαλαρώσω λίγο τους μύες».

Ήξερα βέβαια ότι έχει αδυναμία στο μασάζ. Εκεί που έτριβα ξαφνικά αρχίζω να τον φιλώ στην πλάτη. Γυρίζει απότομα και με σπρώχνει.

-    «Τι κάνεις ρε μαλακισμένο;»

-    «Έλα, αφού σε βλέπω τόσο καιρό ότι το θέλεις!»

-    «Ε; Κόψε τις μαλακίες γιατί πάνω σου θα κάνω εξάσκηση την λαβή που μάθαμε!»

-    «Κι εγώ αυτό θέλω, αλλά ξαπλωτά».

Τον αρπάζω και του ρίχνω το καλύτερο γλωσσόφιλο. Εγώ βέβαια πετούσα στα ουράνια αφού φιλιόμουν με τον άντρα που αγαπώ. Μετά από αρκετές αντιστάσεις, τελικά υπέκυψε και άρχισε να παίρνει αυτός τον έλεγχο του φιλιού μας. Η χαρά-καύλα μου κορυφώθηκε όταν ένιωσα κάτι να φουσκώνει σε αυτόν! Σταματώ και του λέω να περιμένει να πάμε σπίτι του και μου λέει:

-    «Όχι πουτανίτσα, εδώ θα σε γαμήσω. Άκουσες ανώμαλη;»

Τι να κάνω; Μικρό παιδάκι και άμαθο που ήμουν υπέκυψα. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ. Εκεί που φιλιόμασταν τον κάνω να κάτσει σε έναν πάγκο, και σκύβω. Αρχίζω και χαϊδεύω τον καβάλο του ώσπου δεν άντεξα και του κατεβάζω το μποξεράκι. Αμέσως ένα καυλί 18 εκατοστών περίπου ξεπετάχτηκε και από κάτω το στόλιζαν δύο πανέμορφες και ολοστρόγγυλες κόκκινες μπάλες.

Αρχίζω και τον αυνανίζω, ξέρετε μέχρι να βγει το πρώτο χύσι. Μόλις έχυσε τον σκουπίζω με το στήθος μου και τότε έπιασα δουλειά. Πλησίασα τον πούτσο του κοντά στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι αυτό που φανταζόμουν τόσο καιρό τώρα θα το έχω στο στόμα μου. Το βάζω και αρχίζω να πιπιλώ τον πούτσο του με παλινδρομικές κινήσεις. Μπορούσα να τον βάλω όλο μέσα δεν είχα πρόβλημα.

Μετά ασχολήθηκα με τα αρχίδια. Βάζω και τα δυο στο στόμα μου. Τι ωραία γεύση! Και ξέρετε όλο αυτό μετά την προπόνηση, οπότε μες στον ιδρώτα. Αυτό ήταν… επιτέλους το μωρό μου έγινε δικός μου. Τον έβλεπα να έχει αυτό το ωραίο ηλίθιο βλέμμα της αγελάδας και χαιρόμουν κι εγώ.

Μόλις ξαναέχυσε άρχισα να του πιπιλώ τους κοιλιακούς και συγκεκριμένα τις τριχούλες πάνω τους που από την πρώτη στιγμή που τις είδα τις λάτρεψα. Ήθελα να τον ξανακαυλώσω αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται τίποτα. Ανεβαίνω και αρχίζω να του πιπιλώ τον λαιμό, μα τίποτα. Τέλος άρχισα να δαγκώνω τις ρώγες του και τότε του ξανασηκώθηκε. Του λέω:

-    «Μωρό μου, θέλω τώρα να σε νιώσω μέσα μου…»

-    «Θα το ήθελα πολύ, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένος…»

-    «Ε και; Κι εγώ, έλα θα σε βοηθήσω».

Αλλά ο καλός μου δεν είχε προφυλακτικά, άρα θα γίνει πιο δύσκολο. Τον έβαλα να στέκεται και στήθηκα εγώ στα τέσσερα. Άρχισα και κολλάω στο χοντρό καυλί του. Ξαφνικά ακούω:

-    «Ααααα!!!»

-    «Τι έγινε;», ρώτησα.

-    «Μωρό μου είναι ότι πιο ωραίο έχω νιώσει ποτέ!»

Και με μια γρήγορη κίνηση μου τον χώνει όλο! Τι πόνος Θεέ μου! Αλλά δεν ήθελα να σταματήσει. Επιτέλους ένιωθα αυτόν που αγαπώ ολοκληρωτικά μέσα μου. Πάλι καλά ο πόνος σταμάτησε αλλά που και που έτσουζε λίγο. Σε κάποια φάση φώναξε:

-    «Χύνω μωρό μου…»

Αμέσως τον έβγαλα από μέσα μου και πλησίασα το στόμα μου στον πούτσο του. Έχυσε και γεύτηκα το πιο γλυκό μέλι. Τι άλλο πια να ζητήσω. Αλλά το κακό είναι ότι την άλλη μέρα διαγράφθηκε από το καράτε και ακόμα να μάθω νέα του, αλλά δεν με νοιάζει. Βρήκα άλλον. Θα σας πω σε άλλη ιστορία γι’ αυτόν.

(Copyright protected OW ref: 17277)