Ένα ξεπέταγμα με τον γκόμενο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Μίμη και είμαι 24 170 60kg λίγο γυμνασμένος λεπτός και ξανθός

Εδώ και περίπου 6 μήνες γνώρισα τον Νικόλα ένα πολύ ωραίο άντρα γύρω στα 30 παντρεμένο με παιδί. Έχει τέλειες αναλογίες και είναι πολύ καλός καις το κρεβάτι. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε σχέση αν και το κάνουμε τακτικά. Του αρέσει πολύ το αντρικό κωλαράκι αλλά λόγω τις δουλειάς του δεν έχει και πολύ χρόνο για τέτοια θέλει απλά να κάνουμε σεξ χωρίς δεσμεύσεις και όρους.

Αυτή η κατάσταση πάντα μου άρεσε γιατί δεν δίνουμε στόχο σε κανένα.
Θα σας πω μια από τις πολλές περιπέτειες που είχαμε .

Την περασμένη Δευτέρα πήρα μια πορνοταινια που μου άρεσε και τηλεφώνησα στον Νικόλα να αν ήθελε να την δούμε μαζί. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και αυτός βρισκόταν ήδη στο σπίτι μου. Να μην σας τα πολυλογώ κάτσαμε και βάλαμε την ταινία. Ο Νίκος δεν άργησε να καυλώσει . πράγμα που φάνηκε αμέσως.

Κι εγώ όμως δεν πήγαινα πίσω. Άνοιξε το παντελόνι του και πέταξε έξω τον πελώριο πούτσο του. Με το ένα του χέρι με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε.

Κοίτα πως με έχεις κάνει. Έλα λοιπόν παρτον στο στόμα σου

Χωρίς να πω κουβέντα γονάτισα μπροστά του και άρχισα να τον τσιμπουκωνω σε κάποια φάση αυτός με σταμάτησε. Μου είπε να γδυθώ και να κάτσω στα 4. το έκανα και αυτό χωρίς να βγάλω άχνα και στήθηκα στα 4 μπροστά σε έναν πελώριο καθρέφτη που υπήρχε στο δωμάτιο. αυτός έβαλε λάδι στον πούτσο του και στον κώλο μου. Και με μια απότομη κίνηση έβαλε όλο τον πούτσο του στον κώλο μου. Πήγα να φωνάξω από τον πόνο αλλά αυτός μου έκλεισε το στόμα και μου είπε. Σσσσσς θα μας ακούσουν.

Ενώ ταυτόχρονα σφυροκοπούσε το κωλαράκι μου. έχει πολύ μεγάλη πούτσα και δεν μπορώ να την συνηθίσω με τίποτα. Αν και την έχω φάει πολλές φορές. Ενώ ο Νικόλας μου έσκιζε κυριολεκτικά το κωλαρακι μου έπαιζε ταυτόχρονα και τον πούτσο ενώ κοιτούσε τον καθρέφτη απέναντι μας. εγώ δεν άργησα να χύσω. αυτός όπως πάντα με πηδούσε πάρα πολύ ώρα . ώσπου σε κάποια φάση βγήκε από μέσα μου και μου τον έχωσε στο στόμα. Μόλις άρχισα να τον γλύφω αυτός έχυσε το πλούσιο σπέρμα του στο στόμα μου. Τα κατάπια μέχρι σταγόνας.

Κάναμε και ένα μπανακι μαζί και μετά έφυγε για την γυναικούλα του.
Σήμερα πήρα ακόμα μια πορνοταινια και τα του τηλεφωνήσω να την δούμε μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")