Αυτό που πάντα ήθελα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας άντρας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού χρειάζεται να διανυκτερεύσει αλλά έχει ένα πρόβλημα: έχει ξεχάσει την ταυτότητα του. μετά από αρκετή περιπλάνηση, βρίσκει μια μικρή πανσιόν και ο ρεσεψιονίστ είναι διατεθειμένος να του δώσει το δικό του δωμάτιο αλλά με το ανάλογο αντίτιμο…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από λίγο καιρό. Είμαι ένας ψηλός και ωραίος άντρας 36 χρονών, 1.90μ, 90 κιλά, με λίγη τριχοφυΐα, λευκό δέρμα και όμορφο πρόσωπο. Είχα πάντοτε φαντασιώσεις με άντρες και φανταζόμουν πάντοτε πως στο σεξ παρά το ότι είμαι ένας ψηλός και δυνατός άντρας, ο άλλος είχε το πάνω χέρι ενώ εγώ υποτασσόμουν στις ορέξεις του. Όμως, θες από φόβο, θες από οτιδήποτε άλλο, δεν ήθελα να κάνω πρωκτικό. Εκείνο που με καύλωνε πάντα ήταν να ξαπλώσω ανάσκελα, να ανοίξω τα πόδια μου και ο άλλος να έρθει από πάνω μου, να μου φιλάει τις ρώγες και να τρίβει το πέος του στο δικό μου μέχρι να χύσουμε μαζί. Έτσι άνοιξα προφίλ σε ένα σάιτ με γκέι γνωριμίες και περιέγραφα τι ακριβώς ζητούσα. Όμως δεν είχα και πολύ επιτυχία καθώς όπως φαίνεται αυτά που με εξίταραν δεν ήταν αρκετά για τους άλλους που ήθελαν ολοκληρωμένο σεξ ή έστω μια πίπα που ούτε αυτό το δεχόμουν.

Για να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή χρειάστηκε να ταξιδέψω και να διανυκτερεύσω σε άλλη πόλη. Αναζητώντας ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει την ταυτότητά μου. Ήξερα ότι δεν μπορείς να μείνεις σε κανένα ξενοδοχείο χωρίς ταυτότητα, όμως πίστευα ότι με ευγενικό τρόπο θα μπορούσα να πείσω τους ρεσεψιονίστ να διανυκτερεύσω αφού είχα χρήματα και θα προπλήρωνα το δωμάτιό μου. Όμως παρά τις προσπάθειές μου κανένα ξενοδοχείο δεν με δεχόταν. Είχε αρχίσει να νυχτώνει και είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Σκέφτηκα ότι είχα περισσότερες πιθανότητες να γίνω δεκτός σε κάποιο φτηνό ξενοδοχείο ή πανσιόν. Τριγυρνώντας, βρέθηκα μπροστά σε ένα ξενοδοχείο, μπορεί να ήταν και πανσιόν, όπως ακριβώς το σκεφτόμουν. Ήταν η τελευταία μου ελπίδα αφού πλέον είχε νυχτώσει για τα καλά και είχα φάει πόρτα από όλα τα άλλα ξενοδοχεία.

Μπαίνοντας είδα τον υπάλληλο να κάθεται πίσω από το γκισέ. Φαινόταν πολύ απορροφημένος σε κάτι που έβλεπε στην οθόνη του υπολογιστή. Ήταν ένας τύπος γύρω στα 48 -50, εύσωμος, φαλακρός. Πλησίασα και τον ρώτησα αν έχει δωμάτια.

-    «Φυσικά και έχουμε!», μου απαντάει. «Μόνο γι’ απόψε το θες;»

-    «Όχι» του απάντησα. «Για δύο ως τρεις διανυκτερεύσεις».

-    «Ωραία. Μου δίνεις την ταυτότητά σου;».

-    «Δυστυχώς την έχω ξεχάσει…», του λέω.

-    «Τότε δεν μπορείς να μείνεις. Ούτε εδώ, ούτε πουθενά».

-    «Κοιτάξτε», του λέω. «Μπορώ να προπληρώσω το δωμάτιο».

-    «Δεν είναι αυτό το πρόβλημα φίλε. Απλά δεν μπορώ να αφήσω κανέναν να μείνει χωρίς ταυτότητα. Απαγορεύεται».

Είχα αρχίσει να απελπίζομαι και να πιστεύω ότι θα έβγαζα τη νύχτα έξω. Εκείνη τη στιγμή πρόσεξα στην οθόνη του υπολογιστή του πως είχε βάλει στην ελαχιστοποίηση το σάιτ που είχα ανοίξει προφίλ. Τα μάτια μου έμειναν καρφωμένα για λίγο στον υπολογιστή. Όμως μετά από λίγο συνήλθα και τον κοίταζα γεμάτος απόγνωση. Ο τύπος πρόσεξε ότι είδα σε ποιο σάιτ είχε μπει αλλά δεν φάνηκε να ταράζεται καθόλου. Τότε μαλάκωσε κάπως την έκφρασή του και με τόνο πιο γλυκό μου είπε:

-    «Το ξέρεις το σάιτ;»

Εγώ δίστασα λίγο αλλά μετά του είπα:

-    «Ναι, το ξέρω».

Τότε αυτός χαμογέλασε και με ρώτησε:

-    «Έχεις προφίλ;»

Εγώ δίσταζα να απαντήσω για προφανείς λόγους. Τότε αυτός πήρε την πρωτοβουλία και μου είπε:

-    «Εγώ πάντως έχω».

Μετά από αυτό ξεθάρρεψα κι εγώ και του απάντησα:

-    «Ναι, κι εγώ έχω».

Αυτός χαμογέλασε πιο φιλικά και μου είπε:

-    «Κοίτα. Μπορούμε να το ρυθμίσουμε μιας και είσαι συνάδελφος…», μου λέει χαμογελώντας σχεδόν ειρωνικά.

Ξαφνιάστηκα. Δεν ήξερα τι θα μου ζητήσει και τον ρώτησα:

-    «Δηλαδή; Πώς θα το ρυθμίσουμε;»

Αυτός πάλι με χαμόγελο κάπως ειρωνικό μου λέει:

-    «Αν μου πεις το username σου θα σου δώσω δωμάτιο».

Εγώ δίσταζα. Δεν είχα ομολογήσει ποτέ σε κανέναν τις κρυφές μου επιθυμίες. Και τώρα ένας άγνωστος ήθελε να τις μάθει διαβάζοντας το προφίλ μου. Όμως βρισκόμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Κινδύνευα να μείνω έξω τη νύχτα. Έτσι μετά από λίγα δευτερόλεπτα του είπα:

-    «Θα στο πω αρκεί να μου πεις κι εσύ το δικό σου».

-    «Δεν έχω πρόβλημα», μου λέει και αμέσως μου λέει το username του. «Τώρα πες μου το δικό σου».

Μόλις του το είπα, έψαξε αμέσως πληκτρολογώντας το να δει το προφίλ μου. Άρχισε να διαβάζει: «Αναζητώ παρτενέρ να του αρέσει να κυριαρχεί στο top2top frottage. Μου αρέσουν χάδια και φιλιά στο κορμί μου, κυρίως στις ρώγες, να μου την παίζουν και dick2dick μέχρι να χύσουμε μαζί. Τίποτα παραπάνω. Ούτε γαμήσια ούτε πίπες. Αν είσαι τοπ όπως κι εγώ και σου αρέσει να χαμουρεύεις με τις ώρες έναν όμορφο παίδαρο και να κυριαρχείς στο top2top frottage, τότε θα χαρώ να τα πούμε». Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Πρώτη φορά κάποιος μάθαινε τα γούστα μου στο σεξ κι εγώ ήμουν μπροστά του!

-    «Πολύ ωραίο προφίλ!», μου λέει. «Ωραίο ξεκαύλωμα. Τα έχεις κάνει αυτά που λες;»

Εγώ δεν του απάντησα, αλλά του είπα:

-    «Κανονικά θα πρέπει να μου δείξεις και το δικό σου προφίλ».

-    «Κανένα πρόβλημα», μου λέει.

Και αμέσως πληκτρολογεί το username του και ανοίγει το προφίλ του. Επρόκειτο για αποκλειστικά ενεργητικό που απλά ζητούσε σεξ χωρίς να λέει λεπτομέρειες.

-    «Το δικό μου προφίλ», μου λέει, «δεν είναι αναλυτικό όπως το δικό σου. Εντάξει; Το είδες;»

-    «Ναι», του λέω. «Εντάξει. Λοιπόν, θα μου δώσεις το δωμάτιο;»

-    «Φυσικά!», μου λέει. «Είμαστε άντρες και το λόγο μας τον κρατάμε. Για να έχω όμως κι εγώ το κεφάλι μου ήσυχο, θα σε βάλω σε ένα μικρό δωμάτιο που το χρησιμοποιώ για πάρτη μου. Έτσι δεν θα φαίνεται καθόλου στις κρατήσεις και θα είμαστε κι οι δυο εντάξει».

-    «Εντάξει», του λέω.

Τότε σηκώνεται και μου δίνει την κάρτα του δωματίου. Εκείνη τη στιγμή πρόσεξα ότι ήταν αρκετά ψηλός, όχι βέβαια όσο εγώ, αλλά γύρω στο 1.83 με 1.85, και από το πουκάμισό του, που ήταν μισάνοιχτο, φαινόταν πολύ τριχωτός και όπως είπα και προηγουμένως πολύ εύσωμος, γύρω στα 130 κιλά.

-    «Αυτό είναι», μου λέει. «Αλήθεια, δεν συστηθήκαμε. Πως σε λένε;»

-    «Τάκης», του λέω.

-    «Αντώνης» (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω τα πραγματικά ονόματα).

-    «Χάρηκα πολύ Αντώνη».

-    «Εγώ να δεις πόσο χάρηκα Τάκη!», μου λέει και χαμογελώντας μου έσφιξε το χέρι.

-    «Θα πρέπει να κανονίσουμε για την πληρωμή».

-    «Μη σε νοιάζει. Είναι κανονισμένο».

-    «Πώς δηλαδή;»

-    «Κοίτα. Θα σε φιλοξενήσω στο δικό μου δωμάτιο. Οπότε δεν θα πληρώσεις».

-    «Όχι, δεν είναι σωστό».

-    «Εντάξει είναι. Μόνο έτσι μπορώ να σε δεχτώ. Ως φιλοξενούμενο. Αλλιώς θα έπρεπε να έχεις ταυτότητα για να πάρω χρήματα. Εντάξει;»

-    «Οκ».

-    «Λοιπόν, καλή διαμονή!», μου είπε χαμογελώντας.

-    «Ευχαριστώ».

-    «Όνειρα γλυκά!», μου λέει με ειρωνικό χαμόγελο.

Το δωμάτιο ήταν πράγματι μικρό αλλά αυτό δεν με ένοιαζε. Το παν ήταν ότι είχα βρει κατάλυμα. Το κρεβάτι, αν και διπλό, δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, σχεδόν εναμισάρι. Όμως τουλάχιστον θα κοιμόμουνα άνετα. Έκανα ένα ντουζάκι και ξάπλωσα μόνο με το σλιπάκι. Είχα χαλαρώσει τελείως μετά από μια μέρα ταλαιπωρίας και ήμουν έτοιμος να αποκοιμηθώ όταν άκουσα θόρυβο στην πόρτα. Ανησύχησα. Ποιος μπορούσε να μπει στο δωμάτιο εκτός από μένα; Ευτυχώς που πάντα αφήνω ένα μικρό φως ανοιχτό. Ήταν ο Αντώνης, ο υπάλληλος της ρεσεψιόν.

-    «Εγώ είμαι», μου είπε και μόλις με είδε χαμογέλασε πλατιά.

-    «Τι θέλεις;», τον ρώτησα.

-    «Ε, όχι και τι θέλω! Δωμάτιό μου είναι».

-    «Νόμιζα ότι μου το παραχώρησες».

-    «Κι εγώ που θα κοιμηθώ;»

-    «Δεν θα κοιμηθείς στο σπίτι σου;»

-    «Πολλές φορές όταν σχολάω αργά κοιμάμαι εδώ. Άλλωστε το σπίτι μου είναι πολύ μακριά».

-    «Και που θα χωρέσουμε;»

-    «Όλοι οι καλοί χωράνε!»

Καθώς μου τα έλεγε αυτά, άρχισε να γδύνεται μέχρι που έμεινε κι αυτός με το εσώρουχο. Φορούσε μποξεράκι. Ήταν πραγματικά τεράστιος και τριχωτός. Ξάπλωσε δίπλα μου ανάσκελα όπως κι εγώ και παρότι τραβήχτηκα όσο μπορούσα, παρόλα αυτά τα σώματά μας άγγιζαν το ένα το άλλο γιατί όπως είπα το κρεβάτι δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.

-    «Δεν έχω ύπνο», μου λέει. «Σε πειράζει να βάλω λίγο τηλεόραση;»

-    «Όχι. Άλλωστε δωμάτιό σου είναι. Ούτε εγώ έχω ύπνο».

Και πώς να είχα; Βρισκόμασταν κολλητά σχεδόν γυμνοί δύο άντρες και είχα αγχωθεί αρκετά. Η όλη φάση με ερέθιζε κάπως αλλά από την άλλη φοβόμουν. Φοβόμουν ότι ήμουν αρκετά ευάλωτος τόσο λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες είχα βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι μαζί του, όσο και εξαιτίας του ότι είχε διαβάσει το προφίλ μου στο οποίο έλεγα ότι μου αρέσει να κυριαρχεί ο άλλος επάνω μου στο top2top frottage. Αυτός ήταν ένας ενεργητικός που ήθελε απλά και μόνο σεξ! Τι θα μπορούσε να μου ζητήσει; Οπωσδήποτε, σκεφτόμουν, δεν γίνομαι παθητικός με τίποτα! Αν τα πράγματα έφταναν στο σημείο να θέλει να με γαμήσει εγώ θα έφευγα κι ας ξενυχτούσα έξω!

Ενώ τα σκεφτόμουν όλα αυτά και ανησυχούσα, είδα ότι ο Αντώνης είχε βάλει στο pay tv μια τσόντα με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο. Έδειχνε δυο άντρες να χαϊδεύονται, να φιλιούνται και γενικά να κάνουν παιχνίδι χωρίς ολοκληρωμένο σεξ. Ήταν τόσο ερεθιστικό που και οι δυο είχαμε καυλώσει. Η πούτσα μου ανασήκωνε το σλιπάκι μου ενώ παρατηρούσα ότι και η πούτσα του Αντώνη που σίγουρα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τη δική μου είχε φουσκώσει το μποξεράκι του και το κρατούσε όρθιο όπως ένα αντίσκηνο. Τότε γυρνάει ο Αντώνης και μου λέει:

-    «Καύλωσες όμορφε;»

-    «Ε, είναι να μην καυλώσω μ’  αυτά που βλέπω;»

Τότε γυρίζει το σώμα του προς το μέρος μου και βάζοντας το χέρι του στην πούτσα μου, μου λέει:

-    «Γουστάρω πολύ να κάνω φάση μαζί σου παίδαρε!»

Εγώ αιφνιδιάστηκα. Δεν μου είχε ξαναβάλει ποτέ κανείς χέρι. Προσπάθησα να απομακρύνω το χέρι του από την πούτσα μου αλλά ήταν πολύ δυνατός. Προσπαθώντας να φανώ ψύχραιμος γυρίζω και του λέω σε έντονο ύφος:

-    «Εγώ δεν γαμιέμαι!»

-    «Και ποιος σου είπε ότι θέλω να σε γαμήσω;», μου λέει στο ίδιο έντονο ύφος κι αυτός.

-    «Ούτε πίπες κάνω!»

-    «Δεν θέλω να μου πάρεις πίπα!»

-    «Και τότε;»

-    «Θέλω να σου κάνω αυτά που γράφεις στο προφίλ σου. Τα διάβαζα και τα ξαναδιάβαζα κι έχω κατακαυλώσει!»

-    «Κοίτα, εγώ δεν πάω μ’ όποιον κι όποιον».

-    «Εγώ δεν είμαι όποιος κι όποιος! Σου έδωσα το δωμάτιό μου».

-    «Ναι, αλλά αυτό δεν ήταν στη συμφωνία μας».

-    «Και τότε γιατί νομίζεις ότι σε άφησα να μείνεις εδώ; Αυτή είναι η πληρωμή μου!»

-    «Κι αν αρνηθώ;»

-    «Τότε θα φύγεις!»

-    «Δηλαδή μιλάμε για εκβιασμό!»

-    «Παρ’ το όπως θέλεις. Πάντως δεν μπορώ να έχω δίπλα μου έναν παίδαρο σαν εσένα και να μην κάνω τίποτα μαζί του. Κι επειδή έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να κάτσεις να γαμηθείς, μου αρκεί να κάνουμε όλα αυτά τα καυλωτικά που γράφεις στο προφίλ. Λοιπόν;»

-    «Κοίτα Αντώνη. Πρέπει να σου πω κάτι…»

-    «Λέγε».

-    «Δεν έχω ξαναπάει με άντρα στην ηλικία σου και στα κυβικά σου».

-    «Δεν πειράζει. Θα δεις. Θα σε περιποιηθώ πολύ!»

Και λέγοντάς μου αυτά, τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου. Εγώ ήμουν φοβισμένος οπότε αποφάσισα να του πω την αλήθεια.

-    «Κοίτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακάνει τίποτα με άντρα. Όσα γράφω στο προφίλ είναι δικές μου φαντασιώσεις».

-    «Αυτό σημαίνει όμως ότι τα θέλεις!»

-    «Ε, ναι».

-    «Ε, τότε θα τα κάνεις μαζί μου! Για όλα υπάρχει μια αρχή!»

Και λέγοντάς μου αυτά, άρχισε να χαϊδεύει το κορμί μου. Εγώ έκανα να τραβηχτώ και του είπα:

-    «Δεν είμαι έτοιμος ακόμη…»

Τότε αυτός σοβάρεψε αρκετά και με αυστηρό ύφος μου λέει:

-    «Κοίτα μεγάλε. Η θα κάτσεις να κάνουμε παιχνίδι ή έφυγες!»

Πλέον δεν είχα άλλη επιλογή, οπότε του είπα:

-    «Εντάξει!»

Αυτό ήταν! Άρχισε να μου παίζει τον πούτσο, να με χαϊδεύει και κυρίως να μου φιλάει τις ρώγες. Μου πιπίλιζε τόσο πολύ τις ρώγες που είχαν γίνει πολύ σκληρές και τα βυζάκια μου είχαν ανυψωθεί σαν δυο μικρά βουναλάκια. Ήμουν παραδομένος στα χέρια του!

-    «Πω, πω αγόρι μου!», μου λέει. «Τι βυζάρες είναι αυτές;»

Στο άκουσμα και μόνο αυτής της φράσης είχα καυλώσει σαν γκόμενα. Μου έβγαλε το σλιπάκι και έβγαλε και το μποξεράκι του. Καθώς το χέρι του μου μάλαζε τον πούτσο και τ’ αρχίδια και είχε γείρει προς το μέρος μου, ένιωθα την πέτρινη και τεράστια πούτσα του καθώς και τις μεγάλες αρχιδάρες του να ακουμπάνε στην εξωτερική πλευρά του μηρού μου. Το κορμί μου έκανε συσπάσεις από ρίγη ηδονής όπως κάνουν οι γκόμενες όταν αφήνονται να τις ηδονίζεις.

Σε μια στιγμή κι ενώ είχα κλείσει τα μάτια από ηδονή, ο Αντώνης ανέβηκε πάνω μου! Ένιωσα την πούτσα και τ’ αρχίδια του να πιέζουν τα δικά μου αρχίδια και να υποτάσσουν τη δική μου πούτσα που πλέον όπως ολόκληρο το κορμί μου, ήταν κι αυτή ανάσκελα υποταγμένη από την πούτσα του Αντώνη. Γούρλωσα τα μάτια μου και κοίταζα τον επιβήτορά μου. Ήμουν μια παραδομένη γκόμενα στα χέρια του. Και παρότι είμαι κι εγώ μεγαλόσωμος άντρας, ο όγκος του Αντώνη συνέτριβε το κορμί μου που ήταν πλέον φυλακισμένο από κάτω του. Παράλληλα τα πόδια μου είχαν ανοίξει για να δεχτούν τα πόδια του Αντώνη, ενώ ο επιβήτοράς μου, παρά το βάρος του πηγαινοερχόταν ευγενικά πάνω μου και μου γαμούσε την πούτσα και τ’ αρχίδια.

Μετά από λίγο άρχισα να συνηθίζω και ανταποκρινόμουν κι εγώ στο ρυθμό του επιβήτορά μου κουνώντας ανάλογα το σώμα μου. Τότε σε μια στιγμή, ο επιβήτοράς μου θέλησε να με φιλήσει στο στόμα.

-    «Όχι», είπα.

-    «Τι θα πει όχι;»

-    «Δεν φιλιέμαι στο στόμα!»

-    «Μ’ εμένα θα φιληθείς!», μου είπε αυστηρά.

Εγώ έκανα και πάλι να τον αποφύγω και του είπα:

-    «Κοίτα Αντώνη, ότι και να κάνουμε είμαστε άντρες».

-    «Και λοιπόν;»

-    «Δεν είναι σωστό να φιληθούμε».

-    «Κοίτα μωρό μου. Μη με κόβεις πάνω στην καύλα. Απόψε είσαι η γκόμενά μου και θα κάνεις ότι θέλω εγώ!»

-    «Σε παρακαλώ», του είπα. «Μη με ξεφτιλίζεις άλλο».

-    «Είσαι δικός μου», μου λέει ξαναμμένος και αρχίζει να με φιλάει ρουφηχτά.

Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη. Δεν είχα φιληθεί ξανά στο στόμα με άντρα. Αλλά μήπως είχα ξανακάνει και τίποτα άλλο με άντρα; Κάποια στιγμή με άφησε να πάρω μια ανάσα και με ρώτησε:

-    «Λοιπόν, πως ήτανε;»

-    «Ξεφτίλα», του λέω.

-    «Ωραία! Γιατί γουστάρω πολύ! Έχεις ωραία γεύση!», και ξαναρχίζει να με φιλάει πότε στο στόμα, πότε στο λαιμό και πότε στις ρώγες, ενώ όλη αυτή την ώρα δεν σταματούσε να πηγαινοέρχεται πάνω μου κρατώντας την καύλα και των δυο μας αμείωτη.

Ο επιβήτοράς μου δεν έχασε ευκαιρία και καθώς με είχε υποτάξει απόλυτα, έβαζε τα χέρια του κάτω από το κορμί μου και μου έπιανε τα κωλομάγουλα. Κάποια στιγμή προχώρησε περισσότερο και άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο.

-    «Ααααχ! Μη!», του είπα.

-    «Μη φοβάσαι μωρό μου. Δεν πρόκειται να σε γαμήσω. Μόνο να σου δείξω ποιος είναι ο άντρας σου απόψε!»

Στα λόγια του αυτά ηρέμησα και αφέθηκα ξανά στα χέρια του. Ήμουν πλέον μια πουτάνα με όλη τη σημασία της λέξης, άσχετα αν δεν γαμιόμουνα. Ξαφνικά, ο άντρας μου άρχισε να πηγαινοέρχεται με τόση δύναμη και ορμή επάνω μου που νόμιζα ότι θα συνθλίψει την πούτσα και τ’ αρχίδια μου. Πονούσα. Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο.

-    «Σε παρακαλώ! Δεν αντέχω άλλο! Σταμάτα!»

-    «Συγνώμη μωρό μου. Με συγχωρείς…»

Ο επιβήτοράς μου ηρέμησε και ξανάγινε ευγενικός. Άρχισε να με χαϊδεύει και πάλι απαλά και μου λέει:

-    «Τι έγινε μεγάλε; Δεν αντέχεις; Νόμιζα ότι είσαι παίδαρος».

-    «Εγώ μπορεί να είμαι παίδαρος», του είπα, «αλλά κι εσύ είσαι άντρακλας!»

-    «Έτσι, ε!», είπε χαμογελώντας.

Τότε πήρα θάρρος και του είπα:

-    «Ναι. Και γουστάρω να με βάζει κάτω ένας άντρας σαν εσένα!»

-    «Μωρό μου», είπε, «Σ’ αγαπάω!».

-    «Κι εγώ σ’ αγαπάω!»

Πλέον η καύλα μας είχε φτάσει στο απόγειο. Άρχισε πάλι να με φιλάει στο στόμα, στις ρώγες, στο λαιμό, παντού! Κάποια στιγμή σταμάτησε πάλι και μου λέει:

-    «Μωρό μου το σκέφτομαι σοβαρά για μας τους δυο!»

-    «Δηλαδή;»

-    «Θέλω να γίνεις η μόνιμη πουτάνα μου!»

-    «Όμως δεν μπορώ να σου δώσω τίποτα παραπάνω».

-    «Δεν χρειάζεται. Μου φτάνει να σε φιλάω και να σε χαμουρεύω με τις ώρες όπως τώρα».

Και σφίγγοντας τα δόντια συνέχισε:

-    «Γουστάρω τρελά την κορμάρα σου!».

-    «Αυτή η κορμάρα σου ανήκει», του είπα, μη μπορώντας πια να το παίζω δύσκολος αφού είχα βρει αυτό που ζητούσα.

Αυτός μόλις άκουσε από μένα ότι το κορμί μου του ανήκε, με σφίγγει ακόμα πιο πολύ στην αγκαλιά του και αρχίζει ένα τρελό πήγαιν’ έλα πάνω στο κορμί μου ενώ οι πούτσες μας που τόση ώρα έδιναν τα δικά τους φιλιά ανάμεσα στα πόδια μας, ήταν έτοιμες να εκραγούν.

-    «Αγόρι μου θα σε χύσω», μου λέει.

-    «Φίλα με να χύσουμε μαζί!», του απαντάω.

Μόλις το είπα αυτό, που ακόμη δεν πιστεύω πως έφτασα να πω κάτι τέτοιο σ’ έναν άντρα, αρχίζει να με φιλάει τόσο ρουφηχτά που νόμιζα ότι ήθελε να με καταπιεί! Το κορμί μου δονούνταν κάτω απ’ τον άντρακλα που μ’ είχε κάνει πουτάνα. Αυτό ήταν! Χείμαρροι σπέρματος εκτοξεύτηκαν από τις πούτσες μας πάνω στα κορμιά μας. Εγώ κόντεψα να λιποθυμήσω από την καύλα του οργασμού! Χύναμε συνέχεια και δεν λέγαμε να στραγγίξουμε. Αφού πλέον χύσαμε και την τελευταία σταγόνα σπέρματος που είχαμε, δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα μείναμε έτσι ξαπλωμένοι, αυτός πάνω σ’ εμένα. Κάποια στιγμή ο άντρας μου τραβήχτηκε από πάνω μου και ξάπλωσε στο πλάι. Τα κορμιά μας ανάσαιναν βαριά μετά από τόση ερωτική πάλη. Μετά από λίγο μου είπε:

-    «Όμορφε, ότι σου είπα ισχύει. Θέλω να είσαι η προσωπική μου πουτάνα!»

-    «Κι εγώ ότι σου είπα ισχύει», του απάντησα. «Είμαι δικός σου! Το κορμί μου σου ανήκει!»

-    «Μωρό μου όμορφο!», μου είπε και αρπάζοντάς με, με έβαλε πάνω του.

Εγώ ξάπλωσα το κορμί μου πάνω στο κορμί του όπως κάνουν οι γκόμενες με τους γαμιάδες τους μετά από τρελό γαμήσι και χαλάρωνα. Κοιταζόμασταν στα μάτια ενώ αυτός μου χάιδευε την πλάτη και τον κώλο ενώ μου έβαζε απαλά κωλοδάχτυλο. Άρχισε να με φιλάει ξανά στο στόμα κι εγώ πλέον το δεχόμουν σαν να ήταν κάτι το φυσιολογικό και αναμενόμενο! Είχα φτάσει πλέον εκεί που ήθελα. Να νιώθω την περιποίηση ενός άντρα όπως μια γκόμενα. Θα ακολουθούσε κι άλλος γύρος ή μάλλον πολλοί γύροι για το επόμενο διάστημα…

(Copyright protected OW ref: 16464)