Ο καυλιάρης θείος (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μετά το απίστευτο γαμήσι, θείος και ανιψιός έμειναν ξαπλωμένοι στον καναπέ να ξεκουραστούν. Ο ανιψιός όμως, συνέχισε να έχει καύλες κι έτσι ξεκίνησε για άλλο ένα γαμήσι με τον θείο που θα καταλήξει σε ένα γερό ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Όπως ήμασταν στον καναπέ έτσι μείναμε… ο θείος ξαπλωμένος κι εγώ δίπλα του να μην έχω αφήσει την πουτσάρα του. Έβλεπα την ταινία με τους μαύρους να γαμάνε το λευκό παιδί, να το χύνουν και ξανά ξέσκισμα. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Η πούτσα του θείου είχε πέσει λίγο μετά το τρελό χύσιμο που έκανε. Εγώ την έγλειφα με μανία και την κατέβαζα όλη στο λαρύγγι μου. Είχα ακόμη την γεύση από τα χύσια!

Πέρασαν λίγα λεπτά και άρχισε να σηκώνεται το θηρίο ώσπου έγινε κάγκελο και συνέχεια έβγαζε υγρά. Μου άρεσε πολύ να ρουφάω τα υγρά και την τεράστια ψωλάρα. Την έγλειφα από τα αρχίδια μέχρι επάνω και μετά την έβαζα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ο θείος είχε τα δάχτυλα του μέσα στην τρύπα μου και με τρέλαινε. Άρπαξε το πόδι και το πέρασε από πάνω του. Ήμουν ξανά σε θέση 69. Του έγλειφα με μανία την ψωλή και πνιγόμουν συνέχεια μιας και προσπαθούσα να την καταπιώ όλη, αλλά ήταν τόσο μεγάλη με το κεφαλάκι να έχει γίνει σαν μανιτάρι τεράστιο. Ήταν αδύνατον, αλλά όσο προσπαθούσα έμπαινε όλο και πιο βαθιά!

Ο θείος είχε την γλώσσα του στην τρύπα μου και την στριφογυρνούσε σαν τρελός. Είχε καυλώσει πολύ. Άπλωνε το χέρι του και έσπρωχνε το κεφάλι μου, ήθελε να τον καταπιώ όλο. Έβγαζε την γλώσσα του από την τρύπα και βαριανασαίνοντας έλεγε:

-    «Έτσι πουτανάκι μου… Παρ’ τον όλο καύλα μου! Θα σε ξεσκίσω σήμερα και θα σε ξεσκίζω συνέχεια όλο το καλοκαίρι. Ύστερα θα σε κάνω την πουτάνα του χωριού. Θα σε γαμήσουν όλοι οι τρελοί ψωλαράδες του χωριού!»

Εγώ καύλωνα τρελά με αυτά που μου έλεγε και αν και πνιγόμουν, τον έπαιρνα όλο και πιο βαθιά. Ξαφνικά με σήκωσε και με πέταξε στην γωνία του καναπέ. Από εκεί δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ήμουν παγιδευμένος στα τέσσερα με την κωλάρα μου τουρλωμένη καλά. Ο θείος μου ήρθε από πίσω και συνέχισε να μου γλείφει την τρύπα. Ύστερα σηκώθηκε και μου κάρφωσε δυο δάχτυλα καλά μέσα μου, τα στριφογύρισε λίγο και τα έβγαλε. Πλησίασε το καυλί του στην τρύπα μου και έτριψε το τεράστιο κεφαλάκι στην τρύπα μου.

Με πέρασε ένα ρίγος και άρχισα να τρέμω από την καύλα αλλά και από τον φόβο για τον πόνο που θα κάνει αυτό το θηρίο! Αισθάνθηκα την πίεση στην τρύπα μου… ήταν πολύ σαλιωμένη αλλά δεν θα ήταν πολύ εύκολο. Είχα καιρό να γαμηθώ και πόσο μάλλον με το θείο. Είχε περάσει ένας χρόνος. Σιγά - σιγά μπήκε το μανιτάρι του και εκεί με πόνεσε αρκετά. Ο θείος το ήξερε και ήταν ευγενικός!

-    «Σε πονάω;», με ρωτάει.

-    «Λίγο θείε…», του λέω.

-    «Μη στενοχωριέσαι, θα είμαι απαλός για σήμερα…», μου λέει.

Έσκυψε και γυρνώντας το κεφάλι μου, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο με πάθος. Έκατσε έτσι λίγο σκυμμένος στην πλάτη μου και αισθανόμουν την ψωλάρα του να μπαίνει όλο και πιο βαθιά. Καύλωνα πολύ και σιγά - σιγά έσπρωχνα κι εγώ προς τα πίσω. Πονούσα πολύ αλλά και καύλωνα ταυτόχρονα. Μέχρι που μπήκε όλος μέσα μου… Εκεί σηκώθηκε ο θείος από την πλάτη μου και έσπρωξε κι άλλο. Πονούσα αφάνταστα καθώς με είχε πιάσει από την λεκάνη και με πίεζε με πολύ δύναμη. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει σε εκείνο το σημείο βαθιά μέσα μου. Δεν τον έβγαζε όλο, μόνο λίγο και ξανά μέσα τέρμα. Με είχε σκίσει πραγματικά. Πονούσα αλλά με καύλα. Ύστερα άρχισε να βγαίνει πιο έξω και ξανά βαθιά, αλλά το έκανε σιγά - σιγά για να μην πονάω πολύ. Μου έδινε σφαλιάρες στα κωλομέρια και με έβριζε σαν πουτάνα κι εγώ βογκούσα σαν γκόμενα. Αυτό τον τρέλανε!

-    «Θα σε χύσω βαθιά στην κωλάρα σου!», μου λέει με βαριά φωνή.

Και σε μια στιγμή τον καρφώνει όλο και αρχίζει να τινάζεται σαν τρελός. Ο ιδρώτας του έτρεχε στην πλάτη μου και τα καυτά χύσια του βαθιά στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν πάλι αρκετά γιατί τα αισθανόμουν να τρέχουν για μερικά δευτερόλεπτα. Ύστερα έπεσε βογκώντας στην πλάτη μου χωρίς να τον βγάλει έξω. Γύρισα το κεφάλι μου και φιληθήκαμε με τις γλώσσες μας να γλείφουν η μια την άλλη με πάθος. Σε λίγο ο θείος σηκώθηκε και άρχισε να τραβάει την πούτσα του που ήταν ακόμα καλά όρθια. Καύλωσα τόσο πολύ όπως τον έβγαλε που με μια κίνηση προς τα πίσω τον έβαλα πάλι μέσα. Ο θείος χαμογέλασε.

-    «Δεν χορταίνεις μικρέ, ε; Έχουμε μέλλον εμείς οι δυο… Μη βιάζεσαι…», μου είπε.  

Τον τράβηξε έξω και μου λέει:

-    «Μην κουνηθείς καθόλου!»

Ήρθε μπροστά μου και τον έβαλε στο στόμα μου. Άρχισα να τον γλείφω. Είχε μαλακώσει αρκετά. Ο θείος έβαλε το χέρι του στην τρύπα μου και πήρε μερικά χύσια από αυτά που έτρεξαν από την τρύπα μου και τα άλειψε στην πούτσα του.

-    «Πιες το γαλατάκι σου…», μου λέει και αρχίζει να με γαμάει στο στόμα με την μισοσηκωμένη ψωλάρα.

Τον έχωνε όλο μέσα βαθιά στο λαρύγγι μου. Άρχισε πάλι να ανασταίνεται. Εγώ πνιγόμουνα και τρέχανε τα σάλια μου και δάκρυα από τα μάτια. Έσκυβε και έριχνε σκαμπίλια στον κώλο μου. Είχαμε τρελαθεί από την καύλα και οι δυο.

-    «Γάμα με ξανά θείε!», του είπα.

Αμέσως με σήκωσε και μου έδωσε μια δυνατή σφαλιάρα στο μάγουλο. Ύστερα έβαλε δυο δάχτυλα στην τρύπα μου και σχεδόν με σήκωσε στον αέρα. Έκατσε στον καναπέ κι εγώ έσκυψα και τον έγλειφα ολόκληρο.. τα αρχίδια του και όλο τον κορμό μέχρι επάνω.

-    «Σήκω! Έλα κάτσε πάνω στο καυλί μου…», μου λέει.

Ανέβηκα στον καναπέ όρθιος με την πλάτη γυρισμένη στον θείο. Ο κώλος μου ήταν στα μούτρα του. Με δάγκωσε στα κωλομέρια και μου είπε:

-    «Κάτσε τώρα πουστράκι. Δεν αντέχω άλλο… Θα σε ξεσκίζω κάθε μέρα! Με έχεις τρελάνει! Απ’ τις πουτάνες της γυναίκες που έχω γαμήσει εσύ ανιψιέ έχεις το καλύτερο κωλί. Απίστευτο λέμε! Θα σε ξεκωλιάσω!»

Δίπλωσα τα πόδια μου και έκατσα πάνω στο τέρας. Τώρα μπήκε πιο εύκολα αλλά ήταν τέρας. Πιστεύω ότι και εκατό φορές να με γαμήσει, πάλι θα με ξεσκίζει! Ανεβοκατέβαινα σιγά - σιγά μέχρι που με έπιασε ο θείος απ’ την λεκάνη και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Η λεκάνη του χτυπούσε τα κωλομέρια μου. Μερικές φορές χαλάρωνε και καθόμουν πάνω στην πουτσάρα του. Με κουνούσε δεξιά - αριστερά για να μου ανοίγει κι άλλο την κωλάρα μου. Πονούσα πολύ όμως η απόλαυση ήταν απερίγραπτη.

Με είχε έτσι κανένα τέταρτο. Ύστερα με έριξε στο πλάι με τα πόδια μου κλειστά. Έτσι του έσφιγγα την ψωλή στα κωλομέρια και πίστευα ότι θα τελειώσει πιο γρήγορα γιατί πονούσα πολύ. Αυτός με το ένα χέρι πότε μου σήκωνε το πόδι και πότε μου άνοιγε το κωλομέρι για να μπαίνει πιο βαθιά. Με είχε έτσι και με κάρφωνε πάνω από είκοσι λεπτά μέχρι που αισθάνθηκα το καυλί του να φουσκώνει και να πετάει το καυτό του σπέρμα βαθιά στον κώλο μου. Ο θείος ανάσαινε βαριά και βογκούσε.

-    «Με πέθανες καυλάκι μου! Είσαι μια απίστευτη καύλα!», μου είπε.

Τον έβγαλε έξω και ακούμπησε πίσω στον καναπέ. Εγώ γύρισα, γονάτισα και άρχισα να τον καθαρίζω καλά και να καταπίνω ότι σπέρμα είχε μείνει. Αισθάνθηκα τα ζουμιά να τρέχουν από την τρύπα μου και ήταν πολλά, αφού είχα ακόμη από το προηγούμενο χύσιμο. Έβαλα το χέρι μου και πήρα μια σεβαστή ποσότητα, την άλειψα στο καυλί του θείου και το ρουφούσα με μανία μέχρι που μαράθηκε εντελώς.

-    «Φτάνει! Με ξεζούμισες πουτανάκι. Πιο μετά αχόρταγο τσουλί. Θα φάμε κάτι να πάρουμε δυνάμεις, εγώ δηλαδή, γιατί εσένα σε θέλω καθαρό να σε γαμάω αλύπητα!», μου είπε.

Γέλασα και συμφώνησα με το θείο. Εξάλλου εγώ ήθελα μόνο την πουτσάρα του, αυτή με χόρταινε και με το παραπάνω. Ξάπλωσα στον καναπέ καθώς ο θείος πήγε στο μπάνιο. Άρχισα να παίζω το καυλί μου για να χύσω κι εγώ να μου φύγει λίγο καύλα γιατί θα έσκαγα. Όταν είδα στον καναπέ είχα χύσει κι εγώ, αλλά από την καύλα μου δεν το κατάλαβα. Έτσι συνέχισα να τον παίζω για μια δεύτερη. Έβαλα το ένα χέρι στην τρύπα μου και διαπίστωσα ότι ήταν σαν γαρίφαλο και ήταν αρχή ακόμη. Με σκέψεις που με τρέλαιναν έχυσα αμέσως. Πήγα στο μπάνιο καθώς ο θείος ετοίμαζε κάτι για μάσα.

Αυτές οι ιστορίες ίσως να φαίνονται περίεργες αλλά είναι αληθινές. Θα σας πω τη συνέχεια αυτής της μέρας με το θείο την άλλη φορά. Είχα πολλά γαμήσια με το θείο μετά, αλλά και με άλλους αργότερα, οπότε την άλλη φορά θα γράψω μια άλλη πολύ καλή που μου έτυχε. Φιλιά!

(Copyright protected OW ref: 16350)