Ο εξοργισμένος πατέρας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το  
Υπόθεση: Ο Γιώργος αγόρασε δονητές προκειμένου να δοκιμάσει αν του αρέσει να τον παίρνει. Την ημέρα όμως που προσπαθεί να δοκιμάσει, τον κάνει τσακωτό ο πατέρας του…

Η ιστορία:

Η ιστορία μου διαδραματίζεται πριν δυο βδομάδες όταν η μητέρα μου και η αδερφή πήγαν εκδρομή με έναν σύλλογο κι εγώ με τον πατέρα μου μείναμε σπίτι. Από πολύ μικρή ηλικία δεν συμπαθούσα καθόλου τους άντρες και δε αυτούς που το έπαιζαν βαριά αρσενικά. Ο πατέρας μου είναι ένα τέτοιο αρσενικό. Όμως μπορεί να μην τους συμπαθούσα αλλά με άναβαν πάρα πολύ.

Είχα κατέβει μια μέρα Θεσσαλονίκη με κάτι φίλες όταν κάποια στιγμή χωριστήκαμε. Εγώ μπήκα σε ένα sex shop και αγόρασα πλαστικές πούτσες γιατί ήθελα να δω αν όντως μου άρεσε να τον παίρνω από πίσω. Την ημέρα που είχαν φύγει η αδερφή μου και η μάνα μου, αποφάσισα να ξεπαρθενιάσω τον κώλο μου.

Ήταν γύρω στις δώδεκα και ο πατέρας μου δεν είχε γυρίσει ακόμα από την βραδινή του έξοδο... Εγώ έβγαλα τα ρούχα μου, πήγα στην ντουλάπα κι έβγαλα μέσα από ένα κουτί παπουτσιών δυο χοντρές πλαστικές πούτσες. Έβαλα το κινητό μου στο θρανίο και άρχισα να τραβάω βίντεο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι, πήρα την μια, και πάνω στην ώρα που είχα αποφασίσει να την βάλω, ακούω κλειδιά στην πόρτα... κουκουλώνομαι αμέσως με το σεντόνι και έκανα τον κοιμισμένο.

Ο πατέρας μου μπήκε μέσα στο σπίτι και άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο. Άνοιξε την τηλεόραση και έψαχνε με μανία τα κανάλια ώσπου το άφησε σε ένα που ήταν με ροζ τηλέφωνα. «Είμαι η Σάντρα και σε περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο», έλεγε η τσούλα στην τηλεόραση. Ο πατέρας μου το άφησε αρκετή ώρα εκεί και μετά το έκλεισε, πήγε στο μπάνιο γιατί τον είδα να ανάβει το φως και μετά έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε μόνο με την φανέλα και το παππουδίστικο σώβρακο. Μπορεί το σώβρακο να ήταν παππουδίστικο όμως το περιεχόμενο ήταν τεράστιο. Πρώτη φορά πρόσεξα τόσο καλά τον πατέρα μου. Το σώμα του ήταν δεμένο από τα χωράφια και η γάμπα του ήταν τεράστια από την μπάλα που έπαιζε καθημερινά.

Έκλεισε το φως του μπάνιου και πλησίασε στο δωμάτιο μου. Εγώ όμως γύρισα πλάτη στην πόρτα και έκανα ότι κοιμάμαι. Αυτός μπήκε μέσα σιγά - σιγά και άρχισε να ψάχνει στην ντουλάπα, στα συρτάρια και μετά ήρθε κάτω από το κρεβάτι ώσπου είπε:

-    «Τι σκατά; Αυτό το μαλακισμένο δεν έχει τσοντοπεριοδικά;»

Όμως έτσι όπως έψαχνε με μανία κάτω από το ακατάστατο κρεβάτι μου, τράβηξε το σεντόνι και φάνηκε ο παρθένος κώλος μου και η πλαστική πούτσα που βρισκόταν δίπλα. Για ένα λεπτό δεν ακούστηκε τίποτα. Όμως ο μπαμπάς πήρε την πούτσα στα χέρια του και μετά άρπαξε εμένα από τους ώμους και άρχισε να με ταρακουνάει και να με βρίζει.

-    «Πούστρα είσαι μωρή; Αυτά κάνεις μες στο σπίτι μου; Χώνεις πούτσες στον κώλο σου;», ούρλιαζε.

Με βαρούσε χαστούκια και με τράβαγε από τα μαλλιά όσο εγώ προσπαθούσα να ξεφύγω. Όμως έτσι όπως παλεύαμε με έριξε κάτω και άρχισε να με κλωτσάει, ώσπου κάποια στιγμή έπεσε κι αυτός στο κρεβάτι προσπαθώντας να καταλάβει τι κεραμίδα του ήρθε.

-    «Σε έχει γαμήσει κανένας;», με ρώτησε.

Εγώ όμως δεν μπορούσα να απαντήσω.

-    «Πες μωρή πουτάνα, σε έχει γαμήσει κανείς;», ούρλιαξε και σηκώθηκε όρθιος.

-    «Όχι», απάντησα εγώ.

-    «Δεν σε πιστεύω. Γύρνα να σε ψάξω!», είπε και εννοούσε να γυρίσω τον κώλο μου για να δει αν είναι ξεχειλωμένος.

Εγώ έκατσα σε στάση εμβρύου ώστε να κρύψω την τρύπα μου. Αυτός όρμηξε πάνω μου και προσπαθούσε να δει τον κώλο μου και έτσι έβαλε τα χέρια του πίσω μου άνοιξε τα κωλομέρια μου και είδε ότι την είχα ξυρισμένη.

-    «Δεν το πιστεύω! Την έχεις και ξυρισμένη... Αυτό που σου λείπει τώρα δηλαδή είναι να κόψεις τα αρχίδια σου και να βάλεις τακούνια ε;», με ρώτησε και άρχισε πάλι να με κλωτσάει.

Μετά την έβγαλε έξω και εννοώ την μάνικα του, γιατί μάνικα ήταν. Πρώτη φορά έβλεπα πούτσα από τόσο κοντά και ήταν τεράστια. Αυτός τίναξε την πούτσα του και άρχισε να με κατουράει. Εγώ κουνιόμουν συνέχεια για να μην με πετύχει, όμως πονούσα από τις κλωτσιές και έκατσα μπρούμυτα και ο μπαμπάς μου άρχισε να μου κατουράει τον κώλο. Όταν τελείωσε με σήκωσε από τα μαλλιά, έβγαλε την φανέλα του και άρχισε να με σκουπίζει παντού. Μετά με έριξε στο κρεβάτι και είπε:

-    «Θα σε κάνω άντρα εγώ παλιοπουστάκι! Θα σου ξεχειλώσω την τρύπα ώσπου να μην μπορείς να ξαναβάλεις μέσα τίποτα. Κατάλαβες;»

Έκατσε πάνω στο θρανίο και με διέταξε να κάτσω στα τέσσερα. Εγώ επειδή φοβόμουνα έκατσα στα τέσσερα και περίμενα. Αυτός με πλησίασε και με βάρεσε στον κώλο. Μετά άρχισε να με βαράει πιο δυνατά και πιο δυνατά ώσπου ο κώλος μου κοκκίνισε. Μετά έφτυσε την ξυρισμένη μου τρύπα και έχωσε απότομα μέσα ένα του δάχτυλο, αλλά πόνεσα πάρα πολύ γιατί ήταν παρθένος ο κώλος μου.

-    «Τελικά είναι όντως παρθένος ο κώλος!», είπε και έχωσε και άλλο ένα δάχτυλο.

Τα έβαζε μέσα - έξω συνέχεια με αποτέλεσμα εγώ να πονάω αλλά όταν έκανα: «Ααααα!!!», με τράβηξε από τα μαλλιά και μου είπε στο αφτί:

-    «Πονάς παλιοτσουλάκι;»

-    «Ναι», απάντησα εγώ.

Κι αυτός έχωσε άλλο ένα δάχτυλο κι εγώ δεν μπόρεσα να κρατήσω τα βογκητά μου και έχωσε και το τέταρτο δάχτυλο στην τρύπα μου ώσπου εγώ του είπα:

-    «Μη ρε μπαμπά, σε παρακαλώ… Πονάω!»

Αυτός τα έβγαλε μου γύρισε το κεφάλι να τον κοιτάξω και άρχισε να μου χαϊδεύει το πρόσωπο. Όμως τα χάδια έγιναν σφαλιάρες και έχωσε μέσα στο στόμα μου τα δάχτυλα του που τα είχε μέσα στην τρύπα μου κι εγώ τα έγλειφα. Όταν τα έβγαλε μου έδωσε άλλο ένα χαστούκι και άρχισε να ασχολείται ξανά με την τρύπα μου. Πήρε την ψεύτικη την πούτσα και την έβαλε στο στόμα μου και μετά πήρε και την δεύτερη και την έχωσε στην τρύπα μου.

Εγώ δεν άντεχα άλλο με αυτόν τον πόνο ώσπου έφτυσα την πούτσα από το στόμα και τράβηξα τον κώλο μου. Όμως αυτός την έχωσε πιο μέσα κι εγώ είχα παραληρήσει από την κούραση και ξεκίνησα να βογκάω. Όμως όταν με άκουσε να βογκάω, πήρε και την δεύτερη και την ζούλιξε κι αυτήν μέσα στην τρύπα μου. Εγώ ούρλιαζα πιο πολύ και είχα κουραστεί. Ο πατέρας μου άρπαξε το σεντόνι και έκοψε ένα κομμάτι ύφασμα σαν κορδέλα, έδεσε τα αρχίδια από τις ψεύτικες πούτσες με αυτό και μετά το έδεσε στα αρχίδια μου κι εγώ δεν μπορούσα να τις βγάλω. Μετά σηκώθηκε όρθιος και διέταξε:

-    «Σήκω! Σήκω είπα!», ξαναφώναξε.

Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά ο κώλος μου με έτσουζε και το περιεχόμενο του με δυσκόλευε στο περπάτημα. Ο μπαμπάς μου έκατσε στο θρανίο και είπε:

-    «Έλα μέχρι εδώ για να στο λύσω εγώ…»

Προσπάθησα να το λύσω όμως το είχε κάνει σφιχτούς κόμπους. Όταν έφτασα στο γραφείο ο μπαμπάς μου δάγκωσε με τα δόντια το κομμάτι ύφασμα και το έσκισε. Οι πούτσες γλίστρησαν από τον κώλο μου και έπεσαν πάνω στα κατουρλιά στο πάτωμα.

-    «Έλα εδώ!», είπε.

Εγώ πλησίασα και πιάστηκα από τα χέρια του. Με περνούσε γύρω στα δυο κεφάλια ο μπαμπάς μου. Έβαλε το χέρι του κάτω από την μασχάλη μου και το άλλο χέρι κάτω από τις κλειδώσεις τον ποδιών μου και με σήκωσε στα χέρια του και με πέταξε στο κρεβάτι. Μετά έφυγε μέσα στο σαλόνι και ξαναγύρισε με ένα τσιγάρο στο στόμα. Έβγαλε το βρακί του και μου έδειξε την καυλωμένη πούτσα του. Πλησίασε την τρύπα μου με την πούτσα του και μου είπε:

-    «Όσα σου έχωσα μέχρι τώρα στον κώλο δεν ήταν τίποτα. Τώρα θα φας καλά...»

Κάρφωσε μέσα την πούτσα του και άρχισε να με γαμάει με μανία. Ώσπου είκοσι λεπτά αργότερα τον άκουσα να βογκάει και μετά ένιωσα σαν να κατουράει μέσα μου. Την έβγαλε έξω και μου είπε να την πάρω στο στόμα μου και άρχισα να του την καθαρίζω. Όμως κάτι έβγαινε από τον τρύπα μου, κάτι σαν νερό. Αυτός έβαλε το χέρι του στον κώλο μου και πήρε τα χύσια και μου τα έδωσε να τα γλείψω. Έπειτα εγώ ξάπλωσα λίγο κι αυτός άναψε ξανά τσιγάρο.

-    «Θες μια τζούρα;», με ρώτησε.

Εγώ κούνησα τους ώμους μου σαν να μην με χαλούσε και πλησίασα το στόμα μου.

-    «Όχι από το στόμα, από άλλη τρύπα!», είπε.

Μου σήκωσε την τρύπα και έχωσε μέσα το φιλτράκι, μετά το έβαλε και το ξανάβαλε στο στόμα του. Πλησίασε στο θρανίο, τράβηξε την καρέκλα και έκατσε...

-    «Τι λέει πούστρα τώρα; Τον ξαναθές από τον κώλο;», με ρώτησε.

Εγώ σηκώθηκα, πλησίασα στο θρανίο, πήρα στα χέρια μου το κινητό όπου τόση ώρα τραβούσε βίντεο και του είπα:

-    «Με αυτό το βιντεάκι μπορώ να σε κάνω ξεφτίλα σε όλους σου τους φίλους, αλλά δεν θα το κάνω γιατί θέλω να με γαμάς κάθε μέρα».

Ο μπαμπάς μου πήρε μια τζούρα, πέταξε το τσιγάρο στα κατουρλιά και πήρε στα χέρια του το κινητό, το έσπασε σε δυο κομμάτια και το πέταξε κάτω. Μετά έπιασε εμένα από το λαιμό και μου είπε:

-    «Αυτό θα το μετανιώσεις που προσπάθησες να κάνεις...»

Με απείλησε και έφυγε από το δωμάτιο. Ο μπαμπάς μου μπορεί να έσπασε το κινητό όμως δεν έσπασε την κάρτα μνήμης...

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 16229)