Η αρχή είναι το παν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα παιδί στην επαρχία, έχει απομονωθεί σε μια αποθήκη τραβώντας μαλακία με ένα περιοδικό τσόντας. Ένας οικογενειακός φίλος τον πιάνει στα πράσα και προκειμένου να μην τον καρφώσει, του κάνει μια συμφωνία…

Η ιστορία:

Είμαι ένα παιδί από επαρχία και από περιοχή που οι σχέσεις μεταξύ ώριμων και νεαρών (οι νεαροί σε παθητικό ρόλο) είναι παράδοση. Από μικρή ηλικία άκουγα κρυφά τους σε σχέση με εμένα μεγαλύτερους να συζητούν για τα κατορθώματα τους με υπερηφάνεια. Με εμένα όλα ξεκίνησαν όταν σε πολύ μικρή σχετικά ηλικία. Οικογενειακός φίλος με ξεκίνησε.

Ας περιγράψω όμως πρώτα ποιος ήμουν. Ήμουν λοιπόν ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο παιδί που αν και σε μικρή ηλικία, φαινόμουν πολύ μεγαλύτερος, αρκετά παχουλός, με λίγο στήθος σχεδόν γυναικείο και στρογγυλό πεταχτό κώλο γυναικείο και απίθανα εντελώς ίσια πόδια που πολλές γυναίκες θα ήθελαν, μαζί με ένα ύψος περίπου 1.85. Από την οικογένεια μου δεν είχα κανενός είδους σεξουαλική παιδεία, ίσως να έλεγα ότι γενικά το σεξ ήταν μάλλον ταμπού γιατί μέσα στο σπίτι δεν κουβεντιάζαμε τέτοια θέματα.

Όλα άρχισαν όταν κάποια στιγμή ο οικογενειακός μας φίλος με συνέλαβε να τραβάω μαλακία μέσα σε μια αποθήκη που είχαμε κοινή βλέποντας ένα περιοδικό τσόντας που είχα βρει στην τουαλέτες του σχολείου. Το περιοδικό έδειχνε έναν άνδρα γύρω στα 45-50 να πηδάει μια γυναίκα από πίσω και συγχρόνως να χαϊδεύει τον κώλο ενός νεαρού μέχρι 20 ετών που τράβαγε μαλακία, και στις επόμενες σελίδες γαμούσε εναλλάξ τον νεαρό και την γυναίκα. Όταν με πλησίασε αιφνιδιάστηκα και προσπάθησα να σηκώσω το σορτσάκι μου αλλά με μια κίνηση μου το πάτησε κάτω και έμεινα ακίνητος.

-    «Τι κάνεις εδώ ρε μαλάκα;», μου φώναξε με δυνατή φωνή ενώ δεν υπήρχε περίπτωση να μας ακούσει κανείς μια και όλοι έλειπαν στα χωράφια.

Αμέσως εγώ προσπάθησα να κρύψω το περιοδικό αλλά δεν πρόλαβα και το είχε ήδη στα χέρια του.

-    «Ώστε αυτά βλέπεις και καυλώνεις και τρελαίνεσαι στην μαλακία;», λέει και με αρπάζει από τα μαλλιά και μου ρίχνει το πρώτο χαστούκι.

Στην συνέχεια τα χαστούκια άρχισαν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο και όπως ήμουν ανίκανος να κινηθώ, έκατσε σε ένα ξύλο και με ξάπλωσε στα γόνατα του και άρχισε να μου ρίχνει δυνατές ξυλιές στον μαλακό μου κώλο. Ο πούτσος μου είχε καυλώσει τόσο για πρώτη φορά και κόντευε να σπάσει ενώ παρά τον τρόμο μου δεν το κρύβω ότι κάθε φορά που το χέρι του έπεφτε με δύναμη στον κώλο μου, αναστέναζα από μια κρυφή και ανεξέλεγκτη επιθυμία να μην σταματήσει.

Όταν επιτέλους κουράστηκε και σηκώθηκε όρθιος πετώντας εμένα κάτω στο πάτωμα μπρούμυτα, με την άκρη του ματιού μου παρατήρησα ότι ήταν πολύ καυλωμένος και το ύφασμα από το παντελόνι του κόντευε να σκιστεί. Αμέσως έρχεται κοντά μου και μου λέει:

-    «Αν δεν θέλεις να το μάθει ο πατέρας σου και η μάνα σου παλιοπουστάκο, θα κάνεις από εδώ και πέρα όλες μου τις επιθυμίες. Κατάλαβες;»

Εγώ κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου μουγκρίζοντας αλλά μέσα μου κόντευα να χύσω από την καύλα που μου είχε προκαλέσει. Αυτός αμέσως κατέβασε το παντελόνι του και πετάχτηκε από μέσα μια τεράστια πούτσα σαν χέρι μικρού παιδιού με κατακόκκινο κεφάλι και πολλά υγρά στο μισάνοιχτο πετσάκι. Γονάτισε και πέρασε το χέρι του κάτω από την κοιλιά μου σηκώνοντας με στα τέσσερα και με το κεφάλι μου ακόμα στο πάτωμα, με τράβηξε προς την μεριά του ακουμπώντας το πουτσοκέφαλο του στον κώλο μου και με το ένα χέρι άνοιξε τα κωλομέρια μου ενώ με το άλλο άρχισε να μου τον υγραίνει κάνοντας μου πινέλο.

Εγώ από την καύλα μου και την τρομάρα μου άρχισα να κατουριέμαι και να βγάζω ανάκατα κάτουρα και χύσια. Μόλις το κατάλαβε μου είπε χτυπώντας μου με χαστούκι τον κώλο:

-    «Έτσι σε θέλω. Να χύνεις από την καύλα πριν σε γαμήσω και να κατουριέσαι επάνω σου για τον Αφέντη σου!»

Άρχισε να χύνει μουγκρίζοντας τεράστιες ποσότητες και να μου τα πασαλείβει στην χαράδρα του κώλου μου λέγοντας μου:

-    «Θα σε κάνω την καλύτερη πουτάνα του χωριού! Την επόμενη φορά θα σε γκαστρώσω!»

Αφού με έχυσε και τα χύσια του έτρεχαν από τον κώλο μου στα μπούτια μου, φίλησε τα κωλομέρια μου και με σήκωσε να ντυθώ. Έφυγε δίνοντας μου ένα ρουφηχτό φιλί, λέγοντας μου:

-    «Μην ξεχάσεις την συμφωνία μας. Θα τα πούμε σύντομα…»

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 16325)