Το άγριο ξεπαρθένιασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένα αγόρι στα δεκαεννιά του, αποφασίζει να γνωρίσει τη χαρά της πίσω πόρτας. Προκειμένου να μην ρεζιλευτεί από κάποιον γνωστό, αποφασίζει να βάλει μια αγγελία κι έτσι συναντιέται με κάποιον άγνωστο. Όμως, αυτός ο τύπος, έχει πολύ άγριες διαθέσεις και το ξεπαρθένιασμα του αγοριού θα είναι βίαιο και επίπονο.

Η ιστορία:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια γι’ αυτήν εδώ την κοινότητα που μας δίνει απίστευτες καύλες. Αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου. Είμαι ο Αργύρης, είμαι 1.80, με σφιχτό σώμα, και αρρενωπός, αλλά έχω ένα μυστικό.. είμαι γκέι.

Ήρθε μια φάση τα 19 μου, που ήθελα επιτέλους να νιώσω πούτσο στα κωλομέρια μου. Είχα φίλους αλλά δεν τολμούσα να ζητήσω κάτι από αυτούς γιατί δεν ήξερα αν θα αντιδρούσαν καλά, ή αν με πηδούσαν και μετά γινόμουν βούκινο. Εδώ με κοπέλες πήγαιναν και τα ξερνούσαν όλα μετά, οπότε απέκλεισα αμέσως κάθε γνωστό μου. Έβαλα μια αγγελία στο ίντερνετ και περίμενα καρτερικά στο e-mail μου.

Πολύ τύποι απάντησαν αλλά στην πορεία, δεν μ’ άρεσε κανείς από τις φωτογραφίες. Μόνο ένας, ο Παναγιώτης, 39 ετών, γεμάτος, όχι χοντρός, με πολύ μάγκικό στιλ και καστανά κοντά μαλλιά. Κανονίσαμε να βρεθούμε. Του εξήγησα ότι είμαι γκέι και παρθένος, και συμφώνησε να συμπεριφερθεί «όπως μου αρμόζει». Δεν ήξερα ότι εννοούσε ότι θα μου ταράξει τον κώλο. Πήγαμε στο σπίτι του. Ήταν χωρισμένος. Φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο ανοιχτό και φαίνονταν λίγες τρίχες και ένα κλασσικό τζιν με κουμπιά, από αυτά που αγκαλιάζουν το «φούσκωμα» και σε τρελαίνουν.

Κάθισα στον καναπέ, αγχωμένος είναι η αλήθεια. Δεν είχα ξανακάνει τίποτα. Ήθελα να κάνω, αλλά όσο να ‘ναι κάθε αρχή και δύσκολη. Εκείνος ήρθε κοντά μου και στάθηκε όρθιος μπροστά μου. Ο καβάλος του ήταν στο ύψος μου και προτεταμένος επιδεικτικά. Δεν χρειαζόταν να έχω ξανακάνει για να καταλάβω ότι ήθελε να πάρω πίπα. Με τρεμάμενα χέρια έβγαλα έξω το καυλί του. Ήταν πεσμένος, αλλά αρκετά χοντρούτσικός, έκαιγε, είχε πολλές πουτσότριχες, και τα αρχίδια ήταν φουσκωτά. Σήκωσα το καυλί και το έβαλα στο στόμα μου, όπου ρουφούσα δειλά. Δεν ήξερα πως να το κάνω, έτσι έκανα όπως νόμιζα. Εκείνος είπε:

-    «Γλείφ’ τον να σηκωθεί πρώτα και μετά ρουφάς».

Έτσι έκανα. Έγλειψα γύρω του και το πουτσοκέφαλο και σιγά - σιγά ορθώθηκε. Όσο ξεδιπλωνόταν τόσο με τρόμαζε το μέγεθος. Ήταν 18 περίπου και κατακόκκινος. Είχα αρχίσει να ρουφάω και τα μαλακά του μέρη. Σκλήραιναν και πετούσαν φλέβες.

-    «Αυτός είσαι!», έλεγε και με έσπρωχνε από το κεφάλι πάνω στην πούτσα του.

Την τράβηξε…

-    «Πώς νιώθεις;», με ρώτησε.

Εγώ είδα την αντανάκλαση μου σε ένα γυάλινο ντουλάπι. Τα μαλλιά μου ήταν ανακατεμένα και το ύφος μου τρομοκρατημένο. Ένιωθα τύψεις που έκανα κάτι απρεπές, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά ακόμα δεν είχα νιώσει τίποτα.

-    «Καλά ήταν…», απάντησα με ένα προσποιητό χαμόγελο.

-    «Τώρα ας περάσουμε στο παρασύνθημα…», είπε ο Παναγιώτης και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα.

Έβγαλε τα ρούχα του. Ήταν ωραίος άνδρας, αγύμναστος αλλά ωραίος, τριχωτό στήθος και κοιλιά, με σφιχτά πόδια, ψηλός, με γένια δύο ημερών. Εγώ έβγαλα το τζιν μου και την μπλούζα κι έμεινα με το μποξεράκι.

-    «Επ! Βγάλτα όλα, μην ντρέπεσαι…», είπε εκείνος.

Εγώ έβγαλα και το μποξεράκι.

-    «Πώς να καθίσω;», ρώτησα λες και ήμουν σε φωτογράφιση.

Εκείνος είπε όλο προστυχιά:

-    «Στα τέσσερα αγοράκι!»

Εγώ κάθισα στα τέσσερα και ήρθε πίσω μου.

-    «Άνοιξε τα πόδια περισσότερο…», είπε.

Το έκανα, αλλά μάλλον δεν αρκούσε. Έτσι έπιασε τα πόδια μου και τα χώρισε αυτός. Τώρα η στάση για μένα ήταν άβολη. Τα πόδια μου ήταν ανοιχτά στο τέρμα και ο κώλος μου ήταν εκτεθειμένος. Θα μου πείτε για να με γαμήσει, πρέπει να είναι εκτεθειμένος ο κώλος, απλώς δεν περίμενα να είμαι σε άβολη στάση, πάντα πίστευα ότι με τον κώλο θα μπορούσα να ελέγξω την εισχώρηση της πούτσας. Δεν είχα ξαναγαμηθεί οπότε έτσι νόμιζα. Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τις σκέψεις μου, άρχισε να μπαίνει. Έμπαινε με δύναμη και δεν σταματούσε.. τον ένιωθα να σπρώχνει.

-    «Ααααχ!», έκανα εγώ καθώς ένιωθα τον κώλο μου να παραβιάζεται και κάθε ανδρισμό να φεύγει με κάθε σπρώξιμο. «Ααααααααααααχ! Πονάω!», φώναξα τελικά, αλλά εκείνος τον κάρφωσε όλο με την μία.

Έπιασα τα μαλλιά μου ενώ έτσουζε απίστευτα. Προσπαθούσα να ξεκαρφωθώ, αλλά ο Παναγιώτης με κρατούσε γερά. Με τρέλαινε ο πόνος, σαν πονόδοντος που δεν σταματάει. Έτσουζε τρομερά και δεν έβλεπα την ηδονή που έλεγαν όλοι. Ο Παναγιώτης αφού με κρατούσε γερά κάτω, άρχισε να σφυροκοπάει τον κώλο μου. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο άμαθο κωλαράκι μου, λες και με τιμωρούσε, τόσο άγρια. Εγώ έπιανα τα κωλομέρια μου, τα τραβούσα λες και θα μείωνα τον πόνο, αλλά ο πούτσος του είχε χτυπήσει πάτο, και μετά έβγαινε πάλι, και μετά πάλι μέσα…

-    «Σ’ αρέσει; Εεε;», ρωτούσε με σαδισμό.

Εγώ δεν απαντούσα. Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου, ενώ ο Παναγιώτης έσπρωχνε με τόση δύναμη μέσα στον κώλο μου. Το κρεβάτι έτριζε σαν τρελό, σκεφτείτε δύναμη. Όταν τραβήχτηκα με άφησε να ξεκαρφωθώ κι έπεσα ανάσκελα.

-    «Αχχχχ… πονάω!», έλεγα, ενώ έβαλα το χέρι στον κώλο.

Το άνοιγμα ήταν πολύ μεγάλο. Ο κωλαράκος μου παλλόταν ορθάνοιχτος σαν στόμα, ενώ ήταν αδύνατον να καθίσω, πονούσε πολύ. Τότε ήρθε από πάνω μου και μου τον έχωσε στο στόμα, καθισμένος στο στήθος μου.

-    «Έλα να γευτείς τα σκατά σου!», μου φώναξε.

Ένιωσα τόσο άσχημα, αλλά ένιωθα κοπέλα. Πριν γαμηθώ είχα την έλξη και στις κοπέλες αλλά μετά από αυτό το πρώτο γαμήσι, το μόνο που με έλκυε ήταν πούτσες. Ο πούτσος του είχε μπει στο στόμα μου και με γαμούσε ενώ εγώ με την γλώσσα προσπαθούσα να τον χαϊδεύω. Τελικά καρφώθηκε πιο μέσα και άρχισε να χύνει. Πνίγηκα και άρχισα να φτύνω χύσια.

-    «Πω πω πω! Καυλάκι, τι είσαι εσύ;», είπε.

Έκανε ένα ντους ενώ εγώ είχα ξαπλώσει μπρούμυτα και ηρεμούσα μετά το συγκλονιστικό γαμήσι που πέρασα. Όταν ήρθε ντύθηκε, και μου πέταξε εκατό ευρώ. Ένιωσα τόσο πουτάνα…

-    «Έλα, πάρ’ τα. Καλή ήσουν!», μου είπε.

Εγώ ντύθηκα και έφυγα με σκυμμένο κεφάλι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου φορά. Ήταν καυλωτική τώρα που την σκέφτομαι και έβγαλα και εκατό ευρώ. Βέβαια δεν γαμιέμαι για χρήματα…

(Copyright protected OW ref: 15964)