Του στρατού τα καλά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι φαντάροι στο στρατό έχουν πολλές καύλες και συνήθως το παίζουν μόνοι τους για να ξεσπάσουν. Ένα βράδυ όμως σε μια σκοπιά, μια παρέα φαντάρων με πολλές καύλες, βλέποντας μια τσόντα, προσπαθούν να ξεσπάσουν στον έναν της παρέας που φαίνεται ότι γούσταρε…

Η ιστορία:

Η ιστορία είναι αρκετά παλιά αλλά είναι ίσως απ’ τις καλύτερες που μπορώ να διηγηθώ για την παθητική πλευρά της ζωής μου..

Οι ερωτικές μου αναζητήσεις είχαν ξεκινήσει δυο χρόνια σχεδόν πριν, όταν στην πενθήμερη εκδρομή του σχολείου μου είχα κάνει παθητικό σεξ με δυο συμμαθητές μου. Από τότε, χωρίς να το κυνηγάω ιδιαίτερα, όποτε βρισκόταν κάποια ευκαιρία, απολάμβανα την ηδονή της πίσω πόρτας. Έτσι κάποια στιγμή βρέθηκα κι εγώ όπως όλοι σε κάποιο νησί να υπηρετήσω την μαμά πατρίδα.

Χειμώνας, οι καύλες τεράστιες και τουρισμός καθόλου. Έβλεπα κάποια βράδια πολλές κουβέρτες να πηγαίνουν πάνω - κάτω από τις μαλακίες που βάραγαν οι φαντάροι. Ένα βράδυ, δεν άντεξα κι εγώ αλλά επειδή δεν ήθελα και ακροατήριο, περίμενα να πάω στην βάρδια μου και να τον παίξω με την ησυχία μου. Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν στην πορεία για την αλλαγή βάρδιας πέτυχα στο δρόμο το τζιπάκι της εφόδου και είπαν να με πάνε στη σκοπιά, αφού εκεί θα πήγαιναν ούτως η άλλως.

Φτάνοντας εκεί βρήκαμε τον σκοπό να βλέπει μια ξενέρωτη τσόντα σε κάποιο παρακμιακό κανάλι. Άρχισε ο χαβαλές και καθίσαμε όλοι μαζί να την δούμε. Κάποια στιγμή ένας απ’ την παρέα είπε ότι δεν αντέχει άλλο και την έβγαλε έξω. Τον ακολούθησαν και οι άλλοι δυο που ήταν εκεί και μαζί τους κι εγώ. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να χαϊδεύει το μπούτι μου και γυρνώντας κοιταχτήκαμε στα μάτια με τον σκοπό. Μου ψιθύρισε αν ήθελα να τον πάρω στο στόμα μου και του είπα μόλις φύγουν οι άλλοι.

Αντί να περιμένει ο μαλάκας σηκώθηκε πάνω και μου τον έφερε στο στόμα. Οι άλλοι αμέσως άρχισαν τα γέλια και ρώτησαν αν έχω όρεξη για μια παρτούζα. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Πήρα αμέσως το σκληρό καυλί στο στόμα μου κι άρχισα να το γλείφω με μαεστρία. Οι άλλοι σηκώθηκαν και ήρθαν γύρω μου κι άρχισαν να με χαϊδεύουν. Αυτός που τσιμπούκωνα δεν κρατήθηκε και μου άδειασε μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος στο λαρύγγι, το οποίο κατάπια με ευχαρίστηση.

Αμέσως ήρθε ένα δεύτερο καυλί στο στόμα μου και πολλά χέρια προσπαθούσαν να βγάλουν τα ρούχα μου. Δεν κατάλαβα για πότε είχα μείνει κι εγώ και οι άλλοι ολόγυμνοι. Με έβαλαν να στηθώ στα τέσσερα. Ένα καυλί ήρθε αμέσως στο στόμα μου και μια γλώσσα άρχισε να πινελιάζει την κωλοτρυπίδα μου. Όταν βράχηκε αρκετά, ένιωσα ένα πουτσοκέφαλο να την ακουμπάει και να μπαίνει μέσα της βίαια. Πόνεσα λίγο και μια κραυγή (περισσότερο ηδονής) βγήκε απ’ το μπουκωμένο στόμα μου.

Άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα της τρύπας μου μέχρι που καυτά χύσια πλημμύρισαν το έντερο μου. Το στόμα μου ήδη κόλλαγε απ’ τα δεύτερα χύσια που ήπια και είχε απομείνει ένας ακόμα για να ευχαριστήσω. Αφού τον τσιμπούκωσα για λίγο, με έβαλε να ξαπλώσω, μου σήκωσε τα πόδια και κάρφωσε με δύναμη το καυλί του στα σωθικά μου. Οι άλλοι τον παρότρυναν να γαμήσει πιο δυνατά το πουτανάκι που βρέθηκε στο δρόμο τους.

Αμέσως μετά ξάπλωσε αυτός και μου ζήτησε να τον καβαλήσω. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βρέθηκα να κάνω ιππασία σ’ ένα καταπληκτικό σουβλερό καυλί. Δυο χέρια χάιδευαν τα κωλομέρια μου και τα άνοιγαν όσο περισσότερο γινόταν και ένα δάχτυλο έμπαινε στην τρύπα μου μαζί με το καυλί του άλλου. Ο τύπος που μου έβαζε δάχτυλο είπες στους άλλους ότι ο πάτος μου είναι πηγάδι και δοκίμασε να βάλει το καυλί του μέσα, συγχρόνως με τον άλλο που ήδη με γαμούσε.

Με πολύ κόπο και λίγο πόνο το δέχθηκα μέσα μου, κι αφού πέρασε ένα διάστημα δυσκολιών μετά από λίγο με γαμούσαν άνετα και οι δυο. Αφού με πέρασαν και οι άλλοι δυο ένα double anal έχυσαν ξανά στα μούτρα μου και το στόμα μου. Αυτό συνέβη ακόμα τέσσερις ή πέντε φορές που έτυχε να βρεθεί όλοι η παρέα αυτή μαζί.

(Copyright protected OW ref: 15938)