Έχασα την παρθενιά μου στα 45 μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας άντρας φαντασιώνεται τον έρωτα με άλλον άντρα αλλά ποτέ δεν έχει προχωρήσει για να πραγματοποιήσει την φαντασίωση του. Μέχρι που φτάνει στην ηλικία των 45 κι εμφανίζεται στην ζωή του ένας εξηντάχρονος…

Η ιστορία:

Αποφάσισα να σας αφηγηθώ την ιστορία μου. Σήμερα είμαι 52 ετών και πριν επτά χρόνια με γάμησε ένας υπέροχος εξηντάχρονος κύριος.

Ήταν ένα χειμωνιάτικο βράδυ και είχα μείνει ως αργά στο γραφείο. Ο κύριος Δημήτρης είναι φίλος του αφεντικού μου και πολύ ωραίος άντρας. Ψηλός με όχι πολλά μαλλιά γκρίζα και ένα υπέροχο κατάλευκο μουστάκι. Δεν ξέρω το γιατί αλλά πάντα όποτε τον έβλεπα το μάτι μου καρφωνόταν στο φούσκωμα του παντελονιού του. Μέχρι εκείνο το βράδυ και παρόλο που φαντασιωνόμουν ότι κάνω έρωτα με άντρα, ποτέ δεν το είχα τολμήσει. Είχα φτάσει τα 45 και έλεγα ότι δεν θα γίνει ποτέ αυτό.

Τέλος πάντων εκείνο το βράδυ ο Δημήτρης ήρθε να του φτιάξουμε την δήλωση του μιας και έφτανε ο καιρός της υποβολής. Το αφεντικό μου είχε φύγει από νωρίς κι εγώ είχα πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα και ανοίγω. Ο Δημήτρης στέκεται με τα δικαιολογητικά στο χέρι, φοράει ένα γκρι φανελένιο παντελόνι και μπλε σακάκι, με χαιρετάει κι εγώ έχω αρχίσει να τα χάνω πάντα… όταν μου μιλούσε κόμπλαρα και κοκκίνιζα.

-    Μόνος σου είσαι Αντρίκο;», μου λέει και κάθεται σε μια πολυθρόνα.

-    «Μάλιστα κύριε Δημήτρη…», του απαντώ και κλείνω την πόρτα. «Να σας προσφέρω καφέ;»

Εγώ είμαι ψηλός, με γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά, με πολύ καλοβαλμένο κορμί και με πολλές επιτυχίες στις γυναίκες.

-    «Ο Μάριος (το αφεντικό μου) δεν είναι εδώ;»

-    «Όχι», απαντώ.

Και ενώ έχω κάτσει πίσω από το γραφείο μου, το μάτι μου πέφτει πάλι στο επίμαχο σημείο, εντελώς ασυναίσθητα. Πάντα όταν έβλεπα αυτό το φούσκωμα, χωρίς να το θέλω, καύλωνα, ειδικά του Δημήτρη. Εκείνος χαμογελώντας μου απαντάει:

-    «Δεν πειράζει Αντρίκο, σήμερα θα με φτιάξεις εσύ».

Σηκώνεται και έρχεται από την πλευρά μου και αρχίζει να μου δίνει τα χαρτιά. Όπως ακουμπάω στο μπράτσο της πολυθρόνας μου το χέρι μου, το καυλί του ακουμπάει στο χέρι μου κι έχω παγώσει τελείως. Δεν έχω κάνει καμιά κίνηση να αποφύγω αυτή την στάση μας και νιώθω να σκληραίνει και να πιέζει το χέρι μου. Ένα πελώριο εξόγκωμα διαγράφεται στο γκρι παντελόνι του ενώ το πρόσωπο μου έχει στρίψει και το κοιτάει με δέος. Το καυλί μου έχει σηκωθεί και είναι έτοιμο να εκραγεί. Πρέπει να σας πω ότι έχω καλό καυλί, 18 πόντους και αρκετά χοντρό αλλά αυτό που βλέπω είναι υπερφυσικό. Ο Δημήτρης μου λέει σιγανά:

-    «Θέλεις να τον πιάσεις…;»

Σαν μαγεμένος χουφτώνω το καυλί που διαγράφεται και δεν χορταίνω.. νιώθω να ξεροχύνω. Μου χαϊδεύει το κεφάλι και μου το σπρώχνει προς τα εκεί. Του λύνω την ζώνη και από μέσα το σιέλ μποξεράκι που φοράει κάνει την εμφάνιση του. Του κατεβάζω το παντελόνι και μένει μόνο με το σώβρακο. Είναι υπέροχος! Του κατεβάζω και το σωβρακάκι και εμφανίζεται ένα καυλί 20 πόντους, ίσως και παραπάνω, χοντρό και γεμάτο φλέβες, με ένα πουτσοκέφαλο σαν ροδάκινο. Καταλήγει σε δύο μεγάλα αρχίδια γεμάτα γκρίζες τρίχες. Ήδη έχει βγάλει το σακάκι και το πουκάμισο του και μια σέξι κοιλίτσα έχει κάνει την εμφάνιση της και ένα στήθος γεμάτο άσπρες τρίχες.

Σαν να ήμουν έτοιμος από καιρό παρότι δεν το είχα ξανακάνει, αρχίζω να του φιλάω με πάθος τον πούτσο και να ρουφάω τα αρχίδια του με πάθος. Προσπαθώ να τον πάρω στο στόμα και πονάνε τα σαγόνια μου από το άνοιγμα και δεν χωράει παρά μόνο ως την μέση. Ο Δημήτρης βογκάει από καύλα και κάποια στιγμή, μετά από δέκα και πλέον λεπτά γλείψιμο, αδειάζει το σπέρμα του στο πρόσωπο μου.

Δεν ένιωσα ντροπή παρά μόνο μια υπέροχη ευχαρίστηση. Εκείνος μου πιέζει το κεφάλι απαλά να γλείψω ότι έχει απομείνει. Αυτό με τρελαίνει ακόμα πιο πολύ. Με μεταχειρίζεται χωρίς να μιλάει και χωρίς καμιά βία. Συνεχίζω να του τον γλείφω μέχρι που τον καθάρισα τελείως. Περιττό βέβαια να σας πω ότι είχα χύσει κι εγώ από την καύλα. Σκύβει με αγκαλιάζει και με φιλάει με ένα πρωτόγνωρο πάθος που δεν με έχει φιλήσει μέχρι σήμερα άλλο πλάσμα.

-    «Κρίμα που έχυσα… Ήθελα να στον βάλω και από πίσω…», μου λέει ψιθυριστά.

Κι εγώ του απαντώ:

-    «Καλύτερα. Έτσι δεν έχω γαμηθεί ποτέ ως τώρα».

Ο Δημήτρης έδειξε έκπληκτος γι’ αυτό που του είπα και συνεχίζοντας εγώ του λέω:

-    «Έχεις τεράστια πούτσα και δεν νομίζω ότι θα ήταν εύκολο…»

Δεν έχω τελειώσει την φράση μου και νιώθω το καυλί του να σηκώνεται και πάλι.

-    «Δεν το πιστεύω!», μου λέει με απορία. «Είσαι παρθένος;»

-    «Ναι…», του απαντώ σκύβοντας το κεφάλι μου λες και είχα πει το πιο άσχημο πράγμα.

Με αγκαλιάζει τρυφερά και καθόμαστε σε έναν καναπέ. Συνεχίζει να με φιλάει και με το χέρι του έχει χουφτώσει το καυλί μου και το παίζει. Μου τρίβει τα αρχίδια και σκύβει και αρχίζει ένα υπέροχο τσιμπούκι καθώς σιγά - σιγά μου βάζει δάχτυλο στην στενή μου τρύπα. Μετά από κάμποση ώρα και ενώ μου τον παίρνει πίπα συνέχεια, έχει βάλει και δεύτερο δάχτυλο κι εγώ βογκάω παρακαλώντας να σταματήσει. Η τρύπα μου έχει μουδιάσει από τον πόνο αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ.

-    «Αντρίκο…», μου ψιθυρίζει. «Θέλω να σε γαμήσω αγόρι μου. Σε παρακαλώ, θέλω να σου πάρω την παρθενιά σου...»

Έχω σηκωθεί όρθιος πια και στήνομαι στο γραφείο. Μου σαλιώνει την τρύπα και την νιώθω υγρή. Το χοντρό κεφάλι της ψωλής του ήδη πιέζει την τρύπα μου αρχίζει να ανοίγει και έχω αφεθεί. Πλέον έχω χαλαρώσει τελείως και νιώθω όλο το κεφάλι της πούτσας του να με έχει ανοίξει.

-    «Φτάνει…», τον παρακαλάω. «Πονάω υπερβολικά…», του λέω αλλά το μυαλό μου λέει προχώρα.

Σιγά - σιγά νιώθω να με σκίζει καθώς σπρώχνει εκατοστό - εκατοστό της τεράστιας πούτσας του όλο και πιο βαθιά. Κάθε τόσο σταματάει και με ρωτάει:

-    «Πονάς μωρό μου;»

Σφίγγω τα δόντια ενώ νιώθω ότι με έχει σκίσει.

-    «Ναι…», του απαντώ.

Τότε σταματάει χωρίς να βγει από μέσα μου. Ήταν τόσο τρυφερός που δεν ήθελα να βγει. Προχωρούσε με μαεστρία μέσα μου όλο και πιο βαθιά. Κάποια στιγμή, κάνοντας μια απότομη κίνηση, μου βάζει πιο βαθιά την ψωλάρα του και εκεί νιώθω ότι θα πεθάνω από τον πόνο. Και με μια πιο απότομη κίνηση, τον χώνει όλον. Νιώθω τα αρχίδια του να έχουν κολλήσει στα κωλομάγουλα μου και μένει εκεί πρέπει να είχα βγάλει μια κραυγή γιατί μου έβαλε το χέρι στο στόμα.

Δεν ένιωθα τον κώλο μου παρά μόνο ένα τσούξιμο. Είχε μπει όλος μέσα μου και δεν κουνιόταν μέχρι να ηρεμήσω και τρυφερά μου λέει:

-    «Έλα, τώρα πέρασε. Έχεις ανοίξει. τώρα θα δεις την γλύκα…!»

Πράγματι ένιωθα την μέση μου να ανοίγει και να μην νιώθω πόνο παρά μόνο μια υπέροχη αίσθηση. Τότε άρχισε σαν έμβολο να με τρυπάει. Με είχε ξεπαρθενιάσει και ο πούτσος του έμπαινε και έβγαινε πια κι εγώ ένιωθα να χύνω χωρίς να τον παίζω.

-    «Δημήτρη μου, δεν αντέχω άλλο… Χύσε με σε παρακαλώ…», του λέω.

Με γαμούσε περίπου μισή ώρα και δεν άντεχα. Ο κώλος μου είχε ανοίξει διάπλατα και το καυλί του με σφυροκοπούσε αλύπητα. Κάποια στιγμή με πιάνει με δύναμη από την μέση και τους γοφούς και νιώθω το έντερο μου να πλημυρίζει από καυτό σπέρμα βαθιά μέσα μου. Βγάζει κραυγές ευχαρίστησης και μου λέει ότι ήμουν υπέροχος. Έμεινε μέσα μου στραγγίζοντας το καυλί του.

Από τότε με γαμάει εδώ και επτά χρόνια. Είναι πια 67 χρονών αλλά ακόμα αντέχει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλος άντρας με τέτοιο καυλί και που να γαμάει τόσο υπέροχα έναν άλλο άντρα. Τον έχω λατρέψει.

Κάποια στιγμή θα σας διηγηθώ κι άλλες ιστορίες με τον υπέροχο γαμιά μου, τον Δημήτρη μου!

(Copyright protected OW ref: 15663)